FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon kevés sportolók közé tartozol, aki volt a katonaságban. Mit szerettél ott a legkevésbé?
Kimi Räikkönen: "Azt, hogy kiabáltak velem, valamint, hogy korán kellett kelni."
A Toyota nem fejleszt semmit sem a F1 pénzén..
Honda marad indycar motorszállitó 2011 után is csak V6-os turbóra vált a jelenlegi 3000-es szivó helyett.
hogy a kiszállt cégekkel mi lesz az F1 után..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Honda fanként is azt kell mondja, gyönyörû ez a dög. :)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Entrylist
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha a gyártónak nem érdeke szerepelni egy versenysorozatban, mert csak égeti magát, (lásd: Toyota, BMW, Honda) akkor lelép és vele sok márka hû szurkoló is.
Másrészrõl pedig, ahol pénz van ott miért ne lehetne évezhetõ sport is, pl: Nascar, BTCC, IRC mûködik mindegyik, vagy nem?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Elég régóta olvasom ezt a topicot itt az sg-n, folyamatosan azt olvasom, hogy milyen szar az F1 és mennyire pénz orientált lett, bezzeg régen, amikor...
Ez így van, a pénz beszél. Hol nem? Ez a "sport" nem arról szól, hogy az egyszeri nézõnek mi jó és mi tetszik, hanem arról hogy a befektetõk és bizonyos érdekeltséggel rendelkezõ csoportok minél többet ki tudjanak facsarni a versenybõl és a csapatokból.
Már csak 58 nap 15 óra és 22 perc az év elsõ futamáig ;)
Ebbol is latszik h mennyire szart se er a reklamozas az auton:D Habar az megmaradt, hogy korabban a johnnie walkert reklamoztak:D
Pl: Rally vb 2. Hirvonen 10. hely, Webber 7. .....miért?
Michael Schumacher utolsó a listán, mivel az az elmúlt 12 hónapot dolgozza föl, amikor a német hivatalos autóversenyen nem indult, így pontot sem szerezhetett. Nulláról kezdi 2010-et, de a szezon végére akár az elsõ helyre is odaérhet.
A listát hetente frissítik, decemberben lehet év végi világelsõt hirdetni.
info: formula.hu
Rankings the World's Best Drivers
Trulli jól megmondta<#eljen>#eljen>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Január 25. - Mercedes Grand Prix
Január 28. - Ferrari
Január 29. - McLaren-Mercedes
Január 31. - Sauber-Ferrari
Január 31. - Renault
Febuár 12. - Lotus
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A ven foszilia tenyleg egyre hulyebb lesz.:D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem tom a Mclaren mit tankol a gepeibe:D de en e helyukbe mar inditanam is az ellenkampany reklamot..:D vmi ilyesmit h: "de 2009 ben braziliaban a mi benyank attorte a vedelmet:D
Berninek megint bekattant vmi... most olyat akar hogy versenyenkent 5x lelehessen elozesnel vagni a palyat..igy nem ragadna be senki.Erdekes!egyik felem azt mondja ez egy baromsag, a masik viszont szivesen megnezne mi lenne ebbol:)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
18:00-kor Paddock magazin, aki F1-ezni akar egy kicsit az jöjjön!
http://paddock.f1gp.hu/
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!