182278
  • Minstrel
    Talán sikerül nekik javulni:

a5.hu

Nico Rosberget újabb probléma hátráltatta, ezúttal a Mercedes karosszériája sérült meg. Emiatt hiába faragott apránként a legjobbján, az edzés végén már nem tudott vezetni, és be kellett érnie a 8. hellyel. Ő és a csapat ugyanakkor elégedett volt a bevetett fejlesztésekkel, többek közt az új kipufogóval. "Kellemes volt kipróbálni az autót az első újításokkal, és érezni a bennük rejlő potenciált. Úgy gondolom, a csapat erőfeszítésinek hála látványos fejlesztéseket készítettünk" - mondta Rosberg, aki a hosszú etapos beállításokat és a gumik viselkedését vizsgálta délután.
  • passatgt
    nála mindig kifogyott valakinek a benzinje
  • IXEMGabeo
    végül mégis Paliknak lett igaza a Montoya nem fogta meg a Schumit...ez a 2004-es év volt, ez volt a csúcs:) legalább is nekem, de a nézőknek unalmas év volt, amit megértek
  • IXEMGabeo
    a poén az, hogy pont az utolsó körben mi?:)
  • IXEMGabeo
    hát igen...Dávid Sanyi kemény volt, mikor azt mondta a 98-as Brit nagydíj közepette, hogy Schumachernek azért kellett tán kijönnie, mert kifogyott a benzinje? xDDD
  • mcmoha
    David Sandorral nekem az volt a bajom, hogy olyan mely hangon brummogott, hogy szart se lehetett erteni a mondandojabol. Elkezdett egy erdekes sztorit es soha nem fejezte be, meg kellett venni a konyvet, hogy tudjam a tortenet veget.:)
  • Ulvar
    Hát de nem minden futamon, mint egyesek...

A legrosszabb az a Dávid Sanyi volt...hát azon a fazonon még gyerekkoromban is kiakadtam...

Ezek a hülye okoskodások meg totál kikészítenek, lásd ez.

• bardocz
    Csak nem mindegy, hogy okkal hördül, vagy mondjuk azért, mert nem veszi észre, hogy a Kovalínen éppen hetedik helyen megy, és azért "tartja" fel a mögötte jövő embereket.
  • IXEMGabeo
    magyarul a nézőket ne vezesse félre, amit te is mondtál, mert az nem kellemes:)

amúgy a Murray Walker is nem egyszer tévedett, mint elismert kommentátor és bezony ő is felszokott hördülni...
  • IXEMGabeo
    szerintem a jó kommentátor kellően jól informált, és vegyíti humorral az adott szituációt. Futam közben észnél legyen a taktikai elgondolások közepette, ezt aláírom, de legyen benne valami egyéni engem pl nem zavarna, ha felkapná a fejét, hogy húúú baleset még nagyot is dobna rajta...
  • Ulvar
    Ja, hát mer megkövetelem a minőségi kommentálást, meg nem azt akarom hallani mint anno hogy megy Trulli a Toyotával erre azt mondja Palik, itt a 8as kanyarban láthatjuk Kubicát a BMWben......hát ok...ordítozni én is tudok, mint a Horthy...össze vissza ordítva :).
  • freestyle666
    az emberek 80%-át idegesíti, ha egy nő oktatja ki vezetés terén... :D
  • IXEMGabeo
    ritka az a nő, aki sokat ért az F1-hez:) én mindig nagyot nézek, ha egy nő okoskodik a kocsikról, de végülis utána elismerem a tudását, mert én kb műszaki analfabéta vagyok
  • freestyle666
    és akkor mondaná : "Háth igen... Ez az előzés teljes mértékbe megfelelt a szabályzatnak.." :D
  • freestyle666
    szernintm meg női kommentátor kéne, vagy berakni Alekoszt. :D
  • IXEMGabeo
    látszik h unalmas, okoskodó alak vagy.

Tudjátok ki kell ide?

Horthy Gábor!!
  • IXEMGabeo
    viszont nem lenne 2x világbajnok...
  • Ulvar
    Se Gyula, se ő... nem illenek már a szerepbe. Értelmes kommentátorok kellenek, nem össze vissza kajabálok minden hülyeségről, meg HÍÍÍJ MEKKORA BALESET ÁSZTÁ MINDENIT MAJDNEM LETÉPTE A FEJÉT!!!!...stb...
  • G_ArchAngel #107161
    egyelore eleg nagy fail, amit mutattak, sajnalnam pedig Rosberget...
  • Firerock
    kövezzetek meg ha tévedek de szerintem Gyulámnál még ő is jobb volt
  • Ulvar
    Ha van esze nem jön kommentárkodni vissza...
  • Falcon83
    Ezen nem aggódnék. Ha van egy kis esze a kor kerüli a nyilvánosságot.
  • mcmoha
    Na fiuk, raba@tunk!
  • passatgt
    jól néz ki:D
  • Minstrel
    A Mercedes fejlesztése az utolsó tesztre, amitől hatalmas előrelépés várható

• G_ArchAngel #107154
    Ez mondjuk nem okozna gondot, minthogy az AWACS-oknak sem okoz. Azért a technika már eljutott odáig, hogy egy hatást nem csak az általa érintett felületen tudjanak mérni.
  • Firerock
    most viszont egy normális csapatnál van:)
  • Minstrel
    Na ha ekkor sikerült volna megmaradnia a Jag-nál akkor mára már menő RedBull-os lehetne
  • desigo
    "2012-ben is Szuzukában kerül megrendezésre a Japán Nagydíj, értesült a Kyodo hírügynökség. A Honda tulajdonában lévő pálya szerződést hosszabbított a Formula-1 vezetőjével, Bernie Ecclestone-nal, ami garantálja, hogy jövőre is lesz Formula-1-es futam a felkelő nap országában."
  • bardocz
    Mivel az fent van, a szárny meg lent, így nem:)
  • G_ArchAngel #107149
    új nevük lesz: Ezüst Delfin
  • mcmoha
    Jo kerdes.:) Biztosan azert ilyen aramvonalas, hogy minnel kevesbe befolyasolja az aramlast meg a merest.;)
  • Máté94
    Úgy látszik nem. :D
  • passatgt
    de ha van rajta egy ilyen gecinagy púp, az nem befolyásolja a mérési eredményeket?
  • Totti5
    Elhajlást talán.
  • IXEMGabeo
    erről nem is tudtam
  • mcmoha
    Elso szarnyakon mericskelnek valamit.:)

• Amatorversenyzo
    abban készül a fincsi szikvíz, amit hegy hajtókart hajt meg, ami a motor főtengelyéhez kapcsolódik.
    A kipufogógáz részecskéit is belevezetik, jöl összekeverik, ebből készül a beöntés, hogy frissnek érezzék magukat a pilóták.
  • bakkerman
    mi a geci van a mekik orrán? pattanás?
  • WNW
    Teszt Barcelona...