FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
Azt meg hülyeség, hogy nem volt unalmasabb ez a futam, mint általában szokott, mert olyanok aludtak el rajta akik máskor még pislogni se nagyon pislognak úgy nézik.
Az új szabályokkal évrõl évre egyre unalmasabb az F1.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az, hogy nem tetszett, mint az egyik fõk Raikkönen köpködõ, nem lepett meg.
Nincs mit tanítani, de ha lenne is, szvsz túl buta vagy hozzá, bocs, ha nem így van, de láttam más topicocban is a hozzászólásaid és elég siralmasak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
jobban benne vagy a témában?melyikben?hogy emeljük Isteni magaslatokban a kis kedvencünket?hát ebben tényleg jóvagy
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
1. Döntsék el, hogy mit akarnak:
A. sok ilyen-olyan csapatot és pár élcsapatot, mint régebben,
B. vagy megfelelõ számú autót a rajtrácson?
2. Ha az A, akkor hagyni kell a jónépet tesztelni. Ha a B, akkor meg inkább több autóval indulhasson egy McLaren, mint 10 mp különbséggel ott bohóckodjon egy Hispánia.
3. Ha eldõlt, döntsék el a szabályokat: mit lehet, mit nem, vagy kopjanak le, és engedjék a bandát versenyezni, és fõleg tesztelni, és megengedni nekik BÁRMIT. Legyen egy min. súlyhatár, legyen több gumiszállítóra lehetõség, legyen korlátlan tesztlehetõség, és értsék már végre meg, hogy a nagyok akkor is jobbak lesznek a kicsiknél, ha ugyanannyit tesztelnek, max. a nézõk járnak szarabbul.
4. Engedjék fejleszteni a motorokat, de attól még maradhat a motorkorlát is, csak valamivel lehessen már egyensúlyozni az aerodinamikát, vagy a szar súlyelosztást meg az elõzésre való képtelenségeket.
stb.
A medve nem játék.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az, hogy mióta nézem és ki miatt, azt örülök, hogy így hasraütésszerûen tudod.
Nyugodj le jobban benne vagyok a témában, de csak az óriási baromságaidból kiindulva gondolom ezt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az nyer aki megnyeri az idõmérõt ha csak valami mûszaki problémája nem adódik!
"...Izgalmas lesz megfigyelni a bajnokságot, de bízunk benne, hogy azért a versenyek is érdekesek lesznek."
érdekes lesz majd a pilóták számára egymás farát nézni!
"A legegyszerûbb az lenne, ha minden pályán lenne egy rövidítés, amit a pilóták ötször használhatnának a verseny alatt. Emiatt senki nem ragadna be többé más mögé és a kommentátoroknak is lenne mirõl beszélniük."
ez a legnagyobb baromság! és ebben mi lenne az elõzés?
„Én már régóta dolgozom ezen a módosításon, de az emberek sokszor nem veszik észre az egyes dolgok hasznát. A tévéseknek is jó lenne és a verseny is izgalmasabb lenne."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
windows mobile-os telókra jó kis program
"Megtudhatjuk belõle a pályák adatait, csúcsokat és az azt tartó pilóták nevét/idejét. Az aktuális versenyen elért erdményeket és a pole-t elérõ nevét.A csapatok adatait, pilótáit és adatait."
ha nem akarnak a forma1bõl sci-fi filmbe illõ autóversenyt csinálni csapdákkal, levágókkal, keresztezõdésekkel és átfordítókkal (ami amúgy izgi volna😄) akkor csakis azzal lehetne izgalmasabbá tenni a futamokat, hogy mindenki ugyanolyan kocsit kapna, mint a márkakupákban. akkor tényleg a versenyzõkön múlna minden, és mivel a forma1-ben alapvetõen nagyon jó képességû minden induló, garantálná a szoros és változatos küzdelmet. de mivel így a gyártók érdekei erõsen sérülnének, ez a változat nem valószínû.
marad az, hogy egy roncsderbis-akadályversenyt csinálnak belõle 😄
hy Alonso, hülyén nézel ki ebben a buzi gatyában, vegyé fel majd másikat.
*letesz*
elintézve.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
király lenne, de ez még csak az elsõ verseny volt 😛.
Gyulám mennyi is volt a legjobb köre Alonsonak?
