FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Kimi vazz:))

Azon kevés sportolók közé tartozol, aki volt a katonaságban. Mit szerettél ott a legkevésbé?
Kimi Räikkönen: "Azt, hogy kiabáltak velem, valamint, hogy korán kellett kelni."

MaSzKa
csak a pénz kedvéért :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pzoli00
de mikor igazolt a Ferrarihoz ???

pzoli00

Börni papa <#gun>

Black Ghost
ETCC-n is Dízellel ment.
Dietrich
ezzel csak azt, hogy a BMW kiszállt a F1-bõl és az oda invesztált pénzt másra fordítja, más bajnokságokban használt motorok fejlesztésére.
A Toyota nem fejleszt semmit sem a F1 pénzén..
Honda marad indycar motorszállitó 2011 után is csak V6-os turbóra vált a jelenlegi 3000-es szivó helyett.

hogy a kiszállt cégekkel mi lesz az F1 után..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Pedig már tesztelt Norbi dízelest mert olvastam a beszámolját még tavaly.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Black Ghost
Hát a Dízel Seat valószínû ugrott legalább is úgy emlékszem hogy a SUNRED benzines marad és plusz egy még eddig be nem jelentett olasz csapat fog indulni, oda meg nem valószínû hogy Norbi kell. Az lenne jó ha Zengõék is indulnának a vb-n.
Black Ghost
Ezzel most megerõsíteni, vagy megcáfolni akartál ?
Black Ghost
Jaja GT-2-be tolja.

Honda fanként is azt kell mondja, gyönyörû ez a dög. :)

http://www.youtube.com/v/MiTs0NU4_yo&hl
Dietrich
Ganassi #02-es autó nagyon erõs..ha fogadni kéne rájuk õket tippelném gyõztesnek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egyébként január végén lesz a daytona24 órás..ott már vitézkedhet a BMW ;)
Entrylist

Totti5
Azzal tisztában vagyok. LMP 1-2 az az épített proto, de van a GT 1-2, ahol széria autóból vannak átalakítva, gondolom a BMW ott vitézkedik.

Dietrich
ALMS és LMS ugyan az csak egyik Európában a másik Amerikában van mindkét szériában vannak prototipus autók is. Bár utóbbiból egyre kevesebb..

Dietrich
amúgy ez Michelisz Norbinak is betesz...

Dietrich
VW nagyon keveri a szart..ez csak egy közülük..

Totti5
Ez annyiból jó hogy nem 6 Seat fogja egymást segíteni, hanem lesznek csapatok akik egymás ellen versenyeznek, sajnos voltak események amik szimplán megölték a versenyszellemet... amúgy a Seat mint gyári színek nem lesz csak jelent, de technikai hátteret, szakikat, alkaltrészeket továbbra is biztosít a csapatoknak.

Ulvar
De érted...szélesebb skálán mozognak, nem egy skálán. Ajj mikor lesz nem biznisz tér az F1...ahhoz össze kéne omlania...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar

Totti5
Hát persze. WTCC, SBK közel széria sorozat, oda nem kellenek horribilis összegek, magára az autó átalakítására, építésére. LMS kategóriát nemtudom hogy az mennyire egyedi, de azok durvább jármûvek már.

Ulvar
Ennyi minden kijön nekik abból a költségvetésbõl amit az F1ben elbasztak...Nem lepõdnék meg ha a Toyota is így gondolkodna..1-2 év múlva.

Totti5
Dízellel fognak menni WTTCben idén?

Dietrich
Kevesebb gyári autó lesz WTCC-n de többet sportautóznak. Az ALMS mellett lesz M3-as az LMS-ben. Indulnak a Nürburgringen és Spaban iletve ha kapnak engedélyt akkor Le Mansban is. Plusz idén meglepõen sok a BMW motoros autó a GrandAmben és a SBK-ban is ott vannak.

Dietrich
BMW ahogy kilépett a F1-bõl minden más szériában amiben részt vesz elkezdte fejleszteni a teknyikát..

Black Ghost
Csak hogy ezt a "sport"-ot az a pármillió egyszeri nézõ tartja életben. Tudod üres lelátókkal és nulla nézettséggel nehéz bármibõl/-kibõl pénzt kifacsarni.
Ha a gyártónak nem érdeke szerepelni egy versenysorozatban, mert csak égeti magát, (lásd: Toyota, BMW, Honda) akkor lelép és vele sok márka hû szurkoló is.

Másrészrõl pedig, ahol pénz van ott miért ne lehetne évezhetõ sport is, pl: Nascar, BTCC, IRC mûködik mindegyik, vagy nem?
nearo
De csak a mezõny egyik fele :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

allock
vagy ha minden pályán ellentétes irányba mennének :D

#hhwnd

Látom szeretitek Bernie-t lehülyézni, de a dolgoknak utánanézni már kevésbé. :) Nem minden úgy van, ahogy az egekbe magasztalt f1-live.hu írja. Az igaz, hogy az átvágás lehetõségét õ kezdte el mostanság hangoztatni a médiában, de az ötlet Ross Brawn-tól származik. Brawn bácsi viszont van elég okos ahhoz, hogy ilyeneket mondhasson, mert szerintem Õ igazán ért a dolgához. Lehet fikázni, de a tény az tény.
Elég régóta olvasom ezt a topicot itt az sg-n, folyamatosan azt olvasom, hogy milyen szar az F1 és mennyire pénz orientált lett, bezzeg régen, amikor...
Ez így van, a pénz beszél. Hol nem? Ez a "sport" nem arról szól, hogy az egyszeri nézõnek mi jó és mi tetszik, hanem arról hogy a befektetõk és bizonyos érdekeltséggel rendelkezõ csoportok minél többet ki tudjanak facsarni a versenybõl és a csapatokból.
Már csak 58 nap 15 óra és 22 perc az év elsõ futamáig ;)

