FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Uram bocsásd meg hogy valaki versenyezni is akar a pályán nem csak körbe körbe menni...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kit--Kat
És amint elõzni kell tönkreteszi valakinek a futamát.
Jó helyen van ott ahol van.
Az éles helyzetekben általában hibázott eddig.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Ez itt a csúcstechnika kéremszépen. Még jó, hogy ottmarad! Ez olyan hologram, amit tapintani lehet!
Totti5
Én úgy vettem ki hogy nem is akar onnan elmenni, egyenlõre. Van még ideje bõven...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Jaja, Sutilnak már rég élcsapatnál lenne a helye. Amint leesik az esõ, elver mindenkit. Most talán majd MS-t nem fogja.
Mondjuk talán idénre a Force India élcsapat lesz. Idei év azért bíztató, igaz jövõre merõben más kocsik lesznek.
...vagy Heidfeldet, vagy Kubicat, vagy a szomszed Mari nenit...

http://gaborszantai.co.uk/

...jol rajta maradt a textura az autokon baleset utan^^

Norbi1990
Sutil már 3 éve a Force-nál van és nem kapott ülést sehova, pedig nem egy béna pilóta...
Most összejöhetett volna Rosbergel, de Schumi kiütötte õt 😞
bardocz
Amúgy arra nem gondoltatok, hogy minden autó ugyan olyan, és a kaszni csak egy hologram, és azért nyert régen folyton a ferka meg meki, mert ott voltak a jó pilóták, a "gyenge" csapatoknál meg a leggyengébb versenyzõk? Milyen jó kis összeesküvés elmélet, ki is adok róla egy könyvet!
Totti5
A tehetség onnan is kitünik, õk idõvel élcsapathoz kerülnek.

Totti5
Mondjuk, vagy Fisi Alo mellett, vagy Bari Button, Sumi mellett stb stb... Kova elég kiemelkedõen volt szar😊

Norbi1990
Mármint, hogy azokat az emberkéket akik gyengébb kocsikba voltak eddig.
Rosszul fogalmaztam 😄
bardocz
Ki számít "gyengébbnek"?
Kovalainen?<#vigyor1>

Norbi1990
Azért megnéznék egy pár "gyengébb" versenyzõt egy esélyesebb autóban mit produkálnának.
Totti5
Egy jó autónál igen, de egy gyenge autónál lehet akármilyen jó a pilóta az nem fog menni. F1ben, MotoGPben is nagyon számít a technika, de természtesen a jó autókban a mezõny legjobbjai vannak, akik ezt könyörtelenül ki is használják.

leszarom mit mondot Monty,ezek tények,60%-a versenyeknek fejben dõl el..
Persze ez is olyan mint a poker,nem árt hozzá a jó alap,vagy egy kis szerencse,de akkor is a pilótán van a hangsúly,nem a technikán

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Norbi1990
Ezt Montoya mondta.
Még anno a Nat. Geo-n ment ez a Amerikai Autóversenyek címû sorozat, és ott mondta ezt.
Már ne is haragudj,de te honnan szeded ezeket a marhaságokat???
Persze,hogy számit a technika,de mint minden ilyen sportban,az ember a lényeg,meg a feje..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Dietrich
ja fõleg hogy a visszatérése kizárólag üzleti célokat szolgál..Brawn szponzorai nélküle mennyit adtak?.. és most majd mennyien akarnak adni..meg az FIA sem jár rosszul a nézõszám emelkedése miatt..akkor pont ez a licensz nem lesz meg 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magic Boy
Azt hiszem meg is lincselnék a német szövetség és az FIA összes tagját, ha ezen múlna a visszatérése.<#nyes>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

BBC interjuban amikor kerdezik hogy a nyaka teljesen rendbe jott-e hiszen alairta a 3 eves szerzodest, akkor a valaszaban nem javitja ki hogy de csak egy evet irt ala <#gonosz1>
Most akkor tenylegesen hivatalosan 3 vagy 1 (meg +2 ha jol megy?)

