FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
HAM
VET
ROS
WEB
BAR
ALO
GLO
HEI
KUB
KOV
Máté94
PIROS ZÁSZLÓ
desigo
hoop Bari...
Ulvar
És kit ültessen be akkor? Senkit? Kíváncsi vagyok te kire gondolsz hogy beüljön. (Piquet?) xD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Remélem Barit az 5 helyes büntetéssel is behozzák Btton elé, egyszerûen jobb Bari futamok óta versenyen és kvalin is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Button Kimi nincs a 10-ben
lol
desigo
Rosberg nagy idõt ment...
ArsenalForever
Tud valaki tv-s belsõ nézetbõl készült ferráris képet linkelni?

1 másodpercel<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

a ferrari megint hülyeséget csinált! ne ültessenek bele abba az autóba akárkit!

kár hogy nem jött schumi!
Totti5
Badoer az utolsó helytõl is le volt maradva jócskán, Fisco ott van a töbiek között ezredekre, tizedekere és versenyen sem fog kört kapni és az utolsótól 50 mpt. Badoer csiga volt, Fisco csak lassú Kimihez képest.

ezek szerint badoer nem volt annyira béna!
passatgt
http://i-tv.hu

Streamek😊

passatgt
valaki streamet tud?

Totti5
Trulli jól ment Alo mellett, gyors pilóta, de nem egy szint Aloval, õ nem tudott volna 2 VBt szerezni, úgy ahogy Alo, és ezt minden rossz indulat nélkül mondom, mert Trulli az egyik kedvenc pilótám. Fisco sem egy VB tipus, és a nyerõ autóban volt egy évben 1-2 tökéletes versenye és 10 szenvedõs. Kova... Mekinél sem tud még csak Hamiltonnak sem segíteni, rajta bukták el a konstruktõri Vbt.

Nem hiszem hogy kellett Alonak hátszél, csak annyi mint álltalában kell amikor az egyik pilóta tudja hozni a kötelezõt addig nem fogják a másikat nyomni hogy uram kérem maga is tegye ezt...

Máté94
bízom benne,hogy idõmérõn és versenyen is nem idõmérõre állásba fog vezetni😊
desigo
Hamilton a szabadedzéseken eléggé határon autózott
vagy megnyeri az idõmérõt vagy odacsapja az autót
Black Ghost
Ne már, te komolyan sajnálod ezt a kis szarházit, apuci pici fiát?

Jó ne Alonso-hoz hasonlítsuk, vegyük Rosberg-t, szerinted hozza az õ szintjét, mert sztem közel se. Vagy ott van Alonso mclaren-es szezonja, mit produkáltak a rönós pilóták, egy nagy semmit, oké hogy szar volt a kocsi de akkor is, Alo legalább rendszeren ott volt (van) a Q1-ben, Kovinak meg a mercivel is alig megy.
3.szabad :::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo
ha homályos lenne akkor töröld meg a monitorod xD

Colos111
Köszönöm és Sorry hogy nem olvastam végig!

Scania V8

desigo
balla27
sziasztok!lenne egy kérdésem.lehet valahol online nézni az f1 futamot
?

Colos111
Esetleg linket tudnál dobni? 😄

Scania V8

desigo
nah kezdõdik a szabadedzés
Ulvar
Mindjárt megsajnálom. És a pénzt amit felzsebelt azzal mi lesz? Gondolom nem kevés summát kaphatott. Vagy tán csak azért csinálta hogy bent maradjon az F1ben? Ha ennyire tudta hogy korrupt az egész rendszer miért nem ment el máshova versenyezni? JAAAA...mert ott kevesebb a pénz világos...Elõbb a legmagasabb beosztásban kéne rendet rakni aztán szépen egyre lejjebb...addig minden megtörténhet. Bármi. Ki tudja hogy ki milyen ügyet csinál a háttérben. Ez kiderül, de ha nem derült volna ki sose tudjuk meg nem igaz? Nem is gondolnánk rá, sõt már rég elfelejtettük.

desigo

mcmoha
Eggyetertek!!! <#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug is szívesen látja volt védencét a csapatban. "Ha 2005-ben egy jobb motort tudunk volna biztosítani neki, akkor bajnok lett volna. Kimi mindenki számára jó választás."

kisPiquet eloeletevel nem volt semmi baj, nem kellett neki igazan hatszel - a dolog az istent jatszo Biatore-val kezdodott, aki immar a 4. embert aldozta be Alonso kielegiteseert...
Trulli emelt fovel tavozhatott, Fisico kozonyosen, Kovalainen remenykedve... kis Piquet? El tudom kepzelni, hogy milyen megalaztatasnak volt kiteve, hogy megcsinalja ezt az idiotasagot...

http://gaborszantai.co.uk/

Black Ghost
Kis Pikének azt a bizonyos utat azért nem volt olyan nehéz végig járni, neki nagyon sok ajtó nyílhatott meg könnyedén amiért más pilótáknak keményen meg kellett küzdeni. Gondolj csak Alonso-ra nézd meg az életútját, nézd meg mit tett le az asztalra, számomra nála elképzelhetetlen egy ilyen szitu.

