182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #109299 Tavalyi az elso eve volt egy majdnem vegzetes baleset utan, most kezdi osszekapni magat.
BBC-n most interju Alonsoval... -
vinc3nt #109298 #109297 -
vinc3nt #109297 ja de kérlek nézd meg Alonso simán behuzza a dobogót ha nincs a Hamilton féle ütközés massa sosem tolja jól csak átlagosan... Igy hogy szarul megy neki a rajtolás és még az ág is huzza még igyis lazán elötte van a pontversenyben ez massára nézve nem kicsit vérciki. -
elég olcsón osztogatod az elismerésed, azért el ne ájulj már egy 6. helytől. vagy massa remek időmérő eredményei hatottak meg ennyire ? hány tizedet is szokott kapni a kis köcsög brazil az időmérőkön, a csapattársától ? és tavaly mit is hozott ki abból a ferrariból, amivel alonso majdnem vilábajnok lett ? -
cargame #109295 Mirol beszelsz? :)))))))) Rajtok nagysagrenddel jobbak mint Alonsonak :D
Szoval kar eroltetni ez az Alonso mosdatast ;) -
cargame #109294 Miaz h elkotrodik??? Na ne rohogtes...Alonso budosgyenge volt siman. -
vinc3nt #109293 Malaysiában erőből Alonso lett volna a 3dik dobogós helyezés, massa egy 0 Alonsohoz képest. -
vinc3nt #109292 nem tud menni egyszerűen akkor érvényesül ha csapatársa valamilyen mechanikai hibával küzd -
cargame #109291 Massa meg manapsag lazan lerajtolja Alonsot...es mostmar elotte is vegez. Malajziaban is azert vegzett mogotte mert elqurtak a box kiallast.... -
cargame #109290 Nem tudom egy futamot neztunk-e de Massa az autohoz kepest sokat kihozott. Minek kell butasagokat irni ossze vissza. Mai futamot nezted te?? -
Ez is igaz. Akkor a Ferrar is mellé nyúlt és Alonso is. A tavalyi évet is önhibából bukta el, idén is és most is sokat hibázik versenyeken és ugye rajtolsá... -
előbb-utóbb biztos, csak sajnos a forma-1 már nem a régi, ha utolérik tempóban a red bullt, még akkor sem nyugodhatnak meg. félő hogy mire összekapják magukat, már behozhatatlan lesz a hátrány, élő példa erre vettel, világverő autóval sem lehet biztos a dolgában, elég egy rossz rajt, és egy nem teljesen átgondolt taktika, és máris ugrik az első hely. na meg webbert sem lehet leírni. innentől vele is számolni kell. -
vinc3nt #109287 azért még korai lenne leírni fog ő még nyerni, idén -
nem tett annyira rossz lóra, főleg a lehetőségeihez képest, red bullban nincs helye, mc larennél nem kedvelik, a többi csapat meg még szarabb mint a ferrari. arról nem is beszélve, ha malajziában nem torpedózza meg hamiltont, akkor lenne 1 harmadik helye, no meg ezen is és az első futamon is előrébb végezhetett volna, ha tudna rajtolni, no meg azt tapasztalom, hogy előzni is elfelejtett. hát mennyit szenvedett már schumacher mögött... hát bakker, kobajashi, vagy hogy a fenébe hívják, futamonként 3x körbeautózza schumit. alonso meg szenved vele? na ez itt a gond -
Szerintem is, a renaultnak még mindig jó a rajt mechanikája, bár én úgy tudtam azokat már betitltották évekkel ezelőtt. Vagy a motor beteg jó nyomatékát mentették át a V10-esből a V8-asba.
