FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
windows mobile-os telókra jó kis program
"Megtudhatjuk belõle a pályák adatait, csúcsokat és az azt tartó pilóták nevét/idejét. Az aktuális versenyen elért erdményeket és a pole-t elérõ nevét.A csapatok adatait, pilótáit és adatait."
ha nem akarnak a forma1bõl sci-fi filmbe illõ autóversenyt csinálni csapdákkal, levágókkal, keresztezõdésekkel és átfordítókkal (ami amúgy izgi volna:D) akkor csakis azzal lehetne izgalmasabbá tenni a futamokat, hogy mindenki ugyanolyan kocsit kapna, mint a márkakupákban. akkor tényleg a versenyzõkön múlna minden, és mivel a forma1-ben alapvetõen nagyon jó képességû minden induló, garantálná a szoros és változatos küzdelmet. de mivel így a gyártók érdekei erõsen sérülnének, ez a változat nem valószínû.
marad az, hogy egy roncsderbis-akadályversenyt csinálnak belõle :D
respect to the man in the ice cream van
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
hy Alonso, hülyén nézel ki ebben a buzi gatyában, vegyé fel majd másikat.
*letesz*
elintézve.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
király lenne, de ez még csak az elsõ verseny volt :P.
Gyulám mennyi is volt a legjobb köre Alonsonak?
Lacikám melyik? a rendes köre vagy a vágott? ;)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nem lehetne befejezni?
nekem sem szimpatikus jópár pilóta mégsem köpködöm õket kétnaponta mint te
nem lehetne tiszteletben tartani,hogy esetleg más nekik/neki szurkol?
ha már más topikokban normálisan viselkedsz itt miért nem sikerül?
Csak én érzem ezt nevetségesnek és a sport megcsúfolásának?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ez egy hülye
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
respect to the man in the ice cream van
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
pedig már nincs is itt. Nem fáradnál át a Rally topikba? Te úgyis csak miatta nézted az f1-et. Most meg itt siránkozol hogyha õ ittlenne szarráalázna mindenkit.
http://topgearhungary.blogspot.com/
A rallyban van kockazat es adrenalin, nem csak egy tagas Auchan-parkoloban korozgetnek libasorban...
http://gaborszantai.co.uk/
de még most sem értem miért nincs a forma 1-ben és nem is lesz többet:(
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
1, A teljes diffúzor kivétele a kocsik alól és V8 motor v. szimpla minimális difi és V10 (V12) motor.
2, Gumik...Több gumi szállító behozatala az F1be és ezáltal újra a versenyt a versenyben létrehozni.
3, Új motorszállítókat amik olcsóbbak és jobbak is lehetnek mint a Cosworth vagy bármelyik...tehát a motorok harca egymás ellen.
4, Az Aerodinamikai elemek lecsupaszítása. Semmi olyan aero elem nem lehet a gépen, ami hátráltatja az elõzést még minimális szárny kiegészítõk se lehetnek, amik plusz leszorító erõt adhatnának. Sima szárny elõl hátul és ezek pontos beállítása adott pályán.
5, A Kasztnik megmunkálása (ezalatt azt érteni hogy olyan kasztnit csinálni ami jól tereli a légáramlatokat valamint a kis csapatoknak több féle kasztni gyártó cég lehet a segítségére, attól függ kit választ és mennyi pénze van), szélesebb hátsó szárny keskenyebb elsõ szárny visszahozása.
6, Ismételten új csapatok bevonása. Szám szerint 3 ezzel +6 pilóta ergo 30 versenyzõ egy mezõnybe. Ezekhez kialakítani a pályákon a piteket.
7, Börni eltakarítása minden honnan mert túl sok ember van így is a pályán
8, PÁLYÁK: Megnézni ilyen átalakítások után érdemes az új utcai pályákon menni...ha nem, ott hagyni azokat akkor...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Egyszer, amikor Räikkönen már nálunk volt, Sch. (Michael Schumacher) odalépett hozzám, és azt mondta: 'nézd meg a telemetriát, van néhány kanyar, amit Kimi hihetetlen módon vesz be, erre csak õ képes'.
Ezt különösen kiemelném peppuskának és elit kommandójának.
És ezt:
2008-ban ráadásul peches is volt: Montrealban (Lewis) Hamilton beleütközött, Silverstone-ban én magam követtem el egy buta hibát a gumikkal, ezért miattam vesztett pontokat, Franciaországban pedig nyert volna a kipufogóhiba nélkül.
Ezt a csak Andreaval beszéltet és még Chrissel sem elég érdekesnek tartom, mert pl. ez
2007-ben készült. Nem úgy néz ki mint akik most találkoztak elõször.
ez
Ráadásul egy harmadik ferraris volt a legjobb haverja bevalottan a Forma1-ben.
A Ferrari próbálja magyarázni a bizonyítványt, hogy vehette meg egy Bank kilóra.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és attól mitõl jobb ha a boxba 10 mp-s elõnyöket autóznak ki, aztán az ellenfélnek se hire se hamva a pályán... most legalább nem szakadt szét az egész bagázs hanem végig egymás seggében mentek, csak a gumikat kell kitapasztalni hogy mennyit és hogyan bírnak és hogyan lehet optimalizálni a kopást, túlmelegedést
voltak ennél sokkal de sokkal eseménytelenebb futamok pl az elmúlt évben is
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sajnos kell ide a tankolásos taktikázás, a gumispekuláció, új technikák, stb...
Még 2-3 futamra adok esélyt, és ha nem változik semmi, akkor azt kell mondjam, hogy én személy szerint ott hagyom a Forma 1 világát. Jó ezzel nem váltok meg senkit és semmit, de fura, hogy a "fejlõdés" miatt elvesztenek nézõket.
Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?
1st torrentrõl.
"Wow! Új szabályok, hát...Minek baszkódnak még mindig velük? Az egész verseny során egy Mercedes-motor hátuljában voltam, semmi esély az elõzésre - már megint" - írta az ausztrál a Twitteren.
xDDD
dixitque deus fiat lux
de ezt megirták már januárban, hogy 20 egykori F1 bajnok lesz ott a nyitányon..
azért eltudom képzelni a díszvacsorájukon mikor beszélgettek:
te a mi idõnkben azért nem volt ilyen szar a F1 <#buck>#buck>
Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?
most az a lényeg, hogy engem ne piszkáljatok :D és a legfontosabb, hogy a csapatok sikerrel kényszerítsenek ki még idén vmi szabály módosítást.
#92539: megint csak azt mondom, hogy így van :D.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"