182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha jol emlekszem lezuhantak, o kiesett a helikopterbol ami az oldalara fordult es a meg forgo rotor lekapta a kezet.:( Nem biztos, hogy pontosan igy tortent. -
IXEMGabeo #106339 hírekben annyit mondtak valószínűleg kihagyja a szezonnyitó Bahreini nagydíjat...a szezon további részéről nem esett szó -
IXEMGabeo #106338 óóó akkor még pólyás voltam, de azt hallottam, hogy valakinél a helikopter okozott balesetet, elmondod konkrétan, hogy a fenébe vághatja le vkinek a kezét a helikopter propellerje? -
massa is másfél vezet... -
én is csíptem őket '82 óta...evvan. -
off:
nem gyenge albumokat teszem hozzá, bár aztán fel volt szerelve az a dobcucc nem gyengén, de Steve halálát már nehezebben heverte ki a zenekar :( (nagy gitásor és pózör volt, csíptem nagyon) -
Bullitt #106334 Főleg mivel telepakolták mindenféle bisz-basz gombbal már a kormányt... -
vagy a Def Leppard dobosa balesete után 1 karral dobolt..
de vélhetően F1 autót nem lehet sérült kézzel vezetni. -
egyébként Zanardi lábak nélkül tudott vezetni.. -
Legfrissebb -
pedig anno elég sokat beszéltek róla..és még internet sem volt ebben a formában mint napjainkban.
régen nekünk nem volt más hírforrás mint az esti sporthírek vagy másnap a nyomtatott sajtó..ami eleve erősen cenzúráztak -
Szerintem is ez a harom a legjobb. Magyar oldalak kozul mast nem is olvasok csak ha rohogni akarok.:) -
IXEMGabeo #106328 azt nem is tudtam hallod, Nannini nem a Minardiban kezdett? aztán volt Benettonos is nem? -
G_ArchAngel #106327 Legfrissebb: Robert Kubica sérült karját meg tudják menteni az orvosok, akik jelenleg is a műtőben vannak. Amennyiben szükséges, a későbbiekben a mikrosebészeten fogják további ellátásban részesíteni a kezét. A jelenlegi beavatkozás várhatóan este nyolc órakor fejeződik be, ezalatt megpróbálják visszaadni kezének minden funkionalitását.
(motorsportal.hu)
Elvileg Este 8-ig mutik, akkor ujabb sajtotajekoztatot tartanak az orvosok. -
hsz-eket nem szoktam olvasni mert elég mély az értelmi szint. Egyszer láttam hogy a szerkesztők eléggé szabadjára engedik ott a dolgokat. Az össze-vissza zsidózás cigányozástól kezdve minden volt. Néha még a szerkesztők is beszálltak :D. Ez aztán a színvonal :DDD -
Most hallottam. Remélem nem vágják le a kezét, az katasztrófa lenne. Megj. Nannini jutott azonnal az eszembe. Az ő F1-es karrierje is hasonlóan hirtelen ért véget. Neki egy helikopter vágta le a kezét. Azóta eltelt több év, az orvostudomány még inkább csodákra képes, de egy lábhoz képest egy kézlevágás egy F1-es autóversenyzőnél az szinte egyenlő a karrier végével. :(
Remélem felépül, és ha megtörten is, de újra versenyezni fog! -
IXEMGabeo #106324 engem a kommentelő tinik idegesítenek. azt hiszik szakértők... -
Ilyen problémával még nem találoztam. Ha csak 5 percel később jelenik meg a hír az nem vág földhöz hisz mást nem olvasok, így nem is tudhatom hogy ott akármi is hamarabb lejött. Olyan meg nincs hogy valami fontos nem jelenik meg perceken belül ezeken az oldalakon. -
"Kubica update: surgery set to finish at 8pm CET. No amputation of hand, but too soon to judge on functionality." -
Az f1lájvval meg az a cink, hogy a fontos híreket nem hozzák le mert ahhoz hülyék hogy egy 3 mondatos hírt lefordítsanak hiba nélkül. Inkább nyomatják a rajongók által beküldött kimis cikkeket. Semmit nem hoznak le hamarabb mint a többi oldal csak egy nyilatkozatból csinálnak 5-öt és amit mások egyszer lehoznak azt ők ötször 5 féle ferdítésben. Nálam a színvonal nem itt kezdődik. -