A BBc közvetítés, na igen leszedtem párat és háát nagyon durván jók. Bár nem meglepő, Forma1=Anglia leszámítva a Ferrarit. -
bár így lenne, a ferrari élére kellene egy rafinált csapatfőnök. na meg massát is szívesen látnám a torpedó szerepkörben. szánalmas a 2009-2011 közötti tevékenysége. na meg ez a mai futam, mintha csak kékzászlót kapott volna mikor valaki mögé tévedt... na de inkább ócsárolom a ferrari stratégáit... elcseszett kocsi alap elgondolása + még szarul is használják... nem igaz hogy nem esett le nekik 3 futam alatt, hogy a semmit nem érnek el azzal, hogy a kocsi viszonylag takarékos a gumikkal, ezzel csak azt érik el, hogy az időmérőn esélyük sincs, + a futam első pár körében, szarok, mivel lasan melegednek be a gumik, viszont annyira meg nem bánik jól a gumival, hogy azzal megtudnának spórolni 1 kiállást, pontosabban megtudnak spórolni, csak ezzel a 6-7 hely biztos tulajdonosai. -
G_ArchAngel #109283 Szvsz a jelenlegi Renaultval a dobogoert kuzdene. -
:D:D -
G_ArchAngel #109281 Coulthard kapott egy McLaren polot, abban feszit a McLaren garazsban, geci jo ez a BBC kozvetites:) -
Valami mindig van, mondjuk ezt egy kicsit átérzem, mert a Ferrari utolsó 3 éve arról szól, hogy mi nem működik. De azért KERS-e volt, illett volna megoldania 2-3 kör alatt. Webbernek meg KERS-e nem volt még is. Alonso rossz lóra tett ezzel a Ferrarival, de ő is sokat hibázik + nem tud rajtolni. Ilyen hendikeppel nehéz dolga van/lesz. -
G_ArchAngel #109279 BBC osszevagta a futam osszefoglalojat: Button beall a Red Bull-os sracok koze, vagas, Ross Brawn majdnem megszakad a rohogestol:D -
nem nagyon értem az utolsó sorban található idézetet. félreértés ne essék nem az angoltudásommal van a gond, de egy tavalyi idézet, hogy jön most ide? pláne úgy, hogy ha a futam elején massa elkotródik alonso elől, lehet minden másként alakul -
G_ArchAngel #109277 Jovore allitolag Biatore lesz a Ferrari fonoke, Massat mar edzik a varhato becsapodasokra:D -
vinc3nt #109276 a pontverseny állás még mindig :)
1 Sebastian Vettel German RBR-Renault 68
2 Lewis Hamilton British McLaren-Mercedes 47
3 Jenson Button British McLaren-Mercedes 38
4 Mark Webber Australian RBR-Renault 37
5 Fernando Alonso Spanish Ferrari 26
6 Felipe Massa Brazilian Ferrari 24
Massa team radio: "Alonso is faster than you" -
G_ArchAngel #109275 Mar varom a gif-eket, kepeket, videokat Button elso boxkiallasarol:)
"Az igazság az, hogy lefele néztem, majd amikor felnéztem, láttam, hogy rossz helyen állok és azonnal előrébb gurultam. Sajnálom, az én hibám volt, nem igazán fordult velem ilyen elő." -
vinc3nt #109274 Nem volt jó a DRS-e várjál amíg valamilyen autó lesz alatta szarból Kimi sem tudott várat építeni. -
paj01 #109273 Nah legalább most már számít a gumistratégia. Idomérőn keménnyel kell autokazni mint anno, h felmelegedjen es a top autok bejuthatnak ugy a q3 ba. Ott meg esetleg egy lagyat elnyomnak es kesz. Nagyon kell a friss lagy a versenyekre. -
vinc3nt #109272 ennyi a magyarázat, amúgy mi ez a fizetős pilóta duma erre mióta álltál rá vagy mi a tököm ez? -
Nem tud rajtolni. Innentől kezdve sanszosak a beragadások, ha a középmezőnyből startol. Ma sem gyors nem volt, sem ügyes. Főleg Schumacher mögött bohóckodott el sok időt. Webber lágy de kopott gumikon KERS nélkül mert meghúzni egy zseniális irányváltásos összezavarást és hirtelen belsőre húzni. Alonso ellen ugyanúgy védekezett Schumi,de a kommersz behúzódok mögé aztán vissza külsőre hátha lesz valamivel legalább 6 kört elszórakozott.
Hogy mondták ezt az elődjére? Nincs benne tűz? Lassú? Valami ilyenek voltak :)
Kíváncsi vagyok összejön-e idén a Ferrarinak győzelem. -
Massa már sztem kihült, pár éve jó volt de jót tenne ha vmi fiatal tehetség lenne a helyén mint massa aki se nem jó de még fejlődni se fog.
-
ezé sajnálatos a bmw ksizállása pedig ők elég jók voltak.
amúgy hulkeinberg ki ellenébe került ki?
sajnálom h pont ő maradt ki a szezonból. -
G_ArchAngel #109268 Jól van, nem baszogatom, szép teljesítmény volt egy fizetős pilótától egy kiöregedett csatalóval harcolni 
Amúgy a BBC-sek is a szárnyat okolták. -
még több ilyen futamot!!! -
G_ArchAngel #109266 McLaren - Red Bull harc lesz az első helyért, középmezőny pedig Mercedes - Renault - Ferrari. Talán néha a Sauber - Force India - STR pontot lophat, Williamsben csalodtam, Kovalainen eleg jo onmagukhoy kepest. -
vinc3nt #109265 Azért mert egyszer az életben massa Alonso elé került még nem muszáj hanyatszopni feltétlenül
valakinek reális magyarázat ? úgy vettem észre megint nem volt jó a DRS-e
-
ez van .
-
kipufogó -
szar volt a taktiak de h a második tudott lenni az ebben az esetbe kb egy győzelemmel ér fel. -
nem midn1 a ferrari egy fos nicns ezen mit szépíteni a elkövetkezendő pár évbe nincs nekik hely csak a középmezőnybe.
-
kers hülyeség a drs viszont mehetne az egész futamon.
amúgy viszont ez azé nem jó így h konkrétan a gumik miatt akár mint gyuláék fel is vetették az időmérő teljesen torzulhat, talán másfajta "időmérő2 kellene már.
unalmas már régóta ez van:)