FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ alkalom lett volna,hogy szurkolok egy csapatnak
Peppus Lacika miért kussoltatok, miért nem jött egy frappáns mert feltekerték a motorját meg elengedték okosság?
Most bezzeg jöttök ugatni. Szánalmasok vagytok.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://gaborszantai.co.uk/
Neked sem kellene ide irnod, ha csak hulyeseg jut eszedbe a Forma-1-gyel kapcsolatban, amit szerintem soha nem lattal sem TV-ben sem felvetelrol...<#idiota>#idiota>
http://gaborszantai.co.uk/
...cigiszünet részemrõl... 😉)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
de azzal a ténnyel hogy ez a pali egy psychopata antikumi drukker, senki sem vitatkozhat.
a többivel egyet kell értenem.
Jovore Kimi nagyon meg fog izzadi Hamival, ha nem valtoztat... Alonso, meg Massaval, ha teljesen rendbejon...
Kozben olvasom Alonsot, csak 2011-ben ment volna.. Akkor a fentiek stimmelnek, Kimi nagyon kihuzhtatta a gyufat a Ferrarinal.. A McLaren ezekre reagalva kozolte, hogy meg nincs dontes ki lesz Hami mellett, akinek 2012-ig van szerzodese...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Egy másik eltúlzott, elfogult vélemény.
Megtûzdelve 'pösze majommal', meg 'szerencsétlen négussal' nehogy már alulmaradj....
Szvsz jó cserét csinált a Ferrari, és ez sztem látszani is fog a következõ éveken. Én jobb szerettem volna ha Alonso jön Hamilton mellé vissza. Jót fog tenni az autónak...hogy mint versenyzõ mit tud, azt mejd megmutatja, de a Ferrari erõsödni fog Alonso-val.
Amennyiben Kimi a McLaren-hez jön úgy a McLaren is erõsödni fog, de nem autóban hanem versenyzõpárosban.
Kimi és Hamilton vezetése elég eltérõ, Massa Alonso közelebb van egymáshoz.
Legjobban Button-Kimi lenne jó a Brawn-nál...mindketten finoman vezetnek, így egy közeli beállal jól használnák a gumikat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vagy olyan tehetséges és gyors , hogy már szégyenli és emiatt titkolja ! 😊))
Vagy a Ferrari olyan hülye, hogy a legdrdágább és "leggyorsabb " pilóta azért van náluk, hogy rendszeresen leszopassák !
Ez mind sokkal hihetõbb annál, mint hogy egyszerûen lassú, képtelen olyan autót vezetni ami egy milimétert is más mint a mit a stílusa követelne ....És ilyen autó mint tudjuk a világon nincs ... Volt viszont a jó McLaren csapat aki bátran feltekerte a motort ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
lerí arról amit és ahogyan írod...ráadásul a pösze szerencsétlen majommal akarod kinevettetni magad meg a szerencsétlen négussal? 😄
arra gyanakszom jó ideje hogy kimi valami rosszat tett ellened...csak nem betankolta a nõdet és durcás lettél?!?!?! 😮OO
tuti. 😉
Ezt egy másik topicban mondta egy tapasztalt OW nézõ. És ebben nagy igazság lehet.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Lacóka, hogy lehetsz ennyire szánalmasan elfogult?
Komolyan aki ennyire primitív, hogy ezeketrt komolyan gondolja, akkor az még utcaseprõnek sem jó.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Attól, hogy te egy elfogult anti Kimis vagy végre felfoghatnád ezt közeledve a 40hez, mert ez szánalmasan 5 éves szint amit megütsz.
Kimi megy Hamilton alá csicskásnak, ha van esze elkerüli a Mercedest nagy ívben ! 😉
Ha verseny lenne ki tudja ugyanabból az autóbol 10 körön át a legtöbbet kihozni az valszeg Alosno és Webber nyerné meg ...Ennyi ! 😊))))
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Jövõre remélem szar lesz a ferrari mint idén<#eplus2>#eplus2>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de most mondjátok meg hogy button micsoda mákos ember ilyen szerencséje nem lehet neki
Amennyiben jó autója lesz a Brawn-nak úgy bármi lehet. A Red Bull-nál a motorkérdés a gond, meg sztem rossz emlékei vannak Adrian Newey-val, alatta is akkor füstöltek a motorok 😊)
Jöhet a McLaren-hez is persze az is jó választás mindkét oldalról, én mást jobban szeretnék 😊, de az tény hogy Kimi gyors.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
nem saját csapatot akar indítani az F1 ben magyar pilótákkal!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>