G_ArchAngel #106320 Erzesem szerint lassu. -
Ha több helyen is műtötték, kovácsolták, hegesztették a kezét akkor nem fog ebben az évben visszatérni. Ennél kisebb dolgok miatt is egy átlagembernek évek kellenek mire ugyan olyan lesz a keze és megszúnnek a gondok ( már ha megszűnnek, mert az sosem fog ha már foltozva volt ). -
G_ArchAngel #106318 Ezekkel az a baj, hogy a masnapi napilapbol is elobb ertesulok uj tortenesekrol... -
Remélem tud versenyezni jövőre, vagy legalább félévkor betud szállni, mert nemtudom elképzelni milyen lenne a Lotus-Renault nélküle :/ -
Ne olvassátok már a szarokat... A5, F1hirek.hu és Motorsportal. Ezekről mindent megtudok F1 kapcs amit akarok. -
Na nem lesz darabolás, viszont nem tudják hogy mennyire tudja majd használni a karját. Este 8 körül tudnak majd konkrétumokat mondani az állapotáról. -
G_ArchAngel #106314 Regen olvastad akkor, iden mar Alonso a cukipofi. En ezert nem olvasom napi rendszeresseggel, mert olyan, mint egy Fernando fan-blog.
Amugy Autosport-tal az a baj, hogy gyorsak, de gyakran elfelejtik frissiteni a hirt, ha valami valtozik. -
jobb volt az Auto-Motor nyomtatott sajtó szvsz :)
Ez a jelenlegi a hülye embereken való meggazdagodás, és a képesítés nélküli tömegtájékoztatás egyvelege.
saját vélemény, nem is kívánom megvédeni :)
...nem is az bosszant ezen az oldalon hogy terelik a nyájat, hanem pl. az általad linkelt cikknél is amikor megszólalt az oldal képviselője...nem ám elismernék a hibát, nem...még inkább megpróbálják megmagyarázni, hülyének nézve a saját olvasójukat.
fúú bazz komolyan lestresszel ha valamiért oda kell menjek (ritka).
:) -
Nem csak ez a két oldal létezik. Autosport.com-on általában ritkán írnak kamut és gyorsan lehozzák a híreket, de ez igaz a többi komolyabb külföldi F1 oldalról. Az efegylájvot meg nem nevezném híroldalnak. Egy nap van 50 hír abból 45 arról szól hogy kimi milyen cuki a másik 5 meg egy kamu hír 5 darabban lehozva. -
G_ArchAngel #106311 Ez igaz, de mi a jobb: kapni bulvarszagu infokat, vagy mindenrol orakkal, napokkal kesobb olvasni?
Pl. Kubicarol is mar mindenhol lehetett ma olvasni, egyedul Motorsportalon nem.
Felelmetesen lassuak, raadasul ugyanugy beszoktak szivni a twitteres baromsagokat.
Ez az uj media, szeressetek! -
Mondtam?:D xD ... haver veled nagy gondok vannak :D -
Jól van na :DD -
rohadtul semmi rosszat nem tettem neked szerintem... -
Hagyd már azt az oldalt összevissza irnak mindig. Le sem ellenőriznek híreket a nevét sem adja hozzá aki firkálja a cikkeket..kb. olyan hogy beír valaki angolul egy fórumba valamit azt leforditják és már tényként is tálalják. -
A balesetben Kubica autója felakadt egy padtkán, majd egy darab szalagkorlát beszabadult az autóba, rendkívül súlyos sérüléseket okozva a teste jobb oldalán, a Francia TF1 tévé szerint "csak a bőr" tartotta a sérült testrészt a helyén. A legfrissebb infók szerint jó esélye van a gyógyulásra, de továbbra is fennáll az amputáció lehetősége, ezen jelenleg is egy háromtagú orvoscsoport tanácskozik, jelenleg is várnak hogy a kórházba érjen egy neves végtag és idegsebész Igor Rossello. -
Valószínűsíthetőleg mi a sajtó útján-módján fogunk értesülni a sajntótájékoztató lemenetélőr. -
Téves az előz hsz. mert most kezdődik. -
17:00-kor lesz a jatótájékoztató -
csak úgy f1 után kis lazulás -
Egy kis nosztalgia Scott speed barátkozik az új autójával!