182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Talán sikerül nekik javulni:
a5.hu
Nico Rosberget újabb probléma hátráltatta, ezúttal a Mercedes karosszériája sérült meg. Emiatt hiába faragott apránként a legjobbján, az edzés végén már nem tudott vezetni, és be kellett érnie a 8. hellyel. Ő és a csapat ugyanakkor elégedett volt a bevetett fejlesztésekkel, többek közt az új kipufogóval. "Kellemes volt kipróbálni az autót az első újításokkal, és érezni a bennük rejlő potenciált. Úgy gondolom, a csapat erőfeszítésinek hála látványos fejlesztéseket készítettünk" - mondta Rosberg, aki a hosszú etapos beállításokat és a gumik viselkedését vizsgálta délután. -
nála mindig kifogyott valakinek a benzinje -
IXEMGabeo #107177 végül mégis Paliknak lett igaza a Montoya nem fogta meg a Schumit...ez a 2004-es év volt, ez volt a csúcs:) legalább is nekem, de a nézőknek unalmas év volt, amit megértek -
IXEMGabeo #107176 a poén az, hogy pont az utolsó körben mi?:) -
IXEMGabeo #107175 hát igen...Dávid Sanyi kemény volt, mikor azt mondta a 98-as Brit nagydíj közepette, hogy Schumachernek azért kellett tán kijönnie, mert kifogyott a benzinje? xDDD -
David Sandorral nekem az volt a bajom, hogy olyan mely hangon brummogott, hogy szart se lehetett erteni a mondandojabol. Elkezdett egy erdekes sztorit es soha nem fejezte be, meg kellett venni a konyvet, hogy tudjam a tortenet veget.:) -
Hát de nem minden futamon, mint egyesek...
A legrosszabb az a Dávid Sanyi volt...hát azon a fazonon még gyerekkoromban is kiakadtam...
Ezek a hülye okoskodások meg totál kikészítenek, lásd ez.
-
Csak nem mindegy, hogy okkal hördül, vagy mondjuk azért, mert nem veszi észre, hogy a Kovalínen éppen hetedik helyen megy, és azért "tartja" fel a mögötte jövő embereket. -
IXEMGabeo #107171 magyarul a nézőket ne vezesse félre, amit te is mondtál, mert az nem kellemes:)
amúgy a Murray Walker is nem egyszer tévedett, mint elismert kommentátor és bezony ő is felszokott hördülni... -
IXEMGabeo #107170 szerintem a jó kommentátor kellően jól informált, és vegyíti humorral az adott szituációt. Futam közben észnél legyen a taktikai elgondolások közepette, ezt aláírom, de legyen benne valami egyéni engem pl nem zavarna, ha felkapná a fejét, hogy húúú baleset
még nagyot is dobna rajta...
-
Ja, hát mer megkövetelem a minőségi kommentálást, meg nem azt akarom hallani mint anno hogy megy Trulli a Toyotával erre azt mondja Palik, itt a 8as kanyarban láthatjuk Kubicát a BMWben......hát ok...ordítozni én is tudok, mint a Horthy...össze vissza ordítva :). -
az emberek 80%-át idegesíti, ha egy nő oktatja ki vezetés terén... :D -
IXEMGabeo #107167 ritka az a nő, aki sokat ért az F1-hez:) én mindig nagyot nézek, ha egy nő okoskodik a kocsikról, de végülis utána elismerem a tudását, mert én kb műszaki analfabéta vagyok -
és akkor mondaná : "Háth igen... Ez az előzés teljes mértékbe megfelelt a szabályzatnak.." :D -
szernintm meg női kommentátor kéne, vagy berakni Alekoszt. :D -
IXEMGabeo #107164 látszik h unalmas, okoskodó alak vagy.
Tudjátok ki kell ide?
Horthy Gábor!!

-
IXEMGabeo #107163 viszont nem lenne 2x világbajnok... -
Se Gyula, se ő... nem illenek már a szerepbe. Értelmes kommentátorok kellenek, nem össze vissza kajabálok minden hülyeségről, meg HÍÍÍJ MEKKORA BALESET ÁSZTÁ MINDENIT MAJDNEM LETÉPTE A FEJÉT!!!!...stb... -
G_ArchAngel #107161 egyelore eleg nagy fail, amit mutattak, sajnalnam pedig Rosberget... -
kövezzetek meg ha tévedek de szerintem Gyulámnál még ő is jobb volt -
Ha van esze nem jön kommentárkodni vissza... -
Ezen nem aggódnék. Ha van egy kis esze a kor kerüli a nyilvánosságot. -
Na fiuk, raba@tunk!
-
jól néz ki:D
-
A Mercedes fejlesztése az utolsó tesztre, amitől hatalmas előrelépés várható 
-
G_ArchAngel #107154 Ez mondjuk nem okozna gondot, minthogy az AWACS-oknak sem okoz. Azért a technika már eljutott odáig, hogy egy hatást nem csak az általa érintett felületen tudjanak mérni. -
most viszont egy normális csapatnál van:) -
Na ha ekkor sikerült volna megmaradnia a Jag-nál akkor mára már menő RedBull-os lehetne
-
"2012-ben is Szuzukában kerül megrendezésre a Japán Nagydíj, értesült a Kyodo hírügynökség. A Honda tulajdonában lévő pálya szerződést hosszabbított a Formula-1 vezetőjével, Bernie Ecclestone-nal, ami garantálja, hogy jövőre is lesz Formula-1-es futam a felkelő nap országában." -
Mivel az fent van, a szárny meg lent, így nem:) -
G_ArchAngel #107149 új nevük lesz: Ezüst Delfin -
Jo kerdes.:) Biztosan azert ilyen aramvonalas, hogy minnel kevesbe befolyasolja az aramlast meg a merest.;) -
Úgy látszik nem. :D -
de ha van rajta egy ilyen gecinagy púp, az nem befolyásolja a mérési eredményeket? -
Elhajlást talán. -
IXEMGabeo #107144 erről nem is tudtam -
Elso szarnyakon mericskelnek valamit.:)
-
abban készül a fincsi szikvíz, amit hegy hajtókart hajt meg, ami a motor főtengelyéhez kapcsolódik.
A kipufogógáz részecskéit is belevezetik, jöl összekeverik, ebből készül a beöntés, hogy frissnek érezzék magukat a pilóták. -
mi a geci van a mekik orrán? pattanás? -
WNW #107140 Teszt Barcelona...