182279
  • madmanic
    120 új üzenet..

érdemes időt szánnom, vagy csak a szokásos futam utáni agyhalott vs fogósműtétes fight..?
  • cargame
    Az a komment annyit sem ert h reagaljak ra. O meg rajtatok is tultesz...de ez van. Most minden szaron en nem fogok vitazni. Az eredmenyek majd beszelnek. Remelem :)
  • vinc3nt
    ezt a posztot email-be és küldeni a ferrarinak!
  • lama king19
    nos...én eddig ferraris voltam de ezek után már nem hiszem h bármikor is fogok szurkolni ennek a tökkelütött társaságnak. először is itt van Alonso, az ember, a vezető a csapatnál aki idén még 3ból 3szor úgy elrontotta a rajtját, mint a pinty. számomra felfoghatatlan ez, hisz nem ügyetlen alapjába véve, de vhogy sosem sikerül neki jó eredményt összehozni, de még ha tudna is akkor is elcseszi(malaysia Hamilton affér). biztos vagyok benne, h jobb massánál de az h így mögötte végezzen az elég ciki. és most pedig a csapat: ennyire balf*sz társaságot mint a ferrari vezetősége még nem hordott hátán az f1. sosem tudtak taktikázni, mindig amikor csak 1x-2x egy évben kellett volna döntést hozniuk mindig elcseszték. és idén gyakorlatilag csak a taktikázásból állni az egész év úgyhogy énszerintem rosszabb évük lesz idén mint a 2009-es! Domit azonnal kirúgni, Briattorét a helyére!
  • vinc3nt
    ennél pontosabb leírást ha keltett volna se tudott volna leírni senki. próbáltam úgy fogalmazni hogy átérezd, nekem nem, de neki sikerült...
  • applecomputers
    ott a pont (Y)
  • vinc3nt
    tudod mikor lesz ott ahol Alonso? ha a tabellán jegyzik 2vb egységgel akkor ott lesz ahol Alonso
  • applecomputers
    látom tudsz olvasni, vagy csak nekem tűnik úgy, hogy a puszipajtásodat, massát fikázzák benne ? na jó te tényleg retardált vagy, úgyhogy nem is vagyok hajlandó tovább olvasgatni a baromságaidat.
  • vinc3nt
    vicces ezt egy olyan flame szító embernek válaszolod aki tényeket ferdít és 2vb-pilótát fikáz alaptalanul állandóan.
  • cargame
    Majd meglatjuk az elkovetkezo futamokon, h ki hogy teljesit. En nem irnam le Massat. Mostmar ott van ahol Alonso.
  • cargame

Na ezen en sirtam :)))))
  • G_ArchAngel #109368
    Nem vagyok benne biztos, de szelcsatornajuk is csak mostanaban lett kesz.
  • bardocz
    Kéne egy másik F1 topik, ahol lehet beszélgetni, itt meg maradnának a trollok.
  • vinc3nt
    massa: átlagos, néha teljesít jól egy évben egyszer közben képes hatalmas bakikat elkövetni. A Ferrari legfrissebb Rubens Barichelloja. kb egy sértődékeny kisgyerek. Nem véletlen nyilatkozott róla úgy JV hogy még egyenesen sem tud menni.
  • freestyle666
    Massa már összesett lekű ember lett.
    Massa egy enyhén megpenészedett puding ami régen a legkedveltebb finomságom volt, de az idő múlásával feledésbe ment, míg valamikor tűvoli időkbe egy luk keletkezett a csomagolásán.
    Azóta a penész megtelepedett rajta, és nem adja át azt az ízvilágot.

Schumacher meg eg régi bedohosodott törülköző, ami régen a kedvencem volt, azionban az idő múlásával egyre büdösebb lett, míg végül már mindnki lemondott róla.

Hamilton meg mindig is a minőségi, legnagyobb presztízst képvviselő afrikai feketecsoki, aki jelenleg a legnagyobb szrukolótábort birtokolja, és aki idén nem fog vb-címet nyerni.

Vettel meg a legjobb gyerek, ő olyan mint én!
  • applecomputers
    egyelőre nehéz ezt eldönteni, mert csak a többiekhez lehet viszonyítani. ha teszem azt vettel felpakol egy lágy szettet a q1-ben, akkor egyből meg lett volna a 107% és rajthoz sem állhatnak
  • Kit--Kat
    Abszolút lopakodnak a középmezőny felé, de én nagyobb ugrást vártam idénre.
  • Kit--Kat
    De most tényleg jobb volt:) Alonso idénre nagyon visszaesett. És Massa behozta a hátrányát úgy tűnik. Már előző futamon is előtte végezhetett volna, ha a boxát nem cseszik el. Ha Massa Alonso mellé/mögé kvalifikálja magát, már borítékolható, hogy Alonso előtt fordul be az első kanyarban.

