182279
  • Dietrich
    Subito soccorso, ci è voluto parecchio tempo per liberarlo perché un guard rail è entrato all'interno della vettura. Kubica è comunque sempre rimasto cosciente ed è stato trasferito con l'elicottero dei vigili del fuoco di Genova all'ospedale Santa Corona di Pietra Ligure dove i medici hanno riscontrato traumi multipli. Secondo le prime notizie il pilota avrebbe riportato la frattura di braccio e polso. I medici lo hanno sottoposto a tac per verificare l'entità delle fratture e la presenza di traumi interni. Tra le fratture riportate dal pilota nello schianto contro il muro della chiesetta, molto grave anche quella di una mano che secondo le prime indiscrezioni risulta praticamente spappolata. Per le 14 è atteso il primo bollettino medico.

rögtön kubica segítségére siettek, de nagyon sok ideig tartott a kiszabadítása mert a szalagkorlát egy része is beszorult a kocsiba. kubica végig magánál volt, helikopterrel szállították egy genova-i kórházba ahol az orvosok többszörös töréseket állapítottak meg. az első hírek szerint kar- és csuklótörést szenvedett, a dokik folyamatosan röntgenezik h kiderüljön van-e belső sérülése. de a legsúlyosabbnak a kétsérülése tűnik, az első beszámolók szerint gyakorlatilag szétlapult. du 2kor várható az első hivatalos tájékoztatás.

http://www.gazzetta.it/Motori/Formula1/06-02-2011/incidente-un-rally-8057234170.shtml
  • Norbi1990
    Anti Kubicások.
    De ha pl Alonsoval történne ilyen (nem szeretem) akkor én félretenném ezt, és aggódnék érte, ha tényleg igazak a hírek.
  • G_ArchAngel #106177
    A Renault azota megerositette a hirt, ennyire volt kamu...
  • Dietrich
    apámnak is volt idős korában.
  • Norbi1990
    Mért nem mehetett 100nál többel?
    1 hosszú egyenesbe kb 190-200nál tiltanak ezek az autók, ha olyan tempónál defektet kapnak vagy megdobja a kocsit valami, és egy olyan helyen ahol mindkét útszélen fák vannak simán lehet nagy baj.
  • Dietrich
    megbeszéltük erről az oldalról nem linkelünk mert egy kamu oldal.
    nevüket sem adják a firkálmányaikhoz.

az meg a másik az ilyen híren mi az istent lehet lájkolni? ez tetszik embereknek? te jó ég..
  • allock #106173
    baz
  • freestyle666
    De erős lehetett a becsapódás, nem is értem, ezek olyaan erős koscik, én már borultam is, de csak annyi volt hogy szédülsz, 100 nál többel tuti nem mehetett, annyivel meg simán megvédi a kasztni.
    Ez csak egy álhír, holnap már jól lesz.
  • freestyle666
    Ez az ember versenyzésben fog meghalni.
    3. ra nem fogja túlélni.
  • b-type
    azt a francba :((
    na ez az csessze meg, addig sosincs baj amíg nincs baj...erre meg most rámehet a szezonja :(
  • Norbi1990
    Amputálni kell a lábát?
    Remélem nem, és ez csak egy álhír, hogy ennek a oldalnak több legyen a látogatottsága.
  • mcmoha
    Combcsont tores akar halalos is lehet. Megy ott a csont mellett egy bazi nagy arteria, ha a csont torott szele elvagja az illeto pillanatok alatt elverzik.
  • Dietrich
    egy lábtörés mitől kritikus?
    egy koponya törés az már igen..
  • Ulvar
    Ez a rally szedi az áldozatokat, örüljünk hogy Kubica törésekkel megúszta, másnak ez nem sikerült lásd a link...
  • Tomikahh
    Hivatalos megerősítésre került, Robert Kubica kritikus állapotban fekszik a kórházban.

Robert Kubica többszörös törést szenvedett. A versenyző csuklóját a és a combcsontját is eltörte a balesetben.
    Az orvosok jelenleg Kubica egészségéért küzdenek.
  • mcmoha
    "Some reports in Kubica's native Poland suggest he has fractured his wrist in a couple of places."
  • mcmoha
    Rossz hir.:( Pont most amikor a teszteknel szukseg van a tapasztaltabb versenyzore.
  • Ulvar
    na bazdmeg...ennyit erről...
  • G_ArchAngel #106161
  • G_ArchAngel #106160
    A Lotus Renault GP Team lengyel versenyzője megsérült a Rally di Andorra versenyen, amikor nekiütközött a falnak.

Robert Kubicát jelenleg a kórházban ápolják, egyelőre nem tudni többet az állapotáról.

folyt:

A legfrissebb jelentések szerint Robert Kubica több csontja is eltört a rali-balesetében.

A Lotus Renault GP Team lengyel pilótája nincs jól.

Robert Kubica nagy rali-rajongó, és már tavalyi is számos viadalon elindult a Renault támogatásával, szép eredményeket elérve. Ezen a hétvégén a Rally di Andorra nevű versenyen vett részt egy Skoda Fabiával.

A jelentések szerint Kubica súlyos balesetet szenvedett, több helyen is eltört a csontja. Robert navigátora, Jakub Gerber jól van.

A Lotus Renault GP Team hamarosan hivatalos sajtótájékoztatót tart, és részletesebb információt közöl versenyzője állapotáról.
    Robert reggel 9 órakor bukott hatalmasat az utolsó napon.
  • Falcon83
    Ne itt reklámozd már ezt a lecsúszott divatmajmot. Ez itt F1 fórum, nem a traktor világbajnokság fóruma ;).
  • b-type
    Nem fekszem le dolgozom :)
    Szal ugye most nem mondod hogy amikor rákerestél a hotdog-s írások zavartak be hogy most euro, vagy dollár...

