FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kubicát sajnálom, hogy egy szart kapott.. mennyivel jobb lenne ha egy brawnba ( tudom már nem az.. ) ülne.. : )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon elbaszták ezt az egytankos szabályt!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Majd linket nyomunk.
Visca El Barça!
Ráadásul nyer az,akit utálok...:@
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
LOOOL? 😄
Ez nem az F1 crt topik😄😄
Vagy az rfactor..😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Saor Alba
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Igaz msot Palik szerint nagyon izgi.. mert a 35. körben TALÁN LÁTHATUNK egy elõzést.. ha el nem fogy a gumi..-.- xD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amúgy elég unalmas valóban... fõleg, hogy ralli-F1 párhuzamot néznek..XD
Én Maradok IndyCar, V8 Supercars, max még Nascar...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ha idén valódi autóversenyt akarok nézni, akkor csak is Túraautó, jó lesz nekem az S-B-WTCC trió, Ráadásul VB-n ott van Norbi, kell ennél több?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"Ahhhh...te láttad ezt Gyuláám, há megelõzte A BOXBAN!!!! HAMILTON ROSBERGET!!" ... vazzeeeeee...
megyek indycar idõ mérõt nézni...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
The Matrix has you...
nem figyeltem massa szemét😊