FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Nem a Kimi a lényeg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
így rémlik.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De ha Hamilton a KERS segítségével leelõzne egy KERStelen autót nem lennék úgy oda tõle...amikor Massa-t elõzte, vagy Kimi-t és a Ferrari is jó volt...az valami, teszem azt Kimi-t Monza-ban az 1Lesmo elõtt ahol igen ritkán lehet elõzést látni...de hát elég megnézni egy Hamilton videó összeállítást.
Nem akarok vitát generálni, de sztem érezhetõ hogy abból a Spa-i elõzésbõl lett generálva ez az 'ágyú' amivel elvileg minden Kimi-t kritizáló le lenne lõve.
Pedig nem alkalmas rá, szimplán a Monza-i futama erõsebb volt mint az, nagyon jó rajt és aztán kiautózta a kocsiból ami benne volt...ez látható volt.
Spa-ban Kimi nagyon jól megy, de megelõzte Sutil-t és aztán ennek ellenére vége volt..Sutil végig kergette a versenyen, elég egyértelmû hogy miért sikerült az elõzése.
Tudjuk, hisz te vagy az, aki nem utálja Kimit.
A medve nem játék.
A McLarennel meg jobban járna. Ahogy az idény elején szenvedtek a KERSel, mostanra, minden pályatípuson esélyesek, míg a Ferrari nem. Ez jövõre - mégha tényleg visszaszabályozzák is a Meci motorokat - még profibban kiforrott valami lehet. De szerintem Alonso nem jön. Marad Kimi és Massa jövõre. Minek menne Alonso újból egy olyan csapatba, ahol a jövendõ FIA elnök fiacskája a csapattárs menedzsere?
A medve nem játék.
Szerintem legyünk boldogak, ha egyáltalán még visszatér legalább egy teszt erejéig!
A medve nem játék.
A Webber sirast zrikalasbol raktam be.. Ra is haraptak a fanatikusok..<#eplus2>#eplus2>
Én egyáltalán nem tudok hasraesni Kimi Spa-i elõzése elõtt, ahogy írtam is.
Szép volt, de borítékolható...még a két közvetítõnk is tudta hogy ez lesz.
Szépen csinálta ezt írtam detto, de kb. tizenegyeshelyzet volt, a kihagyása nagyobb viszhangot kapott volna mint az elõzés.
De nem tök mindegy? Nem ezen múlt, hogy befejezi-e a versenyt.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szal én a szabadedzésen láttam Monza-ban szélárnyékot, van.
Láttam már nem egy Ami futamot, nem lehet bevirítani azzal hogy ott aztán mennyit elõznek...F2-vel detto mert ott meg nagyon alacsony a színvonal.
Monzában Liuzzi azért elõzött mert Kova úgy meg volt tankolva mint a picsa. Volt 2 elõzés kibaszott izgalmas azt számolgatom hány elõzés van egy futamon 😊. Na mind1 ne vitázzunk
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ez annyira gyenge, de most komolyan.
..és most felhozom Hamilton-t megint, mert õ elõzött valóban élvonalbeli autókat..Massa-t is és Kimi-t is.
Az hogy a Force India-t megelõzte Spa-ban abban a helyzetben?...mindenki tudta hogy megfogja elõzni, szépen csinálta persze, de azt az elõzést csak elbukni lehetett. Az hogy szépen csinálta abban jött ki hogy már az egyenes közepére megelõzte nem tartott a féktávig.
Nem sok elõzése volt, de ebbe ennyire belekapaszkodni mutatja hogy igazán hogy mennyire kevés. 😊
A török nagydíjon persze hogy láttam, mit gondolsz miért hoztam fel azt az elõzési pontot?
Ez az egész szárnyas dolog egy nagy humbug...most Monza-ban is láttam szélárnyékos elõzést, a Superligue-ben detto. Szélárnyék van, zavaró légörvények is léteznek, de ez tök természetes.
