FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
masa 1 alonso 8? ez hogy jött ki? alonso jót szokott menni idõmérõn, kocsi meg ugyanaz
passatgt
Ha már itt tartunk, tippem idõmérõre:

01 Felipe Massa
02 Nico Rosberg
03 Sebastian Vettel
04 Lewis Hamilton
05 Mark Webber
06 Michael Schumacher
07 Jenson Button
08 Fernando Alonso
09 Rubens Barrichello
10 Robert Kubica
11 Adrian Sutil
12 Kamui Kobayashi
13 Vitantonio Liuzzi
14 Sebastien Buemi
15 Pedro de la Rosa
16 Nico Hulkenberg
17 Jaime Alguersuari
18 Jarno Trulli
19 Timo Glock
20 Vitaly Petrov
21 Heikki Kovalainen
22 Lucas di Grassi
23 Bruno Senna
24 Karun Chandhok

Kíváncsi leszek hányat találtam el😄

hali!
gondoltam szólók nektek is!
aki szeretne jönni egy forma 1 tippversenyre az gondolja meg! minden versenynapkor lekell tippelni az elsõ 3 helyezettett (konstrüktõri és egyéniben egyaránt)...
1 helyzettt 3 pontot kap
2. 2õt
3.helyezett pedig 1 pontot kap.
szóval ha valaki kedvet érez iránta és van kitartása akkor az jöjjön a tippeljünk topicba!
Még nem kell leadni a voksokat mert azt elég az idõmérõ után is csak gondoltam szólók elõre.
kifli
igen, a jó kurv... az a majo... hogy bas.... teherbe a kurv... 😄

Remélem nem lesz itt ilyesmi idén 😄
cement
én má most megmondom hogy hamilton lesz a vilagbajnok<#mf1>

/flame on ^^<#taps>

respect to the man in the ice cream van

Legend Killer
4nap és idõmérõ<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ScarY MAN
hát max annyi hogy páran megtippelik a befutók sorrendjét 😄 aztán abból szintén flame lesz 😄

...

konkrétabban F1 TOTÓ, vagy f1hirek, vagy f1 online vagy más netes tippelgetõs játékot
ScarY MAN
szerény személyen nem, de vannak itt sokan akik mások idegeivel szoktak játszani

...

Sziasztok, szoktatok f1-gyel kapcsolatban játszani?
Mi van bannoltak onnet..?!<#buck>

Dietrich
pletyka oldal <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
Legend Killer
kúl, kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/14933/32/a_hispania_racing_karbon_helyett_femet_hasznalt_autojaban/

Legend Killer
ehm, linket tedd be má rendesen pls, me nekem nem hozza be, about blank, v mi. kösz.

Norbi1990
Jah, majd kilökik a többieket amikor lekörözik õket xD
bardocz
Viszont kurva strapabíró lesz<#idiota>
Gyerekek, hogy F1-is legyen... A Dallaranak nem szoltak, hogy F1-es kocsit kell csinalni, nem valami Indycaros tankot...: Fem vazon valami...

Sõt még autót se

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Norbi1990
Akkor szerintem te még nem láttál egy rally versenyt sem!
Ismét egy bölcs gondolat! Dehát azthiszem lassan mindenki hozzászokott,hogy tõled többet nem is várhatunk...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ha visz tányéros beltérit, akkor bárhol lehet retekklub.
Dietrich
magyar lakta részen biztos, hogy van retek klub..mert akikhez mentünk Gyergyóra ott volt az is meg TelaViv2 is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

matthias92
akkor jó 😊)
igazából remélem RTL klubos is lesz vhol... palikék csak jobbak lennének mint néhány szõröstalpú.

Dietrich
Lotus is gyári ha úgy vesszük..

