FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Pff... Te kis gyerkõc. 😊) Nézd már meg mit írt Angel abban a posztban amire válaszoltam. És az a baj, hogy neked tényleg csak ennyi eszed van és csak ennyire tudod értelmezni a dolgokat. Bármirõl is legyen szó. Ezért nem is lehet adni semmit sem a mondandódra. Ezért nem látod a fától az erdõt.

Egyébként csak annyit tudok mondani, hogy a Toyota meg minden idõk legtöbb pénzét költötte az autójukra. Jelentett ez valamit? Hát nem! Ennyi. A felsorolt dolgok meg semmit sem jelentenek. Kivéve a VB címet. A többi csak állapot és nem teljesítmény.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Zarojelben, Haug nem jelentkezett Kimiert.. Egy ujsagiroi kerdesre, ami arrol szolt, hogy felvettek-e vele a kapcsolatot, valaszolt, hogy Kimi ismeri a szamat, ha akar valamit, majd hivja.. Akivel mar ideny kozben felvettek a kapcsolatot, es ugytunik le is szerzodtettek, az Rosberg.. Szerintem Button se veletlenul lepett le a nemetesedo csapatbol.. A Mercedes minden jel arra mutat, Rosbergnek szanja a vezerbika szerepet...

b-type
Ezek közül Loeb fizetésének duplája tuti kacsa.
Egyfelõl a rally nem tart ott, hogy bevezessék az F1-ben éppen lecsengõ irreális fizetési liciteket.
Másfelõl a Citroen és Red Bull is betojna, ha Loeb berág. Loeb 6×-os ralibajnok, mindenki másnál eredményesebb,már legenda...nincs ok amiért érdemes lenne berágatni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Igazad van...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hagyd, meg nagyon fiatal, szorakozzon egy kicsit...

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Te neked továbbra is lövésed sincs, csak néha napján be bóófizel valami eget rengetõ baromságot, ami a jó benned, hogy az esetek nagyrészében nem keveredsz ide az ordító hülyeségeiddel.

Mióta nézel F1-et úgy komolyan kérdem, mert a hozzászólásaid az óvodás szintû gyûlölet hajtja.

Még egy értelmes hozzászólást nem láttam tõled, de gondolom felesleges tõled ilyenre számítani.

Ha azt mondom 2004 SPA, 2005 Japán, 1998 Hungaroring, gondolom csak pislogsz.

Az a baj még csak összehasonlítási alapod sincs, hogy ki mennyire jó a másikhoz képest.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Hol is tart?
VB címert nyert, rekordokat tart a Forma1-ben, egészen idáig õ volt a világ második legjobban fizetett pilótája, megjárta a két legjobb F1-es csapatot, hol is tart? Mesélj róla!
Most pedig, hogy a Mekivel nem jött össze, a WRC-bõl, Peugeot-tól(Le Mans) kapja a jobbnál jobb ajánlatokat.
Ja és zárójeleben Norbert Haug jelentkezett, hogy lenne náluk hely, gondolja meg.

Na magyarázd el hol tart😊

jah, szerintem is jobb Hamilton noje - aztan itt el is fogytak az elonyei, majd 6 ev mulva nezzuk meg mit hozott ossze Lewis...

(mondom ugy, hogy Kimi visszavonulasa utan neki es Rosbergnek, illetve Kobayashi-nak fogok drukkolni...)

Firerock
én rohadtul utálo hamilton a nagy arca miatt,de azért ezt a kis csinifiút ne hasonlítsuk már hozzá
közel sincsenek egymáshoz...
természetesen Hamilton javára

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
énis remélem,bár rózbergért kár lenne
de egyefene feláldozzuk Raikonnenért
és végül egy kép arról az autóról amivel versenyezni fognak:
ez lesz az
ha elfárad akkor max lesz egy pótpilóta aki beül mellé ha véletlenül elaludna akkor felébreszti

Rendben, de Kimi - meg ha csak amator szinten is - elobb rallyzott, mint gokartozott vagy formula autozott. Tudom, hogy amator versenyen egy Ladaval csapatni nem ugyanaz, mint a WRC, de eddig akarmilyen jarmuvet vezetett (homobil, motorcsonak, crossmotor), az elmezonyben vegzett. Nem mondtam, hogy elso evben WRC vilagbajnok lesz, de Hamilton a legjobb pelda, hogy a legjobb csapattal, nagyon eros hatterrel a melyvizbe dobott ujszulott is nagyon hamar megtanul uszni. Marmint ha van erzeke hozza.
Szoval van az amit Solberg-ek nyilatkoztak rola es van amit az SG forumozoi. Szerintem nem fogok gondolkodni, hogy melyik nyom tobbet a latban...

remélem bejelenit a raikkonen-rosberget 2010-re már<#eljen>
Ha a merci jó autót biztosít akkor kimi gond nélkül agyonveri a mezõnyt.

BaliBoy
Jah, azért tart itt.
A sok légy nem tévedhet....

