182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #109419 3 futam ment le 1-1 kiesés mindkettejüknél
múltkor lazán verte Rosberget, most eleve hátulról indult és már az is szép volt, hogy ott tudott lenni 6-8. hely környékén úgy, hogy Kína abszolút nem az ő pályája. Nincs ez még lefutva, nem arról beszélünk h nagyságrendekkel jobb Rosberg. Időmérőn eddig szinte volt probléma, egyelőre ott lehet mondani, hogy egy picivel jobb nála Rosberg -
max 1 körrel később előzi meg Vettelt, nem oszt nem szoroz. -
Sumi kvalin és versenyen is több tizeddel gyengébb mint Rosberg. Hogy mihez képest jó amit produkál nem tudom, de fejlődés nem látszik hogy előrébb lenne bármiben is. -
IXEMGabeo #109416 üzemanyag:/ ez meg a másik, mert végeredményben a futam közepén lazán tudta tartani Vettel előtt a tempót..
nem igaz milyen balszerencsés, ha valaki akkor ő már megérdemelne egy győzelmet
Massa-Alonso vitákról annyit, hogy Felipe már a 3. futamon rajtolja le Alonsot kb, és a 2. futam, hogy előtte végez.
Mult alkalommal elszúrták a kerékcseréjét, tehát jogos volt, hogy előtte végzett, Alonso szúrta el. Mellesleg úgy vettem észre ezek a fene nagy fejlesztések visszafele sültek el számára:D:D -
IXEMGabeo #109415 van valakinek video Button boxkiállásáról?:D vagy pl a Ross Brawnos reakciót valaki be tudná linkelni?:D -
G_ArchAngel #109414 Rosberg:
"Borzasztóan csalódott vagyok" – jelentette ki a 25 éves versenyző a futam után az RTL-nek adott interjúban. "Ha belegondolok, hogy milyen eredményt érhettünk volna el, dühös leszek. Az autó rendben volt, jó tempót diktáltunk, de a saját hibánk miatt egy nagyszerű lehetőséget szalasztottunk el. Nem sikerült kihozni a szituációból azt, ami lehetséges lett volna. A futam elején jól mentek a dolgok, ezt követően azonban több problémánk is volt. Például szóltak, hogy spóroljak a benzinnel, így pedig nem lehet harcolni és nem tudod magad mögött tartani az ellenfeleket."
"A futam végén a fékek is problémát okoztak, ami szintén nem vált előnyömre a csaták során. A dolgok pozitív oldala, hogy eltöltöttem néhány kört vezető pozícióban, ami fantasztikus volt. Ez nagy motivációt jelent a jövőre nézve."
/motorsportal.hu -
IXEMGabeo #109413 már húzott el előle, viszont akkor Vettelt egyáltalán nem biztos, hogy beérte volna. Jött ki Maldonado és úgy megzavarta Rosberget, h természetesen Hamit rögtön magára húzta a lehető legszerencsétlenebb szituáció volt...ekkora mázli nincs a világon -
Hami mindenképp elment volna Rosberg mellett előbb-utóbb... ha tovább tartja max azt éri el, hogy Vettelt nem éri utol Hami. -
IXEMGabeo #109411 nem volt rossz futam, nagy grat mindenkinek, legfőképpen Webbernek respect neki a 18. helyről->3., a Ferrari alatt szar volt a kemény keverék. Rosberg 5. helye nem rossz, bár, ha azt veszem a gyökér Maldonado miatt tudott elmenni Hamilton mellette...Schumi is jól ment, nagyot rajtolt utána Alonsoval szépet harcolt. Vettel pedig ici picit eltaktikázta. Buttonnal nem tudom mi történt nem működött a középső etap nála pedig a futam nagyrészében verte Hamit:S az poén volt mikor bement Vettel boxába:D
ennyi mindenesetre nyitott lett a vb picit -
vinc3nt #109410 Ez nagyon bájos, cukormázas formában előadhatod hogy márpedig nem úgy van csak hogy akkor sem fogja elhinni a kutya sem. Te a tavalyi német futamot is úgy értékeled hogy köcsög Alonso innentől kezdve nincs miről vitázni. Neked meg aztán olyan mindegy hogy Alonso van elöl ha van rajta sapka azért fikázod ha nincs azért. Rajtam van a szemüveg? Én érdekes képen mégsem fikázom Vettelt amiért elöl van szóval az elméleted megbukott. Én nem vagyok ellenszurkoló. Massa pedig vicc én elhiszem hogy balesete volt de szerintem pont ezért már sosem lesz a régi bár azt sem hiszem hogy előtte felért volna Alonsoval vagy tévedek?. -
G_ArchAngel #109409 Az a baj, hogy meg mindig rajtad van a szemuveg:
Amit Te latsz vagy latni szeretnel: Alonso lehet elol, akkor mindenki boldog, Massa bena, ideje lenne nyugdijazni, Massanak kotelesege tamogatni es elengedni Alonsot, stb...
Amit en irtam, az a nagy budos valosag, ironikus formaban a tavalyi nemet futamra visszautalva.
A legnagyobb gond, hogy Te nem feketen/feheren, hanem egyaltalan nem latod a dolgokat.
Arrol nem is beszelve, hogy Firerock es a masik srac hozzad kepest normalis, mert elrohogunk egymas baromsagain, Te meg komolyan veszed, miota ujra idetalatal. Nem kellett volna, megvolt a topic nelkuled is.
-
vinc3nt #109408 Szerintem aki normális hozzászólás hiányában mindig belinkel valamit az általa utált pilótáról mert a normális szurkolás az nem megy...
