FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmp
Szerintetek tényleg szakít a Mercedes a McLarennel ? szerintem kacsa, vagyis bízok benne hogy az. Véleményetek ?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

tok jo formula1.com on az uj race edit videjo😊
Prodidzsáj😄 Firestarter c. muzsikaja illik hozza

Minstrel
Küldtem mindkettõtöknek

http://topgearhungary.blogspot.com/

ezt én is keresem egy jó ideje, de nekem nem mindegy lenne a nyelve 😊
ha esetleg kaptál valami linket akkor pls nekem is köszi

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

fekete0012
hali volna egy kérdésem valakinek megvan a 2006-os brazil verseny végig magyar komentálással?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Black Ghost
Sõt GroupB-ben a Peugeot-nál Todt volt Vatanen csapatfõnöke.
Todt senkinek se az embere, mar ismerhetned a rallys, aztan az F1-es korszakabol, hogy eleg hatarozott, amolyan kis Napoleon..

Kit--Kat
Kíváncsi vagyok, hogy a brazilok megijedtek és azért õrjöngtek, vagy pedig tetszett nekik Kimi balesete.
Pórnépek úgy, hogy nem egyértelmû.
Csóri Hamiltont is megpróbálták megdobni futam után amikor nyilatkozott.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem olyan jó az... moslék embere

volt egy videó, 2007-es brazil nagydíjból összevágva, magyar kommentár alatta paliktól és czolnertõl. mivel kimi fan vagyok, kurvára szerettem azt a videót, de levették az f1ferrari.hu videói közül, és sehol sem találom. valaki nem tud egy linket dobni rá, vagy tudjátok mirõl beszélek ? 😊

MR ME
hála istennek <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Totti5
Hivatalos: Jean Todt az FIA új elnöke

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Durva😊 Majdnem langrakaptak a fejhallgatos agytrosztok😄 Csunya lett volna😄

desigo
végre

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
még egy nézetbõl

Ulvar
Azon belül is a Sprint futam.

Amúgy az IndyCar is azonos autókat használ. Kasztni, motor, gumi ... minden. Kivéve a pilóta, és a futamon nem mindenki azonos benzinnel indul de közel annyival, fõleg oválon. És lásd idei utolsó futamon egy sárga zászló nem volt, viszont marha sok elõzés volt mert 3an voltak esélyesek a bajnoki címre, úgy, hogy a 3 ból 2 1 csapatban volt, és nem hagyta hogy na jól van akkor megbeszéltük futam elején te leszel a bajnok, nem hanem csapaton belül harcoltak csak más taktikával mentek és végül aki az utolsó futam elõtt a 2. volt az lett a bajnok. És még egyszer mondom, csapaton belül volt az elsõ kettõ a bajnokságban és 5 pont volt köztük a különbség az utolsó futam elõtt...és egy ponton múlt hogy a 3. helyezett 2. legyen...és ami még durva a 200 körbõl 103at vezetett az aki majdnem 2. lett a bajnokságban és aki 2. lett ezen a futamon.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mcmoha
Van egy ilyen sorozat.😊 Ugy hivjak hogy, GP2.😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

allock
akkor úgy lehetne eldönteni a legkönnyebben, ha mindenki azonos autót kapna, azonos beállításokkal,benzinnel 😊 aztán tényleg arra lennének utalva hogy elõzzenek meg mindenkit 😛

#hhwnd

mondjuk egy WRC-fant ezzel nem fogsz meggyozni...

a rally inkabb fejben dol el, sokkal tobbet kell gondolkodni, koncentralni es neha rogotonozni, mint egy korversenyen...

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
ÁÁÁ ez nem igaz...régen mennyi befizetett pilóta volt. Most csak Piquet volt ilyen, a többiek alsóbb kategóriából feljött gyerekek. Sok a nagyon fiatal és sok a kiöregedett tapasztalt pilóta (Trulli, Barichello, Webber)

allock
akik az F1be bekerülnek azok a top pilóták
más kérdés hogy milyen technológiával rendelkezõ csapat autójával versenyeznek és menynire tudják stabilan hozni ugyanazt a (jó)szintet állandóan