Totti5
Bár nem tudom ép hol tartasz, de a WRCrõl volt szó. F1 elõtt õ gokartozott és indult formula autós sorozatokban amiket meg is nyert, igaz sosem ment egy GP2 szintû sorozatban, hanem egybõl az F1be, de a rally akkor is más és azt is az alapoknál kell kezdeni egy OBn mondjuk, de biztosan jól menne Kimi, hisze professzionális versneyzõ, csak ahhoz hogy a WRC élmezõnnyel lépést tudjon tartani sokat kellene tanulnia, ami lehet 1 év vagy több is, és nem biztos hogy eljut olyan szintre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek...
Egyszeruen a tenyeket nem lehet felfogni?
Ezert tart Magyarorszag ott ahol... ha egyszer a fu zold, az eg kek es a ho feher, akkor miert kell azt mondani, hogy nem az?
A finn gyerek szerintem es milliok szerint bizonyitott, a statisztikak, szamok, eredmenyek ezt igazoljak. Miert kell mindennek ellent mondani ami teny?

Hulye film a 2012, de raferne a reset erre a bolygora...

<#eljen><#hehe>

BaliBoy
Hála az égnek, hogy a felsorolt szakemberek tévedhetetlenek veled együtt. Mi is lenne a világgal, ha Ti nem mondanátok meg a frankót.

igen, en a szerencsetlen szurkolo es az osszes F1 szakerto, csapatvezeto, mernok, akik csodagyereknek tartottak - mind-mind hozzanemerto elfogult emberke, de TE! Majd TE megmondod a frankot! Mert hozzad kepest ki az a Peter Sauber vagy Ron Dennis...

leborulok nagysagod elott es unokaimnak is meselni fogom, hogy ugyanabba a topicba irhattam, mint a NAGY F1 SZAGERTO<#worship><#worship><#worship>

Kiminek szerintem is kene legalabb 1 ev tanuloido.. Nem olyan egyszeru valtogatni csak ugy.. Talan a DTM-es Ekstrom ilyen csodabogar, de ahhoz hogy valaki elen menjen specialiastak kozott, ahhoz bele kell szokni mindenkinek az ujba.. Es igen DTM-ben ez latszik az F1 versenyzokon...

Firerock
te nem változol,
még mindig elvakult vagy

Totti5
Lehet hogy Kimi univerzális pilóta, de attól még nagyon sokat kellene azon dolgoznia hogy a WRC elit szintjén tudjon menni mondjuk Loeb, Hirvonan, Solberg szinten. DTMbe is mentek Forma 1esek, ami sokkal közelebb áll az F1hez mint a WRC de még Mika sem tudta komolyabban felvenni a versenyt az ászokkal.

Shiwo
lehet hüle feltételezés, de mi van, ha Button döntésében az is szerepet játszott, hogy szeretné megmutatni Hami mellett, hogy nem csak egy sima pilóta, aki alá jó kocsit toltak idén, hanem méltó ellenfele a sokak által sokra tartott pilótáknak is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Black Ghost
Hát 3-dik pilótának még betehetik de hogy pontszerzõként nem fogják jelölni az biztos.

Egyébként sem értem ezt a dupla gázsit, Loeb az utóbbi években mindenkit tiplire vert, mi kell ennél több. Kimi ismertsége max 1 évre elegendõ, aztán már kellenek az eredmények is, arról nem is beszélve hogy skandináv ralisokból annyi van mint égen a csillag.
bardocz
Jójó, egy wrc-hez képest csak, én is elfogadnám😄
Black Ghost
Azért pár évet odaadnék azért a "pöcs S2000-esért". 😄
Kit--Kat
Durva....
Mekkoraa lenne, hogy ha az utolsó pillanatban beülne a Mercihez Kimi.

Szerintem Button hülye, hogy ott hagyta õket, de remélem kimi kihasználja ezt a nagy lehetõséget, hogy Brawnal dolgozhatna együtt.

amikor az F1-be jott, akkor is minden hihetetlen volt, amit csinalt szinte nulla tapasztalattal...

bardocz
Pont annyira lenne esélytelen, mintha egy rallys jönne F1-ezni, mindegy milyen technika lenne alatta. És eddig még csak pöcs S2000-es autókat vezetett, egy WRC teljesen más, nem mindegy, hogy 300Nm van a motorban, vagy 800.
Totti5
No igen, nem is értem ezt... kizárt hogy Sordo helyére beültessék, ahhoz elõtte Kiminek kell minimum egy év gyakorlás egy privát csapatnál és bizonyítás hogy megy neki a Rally olyan szinten mint az elitnek. Azért ott sem akármilyen sztárok és versenyzõk vannak akik sok sok éve üzik az ipart.

a.carkey
#89364 😄

A medve nem játék.