Nézd meg a receptet lejjebb legyen provokatív és kurva nagy faszság olyan jó 50kommentenként rátesz a tűzre ha meg szembe állitod azzal hogy amit beszél faszság eltűnik. nem az első vagyok akinek ez feltűnik máshelyeken simán BAN -
McCartman #109407 Ferrarikon egyelőre kár rágódni , el van bszva az egész csapat.
Schumi éra óta bevették magukat a tésztazabáló digók , egyre lejjebb züllesztik a csapatot. -
Majd ti ezen lovagoltok, meg fröcsögtök 150 hozzászóláson keresztül. Akkor most ki is a rosszabb? -
vinc3nt #109405 "Archangel
ma 10:43 | privát | galéria | válasz erre | #109243
Fernando, Massa has been faster than you. Again."
Másra is ilyen zseniális rálátásod van? -
cargame #109404 Tenyleg basszus Button is mit csinalt a boxban? :D:D Beallt a RedBull hoz :)) -
vinc3nt #109403 nézd már meg a videót alig pár méter és nem is hiszem h nyert vele bármit is. ez egy lassított felvétel ami annyit tesz hogy kb 1mpig volt nyitva a hátsó szárny ami sztem tényleg csak annyit tesz hogy massa fél méterről előrébb rajtolt, nincs miért büntetni mert nem nyert vele semmit. -
cargame #109402 En azt, jol tudom. Es az a komment ironikus volt, amire valaszoltal. -
De nem szabadott volna működnie,csak a pálya azon részén ami ki volt jelölve! -
Massának is szabad volt fél autóval előrébbről rajtolni. Itt a Ferrari seggét nyalják, WTCC-ben Müller meg Tarquini seggét, FIA-tól ezt már megszokhattuk volna. -
cargame #109399 persze...veletlen mikor epp harcolt a pozicioert...en is ezt mondanam. -
cargame #109398 NENE. Ezt is kimagyarazzak. En mar ide sem merek irni, mert en leszek a hibas, a nyomi, meg a gyoker is... -
vinc3nt #109397 szerintem véletlen megnyomta a gombot. -
vinc3nt #109396 Akkor csőlátású vagy a csőlátású emberek kiválasztásában csak olvass vissza honann indult a flame. -
http://www.youtube.com/watch?v=_eN-cA74n3M
Ez feltünt valakinek? -
vinc3nt #109394 Te kezdted megint mint mindig, és még hozzá azzal a pocskondirozást hogy massa véletlen alonso elé került igazából minden alkalmat meg fogsz hogy a spanyolba rúgj egyet és a futamokat is csak ezért nézed. -
az a baj hogy a rönó 2006 ba is csalásos plöumatikus felfüggesztéssel nyerte meg.
Szóval az nemszámít -
Elég rég óta járok ide ahhoz, hogy el tudjam dönteni kikkel lehet normálisan beszélni, és kik az elvakult, csőlátású emberek. -
G_ArchAngel #109391 Ha nem tunt volna fel, en onnantol kiszalltam, hogy a Renaultval jol menne. Aztan Te nem birtal magaddal es folytattad a baromsagok irasat...
Arra meg reagaltam, de aztan inkabb abbahagytam, Te ennek ellenere folytattad masokkal.
Ennyi. -
felfüggesztést mindenki tud gyártani de jó felfüggsztést nem sok mindenki!
most árnyékoltan a rbullt csaptot minőséítem.
-
cargame #109389 Vannak igen. Akik akkor is mellette vannak amikor nem megy ugy a szeker ahogy kellene ;) -
vinc3nt #109388 bár léteznek ilyenek hogy massa fannok? -
vinc3nt #109387 massa fanok vergődése -
cargame #109386 Hagyd...aki azt irja, h ezek utan soha nem szurkol kedvenc csapatanak az csak olyan is...nem is drukker...mind1 nem is folyatom, mert meg nekem esnek... -
láccik hogy alonsonak mindig feláll vezetés közbe.
A levegő meszesedésének köszönhettően az okszigén belekap a gallérhegyébe, ami továbbittya a levegőt a kipufogós szelepnmek, ami úgy álitya be a hézagot hogy az égés során folyamatosan jöjjeneke be a szétporlasztott üzemanyagdarabkák az égésétérbe a hengerbe a dugattyú tetejére a gyertya végére a szikra hegyére.
Így lőme láma hatalmas motoererő nek a ferrari.
De a szélcsatorná nem háza tája ferrári mára.
Mivel púzott egyett ferrári hegyek árnyékot vettenek ferrari szélcatorna üzemének tetejének hegyére.
Így elsötétené őket a söötétség
aszt nemtudnak egy jó kasztnit csinálni.
Hát mán 2006 ba is láttam a hungaroringen mikro sumival csatázontt a csalonzó hogy felállt neki -
cargame #109384 Alonso fanok esz osztasa :) -
Massától függetlenül, nem a Vb teszi az embert jó pilótává, vagy kiválóbbá a többiektől.
Alonso mennyivel jobb a 2 címével a hozzá képest csak egyel rendelkező kortársai közül Vettel, Räikkönen, vagy Hamilton?
Vagy... Gille és Peterson mennyivel értek kevesebbet azért mert nem volt címük? Ez szerencse kérdése is, viszont az átütő erő és a tudás az így is meglátszik a jó pilótáknál.
Egy jó példa Pique, hiába van 3 címe, Mansell az 1 címével is sokkal magasabbra van árazva. -
vinc3nt #109382 A szokásos Archangel-féle flame szitás amiből 120üzenet lesz. -
Sosem tudtak taktikázni?Javaslom kutakodj egy picit pár évet visszamenőleg!
-
cargame #109380 Alonso mondta...