Lacikám melyik? a rendes köre vagy a vágott? 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nem lehetne befejezni?
nekem sem szimpatikus jópár pilóta mégsem köpködöm õket kétnaponta mint te
nem lehetne tiszteletben tartani,hogy esetleg más nekik/neki szurkol?
ha már más topikokban normálisan viselkedsz itt miért nem sikerül?
Csak én érzem ezt nevetségesnek és a sport megcsúfolásának?
ez egy hülye
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
pedig már nincs is itt. Nem fáradnál át a Rally topikba? Te úgyis csak miatta nézted az f1-et. Most meg itt siránkozol hogyha õ ittlenne szarráalázna mindenkit.
A rallyban van kockazat es adrenalin, nem csak egy tagas Auchan-parkoloban korozgetnek libasorban...
http://gaborszantai.co.uk/
de még most sem értem miért nincs a forma 1-ben és nem is lesz többet😞
1, A teljes diffúzor kivétele a kocsik alól és V8 motor v. szimpla minimális difi és V10 (V12) motor.
2, Gumik...Több gumi szállító behozatala az F1be és ezáltal újra a versenyt a versenyben létrehozni.
3, Új motorszállítókat amik olcsóbbak és jobbak is lehetnek mint a Cosworth vagy bármelyik...tehát a motorok harca egymás ellen.
4, Az Aerodinamikai elemek lecsupaszítása. Semmi olyan aero elem nem lehet a gépen, ami hátráltatja az elõzést még minimális szárny kiegészítõk se lehetnek, amik plusz leszorító erõt adhatnának. Sima szárny elõl hátul és ezek pontos beállítása adott pályán.
5, A Kasztnik megmunkálása (ezalatt azt érteni hogy olyan kasztnit csinálni ami jól tereli a légáramlatokat valamint a kis csapatoknak több féle kasztni gyártó cég lehet a segítségére, attól függ kit választ és mennyi pénze van), szélesebb hátsó szárny keskenyebb elsõ szárny visszahozása.
6, Ismételten új csapatok bevonása. Szám szerint 3 ezzel +6 pilóta ergo 30 versenyzõ egy mezõnybe. Ezekhez kialakítani a pályákon a piteket.
7, Börni eltakarítása minden honnan mert túl sok ember van így is a pályán
8, PÁLYÁK: Megnézni ilyen átalakítások után érdemes az új utcai pályákon menni...ha nem, ott hagyni azokat akkor...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Egyszer, amikor Räikkönen már nálunk volt, Sch. (Michael Schumacher) odalépett hozzám, és azt mondta: 'nézd meg a telemetriát, van néhány kanyar, amit Kimi hihetetlen módon vesz be, erre csak õ képes'.
Ezt különösen kiemelném peppuskának és elit kommandójának.
És ezt:
2008-ban ráadásul peches is volt: Montrealban (Lewis) Hamilton beleütközött, Silverstone-ban én magam követtem el egy buta hibát a gumikkal, ezért miattam vesztett pontokat, Franciaországban pedig nyert volna a kipufogóhiba nélkül.
Ezt a csak Andreaval beszéltet és még Chrissel sem elég érdekesnek tartom, mert pl. ez
2007-ben készült. Nem úgy néz ki mint akik most találkoztak elõször.
ez
Ráadásul egy harmadik ferraris volt a legjobb haverja bevalottan a Forma1-ben.
A Ferrari próbálja magyarázni a bizonyítványt, hogy vehette meg egy Bank kilóra.
és attól mitõl jobb ha a boxba 10 mp-s elõnyöket autóznak ki, aztán az ellenfélnek se hire se hamva a pályán... most legalább nem szakadt szét az egész bagázs hanem végig egymás seggében mentek, csak a gumikat kell kitapasztalni hogy mennyit és hogyan bírnak és hogyan lehet optimalizálni a kopást, túlmelegedést
voltak ennél sokkal de sokkal eseménytelenebb futamok pl az elmúlt évben is
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sajnos kell ide a tankolásos taktikázás, a gumispekuláció, új technikák, stb...
Még 2-3 futamra adok esélyt, és ha nem változik semmi, akkor azt kell mondjam, hogy én személy szerint ott hagyom a Forma 1 világát. Jó ezzel nem váltok meg senkit és semmit, de fura, hogy a "fejlõdés" miatt elvesztenek nézõket.