FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
igen, ahogy az új szabályok is amivel megfingatták MS siker sorozatát
a bevételt a bulvár és botrány hozza az adja a nagy nézettséget, nem a rajongók.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

zsutyesz
Senna halála jól jött a Forma-1-nek???? <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

BaliBoy
Ez egy f@sz. Legalább azt mondta volna, hogy azóta jóval biztonságosabb lett a sportág.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ecclestone: Senna halála jól jött a Forma-1-nek
2009.10.18. 17:11 JoóGabi
Az F1-fõnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van.

"Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetõen kezdett el érdeklõdni a sportunk iránt" - nyilatkozta a Folha di Sao Paulo címû napilapnak.

A gazzetta.it szerint azonnal tagadta, hogy ilyet mondott volna, de az újságíró, Fabio Seixas több helyi rádiónak eljuttatta a beszélgetésükrõl készült hangfelvételt, amin szóról szóra ez van.

Bernie Ecclestone a vasárnap esti Brazil Nagydíj miatt van az országban, nyáron azzal akasztott ki mindenkit, hogy egy interjúban Adolf Hitlert dicsérte. Állította, kiforgatták a szavait, de késõbb bocsánatot kért, elismerte, "idióta" volt.

Senna az 1994-es San Marinó-i Nagydíjon vesztette életét.

Be kellene zarni ezt Mosley-val es Biatore-val egy szobaba, adni nekik ket felcsatolhato mubranert es egy vodor vazelint - szorakozzanak egymassal, ne az F1 es emberek emlekeinek meggyalazasaval...

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Sztem simán túlreagálta, amennyire emlékszem Sutil belassult Kimi miatt...Kimi autóján ugye letört az elsõ szárny, Sutil figyelmét jobban Kimi és a közte lévõ helyzet kötötte le, mint a Trulli.
Trulli meg mindebbõl semmit nem tudott, és gondolom berágott, õ csak azt érezte hogy Sutil nem számolhatóan megy, azaz meglassult és ívet módosított.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

fifi
én csak azt nem értem, hogy Trulli miért ugrált és pofázott Sutilnak...
többször visszanéztem, és semmi Sutiltõl eredõ hibát nem lehet észrevenni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"Nagyon örülök, hogy sikerült, Jenson remekül versenyzett, számos elõzést láthattunk tõle, és közben megittam egy üveg vörösbort is. Nyolcéves kora óta ezért hajtunk és most sikerült megszerezni. Örökre bajnok marad." – jelentette ki az idõsebb Button.

<#pias><#buck><#hehe>

desigo
apjával együtt feltolják õket gurulós székekben xD
Jacek
ahamm button ugy fogjak folhuzni a gepre mint egy szankot:D

Jacek
te varnal mi?

Nem tudnának várni a szezon végéig?<#zavart2>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Totti5
Úgy tûnt, hogy az újdonsült világbajnok Jenson Button nem ünnepelhet ma este Brazíliában a csapatával, mivel a brit versenyzõnek szponzori PR rendezvényen kell megjelennie kedden - Európában. Ahhoz, hogy az eseményre idõben érkezzen, ma este kellett volna egy menetrendszerinti járattal távoznia a dél-amerikai országból.

Ám eközben a British Airways gépével mûszaki problémák adódtak, a repülõ javításra vár és a reptéren vesztegel. Ezek után a brit versenyzõ csapattársa, a bajnoki csatában éppen ma alulmaradt Rubens Barrichello felajánlotta, hogy Button és édesapja maradjon az országban éjszakára, és holnap reggel a brazil versenyzõ magángépével repüljön Európába. <#eljen>

A nagyvonalú ajánlatnak köszönhetõen Button ma este a csapattal maradhat, s közösen ünnepelhetik a versenyen bebiztosított két világbajnoki címüket.

Button kedden kora délután a Kentben található Bluewater Shopping Centre-ben már mint friss világbajnok vesz majd részt a Virgin Media rendezvényén.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kimit nem csak webber szorította le hanem sutil szárnya okozta neki a defektet is!
Black Ghost
nem is neked írta! :)
ÁjjLe BoBBi
"Sem Kimi, sem a versenybizottsag nem kifogasolta Webber manoveret, akkor talan masoknak sem kellene..."

ez a véleményemen semmit sem változtat.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kimi Räikkönen: "Nem vagyok elégedett ezzel a nappal, mert felállhattunk volna a dobogóra is. Ami a rajtnál történt, az tönkretette a versenyemet. Mindenki megpróbál javítani a helyezésén, így lehetnek ütközések, de sajnos az én elsõ légterelõm megsérült. A tûz nem zavart, mert nem tehettem semmit. Láttam, hogy Heikki szórja a benzint, de nem tudtam, hogy hova térhetnék ki. Sajnos a szemembe is jutott belõle. Hamarosan lángolt a sisakom és a pilótafülke, de szerencsém volt. Ha több benzin gyulladt volna meg, akkor ki kellett volna állnom. A KERS sokat segített, különösen a rajtnál, amikor megelõztem Sutilt. Sikerült pontokat szerezni. Még lesz egy verseny, és majd meglátjuk, hogy mit tudunk elérni a konstruktõrök csatájában."

Sem Kimi, sem a versenybizottsag nem kifogasolta Webber manoveret, akkor talan masoknak sem kellene...

