FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
De ez:
”Igen, tudom, úgy értettem, én mindent abban a stílusban nyertem, ahogy ön feltette a kérdést"
ez sztem egész egyszerûen óriási válasz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Fejes 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
Kellemetlen kérdések Schumachernek

:”2006-ban Brazíliában azt mondta, megbánta minden hibáját, amit elkövetett. Most hogy visszajött, meg tudja mutatni, hogy képes a helyes úton is nyerni?” ”Igen, biztos vagyok benne, hogy a 91 futamot és a hét vb-t mind helytelenül nyertem, abszolút, igaza van, van még mit bizonyítanom” – válaszolt a pilóta.

😄DD
Drukkolok neki hogy nyerjen. Õ lenne az elsõ,aki F 1 -ben ,és WRC-ben is világbajnok lenne?

Triathlon for life

Legend Killer
deutschland uber alles.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Black Ghost
Kicsit hosszabb vidi Kimi tesztjérõl, bár igazából így sem látunk sokat.

Ulvar
Mint egy kis nyugdíjas... 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Minstrel
hopp, mellényomtam, szóval itt a kép

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
Ez az ábrázat nem semmi <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

b-type
Vettel? 😊
MS-t talán már szorította az olasz imidzse,..na nem mondom hogy ezentúl a térdét csapkodva fog kiszállni a kocsiból, de azért elképzelhetõ némi változás.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A nemetek kockak.... Szoval, ha az olasz "lazasagban" profi volt, akkor egy nemet(angol) csapatnal, ahol elvagolag lesz minden, nem hiszem, hogy bohocsipkaban fog versenyezni..😊

Ulvar
Engedelmeddel helyesbítem utolsó szavaid..."mert a MAI F1 az ilyen"...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

b-type
Kiváncsi leszek MS melyik oldalát hozza vissza, a Ferrari-nál megismert, és errõl a képrõl is leugró profi viselkedést, vagy a RoC-nál látott és a lejjebb, #90662-ban mutatott felszabadultabb arcát.
Nem kekeckedésbõl, én már attól vigyorgok hogy láthatom és visszajött, és a mezõnyben lesz...csak egyszerûen kiváncsi vagyok, hogy a német csapat mást hoz ki belõle, mint az olasz vagy semmi sem változik mert az F1 az ilyen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Peppus
Miért néznek ki úgy, mintha viaszbábuk lennének? :S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

allock
a brawnos zöld szín jobban mutatna rajta
bár ez az öblítõ szín se olyan rossz 😄

#hhwnd

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Elindulok biciklivel, aztán jól odabaszok nekik a zöld bajnokságban. Közben majd elszívok pár szál cigit, hogy azért valami legyen, ne zöldüljünk el teljesen.
MaSzKa
"A bajnokságban nem ígérhetek bajnoki címet, de azt igen, hogy a zöld Formula-1-ben mi leszünk a bajnokok, és a lehetõ legalacsonyabbra szorítjuk a károsanyag kibocsátást."

MaSzKa

aki még nem látta az nézze meg a A Nácik Autóversenyzõje címû filmet!

Nohab
Okok 😊
Jacek
tudom en😊

Nohab
Szerintem ezzel az egyszerû szürkével a háború elõtti Mercikre akarnak hasonlítani. Nekem nagyon is tetszik, még ha egyszerû is.
Jacek
Biztos gyors lesz a Merci, de hogy ilyen fapados desinget tolnak ki😊

Firerock
nekem nem kérdés
MINDEGYIK!😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pzoli00
vagy inkább a "fekete lóból vérezzen ki az utolsó csepp vörös is" <#nyes>, na jó ez csak vicc volt <#eplus2>

bardocz
Nehéz lesz nekem idén, nem tudom majd, hogy a mekláren, vagy a mercédesz rohadjon le inkább...<#idiota>
pzoli00
ez mind szép és jó, de a McLarent nehéz lesz megfogni az idén <#nyes>

Legend Killer
Michael!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hát ebbõl aztán tényleg kiderûl<#wow1>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

pzoli00
jól nyomja <#eljen>

Apropo.. A marketingesek dolgoztak, a moka elejen volt egy poen.. A felvezetesben blabla, es hogy Schumi nem csak az F1-es gep teszteleseben vesz reszt, hanem az utcai sportkocsikeban is... Aztan jott a reklam klipp az uj Merci sportgeppel, ami ki hitte volna, Ferrari vorosben pompazott...<#buck>

Ez a tavalyi kocsi... Csak a festes uj..!!!!!!!!!!!!!!!

ez csak a festés, az autót késõbb mutatják be, legalább is ez volt a terv.
Norbi1990
Petronas a fõszponzor.
Totti5
Sokat nem változott a Brawn, kapott egy ezüst festést ahogy látom, de majd képeken talán kijönnek az ujdonságok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Artic Rally most kezdodik a heten LINK

http://gaborszantai.co.uk/

Black Ghost
Teszt, Svéd rally feb. 12-n lesz.
bardocz
Már megy a WRC elsõ futama, vagy csak tesztel?

forrás:F1-Live

Legend Killer
😄DDD

Máté94
Feltölteném mint a KERS az aksit!<#hehe>
Legend Killer
nemsemmiacsaj<#eljen><#worship><#worship><#puszi><#love11><#hawaii>.

Legend Killer
õ már az õskorban is ott volt LOL. 79éves baszod?!<#wow1> ki se néztem belõle.... 60nak hittem. nemtom, elmehetne má f1tõl, mindenki csak panaszkodik rá 😄.

Legend Killer
tutú.... én is tolnám<#idiota><#hehe><#worship><#worship><#puszi><#love11><#hawaii>.