FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01 Felipe Massa
02 Nico Rosberg
03 Sebastian Vettel
04 Lewis Hamilton
05 Mark Webber
06 Michael Schumacher
07 Jenson Button
08 Fernando Alonso
09 Rubens Barrichello
10 Robert Kubica
11 Adrian Sutil
12 Kamui Kobayashi
13 Vitantonio Liuzzi
14 Sebastien Buemi
15 Pedro de la Rosa
16 Nico Hulkenberg
17 Jaime Alguersuari
18 Jarno Trulli
19 Timo Glock
20 Vitaly Petrov
21 Heikki Kovalainen
22 Lucas di Grassi
23 Bruno Senna
24 Karun Chandhok
Kíváncsi leszek hányat találtam el😄
gondoltam szólók nektek is!
aki szeretne jönni egy forma 1 tippversenyre az gondolja meg! minden versenynapkor lekell tippelni az elsõ 3 helyezettett (konstrüktõri és egyéniben egyaránt)...
1 helyzettt 3 pontot kap
2. 2õt
3.helyezett pedig 1 pontot kap.
szóval ha valaki kedvet érez iránta és van kitartása akkor az jöjjön a tippeljünk topicba!
Még nem kell leadni a voksokat mert azt elég az idõmérõ után is csak gondoltam szólók elõre.
Remélem nem lesz itt ilyesmi idén 😄
/flame on ^^<#taps>#taps>
respect to the man in the ice cream van
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
igazából remélem RTL klubos is lesz vhol... palikék csak jobbak lennének mint néhány szõröstalpú.
amugy teljesen mindegy, a 2. szakaszon vesztettek fel orat elektronikai hiba miatt...
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
http://gaborszantai.co.uk/
De az tény h A múlt év végén a francia állam nem akart támogatást adni a Renaultnak azért, mert kifogásolta h a Ladának ad a cég.
Vajon az miért is nem derült ki h jelenleg mennyi pénzrõl van szó? Kb azért mert nincs is pénz, csak képzeletbeli fizetés elengedés 😄
De sok felõl lehetne ezt nézni, és soha nem fogjuk megtudni az igazat 😊
nemlehet hogy 1ütt megyünk?😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezért aztán felajánlották a Ladának h pénz helyett mi lenne ha reklámot adnánk igyé'<#smile>#smile>