FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
és milyen ügyesen😊

...

Totti5
Kimi magát szorította ki max.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Spa az nem egy kiszorítósdi volt a rajtnál? Webber meg szándékosan ment ki szvsz.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

b-type
😊) Ugye most nem azon vitázunk hogy KERS-s autóval könnyebb elõzni az arra alkalmas helyen.
Nem a Kimi a lényeg.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Ja, aha. Ok. Tudomásul vettem, hogy ha Kimi vezeti, akkor a KERSes a jó, KERStelen pedig a szar. Értem. Kösz az infót!

A medve nem játék.

Ulvar
Elõbb még térjen vissza Massa...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a ferrari alonsonak fogja a kocsit csinálni mint anno scuhminak és ebbe massanak semmi beleszólása nem lesz egy másodhegedûs lesz.

b-type
jaja sry

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
De jut eszembe, Vettel és Button közt volt helycsere az élen..talán pont a Török versenyen?...ha jól emlékszem Vettel lecsúszott nagy igyekezetében és Button elment neki..
így rémlik.

nearo
Spa-ban Fisco kergette, nem?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
Idén nem élvonalbeli autó se a Ferrari se a McLaren..a Ferrari már nem is akar az lenni, õk már nem foglalkoznak komolyan az idei évvel.

De ha Hamilton a KERS segítségével leelõzne egy KERStelen autót nem lennék úgy oda tõle...amikor Massa-t elõzte, vagy Kimi-t és a Ferrari is jó volt...az valami, teszem azt Kimi-t Monza-ban az 1Lesmo elõtt ahol igen ritkán lehet elõzést látni...de hát elég megnézni egy Hamilton videó összeállítást.
Nem akarok vitát generálni, de sztem érezhetõ hogy abból a Spa-i elõzésbõl lett generálva ez az 'ágyú' amivel elvileg minden Kimi-t kritizáló le lenne lõve.
Pedig nem alkalmas rá, szimplán a Monza-i futama erõsebb volt mint az, nagyon jó rajt és aztán kiautózta a kocsiból ami benne volt...ez látható volt.
Spa-ban Kimi nagyon jól megy, de megelõzte Sutil-t és aztán ennek ellenére vége volt..Sutil végig kergette a versenyen, elég egyértelmû hogy miért sikerült az elõzése.

a.carkey
"A Webber sirast zrikalasbol raktam be.. Ra is haraptak a fanatikusok.."

Tudjuk, hisz te vagy az, aki nem utálja Kimit.

A medve nem játék.

a.carkey
Miért lenne kiégve? Úgy írod, mintha Kimi és Massa között 10 év lenne. 😊

A McLarennel meg jobban járna. Ahogy az idény elején szenvedtek a KERSel, mostanra, minden pályatípuson esélyesek, míg a Ferrari nem. Ez jövõre - mégha tényleg visszaszabályozzák is a Meci motorokat - még profibban kiforrott valami lehet. De szerintem Alonso nem jön. Marad Kimi és Massa jövõre. Minek menne Alonso újból egy olyan csapatba, ahol a jövendõ FIA elnök fiacskája a csapattárs menedzsere?

A medve nem játék.

a.carkey
Tavaly biztos volt, de idén? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Massa az jelenleg harap, mint atom.
Szerintem legyünk boldogak, ha egyáltalán még visszatér legalább egy teszt erejéig!

A medve nem játék.

Mert Kimi mar kieges iranyaba halad... Alonso, es Massa is harap, ertheto, hogy veluk akarjak folytatni, mondjuk azt nem tudom, hogy tartjak majd oket kordaban...
A Webber sirast zrikalasbol raktam be.. Ra is haraptak a fanatikusok..<#eplus2>

b-type
Nem idén volt, tavaly meg tavalyelõtt.
Én egyáltalán nem tudok hasraesni Kimi Spa-i elõzése elõtt, ahogy írtam is.
Szép volt, de borítékolható...még a két közvetítõnk is tudta hogy ez lesz.
Szépen csinálta ezt írtam detto, de kb. tizenegyeshelyzet volt, a kihagyása nagyobb viszhangot kapott volna mint az elõzés.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Nem a saját csapata dolgozott elõre, megelõzve egy esetleges döntést?
De nem tök mindegy? Nem ezen múlt, hogy befejezi-e a versenyt.

