FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ha nem két német (Mercedes szerint nem két némettel képzelik el), és "meglepetés", akkor a @csak McLaren, csak McLaren@ Kimi mellett ki van még aki meglepetés lehet és nincs szerzõdése?
Kobayashi? 😄 Nem lenne rossz!
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amikor tegnap olvastam, hogy Rosberg jövõre (minimum) végre versenyt akar nyerni, azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy nem õt szánják a csapat toppilótájának.
Heidfeld? Német. Biztos behúzná a pontokat, de most már mindenki "egy kiállással" fog menni, így annál azért többre lenne szüksége, mint amit eddig ezzel a zseniális taktikával összehozott ...
Kubica? Élõ szerzõdése van.
Schumacher? Vajon õ lenne a jövõ?
Sutil? Német. 12 egy tucat. Ilyen alapon Fisichella is jöhetne ...
Ez a meglepi szerintem Kimi lesz. Megvárta a menedzsmentje míg elhúz Button - végig azt nyomatva, hogy csak a McLaren az egyetlen nyerni képes autó -, aztán elkezdték a tárgyalásokat a másik nyerni képessel. 😊
A Merci is szerintem csak azért mérges Button miatt, mert így elment az egyes rajtszám.
Rubensnek nem kellett volna elmennie. Jövõre sansza lett volna a vébécímre. Kiváncsi vagyok, hogy egy brazil diszkóban mikor jön majd elõ a "buzi Schumacher"-re írt ömlengése, "buzi Buttonra" átírva?
A medve nem játék.
"- Mennyi idõ alatt ismeri fel ez a 2 zseniális ember (mármint Ross és Kimi), hogy mindketten 10 éve figyelik a másik munkáját, mindig is nagyon tisztelték azt, és hogy higgadt, hideg profizmusukkal milyen hihetetlen csapattá tudnának lenni?"
A hihetetlent én idézõjelbe tenném, mivel két zseniális ember nem feltétlen alkot zseniális csapatot, és pedig Kimi nem MS ez már kiderült.
De ebben van ráció...önmagában megállja a helyét.
A többi írás, az érzelmeket és naivitást feltételez amit nehezen tudok elképzelni egy menedzserrõl.
Button véleményem szerint vagány döntést hozott, és ezért elismerésem.
Volt két ajánlata, és aszerint döntött amit ösztönbõl választott.
Kimi sztem sem foglalkozott mélyebben a szerõdésével, számára logikus az volt hogy a Ferrari-tól való kényszerû távozása a McLaren-be való visszatérésben fog lecsengeni.
Ellenben a Menedzsere kellett hogy foglalkozzon vele, neki kötelessége meglátni Ross Brawn és a Mercedes kétségtelenül erõt mutató felállását.
Talán korábban falba ütközhettek, mert Rosberg jövetele borítékolható, és Button-ról nem feltételezhették hogy váltani fog.
De Button hezitálásának legelsõ jelére egy jó menedzser már felveszi a kapcsolatot a versenyzõjével és a Mercedes-Brawn megfelelõ emberével.
Amennyiben Kimi a Mercedes-be ül akkor elmondhatja magának, hogy újra világbajnoki címre esélyes autóban ül. ...és megint kigolyózza Heidfeld-t a Mercedes-tõl 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Nico Rosberg helye biztos, így könnyen elõfordulhat, hogy a szintén a csapattal hírbe hozott Michael Schumacher-t golyózhatja ki Kimi."
Ez mar a csucs a hulyesegre..
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mar a hivatalos elutasitas is jobb lenne, mint ez a bizonytalansag...
Én csak annyit mondok 2003-ban normális kerete között a kis szürke 0 Kimi legyõzte Schumachert, ahogy pl. SPA-ban is a világverõ Ferrarival versenyzõ Schumachert.
A te "logikai" gondolkodásod szerint akkor Schumi még annyi sem mint Kimi, hiszen gyengébb autóval is megtudta verni.
