FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Közzétették az autósportban idén bevezetett világranglista elsõ hivatalos eredményét. A rendszer a teniszhez hasonlóan mûködik és a versenyzõ elmúlt 12 havi eredményét veszi figyelembe, külön súlyozva az egyes bajnokságok rangját.

Rankings the World's Best Drivers

Legend Killer
😄

Trulli jól megmondta<#eljen>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mcmoha
A csapatok bemutatói:

Január 25. - Mercedes Grand Prix
Január 28. - Ferrari
Január 29. - McLaren-Mercedes
Január 31. - Sauber-Ferrari
Január 31. - Renault
Febuár 12. - Lotus

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

allock
ez egyre hülyébb
mondjon le :d

#hhwnd

nearo
Ja, meg Suzukában tüntessék el a felüljárót, és tegyenek a helyére keresztezõdést. Na az is izgi lenne...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha
Epp most olvastam.😊
A ven foszilia tenyleg egyre hulyebb lesz.😄

Totti5
Meki Mobil 1 üzemanyagot és kenõanyagokat használ, mint a logók is mutatják az autón😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jo ez a kimis video😊 "3eves ferraris palyafutasa alatt a shell segitette es vedelmezte kimit"
Nem tom a Mclaren mit tankol a gepeibe😄 de en e helyukbe mar inditanam is az ellenkampany reklamot..😄 vmi ilyesmit h: "de 2009 ben braziliaban a mi benyank attorte a vedelmet😄

Berninek megint bekattant vmi... most olyat akar hogy versenyenkent 5x lelehessen elozesnel vagni a palyat..igy nem ragadna be senki.Erdekes!egyik felem azt mondja ez egy baromsag, a masik viszont szivesen megnezne mi lenne ebbol😊

Legend Killer
naja. meg büntetõpont reklámért 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
De bírom a tököm reklámokat...rakasd ki bannerba...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sziasztok!

18:00-kor Paddock magazin, aki F1-ezni akar egy kicsit az jöjjön!

http://paddock.f1gp.hu/

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

Totti5
Mitõl fogok szenvedni?😊 ha nem megy a Ferariank, majd megy Hamiltonnak😄DD ha nem megy Hamiltonnak majd megy Rosergnek😊 én nem egy ember miatt nézem az F1et😊 az meg hogy ki nyer lényegtelen, jó verseny legyen, nekem az számít.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

meglátjuk alo mit tudsz a ferrarival ebben az évben, de szerintem szenvedi fogsz az tuti.

Legend Killer
LOL

MR ME
remélem rádõl a motor

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pzoli00
A vén szivar, le sem ér a lába <#nevetes1>

Ulvar
Pusztulj Féreg! (mármint Börni, a Ducattit elviszem).

mcmoha
Ez a jo kep! <#vigyor1>

Legend Killer
vrummvrumm 😄.

Totti5

😄😄😄

Norbi1990
Ki beszélt Schumiról?
Raikönnen-rõl volt szó <#banplz>
Legend Killer
te meg ne gonoszkodj<#idiota><#hehe>

Legend Killer
<#eljen>

Magic Boy
Schumi jó párszor nyert futamot szar autóval úgyhogy ezt már nem kell bizonyítania. <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Legalabb Kimirol mar tudjuk, hogy onerobol is tud sz_rral futamot nyerni, nem kell ezert falhoz csapatni egy vendegmunkast😊
Vajon Mr. exScherzinger-nek is menne?<#gonosz2>

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Biztos fájtak nagyon <#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Peppus
hát ezen én is csodálkoztam mindig is 😄

Jacek
ez a legkomolyabb Kimirol azt hiszem😊)))))

„Kimi Räikkönen teljesítménye megdöbbentõ volt. Még a Ferrari mérnöke sem értették pontosan hogyan szerzett meg egy-egy pódiumos helyezést.”

ScarY MAN
messze van meg az elso futam 😞

...

Legend Killer
majd megy ott is jól, nem kell aggódni.

Freedom88
val,szingapúr,abu

T.T.

MS melyik palyan nem versenyzett a 2010-es naptarbol?

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
A szmájli sok mindent elárul 😊. Nem kell mindent komolyan venni 😊 (vagyis remélem azért van ott).

Magic Boy
MS versenyzett m,ár kipörgésgátló nélkül és kéziváltóval.

Ne feledd, hogy jópár évet lehúzott õ az F1-ben.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Utolsónak beérni.
Jóvanna jóvanna!!! Csak vicc volt<#idiota>

Totti5
<#wilting>

allock
MS-nek miket kellesz majd megtanulni használni amik 2006 óta újak?
kipörgésgátló nélküli versenyzés, kézi váltó, mi van még? 😄

#hhwnd

mcmoha

Legend Killer
😄...

bardocz
Ezt mond Massának 😄
Legend Killer
lassan jársz, tovább élsz!<#eljen>😄

mflex

What about the forests?

Dietrich
ráadásul két olyan pálya ami a leglassabb is volt a naptárban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

doki jövõhéten mûti az f60-ast<#hehe>

Legend Killer
nem semmi. csak két pálya.

Kár hogy Tilke a sz@r pályáival tönkre teszi a Forma 1et, Valecia-i futam mindig rohadt unalmas helyette lazán lehetne Imola.
Dietrich
ha monza kimarad akkor csak Monaco és Hungaroring az ahol megszakitás nélkül mindig volt F1 verseny.