182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #108778 majd meglátjuk...tavaly pl Alonso nyerte az első futamot mégis Vettel lett a vb:) mondjuk a Red Bull bitang jó, a másik, hogy Vettel eszméletlenül erős fejben ezenfelül mákja is van, mert Webbernek 2 futamból 2x elgé nagy gáz volt az autójával... -
most őszintén,kit érdekel hogy nem lesz VB? elmondanám neked,már az első futamon eldőlt,hogy Vettel lesz a világbajnok,legjobb autóval,címvédőként. a McLaren egy körön talán megtudja szorongatni őket,de futamon esélytelen. Ettől függetlenül hajrá Lewis&Jenson! -
Wlanseraf #108776 Egyébként teljesen rendben volt a verseny!! nem aludtam el rajta:) -
G_ArchAngel #108775 Majdnem Hakkinen-Zonta-Schumacher:)
-
IXEMGabeo #108774 miért nekem mondod? én hsz-ekkel ezelőtt írtam le, hogy versenybaleset volt...cikázásnál hol hibáztattam Alonsot? sehol... -
IXEMGabeo #108773 tavaly is szabálytalan volt csakúgy szólok...hirtelen felhívták a figyelmüket, hogy ezentúl jobban oda kell figyelni rá. -
vinc3nt #108772 hát most ne nekem mondjátok meg ne is Alonsora hárítsátok a felelősséget (sztem nem kelett volna büntetni) mert sztem éppen elég neki az is hogy eltalált egy bóját köcsög zsidaj csak megint ott esztelenkedett előtte... -
Laceee #108771 Az ne zavarjon, hogy azóta változtattak a szabályon... -
IXEMGabeo #108770 visszanézem a futamot nem tudom hol cikázhatott mindenesetre tavaly nem büntették meg azért... -
hát de alapbol nem értem miért büntetik a cikázást, versenyről van szó, jó hogy nem már egyböl el kell engedni ha jön mögötte valaki -
vinc3nt #108768 a cikázásért lett megbüntetve nem azért mert Alonso belement -
IXEMGabeo #108767 akkor nézd meg Massa 2008-as Hungaroringi rajtját az volt az Epic:D vagy a tavalyi Hockenheimi rajt.
Kimi is jól tolta a rajtokat, de azért egy 2009-es Spa rajt azért ott volt, ami nem volt fair:D
a lényeg Ferrarisként sztem az utóbbi években ez a páros vett nagyon jó rajtokat... -
Inkább Kimi, de ez azt bizonyítja, hogy mégsem szar. -
Vicc bazdmeg, egyszer van egy kis érdekes akció, adok kapok, erre megbüntetik a pilótákat. Hát elmennek ezek a faszomba. Lassan az előzésért is büntetni kéne.. -
IXEMGabeo #108764 konkluzio: tényleg szar a Ferrari rajt mechanikája:D:D csakis Kimi és Massa rajtolt vele nagyot... -
Nem is értem mi van vele, mert a Merciben tényleg jól tolja a rajtokat. -
IXEMGabeo #108762 Schumi ma nem ment rosszul azért, előzött is, ha kellett sokat volt harcban Kobával, Algert is leelőzte és a végén a pontért Di Restát is megette holott Rosbergnak nagyon nem ment még a 10-ben sem autozott...és még a csapat a hosszabb etapot választotta, ami taccsra tette az egész 7. 8. helyét amit eléerhetett volna, nem jó mindig várni az esőt, túl bizonytalan ehhez folyamodni... -
paj01 #108761 Az azért ciki, hogy ferrarinal nem tudnak kereket cserélni. A Traubiszódások 2x olyan gyorsan megoldják:)
Amugy meg Schuminak mostanában kb csak a rajtjai jók. -
IXEMGabeo #108760 azért voltak nagy rajtjai a mesternek is:D amúgy amióta a Mercinél van nézd meg rendre lerajtol vagy 3-4 embert:D múltkor is és ma is...és akkor nézd meg a tavalyi Valenciai, Suzukai rajtját. Zseniális:)
nem tudom, Alonso talán a tavalyi Kínai nagydíj óta rajtol szarul, Monzában is Button lerajtolta, Massa is Hockenheimben és Bahreinben igazad lehet... -
Nem hiszem, hogy rossz lenne a rajt mechanikája, szerintem ez pilóta függő ugyanis, 2010 előtt leheettt jókat rajtolni a Ferrarikkal.
