FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
annyival nagyobb lesz a tankjuk?
vagy annyival kevesebb kört fognak menni?
hogy lesz ez az egész baromság?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A medve nem játék.
Viszont az durva, hogy jövõre betiltják a tankolást, de azért idén még egy szép tankolásos balesettel zárnak. Tényleg az kéne, hogy 10 futam eredménye számítson bele a VB végeredményébe. Az a tíz, amelyiken a legtöbb pozícióváltás történik az elsõ 10 között. A többi meg ne számítson, mint korábban a 16ból a 10 legjobb eredménye, csak itt ne versenyzõre, hanem versenyre nézzék.
A medve nem játék.
a bevételt a bulvár és botrány hozza az adja a nagy nézettséget, nem a rajongók.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
2009.10.18. 17:11 JoóGabi
Az F1-fõnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van.
"Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetõen kezdett el érdeklõdni a sportunk iránt" - nyilatkozta a Folha di Sao Paulo címû napilapnak.
A gazzetta.it szerint azonnal tagadta, hogy ilyet mondott volna, de az újságíró, Fabio Seixas több helyi rádiónak eljuttatta a beszélgetésükrõl készült hangfelvételt, amin szóról szóra ez van.
Bernie Ecclestone a vasárnap esti Brazil Nagydíj miatt van az országban, nyáron azzal akasztott ki mindenkit, hogy egy interjúban Adolf Hitlert dicsérte. Állította, kiforgatták a szavait, de késõbb bocsánatot kért, elismerte, "idióta" volt.
Senna az 1994-es San Marinó-i Nagydíjon vesztette életét.
Be kellene zarni ezt Mosley-val es Biatore-val egy szobaba, adni nekik ket felcsatolhato mubranert es egy vodor vazelint - szorakozzanak egymassal, ne az F1 es emberek emlekeinek meggyalazasaval...
http://gaborszantai.co.uk/
Trulli meg mindebbõl semmit nem tudott, és gondolom berágott, õ csak azt érezte hogy Sutil nem számolhatóan megy, azaz meglassult és ívet módosított.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
többször visszanéztem, és semmi Sutiltõl eredõ hibát nem lehet észrevenni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#pias>#pias><#buck>#buck><#hehe>#hehe>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ám eközben a British Airways gépével mûszaki problémák adódtak, a repülõ javításra vár és a reptéren vesztegel. Ezek után a brit versenyzõ csapattársa, a bajnoki csatában éppen ma alulmaradt Rubens Barrichello felajánlotta, hogy Button és édesapja maradjon az országban éjszakára, és holnap reggel a brazil versenyzõ magángépével repüljön Európába. <#eljen>#eljen>
A nagyvonalú ajánlatnak köszönhetõen Button ma este a csapattal maradhat, s közösen ünnepelhetik a versenyen bebiztosított két világbajnoki címüket.
Button kedden kora délután a Kentben található Bluewater Shopping Centre-ben már mint friss világbajnok vesz majd részt a Virgin Media rendezvényén.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ez a véleményemen semmit sem változtat.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Sem Kimi, sem a versenybizottsag nem kifogasolta Webber manoveret, akkor talan masoknak sem kellene...
minden éven nagyobb izgalom van ezen a pályán mint az egész szezon alatt összesen
A LEGNAGYOBB KIRÁLYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát esküszöm állva ordítottam a tv-nek hogy MENNYÉL TE ÁLLAT MENNYÉL!!!!!!!!!!
Nagyon nagy futam volt...a legnagyobb!
bár jobban örültem volna hogy ha a döntés meg marad abu izére...
webber egy szar, kimit kigyujtották - rohadt kemény volt az is
de ami biztos, hogy KAMU A KOBAYASHI A LEGNAGYOBB KIRÁLY!!!!!! 😄😄😄A_S?_A:?D_:AS?D_A:S?D
a masik meg h a ferrari uzemanyagtolto nyilasa meg nyitva volt.. mondjuk gondolom megoldott dolog az h ne eghessen be ott az uzemanyag de azert nem veszelytelen dolog ez.
Kimi motiválatlan, nem tud elõzni, csak vonatozik a mezõnyben. Menjen nyugdíjbaaaa!!!!
😄DD
Kizárt.
Másrészt nem itt bukta el a VB-t, hanem ott ahol hibázgatott. A technikai problémákat egy pilótának nem lehet kivédeni, viszont a saját magáét igem az-az õ kezében van.
De ezt már 1000 lezongoráztuk, egy év nem egy futamon megy el.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy a futamon Hamilton, Kimi, Vettel és Kubi ment kiemelkedõt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A nyomorék nyalókás ember hibája az egész mert felemelte a táblát. <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!