182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Stockbauer33 #174846 HBD -
#174845 azért így másként hagzik .... :D -
#174844 kösz. unalmas lett vona ha csak én írok. -
#174843 "A Daily Mail cikke szerint az egész ügy onnan indult, hogy a Lewis Hamilton szellemi tulajdonjogait birtokló 44IP nevű cég megpróbálta bejegyeztetni a "Lewis Hamilton" márkanevet, a Hamilton International ezt azonban nem engedélyezte, mivel kizárólagos joga van a Hamilton márkanév használatára Európában. A hétszeres világbajnok ügyvédei azonban nem hagyták annyiban a dolgot és bírósághoz fordultak, mondván az óragyártó „rosszhiszeműen" járt el, „meghiusította a tisztességes versenyt" és még csak nem is használja ezt a nevet." -
#174842 Gondolom azt szerette volna elérni, ha valaki megemlíti hogy Hamilton akkor csak ő ugorjon be róla mindenkinek, ne valami ora márka ami még csak nem is kapcsolódik hozzá.
Nem tudom mi lett volna a következő, betiltatja a Hamilton név használatát Angliába is?
Mást nem tudok gondolni ennek a hátterébe
-
#174841 Persze, hogy nem igaz, Hamilton egy patyolat életű, még véletlenül sem 15 éves szellemi szinten mozgó egyén. -
#174840 ez 100 % , hogy igaz .... :D :D :D -
IXEMGabeo #174839 Fogadjunk az Oramarka elleni per inditasa:) én is olvastam... Ha igaz akkor újabb bizonyíték hogy buta -
#174838 A büdös svájci rasszista vigyori genyzsákszemek :D -
#174837 Hamilton ... -
#174836 Gondolom azokra céloz, akik sértve érzik magukat, amikor a fórumot elönti a Hamilton ellenszenv. -
#174835 mármint ?
-
#174834 a kínaiak különösen seggfájósak, mindenre ugranak, közben meg az egyik legalja népség... -
#174833 hátpaszmeg ti is ilyenek vagytok. Ez hogy hogy nem ugrik be ilyenkor???! -
#174832 Most komolyan ilyen sotlan világot akarnak ?
Senki nem mondhat egy poent senki nem mondhat felindulásból egy káromkodást, vagy nem állapíthat meg egy tényt, mert mindig lesz valaki akinek nem tetszik vagy aki úgy érzi , hogy sérti öt? Egyáltalán felháborodott rajta valaki ? vagy csak ez ilyen megelőző megnyilvánulás volt, és egy ujabb reklám, hogy felfigyeljenek még jobban rá?
Ebben a világban már nem lehet majd rendőr vicc, anyos vicc, meg semmilyen emberi érzelmi reakció? -
#174831 :))
ps
de úgy legyen,...és nekünk is jó legyen. -
Stockbauer33 #174830
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.11.19. 09:40:39 -
#174829 A kérdés második részére a válasz részben itt -
#174828 semmi gond :)
én igen. -
#174827 Bocsánat, ha úgy tűnt, de nem hozzád szóltam. -
..talán én vagyok az első aki mondja, de érvek hiányában önmagát minősíti le a személyeskedés. -
#174825 Nem fogja megérteni. Álomvilágban él sajnos. -
#174824 aham. -
#174823 Ember, hagyjad már ezt a vírus rizsát. 3 futam van hátra és 110 pont az előnye és vb lett, ha 4 futamot kéne kihagyni a vírus miatt, akkor sem lenne Bottas vb az életben, de mint láttuk max 2 futamot hagytak ki a pilóták eddig, ennyit hagyna ki ő is maximum. Bottas egyszerűen vér gyenge és egy ilyen csapattárs ellen nem nagy durranás vb címet szerezni egy olyan kocsival, ami a többiek előtt van 1mp-el. -
#174822 :)
talán egyszer megérted, ..de addig is ha valaki nem értené annak elmondom:
Bottas-nak ugyan olyan autója van mint Hamilton-nak, azaz a mezőnyben a legjobb, ...ugye 13 futam ment le úgy hogy csak Mercedes indult az első helyről, ez volt az első alkalom az idényben amikor nem.
tehát ha Hamilton-t elkapja a vírus protokoll és a rendhagyó versenynaptár miatt beleeshet 3 futam kihagyásába is..vagy akár többe, akkor nehéz lesz úgy faragni a hátrányán hogy Bottas a másik legjobb autóval bejön a második helyekre.