Szerintem akkor lenne érdekes a F-1 ha a legjobbak hátulról indulnának, ha visszagondolok mindig azok a versenyek a legjobbak (2005 suzuka) ha Kimi 1. helyrõl rajtolt volna akk lehet elaludtam volna rajta, de így (szerintem) egyik legjobb futam volt.
most lesz a dubai 24 órás verseny egy tv sem adja vagy hol lehet nézni?
bardocz
Hát hogy nem Loeb az elsõ már egy furcsaság. Nála robotabb ember nincsen.
es tenyleg:)
Ebbol is latszik h mennyire szart se er a reklamozas az auton:D Habar az megmaradt, hogy korabban a johnnie walkert reklamoztak:D

Black Ghost
Nem hinném, bár tény hogy vannak furcsaságok.
Pl: Rally vb 2. Hirvonen 10. hely, Webber 7. .....miért?
Black Ghost
Érdekesség, hogy vannak magyarok is a felsorolásban, mégpedig az IRC és a WRC ralisorozatok alapján: a legjobb, Mayer Gábor 763. rali-vb-s eredményeivel. Épp 1000. Vizin László az IRC-bõl, majd jön Tóth János, Aschenbrenner György, Puskádi János, Szabó Gergely, Fisher Dániel, Pénzes Zsolt – mind ralisok –, az elsõ túraautó-versenyzõ a SEAT-Európa-bajnok, 1623. helyezett Michelisz Norbert. Két további ralis, Lévai Ferenc és Baksay-Szabó Ádám van még a 2000-ben. Magyarország a nemzetek között az 53. helyen áll.

Michael Schumacher utolsó a listán, mivel az az elmúlt 12 hónapot dolgozza föl, amikor a német hivatalos autóversenyen nem indult, így pontot sem szerezhetett. Nulláról kezdi 2010-et, de a szezon végére akár az elsõ helyre is odaérhet.

A listát hetente frissítik, decemberben lehet év végi világelsõt hirdetni.

info: formula.hu
bardocz
Gondolom angolok csinálják, Loeb inkább megérdemelné az elsõ helyet, mint Button.
Black Ghost
Közzétették az autósportban idén bevezetett világranglista elsõ hivatalos eredményét. A rendszer a teniszhez hasonlóan mûködik és a versenyzõ elmúlt 12 havi eredményét veszi figyelembe, külön súlyozva az egyes bajnokságok rangját.

Rankings the World's Best Drivers

http://www.youtube.com/v/IxckUnlxQ6M&hl
Legend Killer
:D

Trulli jól megmondta<#eljen>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mcmoha
A csapatok bemutatói:

Január 25. - Mercedes Grand Prix
Január 28. - Ferrari
Január 29. - McLaren-Mercedes
Január 31. - Sauber-Ferrari
Január 31. - Renault
Febuár 12. - Lotus

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

allock
ez egyre hülyébb
mondjon le :d

#hhwnd

nearo
Ja, meg Suzukában tüntessék el a felüljárót, és tegyenek a helyére keresztezõdést. Na az is izgi lenne...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha
Epp most olvastam.:)
A ven foszilia tenyleg egyre hulyebb lesz.:D

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Meki Mobil 1 üzemanyagot és kenõanyagokat használ, mint a logók is mutatják az autón:)

Jo ez a kimis video:) "3eves ferraris palyafutasa alatt a shell segitette es vedelmezte kimit"
Nem tom a Mclaren mit tankol a gepeibe:D de en e helyukbe mar inditanam is az ellenkampany reklamot..:D vmi ilyesmit h: "de 2009 ben braziliaban a mi benyank attorte a vedelmet:D

Berninek megint bekattant vmi... most olyat akar hogy versenyenkent 5x lelehessen elozesnel vagni a palyat..igy nem ragadna be senki.Erdekes!egyik felem azt mondja ez egy baromsag, a masik viszont szivesen megnezne mi lenne ebbol:)

Legend Killer
naja. meg büntetõpont reklámért :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
De bírom a tököm reklámokat...rakasd ki bannerba...

Sziasztok!

18:00-kor Paddock magazin, aki F1-ezni akar egy kicsit az jöjjön!

http://paddock.f1gp.hu/

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

Totti5
Mitõl fogok szenvedni?:) ha nem megy a Ferariank, majd megy Hamiltonnak:DDD ha nem megy Hamiltonnak majd megy Rosergnek:) én nem egy ember miatt nézem az F1et:) az meg hogy ki nyer lényegtelen, jó verseny legyen, nekem az számít.

Dietrich