182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #109697 bazz, F1 topic, a tortenelem is belefer:) -
nem,csak ha pár ember elfogadná,hogy eljárt az idő massa,raikkonen,alonso,és sumák felett,akkor nem lenne állandóan balhé... -
Ráférne már erre a topicra egy normális moderátor. -
Ja én azt hittem a Ferrariban 6 :D -
Nick Heidfeld, Giancarlo Fisichella, Jacques Villeneuve, Michael Schumacher, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso -
Az a 6 csapattárs nekem sehogyan sem jön ki. -
IXEMGabeo #109691 örüljön neki, hogy szerzett vele dobogót... -
G_ArchAngel #109690 Felipe kezében a tábla...?
-
-
Salo jófej, de amúgy a Ferrari vette el tőle az egyetlen esélyét a győzelemre, ez biztos böki kicsit a csőrét még. Igaz ők adták alá az autót is amivel jól tudott menni. -
Wlanseraf #109687 Megnyugodtam:) -
G_ArchAngel #109686 1 kommenttel alatta, amire hivatkozott? -
sKeezo #109685 akkor ő maga az ördög :((
....:D -
Wlanseraf #109684 Forrás? ezért szoktak linkelni:D vagy ezt te írtad?:D -
vinc3nt #109683 Fernando Alonso az előző idényre visszamenőleg zsinórban négy futamot fejezett be anélkül, hogy felállhatott volna a dobogóra, a Ferrari versenyzőjeként ez a leghosszabb negatív szériája.
A 6. ferraris idényében járó és Alonso személyében a 6. csapattársát „fogyasztó” Felipe Massa az összes szabadedzést a 6. helyen zárta, a 6. rajthelyről indult (az időmérő második szakaszában is a 6. lett), a 6. helyen ért célba Sanghajban, és 6-os rajtszámú autójával a 6. helyen áll a vb-pontversenyben.
lol -
IXEMGabeo #109682 ezt a linket szerettem volna:)
szerencsére változtattam a jelszón és, ezt igen nehéz lesz feltörni... -
IXEMGabeo #109681 feltörte vmelyik baromarcú a regemet tuti...ez nem én voltam:) -
Wlanseraf #109680 

-
xDDDDDDDDDDDDD LOOOL LEBUKTÁL!! XDDD
na majd törlik ne aggódj :))). -
IXEMGabeo #109678
nosztalgikus video, amikor még jóban voltak. Furcsa részegen kijött Anikóból mennyire is utálja Alekoszt. Itt megpróbált volna a bizalmába férkőzni. Meg kell hagyni ügyes lett volna...
elhiszem, hogy idegesítő neki h Alek bújik túlzottan, de ezért ilyet mondani neki, hogy NEhogy te nyerd meg, akkor már inkább a Jerzy, hát fura:D pedig itt mennyire jóban voltak -
IXEMGabeo #109677 most jutott eszembe.
Sportolók hány éves koruk után részesülnek a nyugdíjból?:D vagy náluk hogy működik ez az úgymond juttatás? -
Eladja a R25ös Rönóját és máris ott a nyugdíj:D -
1. bekezdés
-
-
IXEMGabeo #109673 „Úgy tűnik, hogy Fernando Alonso egész idő alatt csak panaszkodik, legalábbis ezt mutatta az egész hétvége folyamán. Amennyire innen látszott, kicsit feladta ennél a pályánál. Azon gondolkodtam, hogy ez milyen rossz, miután három versenyen vagyunk túl és ő csak panaszkodni jön. Mindig csak magyaráz. Van egy barátom, aki szerint csak a nyugdíjhoz való pénzt jött begyűjteni a Ferrarihoz. – mondta Mika Salo, aki 1999-ben a Ferrarinál is versenyzett az F1-ben.
A második helyezett Sebastian Vettel-t is szemrehányással illette Salo.
„Ez egy kicsit rossz verseny lett Sebastian Vettel számára, annak ellenére, hogy második lett, de messze a legjobb autóval. Igen, a Red Bull messze a legjobb autó. Mark Webber jobban teljesített a versenyen, amikor szinte az utolsó kockáról a harmadik helyre került a megfelelő taktikával. – mondta erről Salo a finn MTV3-nak.
