FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem cikázott, ráhúzott... a cikázás az lényegében blokkolás hogy egyik ívrõl a másikra ugrál, hogy védje pozícióját, itt szimplán ráhúzott amire nem azt mondom hogy szabályos meg így kell, de azért mint elõbb írtam Webber több éves tapasztalattal csinálta ugyanezt meg most...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De errõl Barrichelo, Alonso és Massa is tudnak mesélni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Visca El Barça!
bár azért nyerhetett volna úgyis hogy nem esik ki elõle mindenki😊
!Forza Ferrari!
..::IBM X32::..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kobayashi pedig az év felfedezettje egyetlen verseny alapján
szeréntem <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Remélem látjuk még jövõre a Japót ^.^

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg azert maradt izgalom abu dhabi ra.. mclaren-hamilton, ferrari-raikkonen csata a vb 3. 4, helyekert. Hamilton jot jott elore csak ugy mint kimi aki lathatolag mar leszarja mitortenik csak versenyzik. Nem tom jovore hova megy.. majd meglatjuk h melyik istallo tart jegkremet a paddockban..😄😄😄
grat nekik.
de még egyszer hangsúlyozom, hogy mindenkinek, az összes versenyzõnek, mert ez jó idény volt és mindenki szépet alakított.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Kobayashi rulez, kicsit azért Takumára hajaz a srác 😊
A japó gyerek jót ment, Button nem tudom mit sírt rádióba, de így gyors megelõzte utána mert gondolom a Toyota rászólt hogy ne erõlködjön... aztán Nakajima meg megszívta, bár szerintem csak sima versenybaleset, túl optimista volt, az újonc meg harcias, így kell ezt csinálni😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(