182279
  • G_ArchAngel #106940
    Sajnalom, hogy kicsit osszetettebben tudom magam kifejezni, mint az atlag, de majd visszafogom magam.
  • Dietrich
    abból a halandzsáéból amit lekörmöltél senki nem értette mit akarsz..igaz ahhoz már agy sem kellett neked..
    nem érdekel a motorsportal.hu, mert a kamu hírt az f1-live.hu gerjesztette..nem először csinál ilyet (vélhetően nem is utoljára)csak a sok kattintásért a látogatottságért..
    cikkeiket továbbra sem jegyzi senki..mindig is szidni fogom..

• G_ArchAngel #106938
    Latom nem ertetted, hogy mire reflektaltam: agyatlanul szidtad az amugy tenyleg szar F1-live.hu-t, de azt el felejtetted megemliteni, hogy a semmivel sem jobb motorsportal ugyanigy zacsiig benyelte. Persze lehet ez utobbi kesobb, de az meg nagyobb szegyen, mert egy forro szarra raugrani hiba, de igyekezettel tettek, mig a masik portal annyira lassu volt, hogy mar csak a kihult lepenybe tudtak temetni az arcukat.

Remelem most mar erted, viragot nem kell kuldened.
  • Dietrich
    szerintem te jössz egy mea culpával..én belinkeltem, hogy cáfolták a hírt te meg még mindig jöttél a nagy bejelentéssel..
  • Totti5
    Megszünt a facebook címe.
  • IXEMGabeo
    mekkora kecsegek
  • Norbi1990
    Nem tudni, de a twitter profilját törölték.
    Lehet az F1-Live csinálta, egy kis nézettségért
  • V43 1105
    Ő helyettesiti Kubicát...
  • G_ArchAngel #106932
    Sracok, sorry az off-ert, de nekem kimaradt B.Zsolt penteki bejelentese. Volt vmi erdekes?
  • a.carkey
    Minimálisan véleményt alkotva, és ezzel részemről le is zárnám:

"A lakosság 85%-a muszlim (síita 51%, szunnita 34%) vallású, 6%-a keresztény, 6%-a hindu és 3%-a egyéb vallású."

"A lakosság 73%-a arab (melyből 63% bahreini arab, 10% egyéb arab), 27%-a külföldi (8% iráni, 8% indiai, 2% pakisztáni, 1% európai, 8% egyéb)."

1. Szerintem abszolut nincs többségben a sííta rész, tehát az un. "kisebbség".

2. Ha Iránban is forradalom tör ki, akkor elhiszem, hogy ez tényleg az arab világ öngerjesztő "megtisztulása", de ameddig ott nincs balhé, addig nem lehet arab tavaszról beszélni. 1848-ban Bécsben is kitört a forradalom (nem is egy), tehát tényleg volt igény egyfajta megtisztulásra. Teheránban még semmi. Vajh miért?

3. Ki jár jól mindezzel, vagyis, hogy balhé van Észak-Afrikában?
    Az USA és Izrael biztos nem. Marad a szokásos felállás: Irán, Oroszország, Kína, Észak-Korea:
    -Irán, mert az USA elveszíti összes szövetségesét, és rögtön más fontossági sorrend jönne létre: 1. olaj, 2321. Irán.
    -Az oroszok, mert végre ismét meg tudja vetni a lábát abban a térségben, ahonnan 1992 után kiszorult, és a valószínűleg erőszakhullámba átcsapó "forradalmak" iszlámista kilengései kapcsán történteket a maga muszlim lakossága ellen fordíthatja.
    -Kína az olaj kapcsán teheti rá a mancsát az újból felosztott terepre.
    -Észak-Korea meg fellélegezhet, hisz lekerül a terítékről, az olaj miatt nem főképpen rá fog irányulni a nyugat figyelme, teszem azt kap még tíz évet a diktatúrájuk.
    (Mindehhez kellett egy rém egyszerű amrikai elnök, és egy még töketlenebb, wikileakset is katasztrófálisan kezelő amerikai külügyminisztérium.)
  • Dietrich
    az..

de szerintem rendezhetnék az első futamot Barcelonában..az is B betűs és úgyis ott tesztelnek ilyentájt ;)
  • IXEMGabeo
    szomorú...
  • Dietrich
    Bahreinben a többségi, de elnyomott síiták immár az országot uraló szunnita dinnasztia távozását követelik. A tüntetéseknek eddig legalább öt halottja van
    Ez reggeli hír volt lehet több már a halott.

Szóval ott azzal van a baj, hogy a kisebbség van hatalmon és az ő szunnita "haverjaikat" tolják a hatalomban, míg a nagy többségnek nincsen semmi szava legfelső vezetésben.
    Ennek semmi köze az olajhoz...még.

