FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Elég sz@r...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

passatgt
formula1.com

a.carkey
Az ...

A medve nem játék.

bardocz
Nem. 2050-be indulnak majd(4-es metró+euro bevezetése is akkor lesz), mert addigra Baumgatnerék ellopnak annyi kocsit, amivel már lesz elég pénzük rá. Hameg igaz is lenne, akkor is tipikus magyar faszság, hogy egy balfaszt beleültetnek(nem Fizkó az, lehet találgatni kire gondolok) a sok tehetséges magyar pilóta helyett.
Máté94
Ez most vicc?:D
a.carkey
Daniel BMW
Köszi!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

tmp
4

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Daniel BMW
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani Vettel hanyadik lett az utolsó futamon? Elõre is köszi!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

kiki888
hello emberek
tudja valaki, hogy honnan tudnék 2009-es onboard felvételekhez jutni, amit letudnék tölteni? youtube-n nincs valami sok, ami nekem kell, amit szereztem az alatt meg megy az angol pofázás<#idiota>
köszi elõre is ;)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Norbi1990
"nagyleszorítóerõt igénylõ pályákra: Spa-Monza, "
Ezekhez pont, hogy nem kell nagy leszorítóerõ.
Kit--Kat
Spá utánn... De szép is lenne...
Hungaroring óta nincs semmi, csak azokat az elemeket vitték amiket már jó elõre egcsináltak a nagyleszorítóerõt igénylõ pályákra: Spa-Monza, amúgy a kocsi már pókhálós.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Onnan rajtolva már halott ügy volt, mert beragadt volna valaki mögé és végigautózza az elsõ etapot így bukta is az egészet és még õ kerül hátrányba... SCkre lehet építeni, de egy évben ha egyszer bejön nekik akkor már jó a statisztika.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Ha nem is elsõre, de könnyû autóval és KERSel tudott volna elõzni.

A medve nem játék.

a.carkey
Azonos súlyú autónál voltak 5 helyre a pontszerzéstõl. Ha minden kedvezõen alakul - nem tudom volt-e ilyen idén a Ferrarinál - akkor talán 7. hely. Ha bevállalják azt, hogy KERSel, kevés benzinnel nekivágnak, akkor ezzel az elõnnyel tudtak volna elõzni a versenyen is. Már nem a 13. helyrõl indulnak, és máris kevesebben vannak elõttünk. Ezen a pályán lehet játszani a biztonsági autóra is. De az biztos, hogy ugyanezt a helyezésüket minimum elérték volna ...

A medve nem játék.

a.carkey
Hogy lehet egy nem 8. helynél nagyobbat bukni? :)

Különösen, hogy bejöhetett volna még egyszer a Safety Car ...

A medve nem játék.

bardocz
Nem tud a pályán elõzni, esetleg arra gondolsz, hogy a rajtnál esõnek fordul, és így majd kiautózza az elõnyét?
Totti5
3 kiállásos taktikát ki kell autózni az etapokban és összeszedni egy 20-25 mps idõt vagyis körönként neki a körülötte levõknél gyorsabban kellett volna mennie nem is kicsivel + még azt az elõnyt is ki kellett volna autózni amit a 3 kiállás jelent és amivel elõrébb jutott volna, de ehhez egy gyors autó kell, és láthatóan a Ferrari minden volt Szingapúrban csak gyors nem... többet bukott volna rajta, mint a 2 kiálláson.

Az SC meg vagy bejön vagy nem...

a.carkey
Mert miért?

Elõzni nem lehet, KERSet kihasználni nem lehet, a többiekkel megtankolva ugyanolyan lassúak, mint a futottak még mezõnye. Ezek után miért nem lehet egy Safety Caros pályán valami extrát kitalálni, ha már a fejlesztésekkel is leálltak SPA után?

A medve nem játék.

allock
Ross Brawn hiány <#wink>

#hhwnd

Mersant
mert ha 3 kiallast csinaltak volna es ugyan ilyen szar eredmennyel zarnak, akkor mindenki a 3 kiallas miatt fikazta volna oket...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a.carkey
Nézd, Szingapúrban tudták, hogy lassúak, akkor mifaszért nem hagyták, hogy Kimi három vagy többkiállásos taktikával vágjon neki? Tuták, hogy nem férnek be a Q3-ba (van róla cikk, le volt írva pénteken), akkor - ha Kimi tudott könnyû autóval viszonylag gyorsani is menni, akkor egy olyan pályán, ahol a Safety Car szinte pályatartozék, és nem lehet elõzni, a KERSnek sincs értelme miért nem próbálkoznak be egy három kiállásos vagy négy kiállásos taktikával? Miért ugyanúgy vág neki az egész csapat a versenynek, mint a többi? Veszítenivalójuk zéró volt, akkor meg? Féltek, hogy esetleg a 10. hely se lesz meg? Vagy mi? Ökrök gyülekezete, de legalább most nem vitték el a boxkijáratig a tankolóberendezést ...