Ennek ellenére pl. Schumacher is inkább rosszakat rajtolt, mert ebben világéletében gyengébb volt. -
"A felügyelők megállapították, hogy Hamilton egynél többször változtatott irányt Alonso előtt, míg a spanyol aztán nekiment a mclarenesnek." -
IXEMGabeo #108757 szar a Ferrari rajtmechanikája:) látod a Lotus-Renaultnak a mai napig zseniális:D:D úgy látszik a 2003-tól bevetett technológia megmaradt náluk:D
én mindig is mondtam, hogy Alonso túl vAN ÉRTÉKELVE szvsz sokkal jobban vezetett, amikor vb volt. mondjuk akkor is már alibizett, de azért mégiscsak 2x világbajnok... -
IXEMGabeo #108756 lol az F1tippjátékot vezetem 101 ponttal 95 résztvevő közül:D -
édes jó istenem, csalonzó megy bele hamiltonba, és hamiltont büntetik meg? hát hol élünk? -
Ha nem tarolja le Hamiltont. És itt jön a képbe megint a pilótájuk nincs hozzá.
Voltaképpen 2007-et leszámítva tavaly meg idén van úgy, hogy meg kell szakadnia minden helyezésért, ha Vb akar lenni.
Első 2 vb-jét úgy hozta, hogy év elején bika géppel pole-ból kört adva a mezőnynek győzött, aztán az év további részében kivárásra elautózgatott a mezőnyben + 20 pontos előnnyel, az ellenfelek meg úgy is elfüstöltek.
Amióta versenyről versenyre él, elég pontatlan Alonso, nagyon sok hibát ejt s ez ne is fér bele. Egyre csak kopik a fénye. Mindemellett amióta nincs a háta mögött a nyomatékos Renault motor, a rajtjai kritikán aluliak. Bár ez a probléma összetettebb, mert a McLarenben azért még jól rajtolt. Mi történhetett vele 2 év alatt?! -
IXEMGabeo #108753 elárulom, ha nincs ez a hiba Alonso lazán hozza a 3. helyet sőt, Massa kerékcseréjét is elszarták szokás szerint, tehát ez a csapat számlájára írható. Az tény, hogy Alonso hibázott csúnyán, de azért sunyi módon hozhatta volna a 3. helyet a semmiből... -
IXEMGabeo #108752 elolvastam, mint kiderült Hamilton a célegyenesben cikázott ezért kapta meg a büntetését ( hol cikázott nem emlékszem rá?) -
Rajtnál szvsz más szabályok vannak mint versenyben. Úgy mint SPA rajtnál is lehet használni a bukóteret.
De ha valaki tudja pontosan, javítson ki, de a levegőbe ne vagdalkozzunk. -
Autója van, (ami időmérőn lassabb, de futamon gyors) pilótájuk nincs hozzá. Van egy belassult és szanaszéjjelszopatott Massa és van egy Alonso aki gyors, de rajtolni nem tud. Az így elég sovány, hogy 5. helyekről indulva a 10. helyen fordul be, persze, hogy nem jönnek a dobogók... -
IXEMGabeo #108749 alaptörvény mindig az szívja meg, aki hátulról talál telibe valakit...attól függ milyen szögben mindenesetre, ha vki itt hibás volt az csakis Alonso. Más kérdés, hogy ez inkább versenybaleset és úgy mint 3 éve nem kellett volna büntetést adni rá egyiknek se... -
off
sportklubbon ferkák, lambok rajtolnak Monzaban most! -
pont egy sikán után találta telibe ott is hamilton,mellesleg legalább 5x néztem meg és ott Alonso sokkal jobban ráhúzta a kormányt,mint Hamilton.
pedig nem is szurkolok egyiküknek sem
-
pont az ilyen tizenéves gyerekek mint te, akarják a saját pilótáikat előrébb hozni. -
baromság ez ekkora balfaxok iylen szabályt komolyan miért?
kb ez oylan mintha azt hoznák be h ha vki gyorsabb akkor azt versenybe is el kell engedned nehogy baleset legyen belőle:D
-
Hagyjuk már, rajtnál cikázik mindenki oda vissza... -
IXEMGabeo #108743 én úgy tudom a rajtnál engedélyezett a többszöri irányváltás... -
Inkább az egész Mclaren csapatot ki kéne zárni.
Ez még belefért. -
sKeezo #108741 igen -
ha ezért nem büntetik meg ezt a szerencsétlent akkor biztos pénzelik a FIA-t!!
-
IXEMGabeo #108739 Lotus Renault