Nem hinném hogy egy pályán a sebességet a végtelenségig lehetne növelni és akkor is megmaradnának az elõzési helyek.
Egész egyszerûen gyorsan jönnek a kanyarok, és ott valóban zavarnak a 'zavaró légáramlatok', melegszélben kanyarokban eltolja az orrát az autó, mert nincs leszorítóerõ.
Ez egyszerû logikával lekövethetõ, az autók jók...mitõl lennének rosszak?? kevesebb a vezetési segédeszköz, mocorognak az autók ahogy kell, van erõ is (lehetne több is). Sztem geccem jók ezek az autók (csak az a hátsó szárny..), egész egyszerûen gyorsak, túl gyorsak bizonyos pályákhoz...rövid az egyenes hogy igazán rászippantódjon a másikra, kanyarokban meg a hátsó leesik az tény...errõl nem a diffúzor tehet.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A bírák nem vizsgálták, a szakértõk még csak fel sem szisszentek.
Webber meg mindig iylen sírós picsogós megmondó ember volt.
De ezt nem értem, úgy tudtam ferrari drukker vagy, inkább örülj, hogy nem hagyta szégyenbe a Ferrarit az idei évben gyõzelem nélkül, ezzel a trágya autóval.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Pályák is szarok legalább is az újak, meg amiket építeni akarnak. De a pénz...nem hiába akarom lelövetni a korábban említett hszben azt a 3 embert. Remélem ilyesmirõl lesz szó a továbbiakban ebben a topicban nem az hogy melyik csapat hol csal meg hogy kimi hova megy, mer 2 hete ennyibõl áll a topic. picit uncsi.
Viszont más tipusú pályák kellenek, ez oké...tényleg lehet egy évbe egy ilyen, kell Monaco is. De kell olyan pályán ahol lehet elõzni...ez nem nagy ördöngösség baxa meg 😄 ...egyszerûen több használható ívet kell kínáljon. Van ilyen Tilke pályán is...egy, a Töröknél. Ott beeshetsz a lejtõrõl belsõ ívre is, de ha lefogja a másik akkor mehetsz külsõre, mert az elsõ azáltal hogy benttartotta lassabb, van esély odaérni kivûlrõl is a következõ kanyarhoz ami már viszont a támadónak lesz belsõ pozíció.
Erre kell utazni, hogy amikor a belsõ védekezik akkor törjön akkorát a lendülete hogy legyen esély megelõzni....ha csak azokat szürik ki vele akik 1mp-vel gyorsabb autókat tudnak sikeresen blokkolni már jó.
Ezen a pályán pl. Rosberg ki kellett dobja a horgonyt a hátsó mezõnyben mert még sokkal lassabb autókat sem tudott megelõzni.
Kimi...?..Nakajima tudta blokkolni, pedig Kimi jóval gyorsabb, rutinosabb, technikásabb meg minden.
Az autók jók...jól mozognak, a V12 visszajöhetne az tény...még több vezetési tudás kellene megõrizni a gumikat így kipörgásgátló nélkül,..a pályák rosszak...meg talán jöhetne pár régi nagy egyenes is...aztán akkor van szélárnyék is..az is több mint a semmi.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Valami olyan kéne, amitõl izgalmasak a versenyek, VAGY!!! hagyni a csapatokat, hogy olyan erõs motort, olyan aero csomagot, és olyan autót fejleszhessenek, amire futja nekik.
A medve nem játék.
Amúgy szerintem azért volt mit felfognia, mivel a levegõbõl jött.
itt még verseny van
Ha élvezik, akkor lelkük rajta 😊
Bírják ezek a gépek, csak olyan pályák nincsenek, ahol tudnának akkorát ugrani, mint a videódban. A pilótákat meg sajnálom, hogy kemény futómûvel kell áthajtani a síneken, biztos fájhat a hátuk másfél óra után. Aki meg azt a pályát kitalálta tökön kéne rúgni, hogy nyugodt szívvel rakott be egy ilyen veszélyes elemet nem kicsi tempónál.