FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rankings the World's Best Drivers
Trulli jól megmondta<#eljen>#eljen>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Január 25. - Mercedes Grand Prix
Január 28. - Ferrari
Január 29. - McLaren-Mercedes
Január 31. - Sauber-Ferrari
Január 31. - Renault
Febuár 12. - Lotus
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A ven foszilia tenyleg egyre hulyebb lesz.😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem tom a Mclaren mit tankol a gepeibe😄 de en e helyukbe mar inditanam is az ellenkampany reklamot..😄 vmi ilyesmit h: "de 2009 ben braziliaban a mi benyank attorte a vedelmet😄
Berninek megint bekattant vmi... most olyat akar hogy versenyenkent 5x lelehessen elozesnel vagni a palyat..igy nem ragadna be senki.Erdekes!egyik felem azt mondja ez egy baromsag, a masik viszont szivesen megnezne mi lenne ebbol😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
18:00-kor Paddock magazin, aki F1-ezni akar egy kicsit az jöjjön!
http://paddock.f1gp.hu/
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Vajon Mr. exScherzinger-nek is menne?<#gonosz2>#gonosz2>
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
„Kimi Räikkönen teljesítménye megdöbbentõ volt. Még a Ferrari mérnöke sem értették pontosan hogyan szerzett meg egy-egy pódiumos helyezést.”
http://gaborszantai.co.uk/
Ne feledd, hogy jópár évet lehúzott õ az F1-ben.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Jóvanna jóvanna!!! Csak vicc volt<#idiota>#idiota>
kipörgésgátló nélküli versenyzés, kézi váltó, mi van még? 😄
#hhwnd
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."