FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Senki mással nem tárgyalok, csak a McLarennel, mert semmi értelme nincs egy másik csapathoz szerzõdni. A Toyotával semmi nincsen, ha õk azt is állítják, hogy tárgyalunk. Nem beszéltünk velük, ez az õ sztorijuk."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
utálom mint egy szart,gusztustalan volt ez a beköpés,de akkkoris...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
igaz hogy apuci is segített de azért Gp2ben mutatott egysmást
Ale Alonso! poppe fan club™
a tehetsége miatt nem volt sehol..
szintén a tehetsége miatt van most ott ahol van.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Szerintem nem csak a neve miatt jutott el arra a szintre Nelsinho ahol volt/van.
Tehetséges? Miben? Az autó falhoz csapásában? :O
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egy nagy lófaszt.<#levele>#levele>
ui:A brazil pilótát a Camposszal hozzák összefüggésbe, ahol Bruno Senna csapattársként állhat rajthoz, amennyiben Adrian Campos Piquet-t választja a tapasztaltabb Pedro de la Rosa helyett.
Jarno Trulli: "Holnap ezt meg kell vitatni a versenyzõi megbeszélésen és a GPDA ülésén. Nagy csalódás volt, hogy az elsõ körben véget ért a verseny. Szerintem minden okom megvolt arra, hogy dühös legyek. Bizonyítékom van arra, hogy ott voltam mellette, de majd a találkán beszélünk errõl."
Adrian Sutil: "Nincs mirõl beszélni. Ez egy egyértelmû eset volt. Számomra még nagyobb csalódás az egész, mert én csak vezettem, és õ (Jarno) vesztette el az uralmát az autója felett, és ütközött nekem. Ez nem az én problémám volt, hanem az övé. Nem tudom, hogy miért szállt el az agya."
Jarno Trulli: "Ha szeretnéd, mutatok néhány képet. Nem tudom, hogy vak vagy, vagy sem, de pontosan látszik rajtuk, hogy a szárnyam a tied mellett van."
Adrian Sutil: "Igen, és te a rázókövön kívül akartál megelõzni. Nem volt semmi probléma."
Jarno Trulli: "Úgy véled, hogy nem húztad oda az autódat."
Adrian Sutil: "Te nem vetted el a lábad a gázról. Ugyanez volt Barcelonában is, amikor elvesztetted az uralmad az autó felett és nekimentél egy Force Indiának. Néha szükség van erre."
Jarno Trulli: "Elvesztettem az uralmamat."
Adrian Sutil: "Tisztelni kell az autó határait. Ha nincs más lehetõség, vissza kell venni. Ilyen az autósport. Nem tudom mennyi idõre van szükséged, hogy megtanuld."
Jarno Trulli: "Barcelonában megpördültem, és õ nekem jött, mert hozzáért a rázókõhöz. Levágta a sikánt, és nem fékezett, tehát.... Mindegy, jobb ha elhiszem."
Fernando Alonso (Räikkönenhez): "Menjünk el?"
Adrian Sutil: "Nem, nem. Nézd csak meg a barcelonai versenyt. Nem én mentem neked, ha te jöttél nekem. Nem tudom mi a problémád, talán a szemeddel van baj."
Jarno Trulli: "Nem mondok erre semmit."
Adrian Sutil: "Nem értem, elnézést."
:DDDDDDDDDDDDDDD<#banplz>#banplz>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ez egy vicc sztem, akkor az egyetlen igaz adományozó az aki adómentes területen él és jótékonykodik.
Na mindegy,..akkor átfogalmazom, számomra példaértékû és nagylelkû cselekedet volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Új autód van, adókedvezmény.
Karitatív és egyéb humanitarianus célra felajánlott adomány, leírhatod az adóból. stb, stb
A medve nem játék.
Ha én támogatnám a szlovák magyarságot azt az APEH magasról szarná le, két ország, két költségvetés.
Másfelõl meg nem tarom ezt a gazdag emberek adományozgatását teljesen õszinte cselekedetnek, magától érthetõ ha van nekik adnak, ez kellene hogy természetes legyen de egy percig sem fogják veszélyeztetni az egzisztenciájukat.
A koldusnak én is odadobom az 1$ mert nem számít belefér, csak a két adomány között épp 9999990$ a különbség meg a fizetésünk között is.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
...így hirtelen rákeresve Svájc-ban 8.5%-t adóznak, nem vagyok tisztában a svájci adórendszerrel, azaz hogy MS leírhatta a teljes 10 millát, pláne nem tudom mennyi után kellett leadóznia.
De ha egyszer alacsony az adó, akkor miért is lesz perszehogy mert leírhatja?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kanadában nagyon durva az adórendszer, Jackie nyugdíjas, Coulthard és Alesi meg nem gazdag annyira, mint pl. egy Schumacher, ráadásul az egyik skót ! :), a másik meg francia, és nagyon fukar vidékrõl jött.
Alesi nem tudom mennyit kereshet, de szerintem nem sokat. Azok az idõk elmúltak. Talán a Ferrarinál keresett sokat 1991 környékén, de az már rég volt.
Prost Svájcban él, de az õ pályafutása már kiteljesedett egy belebukott F1es csapatvezetõi karrierrel is.
A medve nem játék.
Alesi, Prost, Coulthard, Jackie Stewart, Villeneuve..nekik miért nem biznisz 10 millákat küldeni, vagy más Svájcba bejelnetett hírességnek.
...vagy a Monaco-ban élõk? ..hiszen nekik még csak le sem kell írniuk. :)
Lófütyt külcsíny, becsülendõ dolog...és példamutató.
Nem vagyok MS rajongó, de bazz ne húzzunk már le mindent élbõl mert persze így könnyû, meg úgy könnyû.
:)
A medve nem játék.
ha igen..hogy kellene helyén kezelni?
Sztem pont jól tette, nagyszerû cselekedet volt, én így kezelem a helyén.
:)
Én spec nem küldtem két fityinget sem :(
A medve nem játék.