182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#174667 Tök reálisan az egész versenyről:
„Nem hiszem, hogy maga a start annyira jó lett volna, veszítettem egy pozíciót, de ezután egy ponton őszintén már azon gondolkodtam, hogy „mi a fenét csinálnak itt a többiek?” -
HuHam #174666 Hmm... , szóval ez megy, amióta USA tulaja van az F1-nek. Milliárdosok veszik át lassan az egészet - ahogy lassan már az USA alkotmányba be lesz téve, hogy csak milliárdos lehet elnökjelölt (Beiden 4 re van becsülve) .
Lássuk csak: Haas (szerencsére nincs versenyző fia . Stroll, Latifi . Mazepin kopogtat ... Ez már majd a csapatok fele ... -
#174665 Nem ezzel a párossal folytatja a Williams. Az biztos. -
#174664 Prost mondta, hogy érdeklődnek iránta. Gondolom a motor miatt. Perez és Ocon egy szint. Ocon ráadásul olcsóbb is. És ha mégse lenne Honda projekt to be, akkor egy zűrös szakítás utáni "mégis összejövünk veletek" után illik legalább az anyós volt menyasszonyi ruhájában oltár elé járulni, ha már csak az anyós volt az egyetlen, amikor a szerelmesek durcizni kezdtek, tizenx év után a válás helyett a házasságot javasolta.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.26. 08:38:22 -
#174663 Latifi rendelkezik egy milliárdos papával :D Talán részesedése is van a csapatban:) -
HuHam #174662 Hamilton hogy befejezi idén, most amikor óriási esélye van a 8-ik VB címre jövőre ? Ilyet nem csinálna egyetlen 1 F1-es versenyző sem. Menne ő jövőre a Mercedesben ingyen is ..
Nehezen tudom elképzelni Ocont a Red Bulllban. Gyorsnak gyors, de nem stabil pontszerző, márpedig a főnökök megmondták hogy olyan kell nekik. Egy sokkal tapasztaltabb Perez messze esélyesebb szerintem. Hogy hogy jön ki Verstappennel ? Szerintem örülni fog hogy egy győzelem esélyes autóban van .
A Williamsnak pénzes versenyző kell. Nem tudom Latifi rendelkezik-e komolyabb támogatőkkal. A név az még mindig megvan, de eléggé halvány már - ki akar egy hátul kullogó csapatba fektetni nagy reklámpénzeket ? -
Red Bull
Verstappen/Räikkönen -
#174660 Pláne! :) -
#174659 azért ha jól számolom a hat sárga gumis mellé volt három piros gumis is :) -
#174658 Szerintem a mai futam első pár köre megmutatta mennyire sok múlik a jó gumikezelésen ami szerintem a Merci (főleg Hamiltonnal együtt) igazi ereje, nem pedig a motor. Azt látom, hogy akik gumi kímélő stílusban vezetnek azok nagyon szenvedtek az elején de utána fordult a kocka. Szerintem nagyon sokat fognak tanulni a csapatok a mai futamból és fejlesztenek majd a gumikezelésen. A McLaren egyértelműen nagyon agresszívan használja a gumikat ami jelentős előny volt az első körökben de aztán vissza is ütött. -
#174657 Elképesztő. Mintha egy F1es játékban random helyről ment volt egy player a gépi ellenfelek ellen. :)
De jegyezzük meg, csak a piros gumi és a pálya karakterisztikája miatt volt ennyire jó. A sok sárga gumis roppant nehéz körülményeket kapott az csepegő eső miatt, nehezen melegítették fel a gumikat, és Kimi egyszerűen kihasználta ezt. Évek óta remek formában van, tényleg sajnálom, hogy még annyira se küzdhet pontokért a Ferrari motor miatt, mint tavaly vagy 2017ben. :(
Viszont élmény nézni ahogy minden oldalról vigyáz a többiekre. Aki ilyet tud a 16. helyről a mezőny 2. legszarabb autójával, az minden, csak nincs kiégve, és a kor nem számít, nem tényező ebben az esetben. -
#174656 Pedig Gasly szerintem jobb, mint Leclerc! Szerintem. -
#174655 2021 szerintem:
Mercedes
Bottas/Russell
Ferrari
Sainz/Leclerc
Red Bull
Vertstappen/Ocon
Renault
Alonso/Perez
Haas
M. Schumacher/Hülkenberg
McLaren
Norris/Ricciardo
Aston Martin
Vettel/Stroll
Alfa Romeo
egy orosz pilóta/Giovinazzi
Alpha Tauri
Albon/Gasly
Williams
Magnussen/Latifi
Szerintem, Hamilton és Raikkonen az év végén befejezi. Hamiltonnál inkább érzem, mint Raikkonennél.
Ha nem, akkor Hamilton marad egy évre a Mercedesnél, Raikkonen pedig egy évre vagy Red Bull, mert egyszerűen adja magát, bármennyire is Perez tűnik jobb választásnak, vagy ha se nem visszavonulás, se nem RB, akkor Renault, Alonso ide v. oda.
