FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
a jobbos a problemas, mert elotte lejto van, majd a jobbos meg emelkedik aztan vizszintbejon es atvalt balosba. trukkos resz...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

passatgt
ps😊

peti193

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

sebesség

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

b-type
A hangsúly a baloson van, a jobbos semmilyen problémát nem jelent már rajta vagy mikor elhagyod a hídat, a balos bejárati íve sokáig beláthatatlan.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
hogy érted hogy gyorsabbak? Idõben vagy sebességben?

gyorsabbak lesznek az utolsó szektorban

nearo
Szerintem a híd után itt egy jobbos van.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Grönholm visszatért????

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
Erre a részre igen,..BSBK-ban láttam itt elõzést (de azok amugy is elõznek bárhol), az autósok között pedig egy Porsche futamra emlékszem ahol itt elõztek.
Szal nem egy 'társas' hely az ziher, ellenben viszont élvezetes (a pályhoz képest, mert mint írtam én nem kedvelem ezt a pályát), ...de itt el lehet dobni 2-3 tizedet, ami viszont segíthet annak aki hátulról támad.

OFF/Kimi:

Most lesz az elsõ szervízparkja, szal ha rosszul választottak gumit, vagy volt valami gond, akkor innen jobb lesz.
/ON

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Erre gondolsz?

A medve nem játék.

b-type
hát ezek...most komolyan képesek voltak kivágni a hídas részt részt a pályából??!

Én nem kedvelem Silverstone-t, de bsszus pont a híd alatti részt veszik ki? Abba 'völgyesen' lehetett bedöngetni, és aztán jól megtalálni a balosra vezetõ ívet.
Ezzel mi bajuk volt...jó hogy ezen a részen még ember nem elõzõtt (bár a Porsche bajnokságában de), viszont ez egyben élvezetes és kihívás.
Sztem jó sz@r ötlet volt...nagyon remélem hogy olyan frankó lesz az új rész hogy megérte...<#levele>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
1. Alguersuari (Toro Rosso) 1:19.919
2. De la Rosa (Sauber) 1:20.736
3. Sutil (Force India) 1:21.428
4. Massa (Ferrari) 1:21.603
5. Vettel (Red Bull) 1:21.783
6. Petrov (Renault) 1:22.000
7. Rosberg (Mercedes) 1:22.820
8. Barrichello (Williams) 1:23.449
9. Hamilton (McLaren) 1:23.985

Eddig ez az állás, most elvileg esik...

mcmoha
Silverstone uj nyomvonal. Csak azert teszem be mert klf magyar F1-es oldalakon mar a 100-ik cikket olvasom a temaban, de meg egyik se volt kepes egy nyomi kepet kozolni.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Colin McRae és a Forma-1 :

Kimi Räikkönen akcióban Svédországban

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

jaja 😊
8 helyen van, de jóó

b-type
Lement a Svéd super special, Kimi 8.

Egyébként meg a pöts ki van, hogy kevés a tesztlehetõség de még azt is elmoshatja az esõ..
Most ott vannak csak az elvégzett meló 70%-s.
Vissza kellene szerezni az F1 közvetítési pénzeit, megvenni egy szélcsatornát és leosztani egyenlõen a csapatok között..és levenni a méretaránykorlátozást is.
Az F1 pénzek fele simán kimegy az F1-bõl...ezek a csapatok meg itt szívnak, a szélcsatorna-tesztkorlát-évközi tesztilalom miatt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Muszáj mert ha nincs tapadás nem lehet vele menni😊 amúgy tényleg megint kezdõdik. Oldaldobozokon megint ott van minden szar, az elsõ szárnyakra már komplett szárny szinteket csinálnak stb... azt hittem ezeket be fogják tiltani, de már megint agyon vannak aggatva a kocsik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
TiltShift objektívvel van fotózva?
Nem kezdik.. A dolog errol szolt mindig is... Megtalalni a trukkos megoldasokat a szabalyok hatarain.. Minden furcsa otlet jo, ha elonyt hoz..😊

passatgt
így jobban olyan😊

Peppus
A Sauberen még sörnyitó is van.. Nemtudom miért engedélyezték ezeket az ocsmány hátsó megoldásokat. Tavaly azért is alakították át az autókat ilyen drasztikusan, hogy eltüntessék a mindenféle ügyes-okos szárny megoldásokat. Most megint kezdik?

Néhány kép olyan mintha RC autó lenne 😄

Legend Killer
<#eljen><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

allock
force indianara is ilyen villámhárító került?

#hhwnd

F1 - 2010, csütörtöki képek a jerezi tesztrõl :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Legend Killer
jahh, így már értem. ok. kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Máté94
Ott van rajta GP2 Series................
allock
gp2 kocsi ha jó látom
a lényeg ez sem piros 😊

#hhwnd

desigo
Legend Killer
mi? :S

ha jól látom Michael van a képen, de nemtom mi nem semmi :S. sry 😄.

a.carkey
Ez sem volt semmi:

A medve nem játék.

Legend Killer
😄, ja.

Istenem de furcsa Schumit szürke autóban látni, de legalább lehet látni!
MaSzKa
jó lenne
a BMW vissza is jöhetne akár, mert a csapatnév maradt a tavalyi
lehet ez lesz a trükk 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

passatgt
dehogy, ez csak teszt, össze vissza vannak, majd elsõ futamon kiderül😊

Sauber eljátssza azt mint tavaly a brawn?😄
Kobayasi hatalmas tehetség (egy állat)😄

Legend Killer
<#eljen>.

desigo

Legend Killer
ja 😄. amúgy nem komolyan írtam elõzõt.

Norbi1990
Valahogy így:

<#idiota>
Legend Killer
nem, repülni fognak a levegõben.

Norbi1990
Ez csak egy lehetõség a 2012-es évi Indycar sorozat kasztnijai között.
Ezenkívül még van 2 vagy 3 féle koncepció.
De szerintem a tervezõk se gondolták komolyan <#idiota>
Máté94
Akkor ettõl Button a második.Persze nekik drukkolok😊
petesilver
A múl évi se volt pite a diffúzorhoz 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

bardocz
Az külön vicc, hogy ez elvileg egy OW kocsi lenne.
desigo
Amerika...
allock
batman is megirigyelné
nade kérem, mi a sz@r ez? :s
mindenütt csak otromba kocsikat látni, milyen tervezõket alkalmaznak manapság..
egyre rondábbak lesznek ezek a gépek

2014ben meg motorcsónak alakú kocsik lesznek? xd

#hhwnd

a.carkey

A medve nem játék.