FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Lehet a Rallyban is hibázni, csak ügyelj arra, hogy közben véletlenül se legyen a sebességed nagyobb 40-50Km/h -nál 😊 Vagy se fa, se kõ,se árok, se szakadék ne legyen a közelben 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Máté94
Formula One Rally Championship<#idiota><#eplus2>
Norbi1990
<#taps>
Airbus A380
Tudom tavaly néztem. 😊 Vannak futamok emberi idõbe de sok van ami nem abba van. Akkor meg lehet görcsölni fenn van e torrenten ami valjuk be nem 100% így meg rászokni 1 sorozatra....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

fifi
így van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A mai futam utan kijelenthetjuk, hogy mind a Rally-ban, mind a Forma 1-ben egymas utan mennek az autok, elozni egyikben sem eloznek, de a Rally-ban nem lehet hibazni, sokkal nehezebbek a korulmenyek, mig a Formula 1-ben vigan visszajohetsz a palyara...

http://gaborszantai.co.uk/

Christian88
KERS

http://www.twitch.tv/hegii

petesilver
Lehet, KERS, de megegyeztek, hogy idén nem használják. gondolom így is kurva nehéz az autó, és még nehezebb kiegyensúlyozni, hát még a KERS-el!

Norbi1990
Múltkori futam este 7kor kezdõdött, szóval az nekünk pont hogy jó, és este 11kor vége is szokott lenni.
Persze az ottani esti futamok már nem emberi idõben kezdõdnek itt nállunk 😊
Airbus A380
Igen igaz teljesen más mûfaj a 2-

N ASCAR jellegébõl kifolyólag izgalmasabb azonos autók ovál pálya stb...

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

shumika
Kérdés: Lehet használni scart-ot vagy nem tom mi a neve de 80+ lovat adott rövid idõre.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Airbus A380
De F1-nélk törekednek rá hogy európába emberi idõbe legyen a NASCAR-ba sok verseny itreni idõ szerint éjjel van. marad a torrent vagy felteszik de lehet hogy nem. És ugye az F1rõl magyarul is millió cikket olvashataz NASCAR-nál annak marha jó aki ért angolul...

EU-ba terjeszkedne komolyan a nascar és olyan idõbe lenne ami európának is emberi akkor szorongatná az F1-et az tuti.

De szerintem baromira jól elvannak amerikába 250 millió amcsinak 😊

petesilver
Nekem bárhogy tetszik, mert F1, a NASCAR meg mindig sokkal jobb marad, de mert teljesen más mûfaj. Aki sír, annak jusson eszébe a Senna/Prost éra, vagy hogy Fangio volt hogy 1 kör elõnnyel nyert, vagy a Turbo korszak, ahol kerülgették a szívómotorosokat, vagy sorolhatnám. Sosem volt jó. Minden adott évet szídtak, és a régieket dicsõítették felruházva nem létezõ elõnyökkel. Voltak rövid korszakok, ahol sok meccselés volt, de az sem egész évadban.

Egy nagy különbség van a régi és mai F1 között: a 80-as évek elõtt igazi szörnyek voltak, látványra sokkal jobb volt ahogy azokkal menni lehetett. De nagy különbségek, unalmas versenyek akkor is voltak, és lesznek sokáig még.

Legend Killer
minden 😄: én mindennel megvoltam elégedve. itt túl szigorúan nézitek és ez a baj. becsülni kell ami van. még akkor is, ha ez sokak számára egy hatalmas szar 😄D.
bele kell nyugodni, nem piszkálni egymást és megbékélni vele, mert nem nagyon fog ez változni. idén valszeg nem. bár meglehet, hogy majd összeülnek dumálni és valami lehet lesz.
nemtom.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Norbi1990
Justin.tv-n mindig adják élõben a versenyeket!
Én ott szoktam nézni õket.
Black Ghost
Én jó fiú voltam, nekem elmondod hogy mi tetszett ? 😄
Airbus A380
Igen a NASCAR-ba biztos nem veszélyes ahogy azt a tartályt vállon viszik. Fura ott nincs tiltva.

