182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #109498 Picit nezzel utana, hogy ki volt, aki a buntetest kiszabta:)
Amugy ha nem lennel newbie es itt lettel volna, akkor kitargyaltuk, de az osszes F1-es oldalon serelmeztek, hogy nem fuggetlen a kijelolt biro. Csak olvasni kell es googlet hasznalni. -
IXEMGabeo #109497 KERS nélküli autó. Red Bull kérlek szépen KERS is nélkül is pokolian gyors Elvégre Vettel nem tudta volna Hamiltont se megelőzni, pedig megtette még a futam közepén...
egyébként van KERS-e a RB-nak csak 2009-es technologia biztos tudod... -
hát jah, birom az olyan embereket akik elolvasnak pár pletykát, és máris azt hiszik hogy jobban átlátják a dolgokat, mint maguk az érintettek. -
IXEMGabeo #109495 2010-es szezonban olyan nagyon nem maradt el Hamiltontól. Hamilton volt az, aki önhibájából dobta el a gépet nem is egyszer, Webberrel összeakadt, Massával is mindkettő szintén amatőr hiba volt. Buttonba Vettel beleszállt, Monacoban a hűtését elszúrták ezenkivül szorosan ott volt Hami mögött...időmérőn valóban 2-3 tized volt nagyságrendekkel kettejük között és az a 20-on akárhány pont nem olyan sok, ami jelzi, hogy a konstruktőri vb-ben 2. ok lettek. Nem szar Button a mezőny egyik legokosabb pilótája, csak neked nem tetszik az észrevehetetlen lágy stílusa. Pedig ő bánik a legjobban a gumikkal ez most egy véletlen futam volt, ahol nagyon nem jött ki neki a lépés.
boxutcás esetről annyit, hogy Hamilton is baromi amatőr volt 2008-ban amikor nekiszállt Kiminek hátulról. El is vettem volna helyben a licenszét. -
vinc3nt #109494 ezzel a történettel azért nem tudsz vitázni vele szemben mert ő mr. X. -
nem tudom feltűnt-e. de eddig 2 hozzászólására válaszoltam. azt a kettőt speciel elolvastam, a többit nem. -
tudtommal a ferrari mérnöke szivárogtatott információkat, és egy fénymásolószalonban lett először gyanus valakinek, hogy elég speciális, és bizalmasnak látszó adatokat másoltat valaki, egy "nyilvános" helyen. de ne zavarjon :D -
Ő a full hülye, mikor te olyanokra válaszolsz, amit végig sem olvasol
Riszpekt.
-
légyszíves ne reagálj a hozzászólásaimra, full hülye vagy. benyögsz olyan infókat amire a kutya nem kíváncsi... gőzöm sincs mit hol írtál, végig sem olvasom a hozzászólásaidat... -
vinc3nt #109489 valószínűleg meghoztak egy büntetést egy adott szituációra és kenterbe szarták hogy Alonso vagy Hamilton ezzel vesztett vagy sem pozíciót. -
meg azért mert lenyomja egy kersnélküli autó, úgy hogy reagálni nem tud rá. na meg mit tett le eddig az asztalra? 2009-ben, az első 7 futamból 6-ot megnyert, 1-en pedig 3. lett ez 68 pont, majd a maradék 11 futamon sikerült neki összekukáznia 27 pontot, csak hogy világos legyen a 7. futam törökország volt, onnantól dobogós helyezése sem volt az utolsó futamig, ahol is sikerült neki egy 3. helyet összeszednie. 2010-es teljesítménye is elég kiábrándító volt, 24 pont hátrány Hamiltonnal szemben, úgy hogy hamilton asszem 4x kiesett... soroljam még hogy button miért szar, vagy ennyi elég ? -
G_ArchAngel #109487 Nem erted. Se olvasni, sem ertelmezni nem tudod a szoveget. Hol irtam, hogy nem kapta meg a beallitasokat?
Tessek, idezd... -
IXEMGabeo #109486 tudod nem minden autó és stílus egyezik meg. Button a középső etapban szenvedett és hamar elkoptak a gumijai holott a leglágyabb stílusa neki van. Ez nem elsősorban az ő hibája annak oka van, hogy légüres térben neki koptak el a gumijai. Ilyen alapon Hamilton is egy amatőr volt a múltkor, mert nem volt képes védekezni és cikázott, ráadásul ugyanúgy elkoptak a gumijai. Még Buttontól a hiba és a gumik ellenére is nagy dolog volt h ott tudott lenni...
Webber pedig lágyon volt a végén ezt vedd figyelembe, míg Button kemény keveréken volt -
hát persze, gondolom akkor hamilton mclarenje véletlenül volt ugyanolyan gyors 
109480: csak 97 óta nézem rendszeresen, lehet még nem láttam eleget -
IXEMGabeo #109484 sztem itt felejtsük el egymást, te csa a felszínt látod
azért amatőr Button, mert eltéveszti a boxutcát?:O
-
G_ArchAngel #109483 Hol irtam, hogy buntetni kellett volna?