Nem, de marketing erteke lenyegesen a legmagasabb az autoversenyzok kozott, talan csak Rossi erne tobbet.
A Red Bull pedig ha masban nem is, de marketing teruleten kivalo.

a.carkey

A medve nem játék.

bardocz
"a Red Bull kifizeti Loeb fizetese duplajat, ha a Citroen WRC-hez igazol"

Azért nem ekkora sztár még a rallyban.
Ma delutan/este ujabb hirek jelentek meg - osszefoglalom:

Haug azt nyilatkozta, hogy Kimi tudja a telefonszamat, ha akarja, felhivhatja (civilben baratok). Meglepetes versenyzoje lesz a Brawn-nak (Sutil/Heidfeld). Raikkonennek a Red Bull kifizeti Loeb fizetese duplajat, ha a Citroen WRC-hez igazol. LeMans-ban Peugeot 9008-at fog vezetni. A finn menedzserei targyalnak a Mercedesszel, de Kimi nem targyalt a Mercedesszel, azt nyilatkozta, hogy a penz nem, a versenyzes erdekli, de szamara csak a McLaren az opcio 2011-re is, mig a menedzserei a Red Bull-lal is felvettek a kapcsolatot. Mondjuk senki nem tudja hol lesz hely az elcsapatok kozul.

Remelem ertitek...

(konkluzio: vagy alair a Mercihez vagy ennyi volt az F1)

Black Ghost
Vagánynak vagány de cseppet sem ésszerû. Szinte kizárt hogy ott No1 ként kezeljék, legalább is én nem tudom elképzelni. A Mercinél is meg kellet volna küzdeni érte, de ott nagyobb sansza lenne.
Black Ghost
Ez a vegytiszta englis tím nem biztos hogy nyerõ lesz, és most már a merci sem lesz olyan elszánt partner sõt...
Szerintem egy több nemzetbõl álló csapat sokkal egységesebb tud lenni, mert itt tisztán szakmai szempontoknak kell megfelelni, mint pl Sumi és a Ferrari, vagy Alonso és a renault.

Button és Hamilton illetve maga a Mclaren nagyot akar villantani a hazai közönségnek biztos ott van hogy "na majd megmutatjuk...." csak ne hogy elgörcsöljék.
b-type
Sztem nem sz@rt be senkitõl...talán tarthat attól hogy a Mercedes német sikert szeretne, de nem hinném hogy félne bárkitõl is. Amúgy is úgy gondolom, hogy egy versenyzõ szétesik ha egyenlõ technikai feltételek mellett el tudja magát képzelni vert helyzetben.
Hajlok rá hogy vagány dolog volt Button-tól.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

desigo
tiszta szégyen amit ezek mûvelnek...
Totti5
De az is hozzá tarotzik hogy egy Angol csapatban a McLarennél versenyezhet, ami ugyan olyan nagy lehetõség mint amilyen Hamiltonnak vagy DCnek volt ( igaz õ skót ), vagy mint most Buttonnak, de a Meki nagyon nagyon jól járt vele, erõs páros lesznek.

Totti5
Én már azt olvastam hogy a Rosbergtõl beszart és az alázás miatt inkább Hamilton ellen szeretne kikapni, ami nem akkor égés neki, persze csak a cikk alatti fórmumon, de elképesztõ mik mennek és miket képesek az emberek belemagyarázni...

allock
a válasz egyszerû
kell neki egy merci kocsi ajándékba 😄
utánna év végén elmegy máshová 😄D<#gonosz1><#hehe>

#hhwnd

b-type
Nem lehet csak a fizetésre visszavezetni a történteket, mert úgy érezzük, a mi ajánlatunk meghaladta azt, amit végül a McLarentõl elfogadott. Jenson ráadásul személyesen jelezte is nekem, hogy ez a helyzet" - erõsítette meg Fry az Autosport nyilatkozatában.

Szimpatikusan tökös húzásnak tûnik nekem Button döntése, úgy néz ki hogy a Brawn igyekezett megtartani Button-t, de õ mégis a McLaren-t választotta.
Ez pont annyira logikátlan mint amennyire bátor,... õ ajánlatot kapott, a Mercedes támogatásával komoly erõ lesz az elkövetkezõ években.
Mindezek ellenére Button elmegy és megméretteti magát Hamilton mellett.
...egyre inkább kíváncsi leszek az egymásnak feszülésükre.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ámen

hat ez tok gaz h kimi csak igy eltunik az f1bol...
remelem a ferrarinak az lesz az utolso vb cime amit õ szerzett 2007-ben es az lesz utolso futamgyozelmuk amit kimi szerzett iden spa ban...

Parasztnak lenni kemeny munka, de valaki a kisujjabol kirazza.....<#boxer>

szerintem aláírt a mercihez tutira

M@TriX
forrás megjelölés ilyesmi?

a prestige ennek az oldalnak nálam maradt a béka segge alatt, szóval valami hihetõ forrást is illene prezentálni.

én inkább az Autosport.com-nak inkább hiszek

nem csodálkoznék, hogy az utolsó szó csak jövõre hangozna el, de csak nem húzzák addig...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
egyet értek, nem tudom mi vezette Button-t, remélem elég nyomós indoka van, mert a Brawn akarommondani Mercedes GP elég ígéretes csapatnak igérkezik továbbra is.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.