182279
  • Totti5
    F1 live, szóval erősen fenntartásokkal.

A legfrissebb hírek szerint Lewis előszerződést írt alá a Red Bull csapattal 2013-ra, ami természetesen egyelőre nem kötelezi semmire, csupán biztosítékot jelent számára.

Ha igazak a jelentések, akkor Mark Webber 2012 év végéig hosszabbítana Sebastian Vettel mellett, és 2013-ban Hamilton váltaná a volán mögött az ausztrált.
  • Ulvar
    Ezért kérdeztem :D. De lehet...nem tudom, hátha valaki okosabb és tudja.
  • IXEMGabeo
    gondolom arra akart utalni a video, hogy annyian hátrahagyták szegényt, hogy ő bizony ezt nem csinálja tovább inkább bedob egy hamburgert:D:D:D az is lehet, hogy volt egy efféle rádióbeszélgetése, amiről nem tudunk...
  • Ulvar
    az a sajtburgeres dolog az mi? Nem vágom.
  • nearo
    Ja hogy sepang... nem szóltam
  • nearo
    Utolsó előtti mondat:
    "Lényegében ez történt már Sepangban is, ahol Nick Heidfeld ugrott előre a rajtnál, betöltve Seb alkalmi hátvédjének szerepét.
    Wtf? Talán Rosberg, nem?
  • IXEMGabeo
    HEidfeld és Petrov xD Rosberg a sajtburgerrel hatalmas
  • matthias92
    The Exies - What you deserve :))
  • Dietrich
    biztos a franciákkal nincsenek jóban ;)
  • G_ArchAngel #110246
  • Ulvar
    Takuma Spirit 4 ever!!! Ez tény!
  • desigo
  • Firerock
    ez mind szép és jó csak már a Hell nem támogatja Tomit:)
  • Ulvar
    Ezt írtam...
  • Falcon83
    Píz nélkül Tomi se fog sehova eljutni.
  • Minstrel
    majd a HELL megveszi a Williams-et aztán bedobja Tomit az egyik autóba :))
  • Ulvar
    Zsótikának pízből sikerül Tominak tehetségből kell ami nehezebb...pláne mostani ár viszonyok között...
  • Falcon83
    GP3-ból nem az F1-be jutás a cél hanem a GP2-be jutás. Persze aki bármelyik formula autós nevelősorozatban versenyzik az kb mind az F1 a végső célja szóval ilyen szempontból nagyon sok ellenfele van és évente max 3-4 versenyző kerül be az F1-be szóval nem egyszerű dolog. De hátha sikerül. Ha Zsótinak összejött akkor neki is összejöhet.
  • Minstrel
    esélye van azért, de GP3-ban vannak 30-an, GP2-ben is 20+ ember van, meg akkor még ott van a WSR, ebből mindenki F-1-es akar lenni és ez tényleg nehéz, de lehet Stefano berugdossa, mint Talmát a MotoGP-be, bár Talmának nem érte meg felmenni véleményem szerint
  • Máté94
    Szegény szerintem sose jut el az F1-ig... :(
  • Minstrel
    de az
  • a.carkey
    Ez nem Talmácsi volt menedzsere?
  • Dietrich
    Video - Magyar pilóta a Formula-1 előszobájában
  • Dietrich
    én emlékszem olyan isdőmérőkre pénteki napon hogy esett az eső és basztak kimenni..vagy pénteken jó időben megfuttok a kvali időt a szombatin meg a boxban dumáltak mert esett az eső...
  • nearo
    Nemtom mit izéltek... csak két ember előzött a török futamon.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Boldog és boldogtalan
  • a.carkey
    Nicole Scherzinger
  • IXEMGabeo
    hagyd rá én már kiosztottam vasárnap:D
  • Totti5
    Epic verseny volt!
  • Ulvar
    Azzal ugye tisztában vagy, hogy ezek nagy része az esőnek köszönhető valamint rajt utáni helyezkedések. Már nem azért de veled ellentétben, több millióan könyörögtek azért, hogy olyan versenyt lássanak, mint az elmúlt Török GP. Amúgy sikerült 10 perc összefoglalót csinálni egy egész évből? :D.

MINDENKI, azt mondta hogy mekkora unalom az F1 az elmúlt években, most te azzal jössz amint változtattak ezen, hogy mennyire szar most, és milyen jó volt tavaly? Érdekes egy figura vagy. De még mindig jókat nevetek rajtad!!
  • madmanic
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=3uk-35dTIiA]Csak neked egy csokorral a 2010 es "félreállásokból"...[/URL]

Nem basztatni akarlak, tényleg, de nem az Ambrus Gergő új nickje vagy..?
  • Norbi1990
    Köszi
  • Ulvar
    Fasza összefoglaló! Végre akciókkal teli!
  • passatgt
    The Exies - What You Deserve
  • Norbi1990
    Összefoglaló

Valaki megmondhatná mi a zene alatta :D
  • a.carkey
    Nem vagyok Schumacher párti, de azért legyen már egy normális versenye. Ha Spaban semmi gixer nem keresztezi az időmérőjét, és a versenyen sem esik, intézik el az első körben, blabla, lefogadom, hogy megnyeri.

De addig is jöhet még olyan verseny (Monaco, Magyar nagydíj) ahol akár brillírozhat is. Várjuk meg az év végét. Ha egész évben ezt a teljesítményt nyújtja, jövőre már nem indul.
  • Ulvar
    Amúgy ja, tavaly meg tavaly előtt CSAK úgy tudtak előzni, ha valaki félre állt és kikerülte...úgyhogy...
  • Wlanseraf
    Sőt én arra gerjedek hogy úgy érjenek be ahogy elrajtoltak.. sokszor kiakadtam ha véletlenül volt egy motor hiba.. komolyan Palik fölemelte a hangját és fölébredtem.. elég ideges voltam ...
  • Wlanseraf
    Szerintem is halál ciki hogy a gyorsabb útól éri a lassút és megelőzi... elég röhejes:D
  • applecomputers
    Nem nagyon értem ezt a fórumot, mindenről és mindenkiről szó van, csak a lényegről nincs. Schumacher miért ennyire lényeg? Régen jó volt most szar, nem kell itt rágódni ezen. Meg azt sem értem mit rinyálnak itt egyesek a DRS-ellen, mióta nézem az f1-et, a szezon ilyen korai szakaszában nem kötött le egyetlen futam sem. És mi ez a baromság hogy "idén annyiból áll egy előzés, hogy a gyorsabb utoléri a lassabbat, és kikerüli" ???? Mert tavaly hogy a fenébe előzték egymást, átrepülte egyik a másikat vagy mi ?
  • desigo
    jól keresett tavaly...

"Bernie Ecclestone vagyona 2,5 milliárd font. Ezzel ő a 23. leggazdagabb ember Nagy-Britanniában. Tavaly a 38. helyet foglalta el az F1 porond mestere.

Ecclestone 2009-ben 25 év házasság után vált el Slavicától, ami 670 millió eurójába került. "