Én legalábbis a mostani mezőnyben továbbra is azt mondom, amit a mai verseny is megerősített, hogy 41 év ide, 41 év oda, de roppant taktikusan, pontosan vezet, és ha az autó hagyja, meg van a tempó is. Megbízható, mellé a csapat mindenek felett. Perez és Verstappen ugyanúgy kakaskodna, mint amikor Perez és Ocon volt egy brancsban. Az egójuk akkor is sokszor csak a csapatnak ártott. Én nem tennék sem egy Ocont sem egy Perezt Verstappen mellé! Legalábbis Prost szerint Ocont megkereste a RB. (Vsz a Renault miatt, mert más motort 2022re úgyse kapnak.) -
#174654 Kimi első köre:
-
#174653 De az az autó Gaslyt is tönkrette... :) -
#174652 Pedig nem rossz pilóta, de valahogy görcsösen akarja a sikert, és szenved az autóval. -
HuHam #174651 Egy kis jóslás:
Jövőre nem lesz az F1-ben:
Grosjean - 100%
Kvyatt - 100%
Latifi - 100%
Ocon - 50%
Giovinazzi - 80%
Magnussen - 70%
Russell - 50%
Perez - 5%
Lefokozás - Albon - 99%
Vissza az F1-be :
Alonso - 99,99%
Hülkenberg - 40%
Először az F1-ben :
2 újonc, esetleg 3 .
-
#174650 Kiváncsi leszek, mikor kap kört majd bottas is egy versenyen . Már nem kellett sok hozzá.
Amugy Albonnak nem sok esélyt látok ,hogy mardjon ilyen teljesitménnyel, ugyan abban a kocsiban körhátrány.
-
Stockbauer33 #174649 Albon Kell a RB-nak az ilyen pro pilóta -
HuHam #174648 Jó verseny lesz, ha csak .. megint nem jön a rengeteg SC, újraindítás (ami maga jó esély a következőre) . -
#174647 Igen. És amikor Russell kapcsán lihegnek, hogy húha, hogy behúzta. Bakker, egy Merci motor van az autóban. Jól is nézne ki, ha a Q2be nem jutna fel minden alkalommal, és nem jut! Latifi meg ott bénázik, ahol a Ferka motorosok úgy, hogy egy Merci van az autóban. A Ferrari, mint motor idén egy trágya. Jövőre? Passz. Az biztos, hogy annyira nem szar a Ferrari, ahol állnak, mégis, csak Leclerc az aki valamit el is tud vele érni. Vettel felejtett el vezetni? Raikkonen? Akkor hogy a csudába szar minden Ferrari motoros autó, kivétel Leclerc? És az Alfa még GYORSULT IS IDÉN! No nem a motor miatt! Szóval igen, ennyit számít, és nekem mondhat bármi bármit, olyan technikai fölényben vannak a DAS és a motor révén, hogy csoda, hogy csak ennyi a különbség! Versenyen még több lesz. -
#174646 -
#174645 Mercik közepes gumin verik bucira a mezőnyt, jólvan...
Lec P4, Vet P15, vicc -
#174644 -
#174643 Látom tényleg nagyon rossz az a Merci, ahogy a rinyagép állította. :D -
#174642 -
#174641 -
#174640 -
#174639 Mindkét pilóta távozik a Haas F1-es csapatától, Schumacher fia érkezhet -
#174638 -
#174637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#174636 Ehhehe, most akartam én is linkelni , minden másodperce epic.
Igen, és nem csak utasként... Kimi könyökölős stílusban, és tényleg nem is kente neki, biztos Playstatiönről ismeri ilyen jól a pályát :D -
#174635 hehe! :)
Én érzem csak úgy, hogy Gio be van szarva? :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.16. 19:41:42 -
#174634 -
#174633 Azt nem tagadom, de az egy komplex folyamat, ami egy pilóta sorsáról szóló döntéshez vezet. Mindkét fél részéről. Mentek tönkre világbajnokok a McLaren-nél is, Williamsnél is, Benettonnál is. -
IXEMGabeo #174632 nem vilagbajnokok kozul Alesi karrierje is tonkrement naluk, igaz a technikahoz merten nem teljesitett rosszul a francia, ahogy Bergernek is inkabb jot tett a Ferraris let...
valoban a vilagbajnokokkal mindig kiszurtak -
#174631 Mansel, Prost, Alonso, Raikkönen és Schumacher volt felsorolva. -
#174630 Te szoktál tájékozódni is egy témában mielőtt véleményt alkotsz vagy csak leírod ami szerinted történt? -
#174629 A tavalyi és idei teljeshitményét elnézve ezen nem kéne ennyire meglepődve lennie... -
#174628 Nem tárgyaltak idén Vettel -el a hosszabbításról. Egyáltalán.