Dietrich
2000-ben voltam Kolozsváron pont a magyar nagydíj alatt és adta valamelyik román adó..igaz arra nagyon figyeltek, hogy a magyar Himnusz ne legyen benne mert a felvezetõkör közepénél jártak kb. mikor kapcsolták a helyszínt 😉

ellenben volt 5. leggyorsabb is elotte...

amugy teljesen mindegy, a 2. szakaszon vesztettek fel orat elektronikai hiba miatt...

http://gaborszantai.co.uk/

Igen kozvetitik 😊 RTL klub es a TVR1is (roman tv ) 😄 Szoval nyugodtan meg tudod nezni 😉

Totti5
Ez sem tartott sokáig. Nem egyszerû ez a rally. F1be lehet hibázni, max lecsúszik az ideális ívrõl, de itt ilyet nem lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Mindenki valahogy így kezdte a rallizást.
Ez nem meglepõ.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

matthias92
csütörtöktõl valamikor 4-5 nap múlva érünk haza. Gyimesek. 😊😊

Michelisz Norbi futamat ellenben az Eurosport kozvetiti...

http://gaborszantai.co.uk/

ladarevolution
Igen mindenki ezt hiszi, mert ránézésre ez logikus 😊

De az tény h A múlt év végén a francia állam nem akart támogatást adni a Renaultnak azért, mert kifogásolta h a Ladának ad a cég.

Vajon az miért is nem derült ki h jelenleg mennyi pénzrõl van szó? Kb azért mert nincs is pénz, csak képzeletbeli fizetés elengedés 😄

De sok felõl lehetne ezt nézni, és soha nem fogjuk megtudni az igazat 😊

Firerock
szombat vasárnap hétfõ DÉva😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

matthias92
mikor mentek meg hová? 😄

Firerock
nekem is ugyanez lesz😄
nemlehet hogy 1ütt megyünk?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

matthias92
mmint az RTL adásából, nem a forma1bõl. Se híre, se hamva nemvolt F1-nek. persze az akkor volt, mostanság lett szerintem inkább divat.

matthias92
mikor 4-5 éve kinnvoltam akkor volt RTL, de csak ilyen összevágott nemtudom miket mutattak belõle. :/:/

bardocz
Szerintem erdélyben tudtok találni RTL-t.
matthias92
románban közvetítik valamellik adón majd a futamot? mert pont azon a hétvégén leszünk osztálykiránduláson Erdélyben. <#gonosz1> és kár volna bármelyiket is kihagyni a másik miatt.

McLaren, Red Bull nem gyari, de elol vannak... Gyaribol meg gyak. 2 van, a Merci, meg a Ferrari... A Renault meg felgyari... Szoval nem mukodik..

Totti5
Nem is rossz ötlet. Gyári és privát hisz két külön kategória, mint a WTCCben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legend Killer
meg pára középen is lesznek<#hehe>.

Legend Killer
<#violent>

Ulvar
lesz 4-5 csapat hátul a többi elõl tehát ketté lesz osztva a mezõny...lehetne külön pontozás is komolyan 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

M@TriX
jó évadnak ígérkezik, tehetséges(nek tûnõ) újoncok és (vén)öreg motorosok csapnak össze, kíváncsian várom az elsõ menetet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem megy ez neked.. Az orosz versenyzo miatt Putyin szolt a kamarasnak, hogy kene nemi penzmag a srac moge.. At egyik kis fiokban leltek nemi rubelt, az atkerult a Ladahoz, a Lada ugyan veszteseges, de azert nemi kis sappal a penz eljutott az anyaceg (lasd. Renault) F1-es csapatahoz, es egy logo lett belole a kocsi oldalan... Olajjal festettek ra....<#hawaii>

ladarevolution
Ez kb olyan "támogatás" lehet h a Renault nem akart a Ladába X összegnél többet tolni, mert a franciák már lázadtak h mi az h a francia állam tolja egy francia cégbe a pénzt miközben a cég meg tolja egy külföldibe.
Ezért aztán felajánlották a Ladának h pénz helyett mi lenne ha reklámot adnánk igyé'<#smile>