182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
G_ArchAngel #107858 Fellebeztek. -
IXEMGabeo #107857 xD ja az a B gondolat lehet h menstruált xD
amúgy szegény még mindig nem tud 5. helynél jobb pozícióban végezni 2002 óta... -
Valami óriási trükköt találhattak ki a Red Bull-nál a KERS-el.
Ami Vettel jól működött Webber-nél meg kevésbé. -
Button megszívta -
Vettelmester ment egy lazát. Nem volt valami nagy teljesítmény, de nem is kellett több. Remélem nem lesznek ekkora előnyben.
Hamilton gyönyörűt ment.
Petrov úgyszintén.
Alonso meg ha akar még valamit az F1-ben lassan megtanulhatna rajtolni.
Massa felejtős, jobb ha elgondolkozik mihez kezd az F1 után.
Buttonért kár ő is jót ment.
Webber no komment, remélem csak a menzesze miatt volt ilyen hangulattalan :D
A két Sauber.... Remélem fellebbeznek, mert nagyon erős kezdés volt, főleg Perez csapott oda azzal az 1 kiállással.
-
bodajoci #107853 Most látom már írták bocs. -
bodajoci #107852 opp kizárták a saubereket szabálytalan hátsó légterelő miatt... -
IXEMGabeo #107851 akkor viszont ne jelentsenek ki ilyet burkoltan h szabad a verseny és h ők a becsület mintaképei...
bár ez a múltban is megvolt, tudod mit én azt mondom, hogy ez 1 futam volt és majd meglátjuk mindenesetre ez gyanús, hogy Webbert csak "autóztatni" akarják csak éppen nem Vettel körül... -
el akarják kerülni a tavalyi dolgot,hogy két szék közül majdnem föld lett. Vettel az abszolút éljátékos,neki meg kell nyernie a vbt,webber pedig 3.-4.-5. helyekkel fog operálni,ami persze ígyis elég lesz a konstrüktőri vb címhez. és a végjáték ugye az,hogy jövőre már máshol fog versenyezni az ausztrál :) -
Hát nem hiszem, hogy viccből állt meg rögtön a box kijáratánál. -
IXEMGabeo #107848 ha ez így van akkor ez még nagy dolog h betudta vinni az 5. helyre nem sokkal elmaradva Alonsotol... -
Valami biztos nem volt százas a kocsival, a boxban nem a győzelem öröme, hanem inkább az aggódás látszott a csapaton. Gondolom örültek, hogy Webber egyáltalán beért a célba. -
IXEMGabeo #107846 és a máfél sec az úgy jött ki, hogy Vettel és Webber is lágy keveréken volt, Webber arra panaszkodott tovább, hogy neki hamarabb kezdett el kopni a gumi holott a stílusuk hasonló... -
IXEMGabeo #107845 azt figyeltétek, hogy Webber mennyit lassult Vettelhez képest??? tavaly kb 1 tized volt a 2 pilóta közt átlagban az utolsó 3 versenyen most viszont volt olyan, hogy kb másfél seccel is gyorsabb volt Vettel a verseny bizonyos szakaszában...ugyanaz a 2 autó nincsenek csodák, a tudás pedig nem vész el 4 hónap alatt Webber részéről...verseny után Webber éppenhogy beballagott a célvonalon, aztán meg is állt alatta a vas.
