FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Egyszer menj rajtuk, és rájössz hogy nem! Minden pillanatban színtiszta adrenalin, SSW-en meg ennek a tízszerese. Látványra sem az, de ilyesmin nem érdemes vitatkozni, mert ha szereted, akkor nem unalmas, ha nem szereted: soha nem lesz izgalmas. Ezen vitatkozni zsákutca.

Mission Impossible 2010: PRO Class

HunnernesKonge
Tévedés nem kell szeretni, nézni lehet aztán lehet járni picsogni a fórumba <#hehe>
Legend Killer
😄, ja az király volt, Michael uccsó versenye anno.
igen, arégi szép idõk hiányoznak mindenkinek, de azt már nem lehet visszahozni és sajnos azt kell szeretni, ami jelenleg van.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
Talán kérdezd meg Montoyát az F1rõl és a Nascarról...talán kérdezd meg Mansellt, Piquet mit mondana az oválról...kíváncsi lennék az arc kifejezésedre.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

atila4

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Osszekevered a ifjusagodat, az F1-el... Ahogy oregszel, az az intenziv lelkesedes csokken, illetve a barati kor is hasonloan mukodik, mas dolgok kerulnek eloterbe.. Ilyenkor jon elo a "Mert a regi szep idokben" duma...😊)

mi az unalmasabb:
a., nezni, ahogy 24 auto vonatozik egy valtozatos palyan
b., nezni, ahogy ovalpalyan autok elozgetik egymast, porognek, lokdosodnek...

http://gaborszantai.co.uk/

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#buck>
nesze neked új csapatok,új szabályok,szép autók stb...ELÕZÉS NINCS!!!! TOVÁBBRA SE!!!! UNALOM AZ EGÉSZ FUTAM!! 😞(

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Airbus A380
Talán 2-3 a szezonba.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Az ovál pályák nem uncsik ?
Nascar = Carmageddon... Valaki arra gerjed, hogy mikor lesz mar valami nagy bumm, oszt jonapot... Viszont az idei F1-es szabalyok a 24 oras megbizhatosagi versenyek masfel oras zanzasitott verziojat alkottak meg.. Kivancsi lennek, a szabalyok pl. dizelmotorok beveteset, valami csurcsavarral megengednek-e, mert ott bevaltak...😊) Amugy elore lehett latni, hogy ez lesz.. Amugy a gumik is eleg szarnak tunnek, az elmezonyben ugytunik a kocsik tobbre lennenek kepesek, illetve a gumi tapadasa is meglenne hozza, de a hohatasokat nem birja.. Erdekes..

Airbus A380
3 pálya... monaco szerintem uncsi én kivenném a naptárból.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Black Ghost
Nézd én Mansel-n Senna-n nõttem fel, akkoriban ha futam volt az utcába megállt az élet, anyámnak nemegyszer kellett rám pingálnia a Brit zászlót öcsémre meg a Brazilt és szinte extázisban néztük a futamokat, 90-tõl összeállt egy 14 fõs társulat és 06-ig 16 éven át minden futam hétvégén összejöttünk, volt ott minden, duda, kereplõ, zászló, hatalmas viták és szurkolás, az életünk részévé vált az F1.
Én mindig is Honda szimpatizáns voltam, de a 2006-os Brazil nagydíjat állva üvöltöttem végig Sumi miatt. Aztán azzal véget is ért az egész, 2007 nyitó futamán még együtt voltunk utána szép lassan eltûnt mindenki, most már ott tartunk hogy beszélgetni sem tudunk az F1-rõl, egyszerûen nincs mirõl. Hiányoznak az ilyen a mondatok hogy:
-Hú látta láttad a tegnapi futamot, Prost, Mika, Sumi (akárki) mekkorát ment?
Helyette van: FIA, szabálymódosítás, FIA, büntetés, FIA FIA FIA.......
4 éve nincs F1, ez nem az.
Pár éve Sumi-Alonso szét tépték egymás, öröm volt nézni, ma láttál ilyet vagy hasonló?
Húgy hogy ezen nincs mit megbecsülni, és nem nézzük szigorúan csak élvezni szeretnénk amit látunk, de ezt nem lehet, legalább is úgy ahogy mi szoktuk úgy nem.
shumika
kösz mindenkinek

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Airbus A380
itt szokott lenni ha van. a videók között a nascar oldalon meg megtalálod a race összefoglalókat.

Ulvar
Elég sokszor, szinte minden hétvégén.