A medve nem játék.

a.carkey
Elsõhelyen futót elõzött? Nem autókról volt szó, mert persze, mezõnyben volt elõzés, meg biztos volt elsõ kanyarban is, hanem hogy valaki nem az elsõ sorból indul és leelõzi boxkiállás segítsége nélkül a vele ugyanannyi kiálláson lévõ, ELSÕ HELYEN HALADÓ versenyzõt (az illetõ nem esik ki és befejezi a versenyt). Biztos volt idén, de nagyon keresgélni kell, mert én nem emlékszem ilyenre. Ha ennyire tudod, hogy volt, keresd már ki nekem, mert idén bennem csak Spa maradt meg ...

A medve nem játék.

Forza Italia
Én nem értem a Ferrarit minek oda Alonso. És mért pont Raikkönen helyére. Jó kocsi volt alatta világbajnok lett. massával jól megértik egymást minek babrálni a csapatot. Alonso odamegy azt ott is csinálja majd az agyát mindt a meclarennél.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

b-type
Miért ne, vitázni jó 😊
Szal én a szabadedzésen láttam Monza-ban szélárnyékot, van.
Láttam már nem egy Ami futamot, nem lehet bevirítani azzal hogy ott aztán mennyit elõznek...F2-vel detto mert ott meg nagyon alacsony a színvonal.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Jah...Monaco...Túl gyorsak a pályához még is tudtak régebben ott is simán elõzni pl: 2005 utolsó körökben Webber meg Heidfeld Alonsot...Hülyeség hogy túl gyorsak. IndyCar, ChampCart tudom megint csak felhozni. Ott hogy hogy annyi utcai pálya van és tudnak elõzni...érdekes. Itt meg se barcelonában, se Törökben.

Monzában Liuzzi azért elõzött mert Kova úgy meg volt tankolva mint a picsa. Volt 2 elõzés kibaszott izgalmas azt számolgatom hány elõzés van egy futamon 😊. Na mind1 ne vitázzunk

b-type
😊)
Ez annyira gyenge, de most komolyan.
..és most felhozom Hamilton-t megint, mert õ elõzött valóban élvonalbeli autókat..Massa-t is és Kimi-t is.

Az hogy a Force India-t megelõzte Spa-ban abban a helyzetben?...mindenki tudta hogy megfogja elõzni, szépen csinálta persze, de azt az elõzést csak elbukni lehetett. Az hogy szépen csinálta abban jött ki hogy már az egyenes közepére megelõzte nem tartott a féktávig.
Nem sok elõzése volt, de ebbe ennyire belekapaszkodni mutatja hogy igazán hogy mennyire kevés. 😊

b-type
fenét 😊
A török nagydíjon persze hogy láttam, mit gondolsz miért hoztam fel azt az elõzési pontot?
Ez az egész szárnyas dolog egy nagy humbug...most Monza-ban is láttam szélárnyékos elõzést, a Superligue-ben detto. Szélárnyék van, zavaró légörvények is léteznek, de ez tök természetes.

Nem hinném hogy egy pályán a sebességet a végtelenségig lehetne növelni és akkor is megmaradnának az elõzési helyek.

Egész egyszerûen gyorsan jönnek a kanyarok, és ott valóban zavarnak a 'zavaró légáramlatok', melegszélben kanyarokban eltolja az orrát az autó, mert nincs leszorítóerõ.
Ez egyszerû logikával lekövethetõ, az autók jók...mitõl lennének rosszak?? kevesebb a vezetési segédeszköz, mocorognak az autók ahogy kell, van erõ is (lehetne több is). Sztem geccem jók ezek az autók (csak az a hátsó szárny..), egész egyszerûen gyorsak, túl gyorsak bizonyos pályákhoz...rövid az egyenes hogy igazán rászippantódjon a másikra, kanyarokban meg a hátsó leesik az tény...errõl nem a diffúzor tehet.