Egyikuket sem kellett volna szerintem, de ha buntetnek, akkor legyen hatasa, vagy akkor be se idezzek. -
nem bűnbak, csak bűnös. rinyálnak itt a népek, hogy a ferrarit és alonsot sosem büntetik. bezzeg vettel mai mutatványai felett simán el siklanak.
de hogy lásd nem vettelből akarok bűnbakot csinálni, így megemlítem buttont, aki ma is bebizonyította, hogy amennyiben nincs alatta egy olyan csoda autó mint a brawn gp 2009-es járműve, akkor nevetségessé válik. még egy kezdőtől is nevetséges lenne, ha rossz boxba állna, majdpedig webber lenyomja, úgy hogy nem is volt jó az autójában a kers + addigra a gumijai is igencsak le lehettek pusztulva, ha azt vesszük hogy alonso gumijai attól romlottak el, hogy schumacherrel kakaskodott, akkor webberé jóval rosszabb állapotban lehettek mire button mögé keveredett, és mit láttunk ? sima előzést... -
G_ArchAngel #109481 Az auto kesz volt, Pedro a Bridgestonerol szolo informaciokat tesztelte (ez uj terulet volt a Michelinrol atvalto McLarennek) es emailezte at Alonsonak, a levelezest a nyomozas alatt megszereztek, ezert kotott vadalkut Alonso es kopte be a McLarent.
Hamilton ellen semmi nem szolt, csak a ket spanyol ellen. A zsarolasnak es az alkunak koszonhetoen Alonso meguszta. -
IXEMGabeo #109480 és még én vagyok a cigány:D, ő tényleg mindent tud! állítom, hogy 4 éve se nézi az F1-et...de csak feltételezés... -
vinc3nt #109479 Indokold meg légyszíves mért kelett volna olyan büntetést kiszabni amivel Alonso is veszít egy helyet. -
#109467-re
Nyilván nem szabálytalan a redbull, ha eddig minden vizsgálaton átment, de te okosabb vagy mindenkinél. -
IXEMGabeo #109477 kiskapuk mindig is lesznek főleg az ilyen teszttilalom féle szezonokban. A tervezők keze megvan kötve, de Newey még így is zseniális és a 2009-es Brawn Merci is...tavaly pl a Mclaren bevezette az F-csatornát, ami szintén nagy előny volt náluk ezt miért nem veszed számításba? be is tiltották, tehát kiskapu volt... -
hát mert 2007-ben alonso 1 személyben volt a mclaren csapat, magának cserélt kereket, a lopott anyagokból ő tervezte a kocsiját, ő volt a nyalókásember, és a csapatfőnök is. így csak alonsot terheli a felelősség, és így joggal lehet csalónak nevezni. Természetesen Hamilton és a McLaren csapat szent és sérthetetlen, most sem a Red Bullról koppintott elemek miatt jók, ne gondold
-
IXEMGabeo #109475 utolsó sorodra a válasz:
2007-ben Hamilton szopatta be Vettelt a SC mögött miután nekiment hátulról Webbernek...az sem volt csúnya számodra mi?
most miért Vettel a bűnbak számodra?
mai nappal Massa és Button is büntit kaphatott volna (ha szőrösszívűek) ennyi erővel, de felesleges itt büntetgetni. Régen se pl alig büntettek, de ezekszerint te a 90-es években még a bölcsőben voltál, ezért nem tudod... Egyedül Perezt kapták el jogosan áthajtásossal... -
G_ArchAngel #109474 20 (drive through) es 30 sec-es (stop and go) buntetest adhattak volna futam leintese utan.
20 sec eseteben:
- Hamilton veszit egy helyet
- Alonso nem veszit
30 sec eseteben:
- Hamilton veszit egy helyet
- Alonso veszit egy helyet
A buntetesnek altalaban van hatasa. Ebben az esetben nem volt. -
mert ahogy a brawn, úgy a red bull is a szabályokat feszegeti. pontosabban átlépi csak nem lehet rájuk bizonyítani. 2009-ben a dupladiffúzor volt a "sláger", ha azt vesszük szabályos, ha azt nézzük hogy a 2009-es szabály változtatásoknak pont az egyszerűbb előzések és egyszerűbb autók voltak a céljai, akkor meg szabálytalan. most meg ezek a hajlékony cuccok, a teszteken megfelelnek, 300 felett meg majdnem a földet súrolják... igazából a legjobb az lenne ha ezeket élből szabálytalannak minősítenék, és minősítették volna 2009-ben is, csak az meg az izgalom rovására mentek volna, így szabályosak -
IXEMGabeo #109472 kisebbségi?:D honnan tudod, hogy c-vitamin vagyok?