Itt a versenynaptár.

És neten, justin.tv oldalon szokták streamelni.

Airbus A380

shumika
köszi

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Airbus A380
de ezek engem nem érdekelnek 😄

Airbus A380
link

kb 6 órát számolj rá hogy kijöjjön a magyar idõ.

Na igen a hol az a necces kérdés én épp etzért szoktam le róla.

Torrenten illetve tv stream-es oldalon megtalálod.

Ulvar
Mert szeptember októberben kezdõdik az NFL, NHL...nem akarják megosztani a népet 😊. Végül is ott a Nascar, NFL, NHL, NBA...stb

shumika
Ez a sprint cup mikor, hol szokott menni???

Ha monacó, singapore, valencia-ban valaki hibázik akkor nincs vége a versenyének ?
Airbus A380
ezzel is caz a legnagyobb bajom mint F1-el. íKevés van. 😞

Sprint Cup évi 36(!) van. F1-be már évi 19-tõl ugrálni kell. (ha jól tudom 2013-tól évi 20 lesz)

Airbus A380
hátha ez neked nem izgalmas ..... akkor miért nem jó az F1 ott vonatoztaak tavaly szép nyugisan kilóméterekre 1mástól. Ha v-ki hibázott kigurult meg vissza.... N-be ha valaki hibáik annyí a versenyének meg még jó pár másiknbak is.

shumika
I'm a new IndyCar FAN!!

Látványos kifékezések, jobbos kanyarok, pálya szint különbség megléte nem hátrány, esõsverseny.
Ulvar
Itt megy az IndyCar aki akarja nézze!

Itt legalább van izgalom!!

INDYCAR MÁR MEGY EZEK SZERINT ELNÉZTEM AZ IDÕT!

Norbi1990
Akkor mi az izgalmas?
Fejtsd ki léccives.
Tényleg az nagyon izgalmas...
Airbus A380
Láttál már SprintCup versenyt elejétõl a végéig ? 1más mögött mennek kb 3 centire kb 300 km-el... hát ez télleg tök uncsi a bolyba hibázik 1 picit v-ki és 5-6 autó lenullázódik.

Nem hinném, hogy egymáshoz képest ekkora különbség lenne köztük.
Airbus A380
szép lassan kb 250 km/h-val.

A pace meg akció után szedi össze õket tehát általába akkor ha történt valami LÁTVÁNYOS

petesilver
Mondjuk az is igaz! 😄😄😄 Ehh azok állatok/istenek! Beszéltem anno egy operatõrrel, aki még Sainz mellé ült be kamerázni ilyen elõnapon, és egész életében Rallyrajongó volt. Röviden: derékszögû jobbos, ahol õ fékezett volna, ott Sainz felváltott 4-be. aztán bõdületeset rúgott a fékbe, vissza három, kis kézifék meg kormány, és mire felfogta mi történt, már túl voltak a kanyaron.

Mission Impossible 2010: PRO Class

shumika
mikor lesz?? hol lesz nézhetõ??

Norbi1990
Ma nem lesz.
Jövõhéten lesz Bristol. A pálya úgy néz ki mint egy stadion 😊
Néztem, meg Indy500-t is, az sem volt számomra jobb mint az F1.
Ulvar
A LEND KEREKES KERS 20-30 kg... az aksis +80 kg.

Norbi1990
Pályán is kell fékezni zöld alatt. Nem mindegyik pálya padlógázas. Van 2db padlógázas pálya (Talladega és Daytona) a többin mind fékezni kell!
Kit--Kat
Igen... Kimi elõl hányszor estek ki 2007-ben?
Az egész élbolyból 2007-ben is Kimi állt ki a legtöbbször a versenybõl technikai hiba miatt.

Alonsonak szincse csak szerencséje van. Az is szerencse pl. hogy annyi botrány után még van Licence...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
ezek szerint nem néztél még Nascar futamot...nézd meg a mait. Nem gyengén fékeznek oválon is...

shumika
nem 80+??

A nascarba azért nemtudnak elszakadni egymástól, mert 10 körönként összeszedi a mezõnyt a pacecar, meg számomra nem igazán izgalmas, hogy szép lassan elgurulnak egymás mellett, rendesen fékezni csak a boxutca elõtt szoktak.
Ulvar
A lend kerekes KERS amit a Williams fejlesztett az 20-30 kg ... és kb ugyanannyi pacit adott...

Norbi1990
Olyan nincsen, hogy azok közül ne legyen egyik sem 😄