Ulvar
legalább nyolcvan milliárdszor meg volt beszélve ez. Hogy melyik pályán hol mit lehet csinálni egyes kanyarokban. Ezt SPA után is meglett beszélve a topicban is. Webber meg mindig rinyál ha valami nem úgy van ahogy õ szeretné. De õ ilyen évek óta. Ez van. Aki ezt meg felfújja érezze jól magát, hogy próbál okosakat írni

ÁjjLe BoBBi
mi az hogy normálisabb???

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kit--Kat
Hiába megy a vergõdés Kimi szabályosan csinálta, megmondták van megbeszélés futam elõtt hol mit lehet és mi a még megengedett.
A bírák nem vizsgálták, a szakértõk még csak fel sem szisszentek.
Webber meg mindig iylen sírós picsogós megmondó ember volt.

De ezt nem értem, úgy tudtam ferrari drukker vagy, inkább örülj, hogy nem hagyta szégyenbe a Ferrarit az idei évben gyõzelem nélkül, ezzel a trágya autóval.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem csak a normalisabb SG-seknek szurta a szemet SPA...<#ravasz1><#awink> : Webber.. En miert nem mehettem a palyan kivul, mint Kimi..?!

Kit--Kat
Megkockáztatom, tavaly is és tavaly elõtt is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Elsõ helyen haladó pilótát Kimi elõzött utoljára, és talán idén egyedüliként ...

A medve nem játék.

Ulvar
Láttál a Török nagydíjon elõzést úgy õszintén. Itt mindennel baj van. A török nagydíjat ellehet felejteni mert nem hoz pénzt Börninek mert a kutyát nem érdekli ez a szar. Tény hogy más autóval lehetne elõzni. Nem tudom hogy hol láttál Monzában olyan elõzést ami nem a futam elején volt. Volt persze Liuzzi oltotta a népet de el is füstölt mert tuti max fordulaton ment míg Kova lágyan Alonso meg könnyû volt...Ott se voltelõzés hát a 2 toyota püfölte egymást ennyi. Kurva szarok az autók Kers meg nincs kers meg most beteszem most kiveszem. Hülyeség. ÉS mivel okos ember le ama tõrözött mert, és azóta se írt okos ötletet még mindig mondom hogy a diffúzor kavarja a szelet a kocsik hátsó részén tavaly erre panaszkodtak a pilóták, most megváltoztatták hogy máshogy, de legyen, de nem veszik észre hogy ugyanúgy kavarja a szart, difi nélkül meg marhára csúszkálnának az autók...ennyi.

Pályák is szarok legalább is az újak, meg amiket építeni akarnak. De a pénz...nem hiába akarom lelövetni a korábban említett hszben azt a 3 embert. Remélem ilyesmirõl lesz szó a továbbiakban ebben a topicban nem az hogy melyik csapat hol csal meg hogy kimi hova megy, mer 2 hete ennyibõl áll a topic. picit uncsi.

b-type
Sztem állatok az autók, a hátsó szárny egy szr, de egyébként nincs semmi baj.
Viszont más tipusú pályák kellenek, ez oké...tényleg lehet egy évbe egy ilyen, kell Monaco is. De kell olyan pályán ahol lehet elõzni...ez nem nagy ördöngösség baxa meg 😄 ...egyszerûen több használható ívet kell kínáljon. Van ilyen Tilke pályán is...egy, a Töröknél. Ott beeshetsz a lejtõrõl belsõ ívre is, de ha lefogja a másik akkor mehetsz külsõre, mert az elsõ azáltal hogy benttartotta lassabb, van esély odaérni kivûlrõl is a következõ kanyarhoz ami már viszont a támadónak lesz belsõ pozíció.
Erre kell utazni, hogy amikor a belsõ védekezik akkor törjön akkorát a lendülete hogy legyen esély megelõzni....ha csak azokat szürik ki vele akik 1mp-vel gyorsabb autókat tudnak sikeresen blokkolni már jó.
Ezen a pályán pl. Rosberg ki kellett dobja a horgonyt a hátsó mezõnyben mert még sokkal lassabb autókat sem tudott megelõzni.
Kimi...?..Nakajima tudta blokkolni, pedig Kimi jóval gyorsabb, rutinosabb, technikásabb meg minden.
Az autók jók...jól mozognak, a V12 visszajöhetne az tény...még több vezetési tudás kellene megõrizni a gumikat így kipörgásgátló nélkül,..a pályák rosszak...meg talán jöhetne pár régi nagy egyenes is...aztán akkor van szélárnyék is..az is több mint a semmi.

