FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Már alig várom<#puszis>

I met God. She's black

Legend Killer
én meg bevágnék1xxl-es pizzát 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
én inkább a kávémat iszom meg 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
Már csak 9 nap!!!!444
Szombaton számoljunk vissza 15 perctõl😛

I met God. She's black

Legend Killer
én már várom nagyon az elsõ versenyt, meg a többit is utána<#eljen><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
Bakker azon vitáztok amihez igazából semmi közötök xDDD. Mennyire vicces itt mindenki. Ezért nyírnám ki a bulvárt és a médiát mindenhonnan...a szart kavarják és utána idióta emberek okoskodnak ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Legend Killer
simán<#eljen><#hawaii>. persze azért, mert egy ilyen, rögtön a többit is ilyennek kell minõsíteni? hülyeség.

M@TriX
végülis, csak eltaláltad 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

úúbazzmivanitt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HunnernesKonge
Srácok tekerjünk vissza a 2évvel ezelõtti kommentekhez, olvassuk el õket ujra; nem kell megint beírni ugyanazt mindjárt itt a szezonnyitó fókuszáljunk arra inkább
Norbi1990
Beszéltél velük? :o
Legend Killer
emellett attól, hogy ez a Nigel Stepney csíra ilyen, a többi Ferrari alkalmazott korrekt és rendes.

A végén még kiderül, hogy a Ferrari direkt adta oda a terveket, hogy utána lebuktassa õket, és kizárassa a Mclarent az F1-bõl, csak ez nemjött össze.
Azaz nem szoltak a Ferrarinak, hanem szivesen lattak a tolvajt, megvendegeltek, jo szavakkal illettek, aztan amit ajandekba hozott lopott cuccot, szepen felhasznaltak... Igazan gerinces viselkedes, meg rosszabb mint az egyszeri tolvaj...<#crazya>

Nem vedem, ugyanolyan tolvajok, hazudos, gerinctelen banda, mint a Ferrari, de nem loptak semmit, csak felhasznaltak amit egy Ferrari-mernok (Nigel Stepney) eljuttatott hozzajuk.

http://gaborszantai.co.uk/

Már emlékszem, szinte magam elõtt látom, hogy tiltakoztak a mekinél..., szemét FIA meg megbüntette õket, pedig ártatlanok voltak <#szomoru1>, feleslegesen véditek a mekit, egyik kutya másik eb,
Talan ha nem csak a cikkek cimet olvasnad el es kovetted volna a kozelmult esemenyeit, akkor sikerult volna feldolgoznod azt az informaciot, hogy a Ferrari egyik embere vitte el a terveket anno.
Bar ugye ez eleg osszetett ugy volt - a szobanovenyek es a taskaradiok nem tudtak ertelmezni a reszleteket.

cement
tudom. de az ellenségem ellensége a barátom alapon a kivárós taktika ugyanúgy mûködik...

respect to the man in the ice cream van

De annak meg semmi köze a Ferrarihoz
cement
akkor redbull bazmeg

Legend Killer
maradjatok má bassza meg. ne civakodjatok 😛.

Hogy jött ide a Torro Rosso ?
cement
egybõl vérpistizel, mit vártál köcsög?

egyértelmû, hogy a ferrari azért nem támadja már a mclarent, mivel a toro rosso meg a ferrari egy alom, minek támadják ketten? ha az FIA igazat ad a toro rossonak, ugyanugy elerik amit akarnak, és közben megvedik magukat az esetleges leegestol, ha meg sem szabalytalan a mclaren...

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ja..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mégis erre az oldalra hivatkoztál, ez alapján mondtál véleményt.
Dietrich
azért tud hol a helyed...<#levele>

az oldal meg egy szar pletyka oldal ez egyértelmû már..

Esetleg lehetne emberi formaban..?!

Sorry, számalmas balfaszt akartam írni.
cement
mit vérpistizel hülyegyerek

Miért szerinted a mekisek nem teszik ugyanezt ?, ja nem, õk viszik az autó terveit 😊, arra hogy ki mennyire izgatott: nem a Ferrari rohant a sajtóhoz dicsekedni.
nyaf nyaf

apa kezdõdííík

cement
jaj a ferrari szerint minden szabálytalan ami a mclarenen van... szanalmas balfaszok

Dietrich
nem változnak semmit..szar keverõk maradnak mindig is..

A Ferrari, és a Red Bull szerint illegális a McLaren hátsó szárnya

Minstrel
mert õk csak sisakban hallották eddig, lehet belülrõl ilyen macskahangjuk van <#vigyor>

http://topgearhungary.blogspot.com/

cement
ezeknél még én is jobban utánzom a kocsijuk hangját 😄DD

Norbi1990
Mikezek a macskanyávogások? <#banplz><#banplz>
mcmoha
Jopofa F1 elozetes.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Kimi ujra versenyezhetne Ladaval😊
(es Montoya is, mert ha jol emlekszem, Samara-val kezdte...)

Kit--Kat
Ráadásul ez Newey mániája.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ez egy fordítási/szövegértelmezési gebasz lesz...

A mezõny sokkal erõsebb lett azóta amióta sumák nem versenyzett.

Dietrich
Niki Lauda úgy fogalmazott: "Sokkal erõsebb a mezõny most, mint akkor, amikor Schumi még versenyzett."

szokásos évi elmés megjegyzés Laudától..hülkyébb már õ sem lesz 😉
Azért megkérdezném tõle idén nem versenyezz sumák vagy mi? 😄

Dietrich
25%-al résztulaj a ladában a rötyó..másik oldalra kiirhatnák: Dacia
😉

Erre van pénz, de WTCC-be induláshoz nincs ?
<#fejvakaras><#idiota>

desigo
szponzor xDD
Norbi1990

fail
Black Ghost
nem=ne