FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
tavaly elõtt az sem volt rossz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Kovalainen wtf?
Barrichello xDDDD
Kubica :(
Jenson Button (McLaren-Mercedes): Így sem lesz könnyû dolgom, de most…
Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes): Megérkeztem, elment! Vissza akart jönni, nem tudott! Most végre itt van!
Nico Rosberg (Mercedes GP): Édes Istenem… Miért?
Michael Schumacher (Mercedes GP): Bocs srácok, nem bírtam ki!
Sebastian Vettel (Red Bull-Racing): Gyere papa, meglátod, nem lesz olyan könnyû! De azért várlak!
Mark Webber (Red Bull-Racing): Hm, Schumi… legyen…
Felipe Massa (Ferrari): Mester, testvér, barát, családtag! Ellenfél? Furcsa lesz!
Fernando Alonso (Ferrari): 2005, 2006! Emlékszel Michael?
Rubens Barrichello (Williams-Cosworth): De jó! Már nem én vagyok a legöregebb, és vizet sem kell már hoznom a kútról.
Nicolas Hülkenberg (Williams-Cosworth): Járni tanultam, de õ már versenyzett, és most visszatér! Hihetetlen!
Robert Kubica (Renault): Per pillanat annak örülök, hogy van helyem az F1-ben!
Adrian Sutil (Force India): Újabb német pilóta, vagyunk már páran! Schumi kettõt ér? Ki tudja, majd kiderül…
Vitantonio Liuzzi (Force India): Kíváncsi leszek a honfitársaim reakciójára a pályán!
Sébastien Buemi (Toro Rosso): Ilyet sem lát mindennap az ember. Jó lenne egy kicsit harcolni vele!
Jarno Trulli (Lotus): Nem gondoltam, hogy valaha is visszatérsz! Üdv Michael!
Heikki Kovalainen (Lotus): Finn vagyok, de örülök!
Bruno Senna (Campos): Ha lesz autó alattam a Forma-1-ben, akkor legalább egyszer meg foglak próbálni megelõzni!
Timo Glock (Virgin Racing): Schumacher? Ez jó!
Lucas Di Grassi (Virgin Racing): Most debütálok, erre ilyen nevek fogadnak. Mi lesz itt…
Kamui Kobayashi (BMW-Sauber): Már megmutattam, hogy a világbajnokok sem okoznak számomra problémát!
Luca di Montezemolo (Ferrari): Egy pillanatra megdõlt a szobrod itt Olaszországban!
Ross Brawn (Mercedes GP): Életem üzletét kötöttem a Mercedesszel, most meg itt van Michael! Kell ennél több?
Keke Rosberg: No komment!
F
A német Auto Motor und Sport és a finn Turun Sanomat úgy értesült, miután a jelenlegi pontrendszert decemberben módosították, további változtatásokról folynak a tárgyalások.
A legújabb változatot sok kritika követte, az új pontozás szerint a gyõztes a tavalyi 10 helyett 25 pontot kapna és az elsõ tíz helyezettet jutalmaznák, azonban ezzel a futamgyõztes arányosan nem kapna magasabb jutalmat. A hírek szerint a második helyezett a tervezett 20 pont helyett csak 18-cat kapna, a gyõztest pedig továbbra is 25 egységgel jutalmaznák.
Így az új pontrendszer 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 leváltaná a legutóbb bejelentett 25-20-15-10-8-6-5-3-2-1 pontozást. Ha ezt elfogadják, akkor a gyõztes hét ponttal kap többet, mint a második helyezett, míg a második helyezett és a mögötte végzõk között kisebb lenne a különbség.
f1hungary.fw.hu

De ott vannak trükkös részek, a két dobós jobbos (az egyikél esett le Vettel a rázókõre amikor Button megelõzte idén), aztán a 3 összefüggõ balos, van két 'nagy egyenes' szélárnyékolni, a lejtõs fék rõl jövõ sikán...ahol a féktávon nem kell belülre menni, kivõlrõl is körbe lehet autózni a másikat,..és a sikán ahol pl. Alonso olyan látványosan szokta csúsztatni az autóját.
...nekem úgyan még ez is karesz, de ezeknek az autóknak ez nem egy rossz Tilke pálya szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://paddock.f1gp.hu
Hallgasd Te is!

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
Gyárlátogatással kezdi az új évet Kimi Raikkönen, navigátorával Kaj Lindströmmel a Citroen Racing bázisán kirándul.
Hatalmas érdeklõdés övezi az F1-es sztár bemutatkozását a rallysport legmagasabb szintjén, mindenki kíváncsi, hogy mire lesz képes Raikkönen néhány futam tapasztalatával egy WRC volánjánál.