Nohab
Tudom, de itt nagyobb erõhatás érte a felfüggesztést, mint egy vezetõszárnyon való áthajtáskor keletkezik, és még ekkor sem törik el. Ergo nem olyan gyenge ez. (Bocsi, hülyén fogalmaztam.)
danikosz
ötlet nincs csak hogy az F1 ilyen király olyan jó és a többi így szar úgy szar...minek vársz megoldást amikor szerintük ez így tökéletes ahogy van

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Ulvar
Leírtam egy regényt majd kitöröltem és rájöttem hogy feleslegesen vitázom. Mondd el te hogyan változtatnád meg hogy izgalmasabb legyen. Az elõbb már le amatõröztek úgyhogy kíváncsi vagyok 😊.

Esetleg egy kicsivel kissebb lenne a fejlettségi szint, és 100%al több verseny. Te melyiket szeretnéd?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ez a szívóhatás lekopírozásáért volt. <#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ulvar
Hol volt itt vezetõszárny?

kifli
abban a videóban közel nem az történt mint az f1-ben...
kifli
nemtudnak? liuzzi is eléggé megfogta volna fiskot szélárnyékból, az ilyen fejlesztésekért hogy kers nem a nagy csapatok találták ki, ráadásul te ellent is mondasz magadnak hogy min a 2006-os szintû kaszni kéne, mert az pl a gyári csapatoknak köszönhetik, szerintem alacsony költségvettéssel kis csapatok nem érték volna el azt a szintet, sokkal egyszerûbb lenne az autó, ilyen indy car szint (nem azt mondom hogy rosszak azok az autók de nem annyira kifinomultak) 2 egyforma sorozat meg minek?
a.carkey
Na ja. Az se jó megoldás, de volt pár próbálkozás régebben is:

Valami olyan kéne, amitõl izgalmasak a versenyek, VAGY!!! hagyni a csapatokat, hogy olyan erõs motort, olyan aero csomagot, és olyan autót fejleszhessenek, amire futja nekik.

A medve nem játék.

Nohab
Ezt a videót azért raktam be hogy lehessen látni, hogy egy egyszerû vezetõszárnyon való áthaladáskor nem törik ki a futómû.
Amúgy szerintem azért volt mit felfognia, mivel a levegõbõl jött.
Fûvön volt, nem ütött nagyot.

http://www.justin.tv/nascarpovvver/popout

itt még verseny van

Azé nem kell a diffúzor, mert az a szar kavarja meg úgy a levegõt hogy ne tudják megközelíteni egymsát. <#idiota>

Nohab
Biztos nem 200-al ment, meg még lassítva is van, de volt aki gyorsabban is ment.
Ha élvezik, akkor lelkük rajta 😊
Ulvar
hát nem is 200al ment 😊 Amúgy kurva jó pálya, és sokan élvezik de tényleg szétrázza a seggüket 😄. De ez a jó benne 😊.

Nohab
Az nem egyszerû rámenés volt, lökte is rendesen. Régebben voltak olyan füvön repülések az F1-ben is. Hirtelen csak egyet találtam:

Bírják ezek a gépek, csak olyan pályák nincsenek, ahol tudnának akkorát ugrani, mint a videódban. A pilótákat meg sajnálom, hogy kemény futómûvel kell áthajtani a síneken, biztos fájhat a hátuk másfél óra után. Aki meg azt a pályát kitalálta tökön kéne rúgni, hogy nyugodt szívvel rakott be egy ilyen veszélyes elemet nem kicsi tempónál.
desigo
Gyönyõrû csillivilli pálya az van
híddal,alul-felüljáróval,világítással,durva városképpel

csak épp elõzés nincs

hulladék egy pálya...