A Kínai Nagydíj győzteséről, Lewis Hamilton-ról úgy véli Salo, hogy ez csak a Pirelli gumiknak köszönhetően valósulhatott meg.
„Lewis Hamilton ezt megelőzően egész mást mutatott a versenyeken. Ő általában már az elején meghal az abroncsokat illetően, hamar elolvadnak alatta. Most egy könnyebb rajtot vett az elején, amikor a gumik még tovább tartottak. Most még Jenson Button sem tudta kihasználni az előnyöket a saját vezetési stílusában, és Hamilton élt is a lehetőséggel.”
„A jelenlegi gyakorlat az abroncsokat illetően őrülten jó, nem számít, hogy mennyire panaszkodnak a pilóták a tapadás hiánya miatt. Ha ez mind így is van, attól még minden ugyanaz, csak meg kell tudni, hogyan kell használni őket és megismerni azokat.”
ez qva nagy Mika Salo nyilatkozata xDDD -
IXEMGabeo #109672 Webber részéről teljesen jogosnak érzem... -
Schumacher parádésan kezdett - Kínai Nagydíj rajtelemzés -
Wlanseraf #109670 Az utóbbi pár kommented az a trollkodás csak szólok, én linkeltem egy nyilatkozatot alfonso mestertől... azt hittem ez egy F1-es fórum bocsánat.. -
Paliknak már semmi köze a ringhez. Talán jó lenne naprakésznek lenni mielőtt ilyen baromságokat összehordanak, de hát ződek... ők a bolygó egyik legnagyobb söpredéke, mert ahelyett hogy érdemlegeset csinálnának az ugatáson kívül semmire nem jók. -
G_ArchAngel #109668 Zárják be a Hungaroringet!
-
G_ArchAngel #109667 Az a baj, hogy en az MS-Brawn duoban is kezdem elvesziteni a hitemet...
Lehet a kis francia volt aki osszetartotta a csapatot? Mar csak O volt a nagy harmasbol a Ferrarinal, mikor az utolso VB cimet megnyertek... -
Pirelli tartósabbra fogja csinálni a következő futamra... remélem nem 1 kiállás lesz a vége pár hónap múlva. Érdekes hogy az RBnek meg a Mekinek nincs velük gondja, és a középmezőnybe sem nagyon sírnak. -
Már évek óta szánalmas, amit a boxban művelnek. Amióta se Todt se Brawn, azóta semmi különlegeset nem tudtak mutatni. -
Érdekes, másoknak megy vele a versenyzés. Lehet nem a gumiban kéne keresni a problémát. Sauber alatt működött eddig. -
vinc3nt #109663
-
Na jó. Nekem elég volt ennek a topiknak az olvasása. Egymást trollnak, retardáltnak stb. nevezitek. Pedig egyik 19 a másik 1 híján 20.
Azt hiszem -fav lesz ez a topik, amíg nem lesz házigazda. Pedig jó volt olvasni.
További jó szórakozást.
Sziasztok -
G_ArchAngel #109661 Sajtóvisszhang -
vinc3nt #109660 A saját aberráltságod ne vetítsd ki másra szoktam olvasgatni a fórumot és TE vagy az aki minden futam után kárörvend ha Alonso betlizik ha meg éppen nem akkor meg valamivel "csipkelődsz" ahogy említetted is... attól hogy nem reagálom le az összes retardált kommented még itt vagyok és látom mit csinálsz. -
G_ArchAngel #109659 Ugy tudom, hogy iden a pilotak nagyban befolyasolhatjak a gumicserek idejet, igy ok kerhetik elobb vagy eltolhatjak kesobbre. Persze lehet ezt csak olvastam, hogy ezt akarjak elerni a radiozas betoltasaval es azzal keverem. -
Rosszat nem mondott, de a színfalak mögött minimum leordítottam volna már a stratégák fejét, mert nem igaz hogy addig kell kint maradniuk, amíg úgy elfogy alókuk a gumi hogy mindenki leelőzi őket... rossz taktika + nem nyerőképes autó = rinya és szenvedés.