ÁjjLe BoBBi
tök nagy ötlet...jövõre lehet interlagos only!
minden éven nagyobb izgalom van ezen a pályán mint az egész szezon alatt összesen

ÁjjLe BoBBi
<#hehe><#hehe><#worship><#worship><#worship><#taps><#help><#taps>
A LEGNAGYOBB KIRÁLYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát esküszöm állva ordítottam a tv-nek hogy MENNYÉL TE ÁLLAT MENNYÉL!!!!!!!!!!
Nagyon nagy futam volt...a legnagyobb!
bár jobban örültem volna hogy ha a döntés meg marad abu izére...
webber egy szar, kimit kigyujtották - rohadt kemény volt az is

de ami biztos, hogy KAMU A KOBAYASHI A LEGNAGYOBB KIRÁLY!!!!!! :D:D:DA_S?_A:?D_:AS?D_A:S?D

hu azert para volt ez a kis benzin froccs:) meg johogy nem volt nyitva a sisak rostely mert akkor tuti leszedi a szemoldoket szegenynek:)
a masik meg h a ferrari uzemanyagtolto nyilasa meg nyitva volt.. mondjuk gondolom megoldott dolog az h ne eghessen be ott az uzemanyag de azert nem veszelytelen dolog ez.

Black Ghost
tessék:

Kimi motiválatlan, nem tud elõzni, csak vonatozik a mezõnyben. Menjen nyugdíjbaaaa!!!!

:DDD
Kit--Kat
Áhh láttad mit mûvelt a futam hátralévõ részében?
Kizárt.
Másrészt nem itt bukta el a VB-t, hanem ott ahol hibázgatott. A technikai problémákat egy pilótának nem lehet kivédeni, viszont a saját magáét igem az-az õ kezében van.
De ezt már 1000 lezongoráztuk, egy év nem egy futamon megy el.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
nemaz, de ez azért nagy elõnyt jelentett kovának, csak megált egybõl lekapták a csövet, massa esetében fáziskésés, a box elejérõl a végér rohantak a szerelõk stb
Kit--Kat
Várom a varázsszavakat: Kimi motiválatlan, nem tud elõzni, csak vonatozik a mezõnyben. Menjen nyugdíjbaaaa!!!!

Amúgy a futamon Hamilton, Kimi, Vettel és Kubi ment kiemelkedõt.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
persze, ha megflelõ a napállás és a mars mélyûri sugárzása , akkor talán lehet...

kifli
am felmerül az ha massa kocsijáról tavaj másik csapat leszedi a csövet lehet hogy megnyeri a vb-t?
kifli
kocsihoz nem csak a csõhöz nyúltak :D
RelakS
Jut is eszembe: Ezért meg is büntethetik õket, nem? A másik csapat kocsijához nem nyúlhatnak, ezért szaladt a ferráris egyszer Massa után

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A Brawnosok veszik le Kova autójáról a csövet :O <#zavart1>

A nyomorék nyalókás ember hibája az egész mert felemelte a táblát. <#lama><#lama><#lama>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

http://www.youtube.com/v/zeCECg6wDoE&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ulvar
Télen menjünk Fiorentinába...gyüszöl? :D

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Bandee1987
Nem azt mondtam, hogy idén nem drukkolok neki(k), csak azt, hogy már a jövõ évben gondolkodom (reményekedem, ha így jobban tetszik a megfogalmazás)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kit--Kat
Jó hát akkor gondolkodj csak a jövõ évben, én az utolsó futamig drukkolok Kiminek.

WuFraZselic
lol, epic :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Totti5
Dehogy cikázott. GP2 ( Ázsia ) bajnok ahol elég durva meccseket vívott, nem most jött le a falvédõrõl.

Bandee1987
Hát ha a Ferrarit nézem, akinek ugyebár drukkolok, akkor már a szezon közepe óta a jövõ évben gondolkodom...

Kit--Kat
Hát azért nem volt egyszerû dolog amikor a ynakába ömlött a benzin és meggyulladt egy pillanatra.
Malajziában meg a cockpit kezdett el füstölni alatta, nem volt egy sima éve idén sem.

kifli
azért ha belobban a kocsi a jégember is megolvad :D
Bandee1987
Räikönnent sztem nem nagyon érintette meg a dolog, nem az az ijedõs fajta, kicsit balra kormányzott, de ennyi :D

greg benz
Köszi!

kifli
azért az para volt mikor ott begyulladt a karosszéria, be is húzta a kezét :D
kifli
humoros aranyosból vannak nem saját szerzemények :)
desigo
http://www.youtube.com/v/ORxljWENHUU&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ORxljWENHUU&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>
Bandee1987
tessék:

http://www.youtube.com/v/Y_f6rtPKrzQ

kifli
:D

greg benz
Hali!

Nincs még videó valahol Kovalainen- Raikkonen box incidensrõl?

desigo
van egy feje xD
Ulvar
Túl sok krimi filmet nézel, mit vársz egy kezdõ pilótától? Teljesíteni akart, beakarta bizonyítani a csapatnak hogy ér valamit, és el is érte ezt szerintem mert elsõ futamát idén nem csak õ hanem Algu aki már jó pár futam óta itt van, valamint Grozsán aki szintén pár futam óta itt van és mindd 2t megverte...és ne mondd hogy a Toyota jobb mint a Renault...

Nem cikázott, ráhúzott... a cikázás az lényegében blokkolás hogy egyik ívrõl a másikra ugrál, hogy védje pozícióját, itt szimplán ráhúzott amire nem azt mondom hogy szabályos meg így kell, de azért mint elõbb írtam Webber több éves tapasztalattal csinálta ugyanezt meg most...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nem vettel a világbajnok :(:(:(

Botond
Cikkcakkolt. Az sima gyilkossági kísérlet. Egy folyamatos jobb vagy balra tartással zárni az ívet az tudás. Jobbra balra rángatni az autót arra játszva, hogy letöröm a másiknak az elsõ vezetõszárnyát a hátsó kerékkel az meg minden csak nem tudás.
Kit--Kat
Tényleg szánalamas egy ember.