FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Formula.hu podcast
Az egyik srác az egyetlen magyar ujságíró akinek full akkreditációja van a teljes szezonra.
Idén kezdték a podcastot ,ugyhogy érezhető,hogy még kezdők benne, de a srácnak hatalmas sztorijai vannak érdemes meghallgatni.
A Béna.
Egyébként aki képbe szeretne lenni inkább ajánlom ezeket, angolosok előnyben.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Nem mindenki néz vissza régi versenyeket. Attól még, hogy számodra egyes versenyek ismerete alap dolog, még messze nem így áll hozzá mindenki.
Ha valaki nekem azt mondja, hogy nem látta még a Csillagok háborúját, akkor leülök vele megnézni, és nem előre megmondom, hogy ki Luke apja.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
1993 Donington
1998 Spa
1987 Zeltweg
1992 Monaco
1986 Adelaide
1989 Suzuka
1988 Monza
1989 Hungaroring
1990 Phoenix
1990 Monaco
+1
1986 Hungaroring
És ha még lenne lehetőség:
1991 Monaco
2008 Sao Paulo
1991 Magny-Cours
1984 Monaco
2014 Hungaroring
1984 Estoril
2011 Montreal
1997 Hungaroring
2012 Sao Paulo
(Volt pár jó verseny régebbről is, de NEM MINDEGYIKET adta az MTV.)
És egy érdekesség! 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.02. 16:55:44
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez pont olyan, hogy miért rakunk film/sorozat infókat spoiler -be.....
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
\"If in doubt, flat out!\"
De még ha nem is tudod , hogy ki nyert és most van aki elárulta akkor is min változtat ez a tény , hogy ki nyer ,az ahhoz vezető utat nem mesélte el senki és amúgy is más élmény látni ,mint valaki csak leírja egy szimpla tényként, a végeredményt.
Ez olyan mint a moziban , attól ,hogy elmondja valaki , hogy ki hal meg a sorozatban attól, még nem fogod tudni, hogy melyik percben fog bekövetkezni vagy ép mi miatt ölik meg és milyen körülmények között. lényegében semmit nem tudsz róla akkor sem.
Vettel vb cimeit minek is venned el?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az Kb Alonso egyik legjobb versenye, azt hittem a 2005re gondolsz, ott élőben láthattam ahogy leszakad az első vezetőszárny és ugrálnak a Ferrarisok. Akkor már inkább 2004 Monaco.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Akkor ideális esetben bal láb fék, jobb láb gáz? majd valaki megmondja aki jobban ért hozzá 😊
#172860 Ő
Legutóbbi csapata a "BlackArts Racing Team" jó hogy nem BlackRats 😄:
Ebből a szempontból egészségesebb egy gyártással nem foglalkozó versenycsapat, illetve amit gyártanak az nem ütközik és nincs átfedés.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.30. 09:19:04
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Túl sok olyan ember volt pozícióban aki 20 éve bajnok volt de igazából már semmi nem érdekli, csak,hogy minél hamarabb kapun kívűl legyen délután 4 kor és minél zsírosabbra hízlalja a nyugdíjalapját. Abban a Mclaren csapatban ami most ujra elkezdett felkapaszkodni nagyon kevés régi ember van. A Honda távozása után (miután rájöttek,hogy renault motorral is ugyanolyan szarok) elkezdtek hullani a csontvázak a szekrényből... Durván ki lettek baszva a nyuggerek. Megvolt a vérfrissíttés, jönnek is felfelé.
Ugynaez van a Williamsnél. A tavalyi szégyen után kipattant a lufi, mert már nem volt kire mutogatni. Hullottak ott is a fejek, mindenki ment aki másokra mutogatott. A végén azt próbálták beadni az igazgatóságnak, hogy azért nem lett kész az autó időre mert a versenycsapat ellógta az összeszerelést... Szerencsétlenségükre a Chief mechanics ott volt a meetingen. Állítólag volt tettlegesség is miközben magyarázta,hogy azok a srácok non stop éjszakáztak, hogy amint kijön valami a gyártásból azonnal beépítsék.... Csakhogy, a gyártás kurvára meg volt csúszva mert a management beleszart az egészbe.