Ezzel majd vívódj el, részemrõl ennyi volt.
Engem az továbbra sem zavar,hogy ki kinek drukkol,kit szeret,ez mindenkinek szive joga..
Kimivel sincs semmi bajom,csak lassan részemrõl már a top 10-bõl is kiesik..
Azon viszont már kiakadok és agyvérzés közeli állapotba kerülök,ha itt többen azt akarják bemagyarázni,hogy Kimi az F1 "császára"
Sosem volt és nem is lesz,bár járt azon az utón,csak eltévedt..
A mekinél eltöltött évei sem voltak meggyõzõek,igaz voltak jó napjai..
A statisztikai adatokat leszarom,mint ahogy a sok tudor véleményét is,én azt hiszem amit látok..
Sumi todott nyerni az elsõ évben a Benettonnal,Vettel a Torroval..
A mezõny legjobb autójával könnyû nyerni,erre a jelenlegi pilóták 80 % ka képes,ettõl még nem lesz sztár senki...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Vili is valahogy összehozta a VB címet, és azon kívül egyike azon kevés versenyzõknek akik mellette nyertek más rangos sorozatokat és versenyeket, szóval õ egy nagyon jó versenyzõ, még ha sokan nem is látnak túl azon hogy a Vb címe után voltak rossz évei az F1ben... sokkal többet letett az asztalra mint az F1es mezõny jó része.
Buttonról is mondogatják hogy mák Vb, de miért lenne az? amikor kellett hajtott, 6 versenyt zsinróba megnyerni nem olyan egyszerû hiba nélkül, és habár volt egy idõszaka amikor mások kerültek elõtérbe helyette, amikor kellett nagyon nyomta és szépeket is elõzött.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak vonyitassz mint egy sarokba szoritott ribanc..
Költözz hozzá,menj hozzá feleségül,bánom is én,csak keress már végre játszópajtásakat a súlycsoportodhoz.
Attól még nem vagy vagány,hogy prédikálod a "KIMI a megváltó" müsorodat,azon a tényen,hogy Kimi egy erõss középszintû pilóta,még akkor sem változtat,ha összeszarod magad..
Egy bemakizott vb cimmel vagdalózól..ÉS!! ilyet tudott vilnöv is,meg Button is,akkor ez azt jelenti.õk a legjobb versenyzõk..
Sztem ideje volna,ha a fejedhez kapnál,fogat mosnál és lefeküdnél aludni..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"... õ maga sohasem vezetett még a magyar utakon, úgy gondolja, nálunk látszólag fegyelmezettek az emberek, legalábbis ahhoz képest biztosan, amit néhány vb-futam helyszínén tapasztalt ..."
<#banplz>#banplz>
A medve nem játék.
Ezzel szemben Massa egy Ferrari és FIA által tolt évben nem tudta úgy behúzni a címet, hogy Hamiltont ott gáncsolták ahol tudták, Kimivel meg a saját csapata cseszett ki.
És amit Kimi Hungaroring-Valecia-SPA-Monza sorozatban csinált, arra csak a legjobbak képesek egy sokadrangú pontszerzõ autóval. Kimi már bizonyította az elmúlt 9 évben, hogy a legjobbak között a helye, a tehetségével.
Massa még távolról sem tudott letenni ahsonlóakat az asztalra.
Jó reggelt.
Azért nézz tükörbe, mert lehet a Kimi fanok elvakultak, de te meg a betegs Schumacher imádatoddal a vicc tárgyát képezed.
Minden a szakemberektõl származó nyilatkozat ami Kimit dicséri az kamu nálad, közben arra vered a melled, hogy Schumacher építetett az autókat.
Gratulálok.
Mondjak valami?! Az Istened megkérdõjelezhetõ körülmények közt, mondjuk úgy csalássa tudta csak megverni a kis 23 éves Kimit 2003-ban.
