FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szal nem egy 'társas' hely az ziher, ellenben viszont élvezetes (a pályhoz képest, mert mint írtam én nem kedvelem ezt a pályát), ...de itt el lehet dobni 2-3 tizedet, ami viszont segíthet annak aki hátulról támad.
OFF/Kimi:
Most lesz az elsõ szervízparkja, szal ha rosszul választottak gumit, vagy volt valami gond, akkor innen jobb lesz.
/ON
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én nem kedvelem Silverstone-t, de bsszus pont a híd alatti részt veszik ki? Abba 'völgyesen' lehetett bedöngetni, és aztán jól megtalálni a balosra vezetõ ívet.
Ezzel mi bajuk volt...jó hogy ezen a részen még ember nem elõzõtt (bár a Porsche bajnokságában de), viszont ez egyben élvezetes és kihívás.
Sztem jó sz@r ötlet volt...nagyon remélem hogy olyan frankó lesz az új rész hogy megérte...<#levele>#levele>
2. De la Rosa (Sauber) 1:20.736
3. Sutil (Force India) 1:21.428
4. Massa (Ferrari) 1:21.603
5. Vettel (Red Bull) 1:21.783
6. Petrov (Renault) 1:22.000
7. Rosberg (Mercedes) 1:22.820
8. Barrichello (Williams) 1:23.449
9. Hamilton (McLaren) 1:23.985
Eddig ez az állás, most elvileg esik...

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Kimi Räikkönen akcióban Svédországban
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
8 helyen van, de jóó
Egyébként meg a pöts ki van, hogy kevés a tesztlehetõség de még azt is elmoshatja az esõ..
Most ott vannak csak az elvégzett meló 70%-s.
Vissza kellene szerezni az F1 közvetítési pénzeit, megvenni egy szélcsatornát és leosztani egyenlõen a csapatok között..és levenni a méretaránykorlátozást is.
Az F1 pénzek fele simán kimegy az F1-bõl...ezek a csapatok meg itt szívnak, a szélcsatorna-tesztkorlát-évközi tesztilalom miatt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ha jól látom Michael van a képen, de nemtom mi nem semmi :S. sry 😄.
a BMW vissza is jöhetne akár, mert a csapatnév maradt a tavalyi
lehet ez lesz a trükk 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kobayasi hatalmas tehetség (egy állat)😄
Ezenkívül még van 2 vagy 3 féle koncepció.
De szerintem a tervezõk se gondolták komolyan <#idiota>#idiota>
nade kérem, mi a sz@r ez? :s
mindenütt csak otromba kocsikat látni, milyen tervezõket alkalmaznak manapság..
egyre rondábbak lesznek ezek a gépek
2014ben meg motorcsónak alakú kocsik lesznek? xd
#hhwnd
A medve nem játék.