bevezették, de olvasd el a szabályzatot miszerint rajtnál engedélyezett a többszöri irányváltás...múltkor is ezzel jöttek néhányan, holott a sajtó semmiféle Vettel cikázásról nem beszélt. Gyula is csak a pánikot keltette ezzel... -
vinc3nt #109471 Látod és valami hihetetlenül megvan győződve arról hogy az aktuális csapat ahol éppen Alonso versenyzik csal/szabálytalan/lop/öl/hazudik/bunkó/fia támogatja/ és amikor valami tényt odab@szol neki akkor meg "hát de irónia bazki". Próbálom vele megértetni hogy mennyire elvakult Anti szurkoló de még nem esett le neki. -
Ebben az idényben vezették ezt be tudtommal, vagy legalább is idén kezdték el ezt hangoztatni. egyébként kedves anyádat trollozd le te kisebbségi... amúgy más az ha valaki a 17 helyről indul, és megy összevissza, hogy előzni tudjon, és megint más, hogy bealszik a rajtnál, és megy mint a mérgezett egér. nyílván szabálytalan ha a sajtó is foglalkozik vele, de te biztos okosabb vagy mindenkinél. ja és vettelt külön fejberúgás illetné a kis mutatványáért mikor hamilton meg akarta előzni. gondolom "véletlenül" felejtett el kigyorsítani, és még véletlenül sem az volt a célja hogy hamilton hátulról belekóstoljon... -
IXEMGabeo #109469 másutt, amikor 2009-ben a Brawn volt a csúcs, akkor azzal jöttek, hogy őket Segíti az FIA. Az ilyen, hogy mindig az élen levő csapatok a vitatottak... -
IXEMGabeo #109468 egyikőtök se szánalmas, ő utálja Alonsot, te szereted ezen nincs mit szépíteni. Ha valamelyikőtöknek nincs igaza, az úgyis előbb utóbb kiderül...mondjuk amiket régebben linkelt Alonsorol, hogy De La Rosával karöltve szereztek adatokat a Mclarennél felettébb elgondolkodtató (ebbe ne menjünk bele) -
te nagyon beteg ember lehetsz. melyik futam nézése közben sikerült kitalálnod hogy a "bíró" a ferrarit támogatja? mert ahogy én látom, inkább szanaszét szopatják a ferrarit, amikor csak lehet, nemhogy segítenék... és ha már itt tartunk, a red bull-t segítik 2009-óta minden lehetséges módon, főleg 2010 óta. nevetséges, nemhogy a szárnyuk hajlik, hanem az egész autó olyan mint valami kindertojás játék, hol itt hajlik-hol ott görbül. na és ezt nem sikerült eddig szabálytalannak minősíteni... -
IXEMGabeo #109466 te láttál e már valaha megbüntetve valakit rajtbeli cikázásért??? nem, pedig számos példa van rá, fogd a youtube-ot és tölts el egy kevéske időt a géped előtt rajtok bámulászásával...majd meglepődsz kedves troll barátom -
vinc3nt #109465 Nem is az hogy elvakult vagyok ha félévente egyszer posztolok az sok. De baszki futam után feljövök a legelső dolog amibe belebotlok Arcember fikázza észérvek tények nélkül. Bár nagy általánosságba leszarom és nem szolok neki hogy amit beszél az faszság néha elgurul a gyógyszer. Döntsd el melyikünk a szánalmasabb, én aki Alonsonak szurkolok vagy ő aki ellene És minden futam után ócsárolja ha nyer azért ha nem nyer azért, ez megy évek óta. -
Rajtnál a komplett mezőnyt megbüntethetnék, Karthikeyan kivételével, mert hátul hiába cikázik. -
szépen beszélj már te anyaszomorító. amúgy hogy a vetteles kérdésre válaszoljak, és kijavítsam kedves ixem-et is... vettel simán büntetést kapott volna a rajtjáért, ha hamilton nem előzi meg így is. egyébként nem tudom kedves ixem milyen "nem szokás ilyenért büntetést adni"-ről beszélsz, mikor ez a hülyeség idén jött be, legalábbis lett ennyire kihangsúlyozva. -
Menny már innét és inkább fejezd be az adatlapod, unalmas vaaaaaaagy...
-
IXEMGabeo #109461 ennek ellenére túlzottan elvakult vagy vele szemben...ne gyere azzal, hogy én Schumival, mert a 2 pilóta közül Alonso vétett idén több hibát... -
értem, végülis ha egyiksem kapott büntetést így értelemszerű -
vinc3nt #109460 buzi vagy? a saját aberráltságod ne vetítsd ki másra kösz... amúgy meg archangel cidázza Alonsot amint látod a mai nap is ő kezdte a flémet és ő az aki rendszeresen posztol valami orbitális baromságot róla én gyakorlatilag csak olvasgatok meg helyesbítek.