182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #109339 Ja, a tobbieknek meg soha semmi bajuk nem volt...
Baszki, kurva egyhangu lehet ennyire szuken latni a vilagot magad korul...
A napi arcpalma a tied lehet:) -
vinc3nt #109338 van valami gondja persze de az idei évben Alonsonak halmozottan jönnek és még igyis elveri massa száját nem is értem miről vitázunk. -
cargame #109337 Jojo en a motron kivuli hibakrol dumalok. Mondom na, nekem ne magyarazd mar be kisgyerek a tenyeket amik megortentek, mert ez az egy nagyon idegesit. -
ja hogy felipe mindig a körülmények áldozata, szegény 
szóval ez a gaz ferrari mindig kicseszik vele, vagy olyan szemtelenek, hogy mellétesznek egy alonsot, vagy a motorját cseszik el. de akkor miért is nem kopogtat egy másik csapatnál? JAH hogy a többi top csapat röhögve zavarná el! -
cargame #109335 3 futambol Massa ketszer vegzett Alonso elott ;) -
G_ArchAngel #109334 Feltunt, hogy a baratnodon kivul altalaban a pilotak tobbsegenek van valami gondja?
Meg Vettelnek is. -
vinc3nt #109333 Alonso alatt is elszállt tavaly a moci és ha az nincs akkor a ő a világbajnok. -
cargame #109332 Latom felejtesz...Az oreg Felipe mindent megtett 2008 ban. Csak kicsit eroltesd meg mar az agyad es talan eljut odaig , hogy emlekezz arra, h a csapat 3--4 szer is elqurta a versenyet. Meg 1. rol is volt, h megalt alatta a moci ;)
Na mostmar vilagosabb a cucc? :) -
vinc3nt #109331 ott a pont! -
vinc3nt #109330 ja a DRS-t (az elöző futamon tuti) az ő ott maradt mutatóujja miatt ragadt be. te nem kicsit elvakult antifasz vagy direkt felejtetsz mint az ökör. -
nem értem, mit erölködsz, igen Alonso szarul rajtolt idén az összes futamon, és ??? 3-ból 2 futamon a szar rajt ellenére lenyomta Massát, egyáltalán miről beszélünk. -
G_ArchAngel #109328 Alonso szinte csak sajat hibajabol vesztett iden poziciot es pontokat, igy nincs mirol beszelni. -
igen, és 2007-ben Raikkonen világbajnok lett, míg Massa 4. lett.
2008-ban, igencsak massának állt a zászló a ferrarin belül, a kocsi is messze jobb volt mint a mc laren, és csak nem sikerült összekukázni azt a vb címet az öreg Felipének
-
vinc3nt #109326 Úgy értem hogy mázli hogy teljesen egyértelmű hogy massa egy sokkal gyengébb lassabb versenyző csak most Alonsonak problémái vannak. Én az átlagot nézem és átlagba sehol sincs massa. Még igyis hogy Alonso nem kicst szop előtte van a pontversenbyen. -
Ez nem általános. És idén azért még nem bizonyította be Alonso, hogy meg is érdemli. A McLarennél nincs 1-2 és ezért is szimpatikusabb úgy általában a pártatlan embereknek a 2 nagy csapat közül.
Egyébként a Ferrarinal is volt egy év 2007-ben, amikor hagyták menni a pilótáikat egyenlő feltételekkel. -
cargame #109324 Jo, latom te is szelektiven olvasol :) -
cargame #109323 Nezopont kerdese, h melyik pilota jobb :) Egy jobbfajta pilota mint Alonso nem cseszi el a rajtokat zsinorba. De kinek a pap kinek a papne... -
még mindig itt tartasz? és a többi futamon miért nem mondták ezt massának? JAAAAA hogy az összes többin alonso mögött volt 15 hellyel ? -
G_ArchAngel #109321 Buttont asszem vizsgaljak, de hangosan vizeltem, nem hallottam, hogy felteteles modot hasznalnak vagy tenyt kozolnek...sry -
cargame #109320 Es szted kire epitettek azt a rohadt kocsit??? Megis kire tippelsz? -
hát igen, a forma1-ben meg van a csapatoknak az a "rossz" szokása, hogya jobbik pilótára építenek. szerintem ezzel mindenki egyetért, és ezzel le is zárhatjuk ezt az alonso-massa vitát -
Egyébként most nem Massát kell kikezdeni ezután a futam után, amikor 2. helyen hajtott egy jó ideig és főleg a kocsi és a csapat taktika szabott gátat az eredményesebb végeredménynek, hanem Alonsot, ha már kritikákat akarunk megfogalmazni.
