FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Michelisz Norbert Indulni fog a Túra Autó VB-n!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Én is ezt linkeltem be, de nem nevezném live timing-nak azt amit 5 percenként fríssitenek...
Élõ tudósítás a jerezi teszt szerdai napjáról
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
11:41 - Kisütött a nap, de a pálya továbbra is vizes. Barrichello a körülmények ellenére is folytatja szimulációját, és az elmúlt percekben csatlakozott hozzá Vettel és de la Rosa is. A hol száraz, hol esõs tréning jelenlegi állása:
Vettel (Red Bull) 1:29.053 - 21 kör
Barrichello (Williams) - 1:30.142 - 49 kör
Massa (Ferrari) - 1:30.327 - 27 kör
Schumacher (Mercedes) - 1:30.549 - 20 kör
De la Rosa (Sauber) - 1:30.763 - 25 kör
Buemi (Toro Rosso) - 1:31.555 - 26 kör
Di Resta (Force India) - 1:33.459 - 28 kör
Fauzy (Lotus) - 1:35.777 - 23 kör
Hamilton (McLaren) - 1:39.121 - 9 kör
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
maiak:
McLaren - Lewis Hamilton
Mercedes - Michael Schumacher
Ferrari - Felipe Massa
Renault - Vitaly Petrov
Sauber - Pedro de la Rosa
Williams - Rubens Barrichello
Toro Rosso - Sebastien Buemi
Red Bull - Sebastian Vettel
Force India - Vitantonio Liuzzi/ Paul di Resta
Virgin - Lucas di Grassi
Lotus - Fairuz Fauzy
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de valaki ha tudja pontosan beírhtná miért is maradt BMW, bár gondolom a kaszni meg a többi dolog tõlük maradt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
BMW-Sauber-F1 Team Ferrari
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
McLaren-Mercedes
1. nap: Lewis Hamilton
2. nap: Lewis Hamilton
3. nap: Jenson Button
4. nap: Jenson Button
Mercedes Grand Prix
1. nap: Michael Schumacher
2. nap: Nico Rosberg
3. nap: Michael Schumacher
4. nap: Nico Rosberg
Ferrari
1. nap: Felipe Massa
2. nap: Felipe Massa
3. nap: Fernando Alonso
4. nap: Fernando Alonso
Renault F1 Team
1. nap: Vitaly Petrov
2. nap: Vitaly Petrov
3. nap: Robert Kubica
4. nap: Robert Kubica
BMW-Sauber-F1 Team Ferrari
1. nap: Pedro de la Rosa
2. nap: Pedro de la Rosa
3. nap: Kamui Kobayashi
4. nap: Kamui Kobayashi
Williams-Cosworth
1. nap: Rubens Barrichello
2. nap: Rubens Barrichello
3. nap: Nico Hülkenberg
4. nap: Nico Hülkenberg
Toro Rosso Ferrari
1. nap: Sebastien Buemi
2. nap: Sebastien Buemi
3. nap: Jaime Alguersuari
4. nap: Jaime Alguersuari
Red Bull Racing Renault
1. nap: Sebastian Vettel
2. nap: Sebastian Vettel
3. nap: Mark Webber
4. nap: Mark Webber
Force India Mercedes
1. nap: Vitantonio Liuzzi/ Paul di Resta
2. nap: Vitantonio Liuzzi
3. nap: Adrian Sutil
4. nap: Adrian Sutil
Virgin Racing Cosworth
1. nap: Lucas di Grassi
2. nap: Lucas di Grassi / Timo Glock
3. nap: Timo Glock
4. nap: még nincs eldöntve
Lotus Racing
1. nap: Fairuz Fauzy
2. nap: Heikki Kovalainen
3. nap: Heikki Kovalainen
4. Nap: Jarno Trulli
- Michael, tudjuk, hogy nagy zseni vagy, de kérhetünk1szívességet tõled?
- Persze, mit?
- Ne alázd le õket. Sokáig izgi szezon volt nagy nézettséggel és örültek, hogy nem verted õket szarrá.
- Aha.
- Tehét most fogd vissza magad pár futamig és utána hajrá, ok?
- Ok, megdumáltuk.
😄.
Csak miért ne ugass bele baromságokat, vagy kényszered van arra, hogy valami faszságot ide véss? A te reagálásod az én hszm-re, még úgy nem tartozik ide, mivel flém keltõ!
Mondtam (írtam) már egy párszor, elõször gondolkodj, mielõtt olyat írsz, amivel mindig megmutatod, hogy fejedben lévõ agyvelõnek hívott tekervény nálad nem alakult ki. Ne játszd az eszed nekem, és leírtam már azt is jó párszor, hogy hiába játszod rongyosra a f1 játékokat, ettõl még qurvára NEM ÉRTESZ HOZZÁ!
What about the forests?
Sztem sokunknak Kimi még elsõsorban F1-s versenyzõ, az eredményei pedig befolyásolják hogy jövõre visszatér-e az F1 mezõnybe.
Engem is ezért érdekel, mit tud egy sikeres formulás a rally-ban..és persze személyes is, hiszen én az mellett voltam hogy persze hogy menjen, próbálja ki...rá kell nézni most és akkoriban amikor volt a szerzõdésbontása.
De alapvetõen igazad van....nem raktam volna off-ba ha nem így gondolnám.
Viszont most egy darabig nem fog felmerülni, hisz ez a harmadik nap.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://gaborszantai.co.uk/
nagyon úgy néz ki hogy Kimi ott marad ahol (31. a 36-ból), 5 és fél perc van elõre, ezt erõbõl nem hozza, és 6 percre vannak mögötte azaz ebbe még egy ásás is belefér és már csak egy szakasz lesz.
Az egyik hiba nála az sztem itiner miatt volt, és volt szakasz amit egész tisztességesen elkapott (18km-n 6. legjobb idõ +23mp-vel).
ami biztató sztem.
De azért van munka.
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pont ez fogalmazódott meg bennem, amikor láttan hogy azért futott pár gyorsat is, ez azért megnyugtató kicsit.
csak hogy mindenki tudja hol a helye <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...