FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Nah, Schumacher bekocogott a 6-ik helyre. Az szep...

Saor Alba

Tankolás nélkül még fosabb ez az egész mint volt elõtte...

Visca El Barça!

Ajj,szegény Vettel.

Ráadásul nyer az,akit utálok...:@

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Black Ghost
Indy-t hol szoktátok nézni.?
Black Ghost
Ezt te csináltad? :D
matyi0323
????

LOOOL? :D

Ez nem az F1 crt topik:D:D
Vagy az rfactor..:D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Black Ghost
Nem is kellenek gyártók, csapatok kellenek: N-Technology, Prodrive, RML, Sunred, Zengõ-Dension team :) és társaik, nézd meg a BTCC-t, ha áttennénk õket Curitibába, mi változna, semmi ugyanúgy kitolnák egymás szemit mint otthon.
Melyik a legújabb kiadott verziója a játéknak?

Nem tanácsos rosszban lenni a nõkkel... náluk van az összes pina.

Dietrich
teljesen friss videó..pár perce lett vége a kvalinak :DDD

http://www.youtube.com/v/E7mUDhR4nw0

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Black Ghost
De miért nem lehet magát a turbulenciát betiltani, az FIA játssza itt a mérnökösdit, mindenféle technikai szabálymódosítást eszközöl, elcsúfítja az autókat, ahelyett hogy azt mondaná: amelyik autó légörvényeket kelt az szabályellenes, kész ennyi!
Solten
Na ez tenyleg komoly, -rajuk nem jellemzo modon- a brit riporterek is mindjart bealszanak...

Saor Alba

Dietrich
azt azért látni kell sajna vonulnak ki a gyártók, egyre kevesebb lesz a gyári csapat (Norbiék nem azok hiába hisztizték ki a nem gyáriak)csökken az indulók száma és a nyitó futam is unalmas volt..haldoklik a WTCC.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
Francos redbull begyengült :(((
Black Ghost
Idén jó lesz az, nincs Seat dominancia,kékek fehérek is nagyjából egy szinten vannak, a gond inkább a sok utcai pálya, bár még így is nagyságrendekkel jobb mint az F1-t.
matyi0323
Nem nézzük, mert egy fos:D:D szarabb, mint tavaly...
Igaz msot Palik szerint nagyon izgi.. mert a 35. körben TALÁN LÁTHATUNK egy elõzést.. ha el nem fogy a gumi..-.- xD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ulvar
De Nézzétek bakker...Alonso DIREKT nem megy szélárnyékba olyan távolságból hátha közelebb kerülhet Vettelhez...hát ez mi???

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

fifi
pergetni megyek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

matyi0323
Délután?:D:D Azt felénk hajnalba szoktak.. mert, hogy akkor van kapás( vagy csak engem basztak mindig át és keltettek fel fél 3 kor..XD )

Amúgy elég unalmas valóban... fõleg, hogy ralli-F1 párhuzamot néznek..XD

Ulvar
WTCC szar ezt szögezzük le ugyancsak ... attól független hogy alig várom Norbi elsõ gyõzelmét benne, olyat elnéznek hogy levágnak egy kanyart és úgy elmehettek Norbi mellett??

Én Maradok IndyCar, V8 Supercars, max még Nascar...

jobb láb erõteljes lenyomásával...<#pardon1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Black Ghost
Lementek az elsõ kerékcserék is, hát kérem szépen ez így egy nagy nulla, a 2. kör óta nem volt semmi akció, szélárnyék megint nincs, egymástól 2-3 mp-re sínautózgatnak, itt van 4 világbajok és képtelenek egy kis sótájmra, bravó FIA ezt elkurtátok, nem kicsit nagyon.

Ha idén valódi autóversenyt akarok nézni, akkor csak is Túraautó, jó lesz nekem az S-B-WTCC trió, Ráadásul VB-n ott van Norbi, kell ennél több?
fifi
én is befejeztem nézni, kimegyek pecázni inkább...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

passatgt
nálam eddig tartott a mai futam:D

BaliBoy
OMG! Ez még sokkal unalmasabb lett mint eddig volt. :((

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ulvar
Legalább hátul van valami, de azért mert 3 mpvel lassabb a Lotus...szánalmas idõpocsékolás...

"Ahhhh...te láttad ezt Gyuláám, há megelõzte A BOXBAN!!!! HAMILTON ROSBERGET!!" ... vazzeeeeee...

megyek indycar idõ mérõt nézni...

matyi0323
<#eljen><#eljen>

Hulye ez a Palik... Massa nem elcseszte az elso kanyart, Alonsora vigyazott.. Ha kiereszti kulso ivre, akkor Alonso megy a homokba.. Ehelyett szepen adta neki a kocsinyi helyet, nehogy osszeakadjanak..

na, na shell mérnökök? <#zavart1><#eplus2>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ulvar
10 kör alapján ugyanolyan unalmas lesz az év, ugyanazzal a fogyatékos semmit tudó Palikkal...hihetetlen...semmi szélárnyék nincs, 1 körig volt csata azt ennyi...gratulálok, kíváncsian várom a taktikák végét -.-"

bigapó
nekem magának a szemgödörnek a mérete volt feltûnõ. jelentõs eltérés volt a kettõ között, a bal mélyebben ült és kissebnek tûnt. ez lehet akkor a szemöldök eltérés miatt volt. nemtom, de fura.

The Matrix has you...

rucinho
Nem ferde hanem egyenes! :D

zene egyenlõ élet

rucinho
Nem ferde egyenes! :D

zene egyenlõ élet

rucinho
A sérült szemöldöke nem íves hanem ferde,nekem ennyi tûnt fel!

zene egyenlõ élet

NIncs tankolás
nem figyeltem massa szemét:)
rucinho
Bebaszott!

zene egyenlõ élet

desigo
háhá van Palik
lesz itt sikoltozás ma érzem xD
bigapó
sziasztok.

nem követem a topikot folyamatosan, szóval elnézést ha már errõl volt szó:
ettõl az évtõl tényleg nincs tankolás futam közben? ....

akinek nem durrant el a feje most attól megkérdezném az igazi kérdésem is :)

Csak nekem tûnik úgy, hogy Massa szeme nem egyforma?

Igen, tudom, hogy volt egy hatalmas balesete és operációja, stb. Az elõbbi riportok egyikében nagyon feltûnõ volt, mintha be lenne dagadva neki, aztán már nem látszott ennyire. Szerintem elég zavaró lehet, ha ez a verseny alatt bedagad majd neki. Ki tudja mit nyom a fején, esetleg a látását blokkolja.

The Matrix has you...

jaszy
Ha így hívod mért nézed?

desigo
nyugdíjasjelölt xD
valami jelentõs változás van még a tavalyi évhez képest?
egyébként nem követtem eddig annyira nagy figyelemmel az f1-et :) tavaly fele kóstoltam bele.
Black Ghost
Ámen. :)
De nem ám....:(

Ulvar
" Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games."
- Earnest Hemingway

Jó futam nézést mindenkinek, és kívánjunk jó versenyeket ez évben most, és mindörökké!.

Totti5
Ez hihetetlen...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Freedom88
képben vagy!

T.T.

shumika
Hajrá Schumacher!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

na mostmár idéntõl nem lehet tankolni futam közbe??
Hajrá Vettel!

hajrá Button <#hawaii>
Hol tudom nézni online a retekklubbot?