Norbi1990
6-kor nézzétek az Indycar-t és az ötször izgalmasabb lesz mint ez a fos.
desigo
mint ahogy a te fejednek...
Airbus A380
Csak nem elérhetõ magyarul alig olvashatok róla bármit is. ÉÍlõbe meg végképp nem lehet nézni. ha nézni is lehet azon kell izgulni vajon fenn van e torrenten . 😊 Viszont az F1-el 1ütt lehet élni . Azt biztos adja a TV.

Ha a NASCAR venné a fáradságot terjeszkedni akkor viszont börni papa megnézhetné magát... így viszont a többség valószínû úgy gondolja ahogy én és így az F1 a befutó börni megnyugodhat.

Máté94
Elég unalmas volt.
Hamilton-nak viszont örülök és biztos vagyok benne, hogy fejlõdni fognak!
Hajrá Hami!
petesilver
Az a marketingduma 😊 DE ez volt a hivatalos verzió 😊

hedonist
ALONSO!!!!!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

petesilver
Oda már nem tudnak. A gyökerek úgy néztek ki, mint ha a mai versenybõl kihajítanál mindenkit a Lotus, Hispánia és Virgin kivételével. DE még annak sem lenne köze a kezdetekhez. Ma már ez iparág, termék, csak meg kéne oldani, hogy fogyasztható legyen. A tavalyi pl eseménydús, frenetikus év volt egyébként számtalan remek akcióval, versenyel. Ez így karcsú, de pl ez is sokat változna egy tradicionális európai versenypályán. Kicsit elaltatnak minket az újépítésû csilivili pályák év elején, aztán majd összerázódik ez a rendes versenypályákon. Ha nem, az szívás lesz! 😄

Legend Killer
<#eljen>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

shumika
Ilyenkor kéne jól oda vágni baseball ütõvel a lábának!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Legend Killer
<#eljen><#hawaii>.

Norbi1990
Pedig jobb.
Totti5
Vagy Kiminek 2007ben? az élmenõk közül mindenkinek voltak idõszakai, versenyei ahol kellett a szerencse ahhoz hogy diadalmaskodjon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Airbus A380
Bemelegítettem 1 másik fórumon ott is ez megy ezen bactam fel az agyam összevissza sírnak. NEKEM AKKOR IS TETSZIK ÉS TALÁN NEM VAGYOK EGYEDÜL A VILÁGON EZZEL hosszú évek óta végre élveztem az F1-et és nem az járt a fejembe hogy bezzeg a NASCAR jobb.

Bandee1987
Na, végre 😊

A csapat nagyon meggyõzõ teljesítményt mutatott, bizakodva állhat neki a további versenyeknek is. Igaz, hogy a gyõzelemhez Vettel autójának hibája is kellett, ennek ellenére nagyon tetszett a mai teljesítményük 😊
Schumitól pedig nem rossz ez a 6. hely így 3 év után, ennél már csak jobb legyen neki 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nagyon kedvelemi kimit és egy nagyon jó versenyzõ is, de el kell ismerni raikkonen alatt 2007-ben volt egy jó autó és meg is nyerte a világbajnokságot. Meg kúrvára szerencsétlen volt mindig sajnos alonso meg ennek a fordítottja.

petesilver
Igazából, aki imádja az ilyen autókat nézni ahogy mennek, terelgetik, annak minden futam tetszik, mint pl. én. Én el vagyok azzal is ahogy nézem, hogyan rajzolják az íveket a pályán, vagy pl. amit most is néztem, hogy Hamilton autója hogy elpattogott a kerékvetõkön. Így pl. ki nem sz@rja le mennyi elõzés van, ott vannak azok a szép szörnyek, és jó nézni õket. Csak ez így nem verseny, a verseny nem igazán errõl szól. DE ezt így nem fogják szerintem folytatni hosszú távon, a mai világban már egy ilyen verseny nem képezi izgalom + látvány tárgyát. Ma már minden termékkel szemben azonnali, intenzív pozitív hatás az elvárás, ilyen világot élünk. szerintem.

Airbus A380
A fõ oka ha jól tudom a töltõ berendezés szállításának a költsége ill. a tankolás veszélyessége volt a betiltásának.

Legend Killer
lehet inkább a gyökerekhez kéne visszanyúlniuk, nem? vagy valami olyat elõásni, ami mindenkinek jó volt, csak picit finomítanak rajta és kész. mert ez a sok újítás nem mindig nyerõ.
de én mondom, nem annyira értek ehhez, csak egyszerû nézõként szemlélem a dolgokat.