-
cargame #109317 Es igen. a Hangsuly azon van h elcseszte. Es idaig szinte mindegyiket. Na de Massat nem tudta megelozni csak akkor mikor ez bemondjak Massanak h : "Alonso is faster than you" -
vinc3nt #109316 Második lett a világbajnokságban ember!!!!!!!!!!!!!!!! -
úgy mondod a 2010-et, mintha 2020-at írnánk. szerintem az aki majdnem világbajnok, annak igen csak jól megy. arról nem is beszélve, hogy a 2010-es ferrarival massa nem mutatott fel semmit. -
vinc3nt #109314 figyi én csak a tényekből indulok ki majd várlak vissza a fórumba ha Alonso alatt kocsi is elsz és éppenséggel nem cseszi el a rajtot addig nézegesd a ponttáblázatot (a tavalyit is). -
mikor is volt az a nagy baleset? 2009 augusztusába! jah hogy ez mostmár azt jelenti, hogy lehet szarul versenyezni akármeddig, mert erre lehet fogni mindent? -ha túl tette ezen magát és szar, márpedig szar akkor nincs miről beszélni, ha meg nem tud ezen túllépni, akkor lehet menni a dtm-be, vagy taxizni! -
cargame #109312
-
cargame #109311 Alonsonak mikor ment jol utoljara? :))) 2010 ben vmikor , de az is ritka volt :D -
Mázli az, hogy Massa tud rajtolni, Alonso meg nem?
A mázli az, ha kedvezményezett vagy egy csapatnál és téged tolnak, vagy az ellenfeled folyamatosan kihullik előled, a boxban elcseszik a taktikáját/ kerékcseréjét, nem egy meglévő képesség a másikkal szemben/ a másik bénázása. -
cargame #109309 Milyen mazli? :DDDDD Inkabb ne eroltessuk , mert latom , h egy elvakult Alonso fannal van dolgom aki mindent megmagyaraz. -
Fizetősvagyok?:D -
cargame #109307 Egy akkora baleset utan megneznem, hogy ki hol merre lenne . ;) -
vinc3nt #109306 2 futam telt el úgy hogy massa kurvára mázliból került Alonso elé szóval aggódni nem hiszem hogy kell, amikor jó megy a spanyolnak hol van massa? valahol a 10-15dik helyen bohóckodik. Ha nem a Ferrarival menne teljesen beleszürkülne a versenybe és észre sem lehetne venni. -
cargame #109305 Az volt az elozo futamon. De most lattad?? -
igen, egy olyan új fejlesztéssel ami még teszt fázisban van, és ami a jelek szerint ismét zsákutca volt
-
G_ArchAngel #109303 Alonso: Elrontottam a rajtot, kiporogtek a kerekeim. Lassu volt a versenysebessegunk.
Egy szot nem mondott a szarnyrol. -
Annyit amennyit hagyatk neki:)
Massa nem jobb Alonsonál, de azért tavaly jól leszarták az igényeit, ahogy 2008-ban a csapattársának, ellentéte szopóágra került most ő is.
Szóval hagyták szenvedni, Massa akármennyire nem top pilóta, a büdös életbe nem kapna Alonsotol 7 tizedeket időmérőn. Mert Massa tipikusan egykörös pilóta, jó volt időmérőkön alonso érkezéséig. Szóval szerintem gyanús ez a gumis probléma nála, régen pont ő tudta felmelegíteni azokat Alonso érkezéséig. -
na meg hol volt massa 2010-ben ?
-
cargame #109300 Lattad a tegnapi idomerot? :D Szinte semmi kulonbseg nem volt kettojuk kozt. Es Alonso uj fejlesztessel is ment amit Massa nem kapott meg.