...itt meg kell érteni hogy nincs más autó...nincs Ferrari sem, aki tavaly még tényező volt a győzelemre-dobogóra.
Azaz normál körülmények között Hamilton 7 pontokat tud faragni.a futamkihagyás miatti hátrányából.
Ennek a lehetőségnek fügvényében írtam...és ezt már sztem a harmadik alkalom hogy elmondom.
DE, ne rontsuk el ezt a nagyszerű futamot.
Brutális profi futam volt Hamilton-tól, Vettel-től..és Perez-től,Leclerc-től is egyébként, sőt Stroll-tól is.
Verstappen-től nem. ..talán most megérti Wolf szavait, az a versenyző aki szerint a Mercedes-ben a helye, az elemezze ki miért nem ül ott. Az autója képes lett volna megnyerni ezt a futamot.
Bottas-t pedig..le kell cserélni Russell-re, Russell sem volt most meggyőző, de Bottas szereplése Hamilton vezetésével szemben nem kameraképes. -
Stockbauer33 #174821 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#174820 Bottas: Ez a nap vetekszik azzal, amikor Vuhanban vettek egy denevért -
#174819 -
IXEMGabeo #174818 Francba es Vettel**javitas -
IXEMGabeo #174817 Nem láttam a versenyt hogy a francia nyert Hami és Vettél 3. Lett? :O -
HuHam #174816 Ez igen jó verseny lett, érdekes módon. Roncs derbire és sok SC, esetleg piros zászlóra is számítottam. Meg kell dicsérni a pilótákat, mert ésszel mentek az idő legnagyobb részében.
Hamiltont nem szokás itten dicsérni, de megérdemel minden díjat és hosszú interjút :-) Akkor a legjobb, amikor az kell.
Vettel is nagyot ment, de ne felejtsük, ő esőmenő - az első gyözelme esőben volt egy nem éppen nyerő autóval (Toro Rosso).
Amit vártam, hogy Perez Stroll előtt végez, megtörtént - és nem hiszem, hogy a csapat a hibás a kihívás miatt - ő nem gumi mágus mint Perez vagy Ham.
Azt hiszem, a legtöbbnél Verstappen volt a fő esélyes - amint kiderült hogy esős/nedves verseny lesz. De sajna, azt mutatta meg, hogy még mindig nem érett amennyire kellene. Rossz rajt - Wéber megint valami motorvezérlés hibát emlegetett, én azt hallottam hogy slajfolt neki szépen a rajtnál. Aztán volt néhány megpördülés és hasonló.
Albon most jól ment, és talán marad, bár Perez sem csinált rossz reklámot magának. -
#174813 Szegény Stroll. :( -
Stockbauer33 #174799 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első helyel behúzni a hetediket .Ja nagykirály a bajnokom.Most jön egy körömrágós MotoGp.Jónapezamai -
pr3cious #174797 végre végigment ez a BÉNA a pályán és a csapatársa előtt is végzett amihez az is kellett hogy Leclerc autója beragadjon és vissza essen 18diknak hatalmas taps a 4x Vettelkének hogy végre mákból előtte végzett, bár futam közben megint meg lett alázva de az telejsen mindegy :D -
#174795 Asszem ennek a mondatnak végre pontot tehetünk a végére:
b-type: "pedig qva könnyen lehet Bottas VB cím"
Bottas egy hatalmas nagy csicskabánat, Hamilton meg egy világi máker. Köszönjük az évet, szépet mentek a Ferrarik, Vettel! -
#174794 https://streamable.com/br22ev -
pr3cious #174793 Biztosan ha te mondod :D beragadás nélkül amúgy sima Leclerc győzelem grat a 4x-esenek most akkor hány pont a lemaradása? :DDDDDD -
pr3cious #174791 Semmi köze sem volt hozzá de teljesen mindegy nem számított semmit -
argo001 #174790 Ezaaaaz! Szép volt Seb! -
Sigurd #174789 És megint Hamilton vezet! sehol nemvolt, de már 18 másodpercel vezet... Vicc ! Szép napot nektek rajongók! ✌?