FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
Wááá!
Jó volt ez lefekvés elõtt. 😊 Ez a kedvenc részem:
"Domenicali mindazonáltal nyomatékosította, hogy aki nem a csapat érdekeit tartja szem elõtt, annak nincs helye a Ferrarinál."

Erre idehozzák Alonsot. 😊

"Az elsõ verseny még Michaelnek is nehéz lett volna. Bár ki tudja?"

"Bármit is írunk, a vége mindig az, hogy vannak kékek, vannak világoskékek, van Schumacher és van Massa."

"Úgy érzem, Fernando és Felipe is ezt tartja szem elõtt."

Tartja? Miért? Lemaradtam valamirõl? Alonso vezette a Ferrarit? Jó nagy hülye ez a Domenicali is ...

A medve nem játék.

Hungaroring utan hagytak abba, illetve Spa-ra, Monzara meg megcsinaltak a kis aeros csomagot, azota nem fejlesztenek..

hát akkor kimi túlteljesít én nem gondoltam volna hogy ennyire szar a helyzet!
már májusban leálltak! a cikk szerint!
kifli
nem lehet egy kellemes érzés :/
Kit--Kat
Räikkönen legszívesebben kiszállt volna az autójából

Azt olvastam, hogy még a verseny vége után is égett a szeme, durva.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Ne nyissunk vitát!

Bármit is írunk, a vége mindig az, hogy vannak kékek, vannak világoskékek, van Schumacher és van Massa. 😊 A konklúzió meg az, hogy köcsög Ecclestone és mocskos Mosley!

😄

A medve nem játék.

b-type
😊) túl magas volt a labda hmm? 😊)

Nincs kétségem hogy Alonso ha pályán marad most is autózik egy jót, viszont így hogy kilökték nem volt miért felhúzza a magát.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nemreg Raikkonen le lett sajnalva, mert nem tesz meg mindent a jobb pozicioert, Alonso meg mekkora csaszar, hogy a kozepmezonybe is vert izzad - most akkor hogy is van ez?

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Alonso meg se mukkant, de azt nagyon hangosan csinálta 😄

Volt abban valami beszédes ahogy egyszerûen beszállt a kocsiba,..valami olyasmi hogy a t'kömet érdekli mit csináltak ezek ketten, a tabella 9. helyérõl szivesen csapatott volna egy jót, de az õ jövõje rendben van, és a VB 8. helyért meg nem fog vicsorogni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Õ meg sem kukkant, peches volt ennyi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Alonso szerintem telibe szarja 😄. Õ boldog mert nem kellett a pályán szenvednie, mehetett haza a hamarabbi géppel. Õ tudja hogy jövõre biztosított a helye, Jarnonak nem...😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hm, Alonso mit mondana, amikor Sutil elszállt elõtte?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Totti5
Trulli: Sutil "rendkívül veszélyes" manõvert hajtott végre

Sutil: Trulli a hibás, nem én

"Nem szorítottam le, és nem védtem a pozíciómat. Ha ezt állítja, akkor nem mond igazat. Barcelonában is õ ütött ki a rajtnál, és Spában is részese volt a rajtbalesetnek. Nézze meg a belsõkamerás felvételeket, a YouTube-on megtalálja." <#taps>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zsutyesz
a biztonság valóban jobb lett, de amit Eccleston mondott, az egy baromság. Nem is értem, h mondhatott ilyet...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

JuanG
elég tréé ez a pálya 😞...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jacek
Mondtam hogy szetcsapja magat😊)

Button ”Nem tárgyaltunk még komolyan, le akartuk zárni elõtte ezt az ügyet. Most majd leülünk, de csak miután kihevertem a másnaposságom.”

Ezt pedig csak úgy :: °²°

;O

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kifli
ne végezz félmunkát 😄
mcmoha
Fasza a hangulat. Vajon kit szopat???<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ezen beszartam 😄DDD

http://gaborszantai.co.uk/

Kocsog arabok😄 Mar bennem is felmerult h mekkora moka lenne egy ilyen boxkijarat😊 orom lesz nezni ahogy hideg gumival beleallnak a kis alagut falaba a nagy siettsegben😊

Norbi1990
Voltál megfigyelni, hogy Retardáltkodnak a Retardáltok, hogy ilyen otthon vagy benne? 😄
mi van hülye vagy bazmeg?

...sose azt nézd...

Penec
Császtok, nektek se jön be a www.myvip.com nál az a cuccos ha beléptek?
Sorry a hülye megfogalmazásért XD Csak egy rövid választ légyszi
Köszi 😄

Barichello:
http://premium.f1-live.com/f1/photos-hires/2009/gpinterlagos/diapo_378.jpg<#idiota>
Ulvar
Vagy bebaszott mint a disznó és átment Retardált üzemmódba...ha már ennyi retardált komment érkezett egy Retardálttól.

passatgt
tényleg retard vagy

Penec
bocsi ezekért :S
valami modi törölje köszi

Penec
Penec
Penec
Császtok, nektek se jó a www.myvip.com nál az a cuccos ha beléptek?
Elég értelmetlenül fogalmaztam meg de remélem értitek xD Csak egy rövid választ légyszi
Köszi 😄

passatgt
rubens sem szomorkodik😄

a.carkey

A medve nem játék.

Ulvar
Nekem kegyetlenül nem tetszik....ha nagyobb lenne ezen verdák szívó hatása a szél árnyékban azt mondom ok... de így...értelmetlen.

nem is rossz ez a pálya

Christian88
jó hosszú boxlátogatások lesznek ez alapján szerintem

http://www.twitch.tv/hegii

Legend Killer
😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
Én 94 óta, de õszintén ennyit még nem aludtam. Csak amikor kis srác koromban nem bírtam végig nézni az esti futamokat (Argentin, Brazil).

De hagyjuk.

Norbi1990
Webbernek majd nem fog tecceni a boxkijárat Abu Dhabiban <#idiota>
Legend Killer
szal vkinek tetszik, vkinek nem. nem mindenkinek sikerülhet jól egy idény. mellesleg én asszem 96-97 óta nézem a forma1t.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
Ja ez így van, köszi a válaszokat 😊.

Legend Killer
mindegyiket, de mi közöd van hozzá, he?
Sutilra csak úgy írtam, Ecclestonera szintén csak úgy loloztam, mert ez már lol, amit mond, hülye fasz. negatív lol.

miért volt jó... mert izgalmas volt. de nem mondom tovább, mert neked más a véleményed róla, nekem tetszett, neked nem. akkor miafaszért erõlteted rám a témádat? miért olyan nehéz elviselni, ha vkinek tetszik. ízlések és pofonok, tudod.

passatgt
ez õ?

Ulvar
Húúú...látom sokat értesz a cuccokhoz 😄. Sutil pont hogy nyugtatta Trullit, nem hogy beszólt. Abba mi volt LOL amit Ecclestone mondott inkább szomorú. És a Brazil és az Ausztrál futamon kívûl melyiket nézted meg? 😊

Most nem baszogatás képpen mondom tényleg kíváncsi vagyok hogy ez az év számodra miért volt jó. Ezt halál komolyan kérdezem.

M@TriX
Kobayashi nem ma kezdte, az biztos, kemény gyerek 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Button apján mindig ugyan az az ing van<#vigyor2>
remélem button vesz egy újat neki a következõ futamra

Legend Killer
nekem jó volt.

Legend Killer
lol