182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #107060 Akkor fogok rohogni, ha Heidfeld behuzza a VB-t.
Mondjuk en varok Webbertol is egy "csakazertismegmutatom" szezont. -
shumika #107059 na azé ne legyünk szemtelenek. :) -
shumika #107058 Nico-t nem igazán "ismerem". A technikai problémát csak kiküszöbölik valahogy. -
meg a mclarennek,Renaultnak,Williamsnak,Force Indianak,Toro Rossonak,Marussianak,Hispanianak:) -
IXEMGabeo #107056 régóta megérdemelnééé óriási tehetségről van szó. Többek szerint jelenleg a legjobb a mezőnyben, de ez csak teória, mert még mindig nincs meg a hőn áhított győzelme, főleg a technika okán -
shumika #107055 hát remélem azért nyernek pár versenyt főleg Schumi :D
De azért Rossberg is nyerjen mer csak csapattárs :DDD -
IXEMGabeo #107054 nem kívánságműsor kíváncsi leszek az erőviszonyokra...kár, hogy nem márc 13-án kezdődik. Pont szülinapom után 2 nappal lehetett volna a nyitó nem lett volna rossz szülinapi ajándék egy Schumi vagy egy Rosi győzelem:D -
shumika #107053 már csak a Red-Bullshit-nek meg a Scuderia-nak kell zuhannia és Mercedes POWA :D -
dugják föl a börninek a locsolócsövet basszus, mindjárt felidegesítem magamat 
-
IXEMGabeo #107051 ennek én csak örülök... -
lol lehet hogy már igén is fellocsolják a pályákat verseny közben. Persze mivel az F1 zöld ezért a versenyhétvégén a toi-toi budikból leszivattyúzott szarlével fogják locsolni a pályát :D. -
HUmanHunter #107049 Barichello hogy megmondta- az utolsó műtétnél az orrodból is levehettettél volna egy kicsit :D -
IXEMGabeo #107048 túlzásokba esel. Stabilan ott tudott lenni, hol Hamilton előtt, hol pedig mögötte legalább is a pontok tekintetében. Időmérő edzés a gyengéje, de azt meg is mondta... -
IXEMGabeo #107047 Kobayashi
-
IXEMGabeo #107046 Hamilton is megcsinálta 2007-ben Fujiban:D ki gondolná pont Vettel és Webber ütköztek össze:D 2. és 3. helyen szépen...az is egy ritka nagy mocsokság volt, hamár itt tartunk;) -
mióta mondom ezt :D -
mindenki kubicánat beszél,Alonso meg a riporternek:D -
Mindenki elmondja a szoksásos "sablont", ahogy esik úgy kel alapon, erre Alonso elmeséli életük történetét:D -
Az F1-es pilóták Kubicának üzennek:
videó
érdemes megfigyelni a fantasztikus kiejtéseket és a csodás nyelvtant:D -
Button nem egy nagy szám. Mindenki azt mondja hogy azért lassú mert spórol meg ilyenek, hát nem tom amikor az élről rajtol, azegész mezőny átmegy rajta, és a mezőny közepén végez az is csak taktika? Na mind1. Volt egy szerencsés éve a Brawnnal aztán annyi. A mekinél meg csak megtűrik mert angol, de ahogy Hamiltont akadályozni fogja a dolgokban repülni fog. -
Buttont én annyira nem tartom bevállalósnak ha a Pirelli abroncsok ilyenek maradnak neki jó éve lehet.Kobayashival egyetértek bár ő sohasem lesz top csapat pilótája, hogy meg tudja ezt mutatni az élmezőnyben is. Hamilton talán az egyetlen top csapat pilótája aki képes nagyot kockáztatni de mint mondtam év végére ő sem villantott és nem mert belemenni olyan előzésekbe amibe korábban simán. -
Ott van Kobayashi, Sutil, de ha előzni kell, akkor Hamilton és Button is képes rá. -
Ez is igaz! A mostani mezőnyből nem is tudok kit mondani aki be mert vállalni komolyabb kockázatot talán Hamilton bár az utolsó versenyen nagyon szürke volt ő is. Egy biztos az F-1 már régóta rossz irányba halad rossz szabályokkal. Kers-től sokan sokat vártak (én is) mégsem tett csodát mostani szabályok persze mások már mint az első próbálkozáskor de mivel mindenki használhatja így nem sokat fog segíteni. A hátsószárny állítgatás egyenlőre nekem lutri megfelelően hosszú célegyenesnél talán jó lesz de amúgy sokat nem várok tőle. Valami kellene amitől olyan izgalmasak lennének a versenyek mint az Mcmoha által belinekelt magyar nagydíj. Valahogyan azt kellene megoldani, hogy ne csak 1 nyerő stratégia legyen mostanában szinte minden top csapat ugyanannyit megy ki kereket cserélni egy két kivételtől eltekintve nincs nagy különbség aki az elején tudja vezetni a mezőnyt az kb. meg is nyerte a versenyt oda-vissza előzések a dobogón nincsenek. -
Mint mindennek ennek is megvannak az íratlan szabályai. Jobb helyeken, ha egyszer elindul az első, utána már nem fékez le mint ahogy Vettel csinálja mert az ritka nagy féregség. Megteheti igen, csak aztán ha valaki a nyakában köt ki majd ne csodálkozzon. Meg persze így sok izgalom nincs benne, max ha összetörnek az autók amire volt is már néhányszor példa. -
