FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmp
Személy szerint én nem támogattam volna ezt az egy csapat 3 autót. Tegyük fel (hogy ne legyek elfogult) az xy csapat messze megépíti a legjobb autót és mit látunk egész évbe? Ki van a dobogó elsõ 3 fokán 😄? Ugyan az a csapat. Emiatt sztem uncsi lett volna. De ha belegondolsz pl ahol a redbull jó volt ott nem csak vettel vagy webber volt jó hanem mind a ketten, és biztos vagyok benne hogyha lett volna még egy red bull még egy pilótával akkor 3an lettek volna jók, de megemlíthettem volna a brawnt is hisz hányszor volt brawn 1-2.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Látom komoly nyomot hagyott benned a sok Ferrari VB
a.carkey
Elég lett volna, ha a nagyok három autót indíthattak volna. Nem lett volna itt probléma.

A medve nem játék.

a.carkey
Persze, szép, de bocs: tavaly megvolt a lehetõség, hogy Max nélkül új bajnokságot indítsanak. Nem tették, szóval inkább csendben kéne maradni, és annak örülni, hogy nincs nekik még több ellenfél (elég lesz a McLaren, Mercedes, Sauber, stb..

(Amúgy meg: Muhahaha! A Ferrari, mint fõ kereszteslovag, aki azért aggódik, hogy kevesebb ellenféllel kell versenyeznie, és aki van, az sem túl acélos, különösen, hogy volt olyan szezon, amikor az USAban két másik csapattal fejeztek be egyedül versenyt és CSAK ezzel tudtak nyerni. Szóval kicsit átlátszó, ráadásul csak akkor nyilatkozik valaki ennyi sok okosságot, ha baj van az autó fejlesztésével. Különösen annak fényében, hogy ha 1991ben a Minardi elõttük végzett volna egy idõmérõn, akkor legszivesebben átfestették volna pirosra ... Olyankor sem fájt a fejük, amikor 1990ben Life Racing Development, meg a Coloni nevezett a vébére. Ja, azok olaszok, olasz pilótákkal?)

A Renaultos dolgot meg inkább passzolom, mert baromság. (Ilyen alapon a Honda-Brawn is kritizálható, blabla.)

A medve nem játék.

Legend Killer
lehet merényletet követtek ellene és belefulladt1spagettibe 😄.

csakviccelek, todt jó arc.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Dietrich
én szerintem meg a ferarinak semmi joga már pofázni..megvolt a lehetõsége hogy tegyen az ellen ami most van (Moslék megbuktatása)de nem tett semmit..így aztán ez csak egy hír hogy róluk beszéljenek 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Én csak azon csodálkozok hogy Todt meg sem nyikkant ezügyben. Egyátalán még a helyén van?😄D hónapok óta semmi híre meg semmi nyilatkozat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha
En most arra gondoltam, hogy a maradek F1 milyen lett volna az uj kis csapatokkal. Nem csoda, hogy Berni azt nyilatkozta, hogy mar nem epitette volna fel ujra az F1-et. Valoszinuleg nagyon is tisztaban van vele, hogy "legendas", nagy multu csapatok nelkul nem er semmit az egesz. Mivel neki se tetszik az uj pontrendszer, nekem most eppen szimpi az oreg.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
Nagyon nehéz ügy, eleinte én spec nem hittem benne, aztán ahogy jelentkeztek a pályák, és a csapatok mellé álltak a versenyzõk, valamint még a MotoGp-s Dorna is bejelentkezett...ott volt a az Eurosport, végül belegondoltam abba, hogy az a pénz aminek jelenleg a fele kifolyik az F1-bõl (és fog is még évtizedekig/azaz gyakorlatilag örökre) az megmarad a versenysorozatban.
Szal a végefelé már nem volt annyira nehéz elképzelni...
De aztán másképpen alakult.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mcmoha
Most jol lehet kovetkeztetni arra mi lett volna az F1-bol ha a nagy csapatok sajat bajnoksagot inditanak.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
Viszont egyvalami elvitathatatlan tõlük...a legrégebben létezõ F1-s csapat, gyakorlatilag amióta létezik az F1 ott vannak sikeresen-sikertelenül.
Megfogalmazhatnak kritikát, kicsit talán erõs, de van benne igazuk sztem.
Azok a mondatok visszahangzanak bennem, hogy ha kell feltöltik a GP2-bõl az F1-t, meg az F1 túléli a Ferrari távozását is...stb.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Legend Killer
azér nem lépett senki ki, mer kell a pénz, a média, meg az F1. v nemtom.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Ferrarinak igaza van 😄<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>. kár, h nem ott van Michael 😛.