Kimi és Kaj a jövõ héten utazik Franciaországba, a Citroen boszorkánykonyhájára, egy ismerkedõ tárgyalásra és üléspróbára. Raikkönen és Lindström éles körülmények közt elõször Rovaniemiben, a január végi Arctic Lapland Rallyn próbálhatja ki az autót, majd két hétre rá már Svédországban, a Világbajnokság nyitófutamán kell helyt állnia.
Bár elmondása szerint Raikkönent nem kötik szoros szálak az F1-hez, és nem is nagyon fog neki hiányozni a száguldó cirkusz világa, fordítva ez nem feltétlenül igaz, a szurkolók mellett a Red Bull istálló német pilótájának, Sebastien Vettel-nek is hiányozni fog. "Biztos vagyok benne, hogy Kiminek jó oka volt arra, hogy így döntött." -mondta Vettel az olasz La Gazzetta dello Sport-nak. "Nagyon szeretem a fickót és szégyen hogy idén nem lesz velünk. Kimi még mindig az egyik legjobb pilóta, nagyszerû lenne újra ellene versenyezni."
Vettel nem rejteti véka alá, hogy örömmel tenné magát próbára egy raliautóban is, különösen a tavalyi finn rali után, amikor a hatszoros világbajnok, Sebastien Loeb autóztatta meg a Forma 1 egyik legnagyobb tehetségét. "Másrészt az F1-es pilóták soha ekkora érdeklõdést nem mutattak még a rali iránt. Most láthatjuk, hogy egy Forma 1-es pilóta a raliban is sikeres lehet."
"Azért még bízom benne, hogy távozása az F1-bõl nem végleges."- sóhajtott fel Vettel.
Pont ezért nehéz Loeb-t megverni mert már kezdõkén is alázott és azóta csak jobb lett, Kimi-nek 2011-re kellene koncentrálni (feltéve hogy marad), mikor jönnek a 1.6T motorok hiszen ez viszonylag új lesz mindenkinek, ilyenkor lehet/kell villantani.
pályaautó és a rally két kölön sportág, az ott szerzett tapasztalat maximum technikai, mentális lehet... ahogy Loebnek nincs Forma 1es tapasztalata úgy Kiminek sincs WRCs tapasztalata, még ha többet rallyzott is mint Loeb F1ezzett
"ráadásul finn akinek a vérében van a ralisport is"
Ez szépen hangzik, de ebbõl nem lehet kiindulni!
"Szvsz van olyan jó mint Hirvonen, vagy akár Loeb, sõt."
Hirvonen egy nagyon erõs pilóta, aki Loeb egyetlen ellenfele, aki 6szoros világbajnok és ezzel a legeredményesebb rallys ( ugyan úgy mint Sumi az F1ben a 7 Vb címével ), a SÕT szót pedig már tényleg nem tudom hova tenni...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Íme az élõ példa: Sebastien Loeb, 2002 elsõ nem teljes éve a WRC-ben az újonc Citroen csapattal (28 évesen) a Német ralit megnyerte és olyan ellenfelei voltak, mint Marcus Grönholm, Petter Solberg, Carlos Sainz, Colin McRae, Richard Burns, Gilles Panizzi, Tommi Mäkinen egyszóval respect. 2003 második teljes WRC-s szezonja, 3 rali elsõség és egy ponttal maradt le a VB címrõl. A többit már mindenki tudja 2004 óta zsinórban nyeri a VB címeket, eddig számszerint a hatodikat.
Szóval hajrá Kimi!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
1. 12 Ayrton Senna BRA Lotus-Renault G 1.16,673
2. 5 Nigel Mansell GBR Williams-Honda G 1.17,489 + 0,816
3. 1 Alain Prost FRA McLaren-Porsche G 1.17,710 + 1,037
4. 20 Gerhard Berger AUT Benetton-BMW P 1.17,742 + 1,069
5. 19 Teo Fabi ITA Benetton-BMW P 1.18,071 + 1,398
6. (X) Henri Toivonen Lancia Delta S4 Group B Rally car 1.18,080 + 1,407
7. 6 Nelson Piquet BRA Williams-Honda G 1.18,180 + 1,507
Bár olyan gyors ma már nem lehet, mint Toivonen, de egyszer hátha lesz egy bajnoki címe.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A medve nem játék.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Itt is emliti, hogy nem fog tudni menni az elmenokkel. Ez termeszetes is. Rettentoen informativ interju, ilyet meg nem is olvastam tole. Igazan tiszteli es ismeri a multbeli es jelenkori rally versenyzoket.