FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sajnos már elvitték a célegyenesbõl,pedig a kezdet kezdetén,még a rajtrács végén volt.
Most már betették oldalra a boxbejárathoz..
Legalább is igy él emlékezeteimben,de én 10 éve vettem oda utoljára jegyet
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Tudna nekem valaki segíteni hogy hol van a hungaroringen a
Ezüst klubkártyákat illetve a klub álló bérleteket használók pontos helye a pályán mert nem találom és ezt nem írja vagy én nem találom.
És ha valakinek tapasztalat hogy ennyiért egyálltal mien??
Vagy felejtõs és otthol inkább tvn.Több pénzem nem igazán lessz rá.
elõre is köszi a válaszokat.
Jó 2010 idényt mindenkinek.
<#rolleyes>#rolleyes>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Jól ment a Superleague-ben is,..nála kicsit összetett a probléma, csapatfõnökkel is volt valami gubanc, meg hát nem jött ki neki az F1.
De õ gyors, ahogy gyors volt Monty is
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
hülyeség ezért fikázni vkit.
próbálnátok meg ti... megnézném... sztem talán egy-kettõnek sikerülne innen 😄.
"2007-ben Stephane Sarrazin és Pedro Lamy mellett ált rajthoz a Peugeot 908-al. Az elsõ körben a nedves pályán Bourdais kicsúszott, de a verseny során sikerült végül a második helyre felhozni magukat az Audi mögé."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De nagyon más az ziher.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem beszarnál mennyire leszimuláljuk a valóságot! 😊)))).
Itt egy kép:

Amikor zöld van és mindenki egy bojban van, mindenfele kell nézni, hogy körülötted hol vannak az emberek és egy rossz mozdulat és a fél mezõnynek kampec lesz 😊
Erre jó a spotter aki dumál, hogy hol van melletted kocsi, és akkor nem fogsz cikázni és hagysz helyet a másiknak.
Tudod hogy hányan mondták azt hogy az Ovál marha unalmas? 😊. Rallys ismerõseim ezt mondták...megmutattam nekik azóta...már alig várják bakker hogy elkezdõdjön az évad...amúgy is több utcai és épített verseny pálya lesz mint ovál idén IndyCarban. 17bõl 8 ovál többi Road, Street. Megértem hogy unalmasnak tartja egy két ember mert annyira elvakítja az Európai FIA által mutatott autósport...de mióta IndyCart és V8 Supercarst nézek WTCC-t meg F1et csak megnézem de vagy bealszok vagy idegeskedem rajta hogy ilyen mocskosságokat hogy engedhetnek meg maguknak. Teljesen más a felfogás Amerikában és Ausztráliában mint Európában autósport tekintetében (talán kivétel ez alól Anglia a BTCC miatt).
Az hogy csak akkor izgi az ovál ha zúzzák egymást, én nem tudom hogy örülnél e ha a kedvenc F1esednek eltörne 3 csigolyája, ugyanis amit linkeltem videóban Vitor Meirának (aki szerepelt a Massa féle gokart versenyen és összetettben 3. lett, hoppá) 3 nyaki csigolyája tört el, és fél évet volt kórházban ha jól tudom a baleset után. Ha azt mondod hogy azt várod mikor lesz egy hatalmas crash F1ben...hát...na mind1.
itt egy gyönyörû példa Nelson Piquet fõszereplésével az Indy500on. 2 lába eltört...Mansellt nem mutatom.
Ha átmenne egy F1es versenyzõ Oválozni meglátnánk mit tud...Doornbos is megmondta, hogy az F1 pilótáknak ezt kikéne próbálni, mert ez teljesen más. Meg még rengeteg mindent feltudnék sorolni de minek...a lényeg az hogy az unalmasság az nézõpont kérdése, meg az emberek agyi felfogása, hogy F1 a minden a többi semmi...2006ban láttam utoljára igazán nagy csatákat és nem Schumi miatt...
A széles oválpályán és padlógázaskon, jó csaták vannak, fõleg NASCAR-ban.
De tavaly Indybe is volt sok izgalom 😊
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kubica-Ausztrália
Sutil-Kína
Trulli-Barcelona
Alguersuari-Suzuka
Ez már 4 különbözõ csapat...és még biztos van amit nem néztem át tüzetesen.
A Force India autóról pedig nem egyszer szakadt le a kerék, pedig nem szabadna, õk nem oldották meg jól a rögzítést.
Most belehetne linkelni egy tucat kemény ütközést amikor nem szakadtak ki a kerekek.
Itt egy másik példa...
és lesz gyári Mercedes is?
http://www.motorsportal.hu/f1/rovid-a-mclaren-bemutatoja-az-interneten-figyelemmel-kiserheto-c30698.html
én vagyok a hülye most<#nemtudom>#nemtudom>
Idezet a technikai szbalyzatbol:
10.3.6 In order to help prevent a wheel becoming separated in the event of all suspension members connecting it to the car failing provision must be made to accommodate flexible cables, each with a cross sectional area greater than 110mm², the purpose of which is to connect each wheel/upright assembly to the main structure of the car. The cables and their attachments must also be designed in order to help prevent a wheel making contact with the driver's head during an accident.
Each cable must have its own separate attachment which :
- is able to withstand a tensile force of 70kN ;
- is able to accommodate a cable end fitting with a minimum inside diameter of 15mm.
Each wheel may be fitted with one or two cables, dependent upon their performance when tested under FIA Test Procedure 03/07. If one cable is fitted it must exceed the requirements of 3.1.1 of Test Procedure 03/07 and if two are fitted each must exceed the requirements of 3.1.2.
Each cable must exceed 450mm in length and must utilise end fittings which result in a tether bend radius greater than 7.5mm.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nagyjából egyidõben azzal, hogy Vitalij Petrov új névként merült fel a Renault-val összefüggésben, az is napvilágot látott, hogy az orosz fiú „nem olcsó gyerek”.
A hír, mely „Az oroszok vennének egy helyet Petrovnak” nem túlságosan szimpatikus címmel is megjelent, a következõt tartalmazza: ha Vitalij Petrov megszerzi az áhított helyet a Forma-1-ben, egy új Forma-1-es rekordot állít fel. Kétséges ugyan, hogy Petrov az eddigi legnagyobb „hozományt” valóban hozni tudja: a ’Bild’ információi szerint az orosz egy szerzõdésért 15 millió eurót fizetne.
A pénz származása mindenesetre biztos: az orosz szponzor a Sberbank és a Gazprom. A GP2-es széria második helyezettje, Petrov saját kijelentése szerint, melyet nemsokkal ezelõtt tett, hamarosan megállapodik a Renault-val. Azonban van még szabad hely a Camposnál és a US F1-nél – és nagy valószínûséggel mindkét újonc csapatnál volna hová tenni az oroszok 15 millióját.
és gondolom hogy nem olyan a tank mit az utcai kocsiknál!
de bármi megtörténhet!
minimum 100 km/h -val nagyobb sebességgel csapódott Conway a falba mint Liuzzi mégis Liuzzinak szakadt le a kerék ... érdekes...
az üzanyagtank meg üzanyagtank, ott csak akkor lehet gyorsabb az autó ha kiürül/kikerül..ráadásul biztonsági szabvány szerinti mindenkinél uaz.