182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Templomos storyt én sem értem... -
Másfél méter kb, egy út megy párhuzamosan a felsővel. -
G_ArchAngel #106378 Milyen mely a szakadek ott?
Lehet meg igy is jobban jart?
Amugy hol itt a templom, aminek allitolag nekiment? -
-
Digitman #106376 Tudom, hogy az Index nem fix, de most olvastam ugyanezt a CNN-en is. -
Joó Gábor is tud ám olyan cikkeket írni (nem most a baleset kapcsán) a F1-ről, hogy ha nem sajnálnám a monitort kibasznám az ablakon ;) -
Digitman #106374 Az Index-nél azt írják (olasz lapra hivatkozva), hogy mindkét kézfeje rendbe fog jönni, de 1 év kihagyás szükséges a teljes gyógyuláshoz.
Sajnálom, hogy így alakult, az idei éve szerintem meglepetés lett volna. A lényeg, hogy életben van és remélhetőleg jövőre újra láthatjuk. -
Motorsportálról:
Az orvosoknak azonban végül sikerült megmenteniük Kubica jobb kezét, ám mint a műtétet végző sebészprofesszor mondja: „Legalább egy hetet kell várnunk, míg kiderül, túléli-e a keze a balesetet. ”
-
egy agyhalott.. -
IXEMGabeo #106371 
-
Ki ez az agyhalott? -
IXEMGabeo #106369 nem akarok semmit se mondani, de sztem feleslegesen tette ezt be... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudom, hogy kissé Schumi ellenes -
IXEMGabeo #106368 
-
Basszus az a motortéren keresztül ment az utastérbe, még a pilótaülés széle is le van gyalulva.
Rendesen telibe verte az a szalagkorlátot, még a bukókeretet is ketté törte, hát nem gyenge. -
-
Na akkor az idei év biztosan ugrott. Szerintem már az is nagy szó, hogy látnak rá esélyt hogy egyszer újra autóba üljön. -
-
Mint minden nyilatkozatukat, ezt is meg kell beszélniük a sajtófőnökükkel és egyeztetni kell hogy mit mondanak. Ez nem csak vele van így hanem minden F1-es versenyzővel. -
"HIVATALOS: Kubica 2011-ben már nem ülhet F1-es autóba!" -
IXEMGabeo #106361 és miért baj ez? ha nyilatkozni kell vkinek mind mind ugyanezt tenné! sajtóközleményekből, PR-ból, marketingből áll ez a világ valóban... -
G_ArchAngel #106360 "A 42 éves sportoló a későbbiekben ad ki közleményt."
Ez kicsit beteg, egy őszinte mondat hitelesebb lenne. Minek erre rákészülni? -
IXEMGabeo #106359 ??? -
G_ArchAngel #106358 "Michael Schumacher a menedzserén keresztül reagált a hírekre. Sabine Kehm a Süddeutsche Zeitungnak elmondta, hogy a hétszeres bajnok "megrémült és megdöbbent" a hír hallatán. A 42 éves sportoló a későbbiekben ad ki közleményt."
Beteg ez a vilag... -
-
Az ott Alonso??? Így smink nélkül már fel sem ismerem. -
kár, mondjuk ezen a képen mintha 2-3 évvel fiatalabb lenne nemtommér -
IXEMGabeo #106354 igen ők barátok... nem mondod komolyan, hogy a kabátban ez ALonso jobb oldalt? levágta a szakállát? -
Alo is már a kórházban van ahol Kubicát kezelik
-
Fela #106352 Lotus-Renault twitter:
Robert should be out of surgery soon. We hope to be able to give you another update in a couple of hours. -
IXEMGabeo #106351 ááá pedig ő volt az egyik legjobb a mezőnyben, viszont ebben van ratio Massa sem a régi a balesete óta -
tavaly XGAMESt nyert :) -
Bräck olyan balesetet élt túl amit a fizika törvényei szerint nem lehetett volna. Ami csontja van az ember testében az nála mind eltört.
Éveken át épült fel..1x még rajthoz állt az Indy500-on de soha többé nem ült ow autóba, viszont más tipusúakba versenyzett. -
G_ArchAngel #106348 Lehet kicsit morbid, de ha rendbejon, akkor talan rallyzni meg fog tudni.
Az F1-hez veloszinuleg mar lassu lesz, soha nem fognak ugy mukodni az idegek a kezeben, mint eddig. -
IXEMGabeo #106347 Német túraautó bajnokságban azért csak nyert még, érdekes, legtöbb esetben, akik nagy balesetből térnek vissza azok még motiváltabbak lesznek hihetetlen erőt kapnak akár hosszú távra is, de ez nem mindenkinél van így. Lauda, Hakkinen, Schumacher, Coulthard stb.. ők elég nagy erőt kaptak a súlyosnak tűnő balesetük után... -
Nem amputálják a karját, viszont szinte bizonyos, hogy versenyzésre alkalmatlan lesz. :( -
IXEMGabeo #106345 juj... -
Most neztem utana: sikeresen visszavartak a kezfejet de versenyezni mar nem tudott. -
de valahogy így volt.. -
sokkal többet nem mondtak mint ami a wikin is van..
Formula-1-es pályafutását a Minardi színeiben kezdte, sokkal erősebbnek bizonyul, mint csapattársa Andrea de Cesaris. 1988-ban a Benettonhoz igazolt, ott is gyorsabb volt, mint Thierry Boutsen. 1989-ben Ayrton Senna kizárása után megnyerte a Japán Nagydíjat. A Német Nagydíjon nagyszerűen küzdött és Senna csak a verseny végén tudta megelőzni. A Magyar Nagydíjat csak azért vesztette el, mert a futam utolsó szakaszában Senna kiszorította a pályáról. A Spanyol Nagydíjon harmadik lett. Azután pályafutása hirtelen félbeszakadt, mert egy helikopter-balesetben leszakadt a jobb karja. A korszerű mikrosebészeti módszereknek köszönhetően sikerül visszavarrni a hiányzó végtagot, s Alessandro futamot nyert a német túrakocsi bajnokságon. -
IXEMGabeo #106341 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=ygiTv7tEYm0
jaja jó kis banda:)