Ez az egész forrongás köszönhető az arab ifjúságnak a mobilnak és internetnek..nem akarják azt amit az öregek.
  • IXEMGabeo
    egyébként nagyon szar film volt, meg ezek a képtelen jelenetek:S

Palik Laci ezt is feldobta "Még vágd fejbe persze" a a legjobb rész:D
  • a.carkey
    "És jön a safety car!" :D
  • IXEMGabeo

ezt tessék meglesni, nagyon nagy:D
  • IXEMGabeo
    mármint sziget na...bocs...OFF vége

kíváncsi leszek, mi lesz mondjuk a futammal, Berni nem teheti meg esetleg azt, hogy előrehozatja mondjuk az Ausztrál futamot?
  • IXEMGabeo
    félsziget
  • IXEMGabeo
    pontosan ezért csodálkozom én is. Vörös-tengerbe ékelődött kis, mini ország, melyről azt gondoltam szupergazdag az olaj miatt hisz OPEC ország szintén, de ezekszerint náluk is vannak gondok.
  • a.carkey
    OFF:

Nézd, Iránban minden van, csak demokrácia nem. Majd ha ott is balhéznak, akkor elhiszem, hogy nem háttérből gerjesztett, egyesek politikai érdekeit szolgáló "forradalmakról" van szó.

Bahreinben meg?

Majd ha tetőtől talpig bebugyolálva kell járniuk, és teszem azt házasságtörésért, vagy házasság előtti kefélésért megkövezik őket többezer ember előtt, mint Iránban, akkor majd talán rájönnek, hogy nem is volt olyan rossz ebben a bahreini "diktatúrában" ...

Na ON.
  • shumika
    csak nem
  • nearo
    Meg lesz az tartva, csak olyan lesz, mint SW-ban a fogatverseny... néhány kanyarban majd buckalakók lövöldöznek a pilótákra ^^
  • IXEMGabeo
    sokkal temperamentumosabb emberek, nagyobb a veszély is...csodálkozom, hogy pont Bahreinben.
  • shumika
    Ajjajj ezt azért nem kéne a katonáknak. Lőjenek inkább gumilövedékessel de ne élessel! Mi lesz így bazeg........tuti nem lesz megtartva a Bahrein-i futam :(
  • a.carkey
    Ne menjünk bele, de ami most az arab világban van, az nekik sok jóval nem felt. kecsegtet hosszútávon ...
  • Firerock
    addig leöltél volna a fél országot Egyiptomban.
    Sajnos ők most élik meg azt mint mi '56-ban...
  • passatgt
    ezért nem kellett volna mubaraknak lemondani, szépen megvárni a választást és majd akkor veszíthetett volna
  • a.carkey
    Marokkóban is kezdődik. :(
  • Norbi1990
    A Tüntetőkre lőttek éles lőszerrel a katonák
    Video róla 18+!
  • repvez
    miért mi történt ami miatt elmarad?
    És a számláló a bannerben nempontos ,mert már csak 23nap van hátra a kezdésig
  • Dietrich
    ami videók felkerültek most youtubra, az alapján én biztosra veszem nem lesz Bahrain-i F1 idény nyitó futam

Extra test planned if Bahrain is cancelled
  • IXEMGabeo
    qvára félreértettél de mind1, nem erről volt szó, hogy csak ezért lett világbajnok...az csak népszerűsítő kampány volt, nem ezért lett vb, sehol nem írtam ilyet
  • Falcon83
    Nem makett, csak összefotoshoppolták.
  • Totti5
    HRT miért mutatta be az új autót ha a régivel tesztel? vagy az valami makett volt?:DD
  • Totti5
    3:00 - Egyelőre valószínűleg nem lesz újraindítás, mert Barcelonában délután 1-kor úgyis hivatalos ebédszünet kezdődött volna. Közben a Renault twitterén azt írták, "néhány probléma a garázsban tartotta Vitalijt, de az ebédszünet után, 14 órakor kimegy majd a pályára." Miután délelőtt Heidfeld gyakorolta a boxkiállásokat, a nap hátralévő részére átadta az R31 volánját Petrovnak.
  • b-type
    Akkor Petrov nem sokat mehetett a száraz pályán...mondjuksemmitse
  • desigo
    Barcelonai teszt, 1. nap
    eddig

1. Alonso Ferrari F150th 1:25.597
    2. Button McLaren MP4-26 1:26.365 + 0.768
    3. Alguersuari Toro Rosso STR6 1:29.197 + 3.600
    4. Barrichello Williams FW33 1:30.045 + 4.448
    5. Kovalainen Lotus F1 T128 1:31.670 + 6.073
    6. Karthikeyan HRT F1 Team F110 1:32.396 + 6.799
    7. D'Ambrosio Virgin Racing MVR-02 1:33.977 + 8.380
    8. Kobayashi Sauber C30 1:36.264 + 10.667
    9. Vettel Red Bull Racing RB7 1:37.172 + 11.575
    10. Schumacher Mercedes GP W02 1:37.466 + 11.869
    11. Heidfeld Lotus Renault GP R31 1:44.324 + 18.727
  • Falcon83
    Proton: Fernandes 60 milliót követel
    Na én megmondtam hogy Fernandes egy patkány és csak több pénzt akar.
  • Minstrel
    hát, már lehet csak akkor lesz az első futam
  • WhiteShark
    Már bocs, hogy kijavítalak, de fogyatékkal élőnek hívják az ilyen embereket, semmi esetre sem "gyogyi"-nak!!!

#106813: Szóval szerinted Hamilton az öccse kampányának köszönheti, hogy nagy nehezen "vb" lett??? A tudása még véletlenül sem játszik közre? Úristen. De most komolyan.