FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
Ráadásul nyer az,akit utálok...:@
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
LOOOL? :D
Ez nem az F1 crt topik:D:D
Vagy az rfactor..:D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Saor Alba
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Igaz msot Palik szerint nagyon izgi.. mert a 35. körben TALÁN LÁTHATUNK egy elõzést.. ha el nem fogy a gumi..-.- xD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amúgy elég unalmas valóban... fõleg, hogy ralli-F1 párhuzamot néznek..XD
Én Maradok IndyCar, V8 Supercars, max még Nascar...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ha idén valódi autóversenyt akarok nézni, akkor csak is Túraautó, jó lesz nekem az S-B-WTCC trió, Ráadásul VB-n ott van Norbi, kell ennél több?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"Ahhhh...te láttad ezt Gyuláám, há megelõzte A BOXBAN!!!! HAMILTON ROSBERGET!!" ... vazzeeeeee...
megyek indycar idõ mérõt nézni...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
The Matrix has you...
nem figyeltem massa szemét:)
nem követem a topikot folyamatosan, szóval elnézést ha már errõl volt szó:
ettõl az évtõl tényleg nincs tankolás futam közben? ....
akinek nem durrant el a feje most attól megkérdezném az igazi kérdésem is :)
Csak nekem tûnik úgy, hogy Massa szeme nem egyforma?
Igen, tudom, hogy volt egy hatalmas balesete és operációja, stb. Az elõbbi riportok egyikében nagyon feltûnõ volt, mintha be lenne dagadva neki, aztán már nem látszott ennyire. Szerintem elég zavaró lehet, ha ez a verseny alatt bedagad majd neki. Ki tudja mit nyom a fején, esetleg a látását blokkolja.
The Matrix has you...
egyébként nem követtem eddig annyira nagy figyelemmel az f1-et :) tavaly fele kóstoltam bele.
- Earnest Hemingway
Jó futam nézést mindenkinek, és kívánjunk jó versenyeket ez évben most, és mindörökké!.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!