Talán összefüggésbe hozható ez azzal, hogy nem akarnak vele ugyebár szerződést hosszabítani sem eleve és h vajon tényleg ennyire nyomják Vettelt, holott kijelentették a Red Bullnál, hogy szabad verseny van? ennyire sunyik lennének? -
A Sauber párosát kizárták az Ausztrál Nagydíjról -
rajt után előfordulnak ilyenek -
IXEMGabeo #107842 pff... -
IXEMGabeo #107841 relatív, hogy hibája nem olyan mértékben, mint, amit Barrichello csinált Rosberggel, ott még a büntetés is jogos volt... -
IXEMGabeo #107840 video alapján nem kérdés h Algersuari hibája... -
És ezt a verseny előtt nem vették észre a FIA ellenőrök?:( Rohadjanak el. -
faszomba. -
Santata #107837 Forrás -
Forrást. -
Santata #107835 A 2 Sauber ki lett zárva. -
Én úgy vettem észre, hogy a sereghajtóknál kevesebb előzés volt, mint általában szokott lenni. -
Na látod, így is lehet válaszolni. Köszönöm. -
Akik kedvelik a sportot azok számára az egész futam érdekes volt, hiszen sok minden teljesen új. Akik csak a kedvencik miatt nézik azok lehet unták hogy csak a középső traktusban voltak csaták. -
Nekem annyira nem az életem, hogy fel keljek reggel nézni. Az eddigi kommentekből azt szűrtem le, hogy fölösleges is lett volna, nem igazán volt érdekes. Bocsáss meg, hogy meg mertem kérdezni érdemes e megnézni. -
Alguersuari előzött, Sumi meg nem észlelte és tulságosan bevágott elé. Sima versenybaleset. -
Az ilyen kérdéseknek mi értelme van? ha nam nézted reggel, akkor nem igen érdekelhet ( hacsak nem dolgoztál ) azt meg nem tudja senki eldönteni hogy mennyire szarod le az egészet. -
Szóval felejthető volt vagy azért megéri megnézni délután? -
0:42nél látszik
Schumi kívülről kezdte a kanyart majd bement belülre, hogy jól gyorsítson ki, de ott Alguersuari akart volna menni és összementek. Szerintem Alguersuari hibája, de Schumi is maradhatott volna a helyén :) -
G_ArchAngel #107826 Lehet csatazott Webber Massaval, de en inkabb Button - Massa es Webber - Alonso csatakra emlekszem... -
IXEMGabeo #107825 "Then, coming into Turn 2, Michael (Schumacher) cut the corner as he was having a go around the outside, while I was on the inside. The result was that he touched my front wing and I had to come in to change it."
részlet Algersuari beszédéből...én nem láttam semmiféle kanyarlevágást, ekkora gyenge indokot is rég olvastam:D -
IXEMGabeo #107824 Merci GP-nél taktika se volt mivel mindkét pilótát kiütötték...Schumit elintézte az Alga féle hülyegyerek, Rosberget pedig a vakmerő dinoszaurusz Barrichello ütötte ki a 7. helyről...mondjuk teljesen mind1, mert a Merci lassú és ugyanott tartanak, mint tavaly, ahogy láttam, sőt mostmár a Petrov vezette Lotus-Renault is előttük jár... -
ez a DRS meg komolyan egy vicc...a védekező használja egész körben a kerst,ezért használni kell a támadónak is,hogy tudjon tapadni,de előzni nem tud. eljön a célegyenes,támadónak már alig van kerse,ha van egyáltalán,benyomja a drs-t,eljön a rajtvonal,védekezőnek megint van kerse,rányomja a kerset,jön a kanyar,és megint nincs előzés. Gratulálok! :) -
jah,a mercinek grat,fincsi taktikájuk volt,megízesítette a napomat előre is :) -
ManoNegra #107821
-
Szar futam volt,még jó hogy nem keltem fel rá,és inkább felvételről megnéztem. Az nem lepett meg,hogy Vettel fogja nyerni,gondoltam ha eljön a rajt után hibátlanul,akkor akár be is aludhat,megnyeri. Hamilton csak behozta 2. helyre a gépsast :) Petrov no komment,egyre jobban látszik,hogy nagy tehetség a srác. Webber amikor Massaval csatázott,ott látszódott,hogy nem rossz ő,de alapjába véve nem tudja kihozni az autóból a maxot,amit viszont Vettel igen. Ferrari no komment,minden szart összenyomkodva lósazrt sem érnek az RB-l ellen,szerintem Meki szint. A kis újonc Sergio Perez-nek pedig respect,nagyon szép ez a 7. hely,miatta várom a következő futamokat,meg Kobayashi miatt,nagon szimpatikus ez a Sauber(tavaly is az volt,csak delárózsa balfasz volt). Pozitívum az új szezonban: szép a renault,jó a sauber,ecclestone még gazdagabb negatívumokat nem sorolom fel,nem férne ki :)