182154
  • Stockbauer33 #174846
    HBD
  • lac coo
    azért így másként hagzik .... :D
  • b-type
    kösz. unalmas lett vona ha csak én írok.
  • mcmoha
    "A Daily Mail cikke szerint az egész ügy onnan indult, hogy a Lewis Hamilton szellemi tulajdonjogait birtokló 44IP nevű cég megpróbálta bejegyeztetni a "Lewis Hamilton" márkanevet, a Hamilton International ezt azonban nem engedélyezte, mivel kizárólagos joga van a Hamilton márkanév használatára Európában. A hétszeres világbajnok ügyvédei azonban nem hagyták annyiban a dolgot és bírósághoz fordultak, mondván az óragyártó „rosszhiszeműen" járt el, „meghiusította a tisztességes versenyt" és még csak nem is használja ezt a nevet."
  • repvez
    Gondolom azt szerette volna elérni, ha valaki megemlíti hogy Hamilton akkor csak ő ugorjon be róla mindenkinek, ne valami ora márka ami még csak nem is kapcsolódik hozzá.
    Nem tudom mi lett volna a következő, betiltatja a Hamilton név használatát Angliába is?

Mást nem tudok gondolni ennek a hátterébe
  • adam46
    Persze, hogy nem igaz, Hamilton egy patyolat életű, még véletlenül sem 15 éves szellemi szinten mozgó egyén.
  • lac coo
    ez 100 % , hogy igaz .... :D :D :D
  • IXEMGabeo
    Fogadjunk az Oramarka elleni per inditasa:) én is olvastam... Ha igaz akkor újabb bizonyíték hogy buta
  • __Jacek__
    A büdös svájci rasszista vigyori genyzsákszemek :D
  • AnuluWork #174837
    Hamilton ...
  • maffioso
    Gondolom azokra céloz, akik sértve érzik magukat, amikor a fórumot elönti a Hamilton ellenszenv.
  • repvez
    mármint ?
  • RatBaG #174834
    a kínaiak különösen seggfájósak, mindenre ugranak, közben meg az egyik legalja népség...
  • b-type
    hátpaszmeg ti is ilyenek vagytok. Ez hogy hogy nem ugrik be ilyenkor???!
  • repvez
    Most komolyan ilyen sotlan világot akarnak ?
    Senki nem mondhat egy poent senki nem mondhat felindulásból egy káromkodást, vagy nem állapíthat meg egy tényt, mert mindig lesz valaki akinek nem tetszik vagy aki úgy érzi , hogy sérti öt? Egyáltalán felháborodott rajta valaki ? vagy csak ez ilyen megelőző megnyilvánulás volt, és egy ujabb reklám, hogy felfigyeljenek még jobban rá?

Ebben a világban már nem lehet majd rendőr vicc, anyos vicc, meg semmilyen emberi érzelmi reakció?
  • b-type
    :))
    ps
    de úgy legyen,...és nekünk is jó legyen.
  • Stockbauer33 #174830

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.11.19. 09:40:39
  • sure
    A kérdés második részére a válasz részben itt
  • b-type
    semmi gond :)
    én igen.
  • maffioso
    Bocsánat, ha úgy tűnt, de nem hozzád szóltam.
  • b-type

..talán én vagyok az első aki mondja, de érvek hiányában önmagát minősíti le a személyeskedés.
  • maffioso
    Nem fogja megérteni. Álomvilágban él sajnos.
  • b-type
    aham.
  • adam46
    Ember, hagyjad már ezt a vírus rizsát. 3 futam van hátra és 110 pont az előnye és vb lett, ha 4 futamot kéne kihagyni a vírus miatt, akkor sem lenne Bottas vb az életben, de mint láttuk max 2 futamot hagytak ki a pilóták eddig, ennyit hagyna ki ő is maximum. Bottas egyszerűen vér gyenge és egy ilyen csapattárs ellen nem nagy durranás vb címet szerezni egy olyan kocsival, ami a többiek előtt van 1mp-el.
  • b-type
    :)
    talán egyszer megérted, ..de addig is ha valaki nem értené annak elmondom:
    Bottas-nak ugyan olyan autója van mint Hamilton-nak, azaz a mezőnyben a legjobb, ...ugye 13 futam ment le úgy hogy csak Mercedes indult az első helyről, ez volt az első alkalom az idényben amikor nem.
    tehát ha Hamilton-t elkapja a vírus protokoll és a rendhagyó versenynaptár miatt beleeshet 3 futam kihagyásába is..vagy akár többe, akkor nehéz lesz úgy faragni a hátrányán hogy Bottas a másik legjobb autóval bejön a második helyekre.
    ...itt meg kell érteni hogy nincs más autó...nincs Ferrari sem, aki tavaly még tényező volt a győzelemre-dobogóra.
    Azaz normál körülmények között Hamilton 7 pontokat tud faragni.a futamkihagyás miatti hátrányából.
    Ennek a lehetőségnek fügvényében írtam...és ezt már sztem a harmadik alkalom hogy elmondom.