#hhwnd

Black Ghost
"Lehet, hogy Jenson idén azért nyert, mert az autója elég jó volt hozzá. Ám ha így gondoljuk, a tisztesség kedvéért tegyük fel magunknak fordítva is a kérdést: vajon eddig nem azért nem nyert, mert az autója nem volt elég jó?"

azért ebben van valami.
Jacek
ja meg Monacoban keresne a kezifeket😄

kifli
nameg hogynéz már ki ogy minden kanyarba lemegy a fûre és úgy kanyarodik hogy a kocsi oldala van elõre <#idiota>
A rallyban nem akkorak a kanyarsebessegek, illetve a se fekezeskor, se kigyorsitaskor nincsenek akkora G-k.. Es ezek masfel, 2 oran keresztul folyamatos terhelest adnak, rallyban meg a szakaszok kozott azert lehet kicsit pihegni... Bar en inkabb attol tartanek egy rally versenyzovel kapcsolatban, hogy mivel ok egyedul futnak a palyan, a kocsi-kocsi elleni kuzdelem ritka, mit kezdene egy startnal, vagy elozesi szituacioban, mert ott fejben at kell latni, hogy mozognak a kocsik, es ezt minimalis vizualis eszlelesbol kell megoldani.. Magyarul iszonyu sogat segit a gyakorlat, hogy a plyaversenyzok gyerekkoruktol kezdve kocsi-kocsi ellen versenyeznek, reflexbol tudjak ezeket a szituaciokat, es meg igy is olykor mellefognak..

ez így ahogy van egy nagy marhaság...

nehogy már egy versenyzõ más szériákban elért eredményei alapján döntsük el hogy megérdemelten lett e F1 VB vagy nem..

Kizárólag az év eleji technikai fölénynek köszönheti, nyilván ezt ki is kell tudni használni -ez a dolga gondolom- de személy szerint nem sajnálom ,mert évekig küszködött, vagy rosszul szerzõdött...

nálam Button nincs az elsõ 5 pilóta közt.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
Érrtemm.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
sztem az a bizonyos nyakterhelés a legvalószínûbb, mert amíg a rally ülés egész felnyúlik a bukóra és valamennyire körbeöleli azt, addig az F1-ben csak biztonsági elem van.
...meg azért a fekvõ és üllõ helyzet közt is van/lehet olyan különbség.
..ilyesmire tudok gondolni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kifli
formautóban, és rallyban nem ugyanolyan erõk érik a pilótákat, a rallyban sokkal kisebb erõhatásnak vannak kitéve.
petesilver
Az ötszörös rali-világbajnok, Sébastien Loeb szeretett volna rajthoz állni a Forma-1 szezonzáró futamán Abu-Dzabiban, ám fizikai állapota nem felelt meg az FIA által támasztott követelményeknek, és õ is belátta, nem bírná a megterhelést, ami egy F1-es autó vezetése közben éri a pilótát.

Ha ez igaz, akkor ez durva! Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy aktív világbajnok az autósportból nem felel meg az F1 fizikai követelményének, míg ezek a húszon éves GP2-es srácok simán.

Mission Impossible 2010: PRO Class

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

M@TriX
akkor az a valaki ne olvassa, én mindig elfelejtem és jó hogy belinkeled, mert mindig elolvasom...

szóval linkeled bátran 😉
plz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Reklamnak... Ilyen alapon barmelyik belinkeles az, mert altalaban olyan oldalra visz, ahol a cikk mellett van reklam is... Pfff... Egyesek nagyon raernek..............

van uj Gorbe Tukor, de nem linkelem, mert multkor is beszolt vki, hogy az reklamnak minosul...

Rakj ala mondjuk egy McLarent, dobogo kornyeken fog stabilan autokazni.. Nem egy villogo tipus, de tenyleg rendkivul egyenletes tud lenni, mindenfele korulmenyek kozott...