Hiába jön be az SC ha kimenetelkor az első helyezett akkor indul el amikor ő akar, tavaly is Gyusziék mennyit sikoltoztak, hogy hát a Fettel az nagyon érzi az SC utáni rajtot, érzi persze, mert Ő van elől. NASCAR-ban meg akkor lehet gyorsítani mikor zöldet kapnak. -
Tavaly is tulajdonképpen ez volt, csak kerestek mindig valami indokot. De egyértelmű volt, hogy azért hívják be hogy összerázzák a mezőnyt. Szerintem ez nem éppen a legjobb megoldás, mivel emiatt sokszor bírálták az amcsi sorozatokat, főleg itt európában, meg azt mondták hogy itt ilyen nem fordulhat elő, hogy csak azért hogy izgibb legyen a futam behívják az SC-t, erre mégis ezt láthattuk. Szerintem az izgalom kulcsa az lehet, hogy valahogy motiválni kéne a verenyzőket. Persze ez szinte lehetetlen feladat, mert nagyon el vannak kényelmesedve. De itt igazából az a legnagyobb probléma, hogy nem akarnak meg nem tudnak előzni és nem a turbulencia miatt nem tudnak, hanem azért mert már alsóbb kategóriákban hozzászoknak ahhoz hogy a legjobb technikával a seggük alatt első helyről indulva nyernek. -
-
Nem igazán erre gondoltam hanem arra ha a mezőny nagyon szétszóródik akkor jönne az sc mindenkit begyűjtene és aztán hajrá hozzászámítva a Pirelli új gyorsabban kopó gumijait még izgalmas is lenne mert aki első lenne az többszörösen bizonyítaná azt, hogy nem csak rajtolt 1 jót aztán elhúzott hanem a verseny későbbi szakaszában is képes lenne azt újra megcsinálni. Bárki bármit mond de a 80-90 évekbeli F-1 sokkal izgalmasabb volt mint manapság. Érdemes megnézni néhány archív felvételt Prost-Senna párviadalokról vagy akár Hill-Schumacher de lehetne még sorolni. Ha nincs oda vissza előzés az első helyeken akkor szerintem unalmas az F-1. -
Ha nézted tavaly az F1-et gondolom feltűnt, hogy ezt már használják. Tavaly szinte minden versenyen volt SC mindenféle mondvacsinált okból, előző szezonokban meg volt vagy 1-2 verseny egész évben amikor behívták az sc-t. Emlékszem pár éve még a magyar gp-n befordítottak egy autót a szalagkorlát mellé, hogy ne kelljen behívni az SC-t tavaly meg azért behívták mert volt egy szárnydarab a bukótérben :D. Bár ettől sztem nem lettek izgalmasabbaka futamok. -
Ha már több izgalmat akarnak lehetne tanulni egy sikeres amerikai sorozatból (Nascar) Ha nagyon elhúz valaki bejön a safety car és újra van izgalom ezt miért ne lehetne bevezetni az F-1 ben miért kell ilyen baromságokon gondolkozni, hogy esőztetőt rakunk a pályára? A másik amin változtatnék az a kerékcserét végző szerelők száma....mindjárt lenne izgalom a boxban is.
Remélem azon az idióta mérési rendszeren is változtatnak ami 2010 ben volt a boxban. A teljes időtartamot mérték és max a végén mutatták meg mennyi volt a kerékcsere annyira idegesítő volt nem tudom ki találta ki de biztosan nem nézett még F-1 et. -
Nah még 24 nap :/ -
énmeg sok sok földel látnám el ezt a vén f...t végre
arról nem is beszélve h ennél jobban mesterségesen befolyásolni nehéz lenne a verseny állását...
megváltás lesz ha végre leköszön -
Az öregnek megint elgurult a gyógyszere... Mondjuk felőlem csinálhatunk akadálypályás roncsberdbit, sőt szereljünk fegyvereket is a kocsira , csak akkor azt ne nevezzük F1-nek, mondjuk én azért nézném :D -
így is 'vergődnek', ha esik az eső -
Nekem is vannak ötleteim, amióta csak nézem a Wacky Races-t...
-
IXEMGabeo #107025 nem kötelező minden pályára...Spa-ban, Melbourneben, Montrealban, Suzukában semmiképpen nem kell alkalmazni:)
Kínában és Malajziában is garantált az eső:D -
Öntözőkkel látná el a Forma-1-es pályákat Bernie Ecclestone, hogy izgalmasabbá tegye a futamokat. -
Betévedtem egy angol sport oldalra ahol az F1 hireknék azt irta hogy : Audi vagy a Lanborghini szponzori megegyezést irna alá a Lotus Renault csapattal..Meg hogy az LR-hez jönne 3 uj szponzor..De engem inkább az első lepett meg... Ha jönne az Audi vagy a Lambo az a VW érkezését jelenti aki azt hiszem h kijeletette hogy 2013 előt nem gondol az F1-re..De ha talán Még is akkor 2 évig szponzor lenne az LR-nél s utánna lehet h különálo csapat... -
IXEMGabeo #107022 marhára:D
-
Hála Istennek....Marad Red Bull Renault 2012 ben is...az Infiniti csak szponzor ...