olaszok, ha valamit olyan elannal csinalnanak, mint ahogy a pofajukat jartatjak, a vilag vezeto gazdasagi hatalma lennenek...

egy francia, egy brit es egy nemet vezette oket a csucsra, most ott van ket latin, akik kozul az egyik a hatterben biztos mindent meg fog tenni, hogy kicsinalja a masikat - lehet majd az O tetemukre is rarabol egy ukran hiena...

http://gaborszantai.co.uk/

HunnernesKonge
Igazuk van, de amikor ott volt a lehetõség hogy kilépjenek ebbõl a majomparádéból akkor nem csak nekik, de mindenkinek inába szállt a bátorsága...Ebben a megvilágításban már egészen másképp fest ez a hír
Dietrich
európa, FIA, Ecleston..nem képes megérteni azt, hogy ha amcsi csapat kell a F1-be akkor az vagy Ganassi vagy Penske fõnöksége alatt és amcsi versenyzõk (vagy esetleg ausztrálok mint Briscoe aki végül is nagyapja révén magyar is)hogy legyen nézettség (ergo érdekelje a jenkiket)és lenne szponzoraik is és akkor mehetnek amcsi versenyt is. De mivel a michelin elintézte, hogy az a kevés jenki aki kiment F1-re a büdös életben többet nem fog csak ha a felsorolt emberek nem vesznek részt egy F1 projektben.
Attól még nem lesz szponzor mert elnevezem amerikai teamnek..szponzorok ráadásul autókat szponzorálnak amerikában nem teamet.

Ez a USF1 a kezdetektõl fogva egy fantom team volt se autó se versenyzõ se semmi..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Dietrich
Mercedes next to exit F1?

(GMM) The newly launched Mercedes GP team needs to win grands prix in order to maintain the support of its parent Daimler. That is the clear message of the German carmaker's chief executive Dieter Zetsche, who told manager-magazin.com - in an interview to be published on Friday - that winning is "a condition" of the project.

Mercedes, along with its shareholder Aabar, has taken over the title-winning Brawn team and is fielding an all-German driver lineup this year featuring Michael Schumacher.

But Zetsche warned that, notwithstanding some expected defeats, if there are "clear signs" that Daimler's money could be better spent outside of F1, "we'll have to make a new decision".

"The fact that Aabar came along with us as an investor not only shows that we are distributing our risk, it is also a signal that the formula one team must pay for itself," he added.

"We take our guidance from Gottlieb Daimler, who said 'The best, or nothing at all'," Zetsche said.

Legend Killer
-z

Legend Killer
és harmadikként Michael Schumacher elhúzz és megnyeriiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Máté94
Bázz kiütötteelek?😮
Hát igen Schumi még belefog köpni a levesbe de VB már szerintem nem lesz, de ki tudja😊
A McLaren mindig is nagyon szép autókat hozott össze, és idén sem csalódtam... ^^

Más... kíváncsi leszek Schumaher-re hogy felejtett-e valamit. Bár kétlem, nem a víztõl lett õ 7-szeres VB gyõztes...
Máté94
Ilyen csatákat akarok!<#eplus2>
Máté94
Ugye?<#finom><#szeret>
csodás ez az autó... 😊
proway
Csak mert valamelyik fórumban olvastam aláírásként, de már nem emlékszem rá 100%-osan.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Legend Killer
ok.

Totti5
Kicsit nyersen fogalmazata meg, de arra gondol és olvasott valamit amiben errõl volt szó. Alonso a Santanderrel kötött szponzori megállapodást, de még anno a Mekihez is vitte, most pedig a Ferrarihoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legend Killer
<#fejvakaras>.

proway
Sziasztok. Az a Kimi mondat érdekelne amiben azt mondja h 2szeres világbajnok fizetett azért h versenyezhessen, csak h pontosan h szól?
Esetleg tudja vlki?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

tmp
Ahogy látom a McLaren is csinált valamit a kerékanyával :

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Legend Killer
én is várom<#eljen><#hawaii>.

