FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
nekem 4:3-as kéne
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
lapozz vissza pár oldalt
364 megányi nagyfelbontású kép lett linkelve korábban
N o N a m e linkelte
pl:91006
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
tudnátok nekem olyan oldalt adni ahonnan nagyfelbontású(nagyobb mint 1280x1024) (háttér)képeket tudok letölteni az új kocsikról?tesztekrõl,bemutatókról...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha a Michlein esetlegesen visszatérne, egyedüliként, annak is örülnék.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha véletlenûl idén nem lesz vb,akkor majd jõvõre..
Reálisan nézve,fejben nincs ellenfele,Afonz,Vettel,és Hami,még aki odaérhet...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
http://www.motorsportal.hu/f1/ecclestone-ujabb-aremelesre-keszul-c31184.html
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Forrás : A5
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Lesz móka a legkisebb ütközésnél is...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nekem soha nem volt problémám a jobbossal, elég hosszan rákészülhetek az ívreállással is, és nem is dob le a kivezetõ szakaszán. Inkább az szokott problémát okozni (nekem), hogy a kivezetõ szakaszán jó ritmusban válasszam meg azt a pontot amikor nem engedem tovább ki az autót, hanem már húzom jobbra, hogy a balos kanyart jó ívrõl és sebességgel kezdjem meg.
Ennek van egy nehézsége, ha szûken húzom akkor benne marad a sebesség, ha késõn húzom akkor lecsúszhatok majd a rázókõrõl.
Amikor ez megvan, akkor már csak egy jó fék kell és jöhet a következõ szakasz ami egy nehéz jobbos...de az számomra nem élvezetes, csak tudom hogy ott is nehéz összehangolni a kanyarbemeneti, a kanyar, és a kanyar kivezetõ sebességét (akkora kanyar hogy nagyon fontos).
Szal semmi problémám ha neked a jobbos okoz inkább problémát, nekem a balos meghatározó. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Vagy csak én vagyok a vak?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ez mindig is így volt sztem.
de kitudja.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
2. Massa
3. Petrov
sumáker meg a fele elõtt megunja azt elmegy.. xD