FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha arról van szó hogy ez a szezon belefolyna a következőbe akkor inkább azon vagyok hogy töröljék az egész évet, ez van én nem szeretek kavarni. 2003-óta ha ránézek egy kocsira tudom melyik évben volt, erre a szezonra majd úgy emlékszem hogy nem volt F1.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Autosport és Formula magazin.
Egyébként a magyar piacon ők az egyetlenek akiknek minden versenyre van delegált ujságírójuk Mészáros Sándor személyében.
Hatalmas figura az ember, mindenki ismeri és szereti a paddockban, hobbiból mindenkinek tanítgatja a magyar nyelv szépségeit ezért ha bármelyik versenyen integető japánokat látsz akik azt üvöltözik mosolyogva, hogy :Nagyfalkúúúú!!! Akkor tuti ,hogy Sándorunk a közelben van valahol! <#banplz>#banplz>
A Béna.
Esélyes, hogy itthoni szenzonkezdés lesz. Bár hallottam olyat, hogy a hollandok bejelentkeztek, hogy dátumot cseréljenek a Hungaroringgel arra hivatkozva, hogy nekik új belépőként mindenképp meg kell rendezniük ha jövőre is akarnak ott versenyt.. Persze hülyék lennének itthon ha belemennének ebbe 😄
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.04.06. 18:13:23
A Béna.

Nekem is megvan az összes VHS-en, 1990 óta, na meg digitalizálva is.
ha ilyen elszant vagy mutasd azt a statisztikat😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egy jó futam az hűha, ..de ez nem volt az
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.05. 17:26:55
Ez így nem eredeti hanggal ... nem volt kóser. Tudom, Dávid Sándorék nem voltak mindig toppon, de ahogy a Szomszédokban se nézzük, hogy Ábel Anitából mi lett, úgy Dávidékkal se lett volna gond. Ezt neten bármikor megtalálom eredeti nyelven hasonló minőségben. Sőt, régen le is szedtem valahonnan. De az eredeti magyar, ezerszer többet ad.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.05. 17:21:45
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Wéber nyomja. Autentikus lesz ...
Mint amikor újraszinkronizálják a klasszikus filmeket. Fel akartam venni, de felesleges.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.05. 14:11:53
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.04.04. 23:42:44
szoval nem valaszoltal a kerdesemre
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.04. 19:34:41
\"If in doubt, flat out!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jég megcsúszik Chuck Norrison!
(csak spoilerbe, mer hátha vannak, akik nem tudják, ki az a Chuck Norris és hogy szupererővel rendelkezik)
Isten nem bottal, hanem VMware.
ez olyan mint mint a vízes fű, vagy a jég, vagy mázlid van vagy nem.
Nyilván számít az is hogy mennyit áldoztak a beállításból. Igazából az egész csak kívülről ilyen egyszerű, bent általában akkor ha egy hibából adódóan szélesre fut és hirtelen rájön hogy működik. ..A versenyző belülről látja és csak a saját futamát, mi tévénézők láttuk hogy Alonso teljesen hülye íveken megy és ez mennyire működik, de Schumacher nem látta. Ilyenkor qva magas koncentrációban futja a saját versenyét.
Scumaher is nagyon jó volt esőben, és Alonso is, az a futam kiadta Alonso-nak szépen.
De szintén ugyan ezen a pályán adott kört Schuminak és akkor nem is esett 😄 különös mód akkor is csak az ő kocsijára hatottak a kedvezményező dolgok😄DDD
A kérdésedre is válaszolok: 2007 europa nagydíj. <----PONT (ko)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.04.03. 15:22:59
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Persze nem működött de a McLaren akkor sem engedett. Persze később kiderült ,hogy szar az aero de akkor már teljesen tönkrement a kapcsolatuk. Amikor a Honda tárgyalásba kezdett a Red bullal a Torro Rossos társulásról természetesen ezt a kérdést is körbejárták.
A Torro rosso meg azt mondta, bármilyen változtatást kértek megcsináljuk. Az eredmény meg már tudjuk.
A Béna.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.