A Béna.
A Béna.
Megvan benne az ami egy bajnokhoz kell de ha nem áll be az állandó teljesítményre hamarosan akkor ki fog futni az időből.
A Béna.
- Ha lesz Ric és Ocon legalább egyszer ütköznek. - Ebben biztos vagyok, szerintem nagyon jó páros lesznek, feltéve ha a renault competitiv lesz.
- Év végén ( vagy köv év elején ) legalább 1 Renault pilota harmadik vagy annál jobb helyen lesz. - Ha nem is év elején de biztos lesz ilyen.
- Albon megszerzi első győzelmét - háááááát... Nekem nagy kedvencem a kissrác de attól félekj ehhez kell még legalább 2 év. Lepattanó összejöhet, de tudásból odaérni még minimum 2 év.
- Mátol számítva 5 éven belül megérkezik egy női pilóta az F1-be. Szerintem 2 év az amerikaiak nagyon erőltetik a PC-t.
- Sofia lesz a neve. - Reméljük ,hogy inkább Vivien <#wink>#wink> Egy jóbarátom dolgozik a W seriesben, tavaly csinált pár versenyt a Viviennel, azt mondja tehetséges<#taps>#taps> Nagy reményeket fűzök a kiscsajhoz, helyén az esze, szívből csinálja és megvan benne az alázat.
- Idén (vagyis szezon végén) nem Hamilton lesz a bajnok. - Hamilton lesz. Errre már most komolyabb összeget mernék tenni.
- Alonso nem tér vissza köv 3 évben. - Az Ő F1 karrierének vége. Bármilyen jó pilóta, senki nem fogja alkalmazni a hondát gyalázó beszólásai miatt. Egyébként a Mclaren szenvedése nem a honda miatt volt. Illetve részben igen, mert egyáltalán nem voltak partnerek a honda javaslatainak megfontolásában. De ez egy másik történet, ha érdekel valakit leírom.(3 hét szabi van, úgyhogy ráérek <#falbav>#falbav>)
- Hulkenberg megszerzi élete első f1 dobogóját (egy esport versenyen) xd - Ezt passzolom. Szerintem nem rossz a srác csakhát pénz beszél, ha nem is F1-ben de lesz még dobogón.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.03.30. 03:58:12
A Béna.
- Idén nem is lesz futam
- Ha lesz Ric és Ocon legalább egyszer ütköznek
- Év végén ( vagy köv év elején ) legalább 1 Renault pilota harmadik vagy annál jobb helyen lesz
- Albon megszerzi első győzelmét
- Mátol számítva 5 éven belül megérkezik egy női pilóta az F1-be
- Sofia lesz a neve
- Idén (vagyis szezon végén) nem Hamilton lesz a bajnok
- Alonso nem tér vissza köv 3 évben (utána se)
- Hulkenberg megszerzi élete első f1 dobogóját (egy esport versenyen) xd
Renault fanként ezek a futamok ütöttek a legjobban szíven, valahogy az a kettős győzelem nem igazán jött össze mindig kettős kiesés lett belőle, mintha el lettek volna átkozva.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elkezdtem nezni regi F1-es versenyeket pl.
2000 USA, Indianapolis
2000 Olasz, Monza
2000 GB, Silverstone
2002 Monaco, Monte Carlo
2006 Monaco, Monte Carlo
1998 GB, Silverstone
az utobbi idoben ezekbe botlottam bele😊 mind mind klasszik es nagyszeru versenyek voltak

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
https://indavideo.hu/video/Galvolgyi_Show_-_1999_osz_-_Hianyos_TVRIP_
Ulozon is fellelhetitek. 😊