DE, ne rontsuk el ezt a nagyszerű futamot.
    Brutális profi futam volt Hamilton-tól, Vettel-től..és Perez-től,Leclerc-től is egyébként, sőt Stroll-tól is.
    Verstappen-től nem. ..talán most megérti Wolf szavait, az a versenyző aki szerint a Mercedes-ben a helye, az elemezze ki miért nem ül ott. Az autója képes lett volna megnyerni ezt a futamot.
    Bottas-t pedig..le kell cserélni Russell-re, Russell sem volt most meggyőző, de Bottas szereplése Hamilton vezetésével szemben nem kameraképes.
  • Stockbauer33 #174821
  • a.carkey
    Bottas: Ez a nap vetekszik azzal, amikor Vuhanban vettek egy denevért
  • RatBaG #174819
  • IXEMGabeo
    Francba es Vettel**javitas
  • IXEMGabeo
    Nem láttam a versenyt hogy a francia nyert Hami és Vettél 3. Lett? :O
  • HuHam
    Ez igen jó verseny lett, érdekes módon. Roncs derbire és sok SC, esetleg piros zászlóra is számítottam. Meg kell dicsérni a pilótákat, mert ésszel mentek az idő legnagyobb részében.
    Hamiltont nem szokás itten dicsérni, de megérdemel minden díjat és hosszú interjút :-) Akkor a legjobb, amikor az kell.
    Vettel is nagyot ment, de ne felejtsük, ő esőmenő - az első gyözelme esőben volt egy nem éppen nyerő autóval (Toro Rosso).
    Amit vártam, hogy Perez Stroll előtt végez, megtörtént - és nem hiszem, hogy a csapat a hibás a kihívás miatt - ő nem gumi mágus mint Perez vagy Ham.
    Azt hiszem, a legtöbbnél Verstappen volt a fő esélyes - amint kiderült hogy esős/nedves verseny lesz. De sajna, azt mutatta meg, hogy még mindig nem érett amennyire kellene. Rossz rajt - Wéber megint valami motorvezérlés hibát emlegetett, én azt hallottam hogy slajfolt neki szépen a rajtnál. Aztán volt néhány megpördülés és hasonló.
    Albon most jól ment, és talán marad, bár Perez sem csinált rossz reklámot magának.
  • Botond #174813
    Szegény Stroll. :(
  • Stockbauer33 #174799
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Első helyel behúzni a hetediket .Ja nagykirály a bajnokom.Most jön egy körömrágós MotoGp.Jónapezamai
  • pr3cious
    végre végigment ez a BÉNA a pályán és a csapatársa előtt is végzett amihez az is kellett hogy Leclerc autója beragadjon és vissza essen 18diknak hatalmas taps a 4x Vettelkének hogy végre mákból előtte végzett, bár futam közben megint meg lett alázva de az telejsen mindegy :D
  • adam46
    Asszem ennek a mondatnak végre pontot tehetünk a végére:

b-type: "pedig qva könnyen lehet Bottas VB cím"

Bottas egy hatalmas nagy csicskabánat, Hamilton meg egy világi máker. Köszönjük az évet, szépet mentek a Ferrarik, Vettel!
  • RatBaG #174794
    https://streamable.com/br22ev
  • pr3cious
    Biztosan ha te mondod :D beragadás nélkül amúgy sima Leclerc győzelem grat a 4x-esenek most akkor hány pont a lemaradása? :DDDDDD
  • pr3cious
    Semmi köze sem volt hozzá de teljesen mindegy nem számított semmit
  • argo001
    Ezaaaaz! Szép volt Seb!
  • Sigurd
    És megint Hamilton vezet! sehol nemvolt, de már 18 másodpercel vezet... Vicc ! Szép napot nektek rajongók! ✌?