De hogy kérdésedre is válaszoljak, igen van munkahelyem és nálunk is mint mindenhol vannak "Alonso"-k és "Piquet"-k, egyik a teljesítménye alapján van ott, a másikat meg a hátszele hozta. Mind küzd a helyért, ki így ki úgy. Nekem nem az a bajom hogy azt tette amit tett ( ill. de az is), hanem hogy ezek után még eljátssza az áldozati bárányt, az FIA meg asszisztál hozzá, hogy hát szegénykét hogy kihasználták, meg rá volt kényszerítve, meg hát úgy is megbánta......ugyan már!!!
BaliBoy
Hát ha így volt akkor Briós csak magára vethet. Meg is érdemli, hiszen õ utasította. Így vagy úgy de õ a fõ kolompos.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Viszont ma ugyanabban a kanyarban zakózott ki egy Renault. Szóval lehet, hogy igaz volt Piquet verziója, de az is lehet, hogy szimpla véletlen, amit kiscsávó kihasznált.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem. De én pl. inkább elmentem.

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem meg itt pont fordítva volt.

Piquet-t már rég kitették volna, de megzsarolta Szingapurral Brióst. Ezt bizonyítja az, hogy simán elküldték Piquet, nem pedig kitöltötte a szerzõdését az utolsó pillanatig. Ha Briós zsarolja, akkor Piquet végig marad és ki sem robban az ügy, legalábbis így nem.

Briós elkövette azt a hibát, hogy amikor kisPiquet talpára utilaput kötött, nem vette komolyan. Erre amikor kisPiquet szerzõdését felbontottak, a srác valahol elhinthette - talán a buzi barátnak talán egy havernak -, de szerintem, maga sem gondolta, hogy ebbõl ekkora balhé lesz - a fiatalok ált. ilyenek -, aztán a média átvette tõle a kezdeményezést, és kisPiquet már csak sodródhatott az árral.

De még mindig el tudok képzelni egy olyan verziót is, hogy volt valami terv, beszéltek róla, de elvetették, mégse lett belõle kérés. Aztán versenyen Piquet megcsinálta - gondolta bebiztosítja a jövõjét -, és kész tények elé állítva Brióst és a többieket, kb. így:
-De hát errõl beszéltünk, nem?
-Persze Nelson, de nem gondoltuk komolyan.

Nos, szerintem ez lett most az elmúlt hónapokban a média által "felfújva", ezért is tiltakozott már az elején alapból Briós, és Symmonds is ezért volt ennyire kétértelmû a meghallgatása során: volt is róla szó, de nem úgy, ahogy Piquet tálalta. De akkor már - mivel nem tagadta csípõbõl - a sajtó kiforgatta a szavait, ezáltal hatva a FIA-ra, aminek a következménye lett a hétfõi tárgyalás.

A medve nem játék.

BaliBoy
Azért gondolom nem voltál világhíres. Hidd el, nem egy kategória.

a.carkey
Voltam olyan pozícióban, hogy dönteni kellett, és én inkább elmentem. Pedig qurva jól fizettek. De leszarom. Most kevesebb jön, de megélek.

Viszont azóta is remekül alszom, nem forgolódom az ágyamban, tiszta a lelkiismeretem, és nekem ez mindent megér. Pedig családosként többször kényszerül az ember mérlegelésre, mint egyedül.

Viszont, az emberek zöme három évente állást cserél. Még válság idején is érdemes mérlegelni. Le kell szarni azt a céget ahol becstelenségre akarnak rávenni. Persze, van olyan ember, akinek semmi sem drága. Zéró lelkiismeret, nulla erkölcs. Az ilyenek - bár látszólag jól megy nekik - pár év alatt kiégnek, és a végén már annyi kompromisszumot kell kötniük, hogy egyre lejjebb és lejjebb süllyednek.

Ezt még taglalhatnám tovább, de az már nagyon off ...

A medve nem játék.

b-type
bizony, és nem is kis mértékben, ..nem a testi épségérõl beszélek.
Ez az eset amíg ki nem derült, egy sikeres stratégia volt(!). Azaz Briatore tudhatta, joggal feltételezhette hogy hasonló piszkos húzással megkeresheti ezentúl Piquet... és ez igazán veszélyes egy fiatal versenyzõre. Mikor mondja azt hogy ezt már nem csinálom meg?
Milyen lehet így rámosolyogni Rosberg-re, amíg az semmit nem tudott?..és most?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Én is azt mondom, hogy nem helyes. Ez nem kérdéses.
Amíg nem vagyunk olyan pozícióban, vagy még fontosabb, nem járjuk végig azt az utat amit õk sztem. el sem nagyon tudjuk képzelni, hogy mit jelent az és, hogy mit tennél meg érte. És végül is Piké elsõsorban magát veszélyeztette.

b-type
Nem 😊 meddig mennél el? Áskálódnál a kollégád ellen, kirúgatnád a posztodra leginkább esélyest?
..ez egész egyszerûen nem helyes, és nem teszi azzá a sok pénz sem.
Õ még ráadásul ismert és gazdag családból származott..
Nálunk gazdagon meg van borulva a morál, de azért bárhogy is van a Renault azonnal kivágta Briatore-t, a fõtámogató meg azonnal kirúgta a Renault-t.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Ugyanott ment ma a falnak egy Renault. 😊 Õ is biztos direkt ...