Áhh végre! 21 nap múlva kezdõdik a 2010-es idény! Már alig várom! ^^

A McLaren idén is nagyon szép autót csinált szerintem...
<#idiota>

Ulvar
Miért csak pozitív vélemények kerülhetnek fel egy fórumra?? Vicces fiú vagy te 😊. Még mindig nem érted...én össze f..om a bokám régi futamok láttán, de ez ami most folyik rossz...és össze lehet hasonlítani más autósporttal hogy máshol mégis lehet élvezni, itt pedig nem. És keresem a választ hogy miért nem, de ilyen mentalitással hogy csak a jó dolgokat keresgéljem nem lehet elõrébb jutni a válaszokkal nem de?

írtam vagy 2 héttel ezelõtt hogy mennyire örülök hogy végre a difit csökkentik, meg a leszorító erõt, már rég örültem F1 hírnek ennyire.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar

Ezekre a pályákra felesleges pilótát ültetni az autóba...
Ez igen, vagy inkább nem..., de ha gondolod el lehet innen menni, akinek nem tetszik az F1, nem itt kell vergõdni, nem kötelezõ F1-t nézni.
Nem, de az ovál pályák is anyira izgalmasak mint az újjab Tilke pályák...
Ulvar
Nézd bazzeg ha flémelni akarsz tõlem csinálhatjuk. De elmondanám hogy a 2nek itt tényleg semmi köze...Ovál teljesen más mint road meg street de tudom még mindig felfoghatatlan ez. Ezt csak az tudja felfogni aki kipróbálta. Kérdezd meg Doornbost, Mansellt, Piquet, Mario Andrettit...olvasgass.

Ja egy Nascar pályát bemutatnék 😊.

Bristol

Norbi1990
Milyen ovál pálya???
Nem említett semmilyen Ovál pályát Ulvar.
Ovál pályák ?<#fejvakaras>, azok aztán változatosak...
Ulvar
Ha megfigyeled a nem régen épített pályákat húúh nem is tudom visszamenõleg mikor építettek minõségi pályát...semmi szint különbség nincs az újakba...talán Törökben volt...az jó is verseny pályának...de az összes többi...síkabb mint az Alföld...

Legend Killer
ezeket a gondolatokat írjátok meg F1nek 😄.

b-type
Azé' mondom 😊
Ahogy építenek újra egy normális futómûvet akkor rájönnek mennyi qva jó pálya van a világon.
Most is két külön tengelytávú autót építenek, meg Monaco-ra más kormányáttételt, meg Monza-ra más aero-t, .... hát építsenek egy olyat aminek a futómûve kibírja a 5 centinél nagyobb elemelkedést egy keréken.
Mert különben sose' lesz vége az unalmas pályáknak sztem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Dugóhúzóba felakadnának ne viccelj, az baleset veszélyes, hát be kéne tenni egy gumi falat a kanyar elé hogy eléggé lelassítson az autó és ne repüljön el!!!

...viccet félre téve, az nem lenne rossz hely versenyzésre...csak ezekkel az autókkal tényleg nem lehetne ott elõzni...mert anno egy CC autó simán megcsinálta, de ezek az F1 verdák nem hiszem. De ha csökken a difi méret akkor király lenne, meg nagyobb motor teljesítmény. Akkor lenne verseny nem is kicsi.

AZ FIA és egyes csapatok hozzáállásának tükrében nem olyan lekicsinylõ ez a szám <#buck>
b-type
F12=F1 <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Esik a Nascar nézettsége is (5 éve folyamatosan), megy is a fejvakarás hogy miért.
Az IRL is elég nagy fejvakarásban van,..és lesz ha DW autó lesz, és Sato megnyeri a legendás 500mérföldest. 😊

Ráadásul a két sorozat közt van érdekütközés is. Simán be lehetne suvasztani az F1-t egy két futamra...az F1 sztem nem veszélyeztetheti a Nascar-t soha, és az Indy 500-t sem.
De lenne nézettsége, a gyártók is mennének...Viszont az Amcsik nem fognak ennyi pénzt kiköhögni.
Én rázavarnám õket Laguna Seca-ra, semmi Indianapolis vagy más, pláne utcai...ha az F12-s csapatok Amcsiba akarnak jönni, akkor versenyezzenek Laguna Seca-n, nem betojni a baleset lehetõségétõl.

Ulvar
UPSZ rossz helyre posztoltam! sry....admin törölje plz!