Errõl miért nem szoktál beszélgetni?!
mindenki szeretne VB-t nyerni, Kiminek ez megadatott és szeretne újra VB lenni de a ferka fos, nemtudott jó autót építeni már egy ideje ezért nézelõdik máshová Kimi mert tudja hogy mire képes ha egy jó autó van alatta
unott pofa.- hát hétköznapi életben szerintem egyáltalán nem ilyen, mi csak azt látjuk amilyen verseny alatt, ez által a magyarok egybõl levonják a következtetéseket, hogy ez milyen egy unalmas alak stb x)
mellesleg a sajtót is krvára rühelli, bár ki ne rühellené ha minden riporter meg fotós árnyékként követne mindenhová, ez egy ideig elmegy oké de hidd el megunná mindenki egy idõ után fõleg ha olyan pilótákról van szó akik általában az él bolyban vannak versenyeken
aki Kiminek drukkolt az ezután is neki fog, legyen az Rally-ban vagy F1-ben
#hhwnd
nagyon jó😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A kb. hasonlóan erõs, vébét elbukó, olcsó, de sérült Massát (sérült? uristen! õt nem lehet! mit szólna a brazil ferrari eladási részleg?)
vagy
a hasonlóan erõs, világbajnok, idén gyõzelmet és dobogókat hozó, a csapat seggét a vezetõk farkát nem nyaló Kimit.
Kimit küldték el, pedig egyáltalán nem tuti, hogy Massa végigbír majd egy versenyt. ELdöntötték, viseljék, max megint egy személyes csapat lesz a Ferka ...
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
miért nem lehet úgy tekinteni minden pilótára hogy van "jó" és van "kevésbé jó" pilóta? nem hiába vannak ott. ennyi erõvel, TE miért nem vagy ott? Jah igen. most jön a "kevés a pénz" meg a "Magyarországon élek".
na nem keltem a flameet... csak idegesítõ a sok burkolt ellenszenv...meg nem burkolt.
...
Látom lassan te is betöltöd a 14-et<#hehe>#hehe>
Egyébként meg: az én szememben végleg leírta volna magát a Ferrari, ha ilyen helyzetben elküldik Massát. Képzeld csak el:
-Bocsi Felipe, de meg kell válnunk tõled. Félre ne értsd, nincs köze a dolognak a balesetedhez, simán csak lassabb vagy Kimnél.
-Biztos, hogy ez az ok?<#fejvakaras>#fejvakaras>
-Õõõ igen.
-Tuti?<#confused>#confused>
-Tuti.<#kuss>#kuss>
-Ok, akkor thxbye.<#szomoru1>#szomoru1>
-Bye.<#wave>#wave>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Kimi pedig nem jött ki úgy a csapattal és voltak konfliktusok, csak ezt az egyik fél sem nagyon mondta ki, csak utaltak rá, hogy nem teljes az összhang, ami akár a munka rovására mehet vagy Kimi hozzáállása nem volt kielégítõ a Ferraris számára. Biztos volt valami a háttérben amiért elküldték, nem csak úgy heccbõl és Alonso szerelembõl...
Kimi Massa nélkül ment, így nem volt nehéz villogni, fõleg hogy a két pótpilóta az autóval nem sokat tudott kezdeni, azt pedig nem tudhatja senki hogy Massa hogy ment volna... valszeg ugyan így, hisz nem egy béna versenyzõ, ha még nem esett volna le az elmúlt 1-2 évben.
amit raikkonen azzal a szar ferrarival csinált a szezon végéig sz csodálatos dobogók és rendszeres pontszerzés.
De nem baj nagyon bízom benne, hogy alonso jövõre nagyon elveri massácskát.
Aztán a nagy agyonverésbõl születtet az,hogy Massa árnyékában vergödött..
Komolyan mondom,benneteket karanténba kellene zárni,kaphatnátok egy Kimi-s arcképet,amit aztán könnyes szemekkel simogathatnátok életfogytig..
:CCCC
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”