A medve nem játék.

igazad van!
(ha összehasonlítanánk 2007 ausztrál nagydíjtól 2009 magyar nagydíjig a két pilóta eredményeit raikkonen jönne jobban ki mind pontból gyõzelembõl dobogós helyezésbõl.

Minstrel
Én meg olyan petíciót írnék alá ami az mellett áll, hogy rúgjanak ki minden idiótát a Ferraritól aki a futam közben komolyabb döntéshozó pozícióban van. Kimivel van ott a legkevesebb baj. Kb. 2 éve nem volt már egy jobb taktikai húzásuk, talán még a ToroRosso-nak is volt egy, de ezek csak hülyülnek.

http://topgearhungary.blogspot.com/

kap 1kör elõnyt

Kit--Kat
Hogy megmutassák a Ferrarinak a szurkolói, nagyon nem értenek egyet ezzel a Kimis témával és igen is kiállnak mellette és õt akarják látni a Ferrariban.
Csak egy erõdemonstráció, senki sem vár nagy csodát, csak vegye észre magát a Ferrari.

nearo
Tök jó, hogy a cikkbõl nem derül ki, hogy pontosan mi is a petíció lényege (legalábbis számomra :))

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat

Ulvar
Bravó. Bõvebben? Kicsit konkrétabb dolgokra gondoltam.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kifli
én nem nyúltam volna bele a tavalyi kocsikba ilyen drasztikusan...
passatgt
következõ versenyen 10 hellyel elõrébbrõl indul<#idiota>

desigo
nah ez érdekes
azt tegyék jóvá...
Kit--Kat
Nem, õ nem utálja:D
Úgy tûnik szegény párának önértékelési problémái vannak, vagy skizofrén.
De mindenesetre legalább magát jól elszórakoztatja:)

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ScarY MAN
és milyen ügyesen:)

...

Totti5
Kimi magát szorította ki max.

Spa az nem egy kiszorítósdi volt a rajtnál? Webber meg szándékosan ment ki szvsz.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

b-type
:)) Ugye most nem azon vitázunk hogy KERS-s autóval könnyebb elõzni az arra alkalmas helyen.
Nem a Kimi a lényeg.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Ja, aha. Ok. Tudomásul vettem, hogy ha Kimi vezeti, akkor a KERSes a jó, KERStelen pedig a szar. Értem. Kösz az infót!

A medve nem játék.

Ulvar
Elõbb még térjen vissza Massa...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a ferrari alonsonak fogja a kocsit csinálni mint anno scuhminak és ebbe massanak semmi beleszólása nem lesz egy másodhegedûs lesz.

b-type
jaja sry

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
De jut eszembe, Vettel és Button közt volt helycsere az élen..talán pont a Török versenyen?...ha jól emlékszem Vettel lecsúszott nagy igyekezetében és Button elment neki..
így rémlik.

nearo
Spa-ban Fisco kergette, nem?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
Idén nem élvonalbeli autó se a Ferrari se a McLaren..a Ferrari már nem is akar az lenni, õk már nem foglalkoznak komolyan az idei évvel.

De ha Hamilton a KERS segítségével leelõzne egy KERStelen autót nem lennék úgy oda tõle...amikor Massa-t elõzte, vagy Kimi-t és a Ferrari is jó volt...az valami, teszem azt Kimi-t Monza-ban az 1Lesmo elõtt ahol igen ritkán lehet elõzést látni...de hát elég megnézni egy Hamilton videó összeállítást.
Nem akarok vitát generálni, de sztem érezhetõ hogy abból a Spa-i elõzésbõl lett generálva ez az 'ágyú' amivel elvileg minden Kimi-t kritizáló le lenne lõve.
Pedig nem alkalmas rá, szimplán a Monza-i futama erõsebb volt mint az, nagyon jó rajt és aztán kiautózta a kocsiból ami benne volt...ez látható volt.
Spa-ban Kimi nagyon jól megy, de megelõzte Sutil-t és aztán ennek ellenére vége volt..Sutil végig kergette a versenyen, elég egyértelmû hogy miért sikerült az elõzése.

a.carkey
"A Webber sirast zrikalasbol raktam be.. Ra is haraptak a fanatikusok.."

Tudjuk, hisz te vagy az, aki nem utálja Kimit.

A medve nem játék.

a.carkey
Miért lenne kiégve? Úgy írod, mintha Kimi és Massa között 10 év lenne. :)

A McLarennel meg jobban járna. Ahogy az idény elején szenvedtek a KERSel, mostanra, minden pályatípuson esélyesek, míg a Ferrari nem. Ez jövõre - mégha tényleg visszaszabályozzák is a Meci motorokat - még profibban kiforrott valami lehet. De szerintem Alonso nem jön. Marad Kimi és Massa jövõre. Minek menne Alonso újból egy olyan csapatba, ahol a jövendõ FIA elnök fiacskája a csapattárs menedzsere?

A medve nem játék.

a.carkey
Tavaly biztos volt, de idén? :)

A medve nem játék.