Mersant
"Heidfeld, igazad van, veszélytelennek látszik ugyanakkor viszont nagyon stabil"
igazatok van. a hatso regiokban nagyon stabilan lehet autokazni, probalna meg elol <#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Már láttunk példát erre a felállásra, és hogy is fogalmazzak...nem volt a legszerencsésebb😄 És ez jól is van így, (szerintem!) a mezõny két legjobb pilótája a két nagycsapatnál. Remélhetõleg valami izgalmas fog belõle kisülni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Csodát ne várj tõle, egy sima munkás aki elméletileg ha a Mekinél vezetne akkor jó hátvédje lenne Hamiltonnak. Rosberg meg egybõl a nyakára nõne Hamiltonnak és talán lenne olyan belviszály mint Alonso-Hamilton párosnál volt.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

b-type
Nálam az ideális párosítás Alonso-Hamilton lenne, és ezzel azt hiszem meg is válaszoltam a kérdést. 😊
...de ez már nem jön össze.
Mégpedig azért gondoltam ezt, mert a vezetési stílusuk közel áll egymáshoz...ez szerencsés az autó alapbeállítása/fejlesztése szempontjából, miután Hamilton azzá lett aki úgy Alonso is egy más felfogásban érkezne/dolgozna és vezetne mellé és ellene.
A csapaton belül sem lehet elbizonytalanodni, mert nyílvánvaló (már) hogy két vas van a tûzben, nem pedig menet közben derül ki hogy hoppá az is vas.
Valamint Hamilton-nak még tanulnia kellene, annak ellenére hogy nálam holtversenyben a mezõny legjobb versenyzõje...még kicsit fiatalnak tartom ahoz hogy egy ekkora név mint a McLaren a vállán legyen. Tudja csinálni, de neki nem jutott egy MS a mezõnybe akinek az oldalán látta volna hogy kell a magasan tartott színvonalat még magasabbra emelni az ellenfél miatt (by Agassi).
Alonso még képes lenne rá,...és ebbõl a szempontból természetesen Kimi is, de jelen pillanatban ha valakit mellétennék akkor az egyértelmûen Alonso lenne...még ha el is veri esetleg, az egy dolog nyerni mindig a legjobb legyen.
Ez a kettõs által fejlõdne az autó, és fejlõdne Hamilton,..és még talán ALonso-ból is kihozna olyasvalamit amit még nem láttunk tõle.

Heidfeld, igazad van, veszélytelennek látszik ugyanakkor viszont nagyon stabil. ...és egyébként nem annyira veszélytelen 😊 csak a mezõny szürke egere.
Kovalainen-nél jobb, sokkal. az arca is beleillik a McLaren képbe (míg teszem azt Liuzzi nehezebben), valamint ha a McLAren valóban Bmw erõforrásban gondolkodik, akkor szintén elõny hogy onnan jön. Valmint szintén McLaren nevelés õt pon Kimi miatt tette mellékvágányra a McLaren.
Szal sok minden mellette szól, én meglepõdtem hogy mennyire nem lepõdtem meg azon hogy felmerült a neve.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Hidd el szerintem se kell félteni, csak annyira szeretné, ha Hamilton mellé egy gyengébb pilóta érkezne, akivel nem kellene számolni csapaton belül.
Ezért kérdeztem szvsz jogos.

ha helyre nem is, de kezdokent egalban volt vele, ami nagy szo - raadasul Alonso-t nyomtak az elso futamokon, es De La Rosa is a honfitarsanak kuldte at a Ferrari doksikbol szarmazo adatokat...

ScarY MAN
inkább, mint hogy ezt az idényt megismételjék......

...

Totti5
Szerinted félteni kellene Hamiltont bárkitõl is? Alonsot is helyrerakta elég keményen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Massát nyilván most a balesete után mindenki szereti,biztatja.

Majd nem lesz mosoly jövõre amikor egymást szorítják le 😊
Kit--Kat
Csak nem félted Hamiltont egy újabb csapaton belüli kiélezett csatától?!
Azt hittem többet látsz benne.
Ejnye na!

Ulvar
Jó kép. Jó lenne ha mindenki mindenkivel kezet rázna és jót partiznának együtt. Jól összefogni a társaságot pályán kívül.

b-type
<#eljen>

Egyébként meg noné, akár Heidfeld is beülhet a McLaren-be.

Na még azt is egy jó döntésnek tartom, Heidfeld gyors, jó taktikus (nehéz elmenni neki), és ismeri a Bímer motorját helyesebben annak jellegzetességeit.
Amennyiben nem Rosberg, akkor Heidfeld kiváló választás sztem.
Na rá tényleg lehet számítani...folyamatosan 33 futamot fejezett be amíg Singapure-ban ki nem lökte Sutil.