A medve nem játék.

BaliBoy
Dolgoztam már a médiában. (csak mûszaki területen de az elég betekintést adott) És a két dolog (F1 és média világa) 1 ponton nagyon hasonlít egymásra. Vannak ugyanis mind kettõben presztízs pozíciók amik hírnévvel és nem mellesleg hatalmas pénzel járnak más egyebek mellett. Ezek kombinációja megadja azt, hogy megtégy olyan dolgokat is amit egy normál ember nem tenne meg. Fõleg abban az esetben ha azzal fenyegetnek, hogy elveszíthetsz mindent amit eddig elértél. Ráadásul ezek olyan "munkahelyek" ahova csak úgy az ember nem kerül be az utcáról. Szóval én meg tudom érteni a srácot. Egyszerûen nem akarta, hogy Briós kidobja õt. Valszeg bizonyítéka sem lett volna ellene (de még ha lett volna Briós akkor is kicsinálta volna utólag).
Szóval nem helyes amit csinált ez tény, de meg lehet érteni az indítékát.

b-type
Nem hinném hogy megtennéd 😊, nehéz dolog ez. Az ember az állását sem védi minden áron.
A versenyzõk tolerálhatják, ha valaki szándékosan veszélyhelyzetet idéz elõ amennyiben az a saját gyõzelmi akarásából ered. De ez?
Innen már csak egy nyúlfark hogy belemenjen valakibe mert az a csapat érdekeit szolgálja..

Nem, sztem ettõl el kell határolódni..nagyon sokat és jól kell dolgoznia ahoz hogy feledtetni tudja.

BaliBoy

BaliBoy
Azért mert ha egy kicsit is ismernétek, hogy hogy mûködnek a dolgok akkor nem ítélnétek el ilyen szinten. Az állását védte. Én is simán megtettem volna ha a másik választás az lett volna, hogy kidobnak. Fõleg úgy, hogy addig amíg meg nem teszem nem tudom mind ezt bizonyítani.

Hakkinen Szingapúrban van remélem biztatja kimit, hogy menjen vissza a mercibe<#crazya>

Ulvar
Nem volt kötelezõ. Azért csinálta meg mert csak a Rönó adott neki munkát, más csapat alapból nem adott volna neki. Tehát Piquet saját érdekbõl tette hogy legyen állása 2008 évvége valamint 2009ig...ennyi...Mondhatott volna nemet, mégse tette, és lehet kifogás az hogy a munkahelyét védte...lehet...ez akkor se mentség. Bûnös õ is mert mi van ha komolyabb baleset történik az ügyben. Mondjuk egy súlyosabb baleset az SC miatt, meg az akkori szabályok miatt.. vagy mondjuk nem takarítják meg rendesen a pályán jön valakinél egy defekt bele a falba megint SC. stb...ugyanakkora felelõs mint briós, VAAAAGY azok akik kitalálták, mert nem biztos hogy briós tette, csak õ magára vállalta mert neki se volt más választás. Biztos van egy magasabb személy mint Briós aki megkövetelt ilyesmit a csapattól.

A fobunos Briatore...!!! Piquet egy befolyasolhato fiatal hulye, akinek a menedzsere, es fonoke is Briatore volt, igy tobbszoros fuggesben volt tole mint anyagilag, mint karierileg.. Briatore volt a fonok, az O dontese kellett ahhoz, hogy ezt megtegyek..!!!!!!!!! Lehet anyazni a kolkot, de milyen klima lehetett ott, hogy ezt kitalaljak, megtegyek, es kolok vegul kitalaljon lathatoan duhbol..
A legnagyobb vesztes meg a Renault csapat, illetve a gyar.. Ugytunik ez Briatore es kore egyeni akcioja volt, most viszont a csapat viszi el a balhet a visszalepo szponzorokkal, a megszegyenulessel, es a gyar a marketing karokkal.. 100 millios-milliardos kar lehet..

a.carkey
Bocs, de ha ennyire jajdejajdejajdejajdejajdejajdejajde megbánta, akkor miért csak akkor szólt személyesen a FIAnak, amikor kirúgták???

Nyelni kellett volna egyet és jövõre talán kap szerzõdést. De így?!

Elõször is, rakat jó, jövõre állás után nézõ pilóta van, aki nem 17szer törte össze az autóját rövid karrierje után, és ebbõl az egyiket eladta "direkt"-nek.
Másodszor meg, talán úgy lett volna korrekt, ha õ szopja a legnagyobbat, ha már igaznak minõsült/minõsítették az õ kis történetét. (Minden esetre Briós még perel.)
Ezek után remélem majd nem csodálkozik, ha nem kap a büdös életben F1-es szerzõdést!

A medve nem játék.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Black Ghost
Nagyából nekem is ez a véleményem az ügyrõl, mitõl olyan ártatlan ez a kölök?