Legend Killer
<#eljen>. csak nehogy téged is elkapjanak 😄.

petesilver
Én azon csodálkozom, hogy minden évben azért változtatnak dolgokon, hogy a pályán legyen elõzés, több akció. Ezért tiltották be a tankolást, hogy ne elõzési taktikai elem legyen, hanem kint döntsék el. Hát jelen állás szerint agyonvágták a sportot, mivel most meg mindenki a gumit óvja. Szerintem maradjon így, ha már annyira ezt akarják, de legyen versenyzõként 11 helyett 33 garnitúra gumi 1 hétvégére. Ez a része már szánalmas: teszt nincs, csak versenyhétvégén, versenyhétvégén meg lekorlátozzák a gumimennyiséget, így alig mernek körözni/tesztelni péntek szombat, mert kell a gumi a versenyre, ahol szintén a gumit óvják.

Nem gumiízû így ez az egész?

Airbus A380
Azért elég vicces hogy minden fórum tele van a sírókkal. Nekem igenis tetszik a "megújult" F1-

Akinek nem az nézhet pl NASCAR-t az is nagyon jó.

Kit--Kat
Ja csak Alonsonak ez a sokadik ölbepotyogós gyõzelme.
2005 is gyakorlatilag arról szólt, hogy felváltva esett ki elõle Kimi és Montoya...
Vagy 2006 Japán nagydíj...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

shumika
Még széép! 😄

Legend Killer
még, hogy én beszélek úgy, hogy kocsmába való a stílusom, mikor te fikázol engem összevissza, valamint, hogy én személyeskedek, holott ti piszkáltok csak azért, mert nekem megfelelt? 😄

és dehogy válaszolok, ilyennel, mint te, mit beszéljek? 😄

mflex
Oké, hagyd már abba, neked tetszett és kész, a többségnek nem, mint ahogy szerintem is dögunalom volt, ha nem lett volna Sumi, nem is néztem volna, de ilyen idióta szabályok mellett nem kell csodákat várni, csak kibaxott vonatozást.

What about the forests?

HunnernesKonge
Stílusoddal az útszéli kocsmába légy oly kedves befáradni. Nem tudsz normális érveket mondani egybõl személyeskedsz meg sértegetsz másokat.
Gratulálok szint megvan.

Akkor meséld el miért volt ez a futam szerinted rendben. Azért mert az uj csapatok összesen mentek a lotust leszámítva 8 kört, mert volt a futam alatt a pályán 3 elõzés és abból 2 azért volt mert Vettel gépe megnyekkent vagy miért. Egyszerûen képtelen vagyok felfogni hogy lehet egy ilyen unalmas szart élvezni. És nem veled van bajom, csak egyszerûen nem értem...
Az meg hogy a versenyrõl, a forma 1 világáról beszélünk hogy unalmas -e vagy nem. az mocskosul nem számit offnak szerintem, de azért toljad csak a hülyeségeket 😊
Legend Killer
biztos olyan, ahol percenként rohan a vécére 😄.

Milyen egy izgalmas futam?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Legend Killer
97óta nézem, de nem volt bajom ezzel se. ti túl kritikusan szemlélitek, vagy nemtom.
de szekálljatok csak tovább és flémeljetek, meg offoljatok, aztán jóvan.
én mondtam, hogy hagyjuk abba, de ti pofáztok.

Legend Killer
most hogyan magyarázzam el, hogy te érted félre az egészet? én vágom mi van és nem emiatt vagyok elégedett az egésszel te íkú huszár.

de basszátok meg és kussoljatok és fejezzétek be, mert nem én vagyok az, aki nyaggatja a másikat hsz-okon keresztül, hogy így meg úgy.
vegyétek már észre magatokat.

akkor meg azt tudom elkepzelni, hogy nem tul regota nezed a forma1-t es ezer tnem vagy tisztaban azzal, hogy milyen is egy izgalmas futam.

HunnernesKonge
De értsed már hogy kurvára nem attól függeltenül örömködsz egy kalap szar futamnak hogy kinek drukkolsz hanem épp azért.

lámájamár...