Totti5
Töltelékhírnek jó.

desigo
pont 3 perc neki elintézni kb...
ScarY MAN

...

a.carkey
De cool, hogy visszajön. Kiváncsi leszek, hogy milyen kocsit hoz össze a Brawn.

A medve nem játék.

a.carkey
"Augusztusban már megpróbálkozott a visszatéréssel, a sérült Felipe Massa Ferrarijába ült volna be, de akkor motorverseny-balesetben megsérült nyaka még megakadályozta."

Persze, persze ...

A medve nem játék.

b-type
😊
technikai motorsport.., persze hogy számít a technika. és ez a prototipus versenyzésnél még inkább így van.
Amcsiba sincs másként....erre egyedül az az orvosság hogy kiegyenlítik a technikai különbségeket.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
nem értettél..
F1-ben a technika számit..amerikában az ember..by Montoya.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
Nem hiszem hogy megengedhetõ az alá-fölérendelés csapaton belül. Massa esete kérdéses, de õ meg már megszokta hogy a csapattárs a nagy név...eddig sem hozta zavarba, remélhetõleg a sérülése sem változtat ezen.
Button-Hamilton...Button-n múlik.
MS-Rosberg..Rosberg helyzete amúgy is nehéz, nagyon valószínû hogy MS 1 éves szerzõdése Vettel-t (vagy MS-t még tovább) vetíti elõre, viszont jó autója lesz.
Vettel motorfüggõ.
Sztem nincs itt baj.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Magic Boy
Ebbõl 4 különbözõ csapatnál van és így nagy harc lehet jövõre, ha hasonló technikát kapnak.

Dietrich
Alonso,Button,Sumák,Vettel,Hamilton...

Raikkonen-nek eleg volt a cirkuszbol, innentol inkabb autoversenyezni akar - maradt (jott) az F1-be eleg bohoc, akik majd ugralnak a melynovesu porondmesternek😊

b-type
Mármint kik között?

Dietrich
csak az a baj, hogy köztük nem a vezetõi tudás fog dönteni..

Dietrich
benetton..ferko most majd itt 😉

Magic Boy
Elvileg egy évet írt alá egy olyan kitétellel, hogy ha minden jól megy akkor marad még 2 évet.

Totti5

Totti5
hááármat?😊 az igen! örülök neki

b-type
Besz×rok, qrva jó! Nagyon reménykedtem benne, és nem vagyok MS drukker, de ennek a hírnek nagyon örülök, ..már csak azért is mert ezeket az autókat fogja élvezni, jó rondák de nincs kipörgésgátló viszont van slick.
jó hír <#eljen>

pzoli00
azért jövõre nagyon durva szezonunk lesz, 11 vb cím egy pályán, már csak Kimit sajnálom, hogy nem lesz itt, pedig az nagyon nagy lett volna, az elmúlt 10 év legjobbjai egymás ellen! Már csak arra leszek kíváncsi, hány Ferrari fan "vált színt" jövõre <#nevetes1>

Ulvar
<#ejnye1>

Dietrich
a cheater team újra együtt <#hehe>

Dietrich
már éjfékor megirták 😉

Ulvar
tedd hozzá hogy 2012ig!!! 😊

Totti5
Motorral nem lesz gond, a Mercedesé a legjobb jelenleg. Brawn VB lett vele, India pedig brillirozott egyes pályákon. A Meki ugyan olyan erõs marad, nem lesz különösebb véltozás.

Ulvar
Nekem ne mondd én tisztában vagyok vele 😄. Még a tulajdon rész ha jól emlékszem az is a McLaren felé dõlt. De a McLaren jó motor nélkül olyan mint a Ferrari 1980ban...

<#ejnye1>
így van 😊

btw most akkor Schumacher nyakával mi is van? meggyógyult nagyhirtelen?
a bajnoki cím meg szerintem szinte kizárt számára abban az 1 évben