..bár azok után, hogy az F1live.hu-t cikkét (baszki!!), amit egy Kittina nevű valaki írt , és még az ottani kommentelőknek is leesett hogy hülyeség (pl. Tiger Woods hogy a rákomba keresett volna ugyan annyit amikor nem indult nagy versenyen)
    szal ha ezt így bírod ide linkelni hogy "Ennyi..."
    Nost ezek után ez az egész komolytalan.

Ne rugózzunk sztem ezen mert túlságosan ráfeszültél.. :(
  • lolSL
    menj már innen ezekkel a lassú szarokkal
  • G_ArchAngel #106156
    1.,

Ennyi...

2.,

Van ahol Eurot irnak, van ahol USD-t. Nem tudom melyik az igaz, nem veszi fel a telefonjat...

3.,

Van meg kerdes lefekves elott?

• b-type
    ja, lemaradt a lényeg,...szted egy 2009-s cikkben mennyire tudhattak arról hogy 2010-ben mennyit keres Kimi?
    Mert amennyire én ki tudtam venni az általad linkelt cikkből ők a 2008-s év legjobban fizetett sportolóit hasonlították össze.. :)
    Szal..
    hát...
    hmm :)
  • b-type
    Az én lelkemért nem kell aggódni :))
    Pláne ha csúsztatgatsz...17 milla euro-t kapott lelépésként, nem 17 milla dollárt.
    még így is több mint Loeb 8 millája, ami szégyen, de végül is ez tök mindegy, mert ezt a pénzt azért kapta hogy ne versenyezzen, a vezetéséért kapott pénzekről év valami ilyesmit tudok:
    az futamonkénti 75ezer euro, célbaérve +25ezer, és még 100ezer ha a futamok felén pontot szerez.
    Ez ugye nem jött össze, gyors átszámolva, kb. milla és másfél milla euro körül kapott a Red Bull-tól.
    ...
    aztán ami nálam nem tölt be az a Kimi oldalán (tudod kimiraikkonen.com/ :) ) lévő szponzori menü...tudod ahol a személyes szponzoroknak kellene lenni. :)

szal az én lelkem messze nem törik össze, még akkor sem ha valós tényekkel jösz, így meg pláne.

• IXEMGabeo
    kabala, vagy babona, vagy pedig ez volt mindig is a kedvenc színe:D

szavaidból ahogy kivettem nem lehetett túl sikeres csapatfőnök. Konkrétan amíg a BAR-nál volt a csapat nem is haladt olyan erőteljesen előre...talán amikor Dave Richards ült be a helyére akkor kezdett el érdekes módon jó irányba haladni a csapat drasztikusan...jó mondjuk csak egy szép 2004-es évük volt, meg momentumokban maximum a 2005-ös év és a 2006 második fele, ahol már Honda néven futottak és Dave Richards nélkül már
  • Dietrich
    nem az volt a klényeg..
    hanem Pocok éveken át ugyanolyan kék színű inget viselt..vagy mert volt valami szponzora vagy mert kabala..de aztán a champcarba is ez volt a mániája pedig az autónak más volt a szine.
  • IXEMGabeo
    nem néztem a Champcart...
  • Dietrich
    és az feltűnt,hogy Pocok mindig ebben a kék szinű ingben volt éveken át (szinen van a lényeg)? Még akkor is amikor már a ChampCarban volt?
  • V43 1105
    :DDDD
  • Norbi1990
    Magába azt mondta, hogy jáj most megint készíttethetek el egy új autót több millió dollárért mert ez a két hülye fogadott :D
  • IXEMGabeo
    Craig Pollock ahogy fogja a fejét?:D akkor még gyerek voltam, az ő feje nem rémlett, de így, hogy mutattad elég ütős:D
  • V43 1105
    Én itt a fogadásra gondolok :))
  • IXEMGabeo
    ja igen Zonta és Villeneuve ugyanúgy bukott Spa-ban...1999., de a 98-as időmérői teljesítményét sikerült Villeneuvenek megismételni csak éppen más csapat színeiben:D
  • V43 1105
    Ha már a két szinű BAR-ról van szó ..

Erre emlékeztek még ?
  • G_ArchAngel #106143
    Remelem meg tudsz azutan aludni, miutan osszetorom kicsiny lelked: Raikkonen 32M Eurot keresett tavaly, azaz 44M USD-t, a Ferraritol kapott 16M USD-t, amit ha levonsz, akkor eleg szep fasorban talalhatod magadat...

(Cserelj bongeszot, mert nekem az egyeni es csapatoldalon is van szponzor.)

"Schumacher-nek szigete van, és több vállalkozása, alapítványa..."
    :DDD
    Ugy is vezetett 2010-ben, mint aki egy szigeten tanult meg...:)))
    Raikkonen a finn Gyermekfalu Alapitvanyt tamogatja, es akkor mi van?
  • Firerock
    milyen szép ez az első szakaszig:)
  • Minstrel
    jaja, mikor 99-ben a BAR akart két külön színű autót akkor Börni nem engedte nekik, ezért lett fele ilyen fele olyan autójuk
  • szabii98
    Tudom, mert ilyenvolt a Subaru Rally Team USA is, Travisnak ugye kék, Blocknak Monsteres kocsija volt.
    részemről off vége :)