Idén most nem titokzatos hátrány éri a csapattársat és úgy kerül hátrányba/ nagy hátrányba mint 2008-2010-ben. Egyszerűen Alonso magát hozza ilyen helyzetbe a rossz rajtjaival és passzívabb vezetésével/ hibáival.
  • cargame
    Veletek semmikep sem :D
  • cargame
    Ugy lattam, h Kovi csak a vegen kapott kort. Szoval van fejlodes .
  • applecomputers
    hogy lehet konstruktív vitát folytatni olyannal, aki hülyeséget beszél?
  • G_ArchAngel #109358
    Lotus Team javulasa csak nekem tunt fel?

Valojaban itt valaki nezi meg a futamot, vagy csak a szemelyes kedvenceket?
  • cargame
    Oke. elhiszem...
  • cargame
    Elvezzetek csak ti. :) Ilyen alattomos jatekba nem megyek bele. Az ertelem az eget veri megint. Elertetek amit akartatok.
  • vinc3nt
    hát figyelj ha szerinte massa egyszinten van Alonsoval aki kétszeres világbajnok és bizonyított már nem mellesleg még pechessen is massa előtt van akkor csak azt tudom mondani mint az előttem szóló: hidd azt
  • Kit--Kat
    Innentől veszíti el az értelmét a konstruktív vita.

• applecomputers
    cargame van abban a hitben, hogy massa jobb. bár szerintem inkább csak élvezi hogy kap itt egy kis figyelmet a hülyesége miatt. szerintem ha alonsot ócsárólnánk akkor őt védené, ha kamui kobajasit akkor meg őt
  • cargame
    Jolvan latom te sem vagy tobb 14 eveesnel. Linkeld mar be legyszives Massanak az a vieojat ahol 2 evesen odapisalt :) Meg azt is amikor egyet kohogott, h a nyomorek meg kohog is.
    Szanalmasak vagytok.
  • cargame
    Hagylak hogy eljetek ki itt a gyoker vagyaitokat. Latom, h menthetetlenek vagytok :) Es a szelektiv olvasast meg most is tartom . kozbe meg menjetek ki a szabadba szivni egy ksi friss levegot, mert az agyatok szepen el van borulva :)
  • applecomputers
    de massa, hogy tudna vb-t vagy esetleg futamot nyerni, mikor még menni sem tud:

• Kit--Kat
    Igen, csak nem sikerült, pedig a csapattársat is szétszopattátk és a FIA-t is bevetették. Na de senki nem mondta, hogy alapvetően jobb lenne Massa Alonsonál, de nem is annyival rosszabb mint amennyire a a tvalyi eredmény adta magát. És idén azért nem lehet azt mondani, hogy egyértelműen jobb lett volna Alonso, sem a pontok, sem a futamok nem támasztják alá.
  • vinc3nt
    Akkor neked is facepalm hogy nem tudsz egy kurva mondatot értelmezni.
  • applecomputers
    na hát ezaz, de cargame szerint ez sem massa hibája, hanem a nyuszié. de ajánlanám még figyelmetekbe massa összes futamát 2009-ből. Na azokon villantott igazán nagyokat
  • vinc3nt
    hangsúly a halmozotton van. olvas, értelmez, reagál,
  • cargame
    Szoval nem mondtam. De te ezt is kihoztad latom :D Ehhez is kepesseg kell.
  • cargame
    Nezzed es leld ebben a boldogsagod egesz eletedben ;)
  • applecomputers
    jól van cargame, látom sík hülye vagy, vagy annyira degenerált, hogy nincs jobb dolgod, mint itt hepciáskodni. ha szerinted felipe massa jobb pilóta mint Alonso, akkor hidd azt!
  • cargame
    Te nyomi...szted masnak nincs gondja csak Alonsokadtnak?? Rakjal mar szemuveget...
  • vinc3nt
    Akkor mutatok valamit kisgyerek:

én még piltát nem láttam ennyiszer megforogni egy versenyen úgy ment mint egy lúzer, ezért nem is lett világbajnok.
  • cargame
    Nem a siras az nalatok szokas meg a mocskolodas is :) Felipe drukkar nem lattam meg augy mocskoskodni mint az Alo drukkereket. Viszont itt azon van a lenyeg, h ennyi hiba ellenere is epp hogy csak lemaradt a VB cimrol ez van. Nekem Massa egy VB pilota :)