FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
tudom..san marino és olasz nagydíj...meg német pálya és európai nagydíj..mindkettõ németországban..silverston és BH..csak aztán kitalálták mennek a sivatagba ecclestonék.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Legend Killer
sry 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Norbi1990
Valencia helyett simán lehetne. Az úgyis egy kuva szar pálya.
Legend Killer
Hungaroringgel, na.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

desigo
épp akartam írni...
Legend Killer
csak ne a Hungaroringen játsszák majd ezt el.

b-type
Sztem egyáltalán nem fogják kihagyni, ez egyenlõre még csak spekuláció.
szvsz egyszerûen megnézik melyik az a pálya ami elhagyható és oda besuvasszák.
Monza pedig minden szempontból jó pálya, és ahogy írtam nem egyszer elõfordult már hogy egy nemzet két versenyt bonyolított le.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
2012-ben nem lesz de a felháborodás miatt utána lesz megint..szerintem.

spa-val is eljátszották ezt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
nem fogja elvinni, németeknél is volt két futam, spanyoloknál is...simán elfér az olaszoknál. Max a kipróbálás idejére elviszik valamelyik 30ezres látogatottságú pályáról.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Legend Killer
és jön forma1 a lóvéval és elviszi azért is rómába és ugyanúgy megy a tömeg oda, mert kell nekik a verseny...

de reméljük marad Monzában.

b-type
Nem fog megtörténni, egyfelõl mert Monza egyike azoknak a pályáknak ahol elõznek is, másrészt tömegek vannak, harmadrészt történelme van, negyedrészt nem engedik az olaszok.
De már az elsõ kettõ elég....

ÁjjLe BoBBi
undorító.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Legend Killer
úgy finoman, ahogy én 😄. de mondom, jogos a felháborodás és igazatok van és én is sajnálom.

Ulvar
Ezt finomabban??? TÛRNI?? HOGY LEHET, Monza egy darabkája a szívemnek! 4 éves korom óta ennek a csapatnak szurkolok, és a Mekkánkat meg csak úgy eltörlik? Naná hogy idegbajt kapok! Ha belegondolok a múltban mi történt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Legend Killer
egyéábként=egyébként

Legend Killer
plusz1büntetõpont...

de egyébkéánt igazad van, csak lehet finomabban is.

Mersant
csatlakozom az anyazokhoz...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ulvar
OHHHHHHHHHHH HOGY AZT A MOCSKOS KURVA ÉDES ANYUK FASZÁBA BELÉ DE...MONZÁT ELPAKOLNÁK AHOL ÕSIDÕK ÓTA RENDEZNEK F1et. A FERRARI HÍVÕK MEKKÁJÁT? AHOVA AZ EMBEREK A FALUBÓL HA FERRARI MOTORHANGOT HALLANAK MIND1 MILYEN TÍPUSÚ FERKÁBÓL, MÁR ROHANNAK A PÁLYÁRA? EZ...áhh SPA után jön ez...I love you Börni, DÖGÖLJ MEG! Tilkével együtt áhhh....

zsutyesz
vazze, nehogy má'! <#szomoru1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Dietrich
Róma mégis Monza helyére léphet a Forma-1-ben!

no comment..vagyis de..kurva anyjukat!

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legend Killer
jó 😄. csak én védem Michaelt, mert bírom, meg kedvencem és attól, h idõs, még profi és versenyképes simán.

szal ne piszkáljátok 😄. és ezér írom mindenre, h így meg úgy, mert azt hittem piszkáltátok 😄.

matthias92
nem Michaelre értettem. Ralf, Jacques, meg a többiek, akiknek még lenne kedve esetleg...

Legend Killer
ok

passatgt
nem mondtam hogy lassú volt, csak az elõzés könnyedsége összefügg azzal, hogy hányadik embert elõz

allock
meg akik elõl vannak azok futamgyõzelemért mennek meg dobogóért
jóhogy tojnak rá kié lesz a vb, ha nyerhetnek egy futamot 😄

#hhwnd

Legend Killer
ez nem jelentette azt, h nem tudott versenyképes lenni velük. magasan egyik legjobb pilóta, nem véletlen nyert annyiszor vébét.

Kit--Kat
Ez a bosszú voltezért😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
minnél elõrébb volt annál nehezebben elõzött, hiszen egyre gyorsabbak voltak ellenfelek😊

bardocz
Egyedül Kimi volt az, akit nem tudott megelõzni elsõre, mindenkin átment, mint a vonat.
allock
kár hogy kimi most nem csatázik majd vele, milyen jól el voltak (azt hiszem )2006-os brazil nagydíj célegyenes végén 😄
de talán majd jövõre..

persze nem csak 1 körig tartott 😄

#hhwnd

Legend Killer
<#eljen><#hawaii> piros sisak!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

mcmoha
Schumacher tesztel.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Legend Killer
ha Michaelre érted, akkor mind1, mert õ még versenyképes simán.

pzoli00
matthias92
amúgy nemtudom miért nem lehet indítani egy öregeknek szóló formulaszériát (régebben ment egy Formula Masters néven, de hamar tönkrement), hisz annyian akarnak versenyezni az öregek közül... akiknek esélyük sincs visszatérni, szerintem 😊

Legend Killer
😛, szép a piros.

milyen durvák lesznek majd a lelátók eltûnnek azok a sok piros színek!
Legend Killer
naja. rapidra fellehet tenni. de nem fontos.

Ulvar
Ralf Schumahert amúgy sokan leírják, de ne feledjétek hogy 98ban Belgiumban a csapatutasítására nem elõzte meg Hill-t akitõl 3 mpvel gyorsabb volt körönként...azért ez nem gyenge 😊. Kár hogy ez a csapat mizéria még mindig megy az FIA minden sportágában. (WTCC, F1...).

Norbi1990
Az jó lenne. Sato vs Kobayashi csatát szívesen megnéznék 😄
allock
áh szépen duruzsol a motor

#hhwnd

Black Ghost
Plusz "Come back to Honda" ...hmm de szép is lenne. 😊
ÁjjLe BoBBi
mivel jön sumi, satonak is jönnie kell!<#ravasz1><#hehe>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ulvar
úgy legyen! Satot vissza de Kobayashi mellé! 😊

Black Ghost
Minstrel
<#rinya><#sir>

A menedzsereik megkérték õket, hogy szakítsanak, mert már rég volt róluk szó a lapokban <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Peppus
Szegény Hami 😊 Remélem majd a VB cím enyhíti a fájdalmait <#wink>

Vege!!! <#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Amúgy én megtaláltam egyik torrent oldalon de oda meghívó kéne neked, amit én nem tok adni.