FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

passatgt
de még az is kevesebb volt, mert csak 4 sec a box

Jacek
Nem tom mit sirtok csomo elozes volt a futamon!!!! mikor kiment valaki a boxba egy csomoan elmentek melette<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Legend Killer
behunyod szemed és lesz 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Abban van elõzés? Mert akkor azt megnézem én is 😄

Dark Angel 666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az 1,56 gigásat szedjed , az a jobb

Dark Angel 666
írd be a keresõbe hogy formula és ott lessz

Nem merem elolvasni a fórumot, mert még nem láttam a futamot. De áramszünet volt otthon és nem vette fel a felvevõ az adást.

Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?

1st torrentrõl.
Legend Killer
<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

TommyC
Mark Webber pedig még konkrétabban fogalmazta meg véleményét a témával kapcsolatban.

"Wow! Új szabályok, hát...Minek baszkódnak még mindig velük? Az egész verseny során egy Mercedes-motor hátuljában voltam, semmi esély az elõzésre - már megint" - írta az ausztrál a Twitteren.

xDDD

dixitque deus fiat lux

Dietrich
az áramszünet volt az okos 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jaja Emmo az.

de ezt megirták már januárban, hogy 20 egykori F1 bajnok lesz ott a nyitányon..

azért eltudom képzelni a díszvacsorájukon mikor beszélgettek:
te a mi idõnkben azért nem volt ilyen szar a F1 <#buck>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem merem elolvasni a fórumot, mert még nem láttam a futamot. De áramszünet volt otthon és nem vette fel a felvevõ az adást.

Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?

Legend Killer
nemtom. nézd, 97óta nézem, de ezt is írtam már. sok mindent láttam 😄. de hagyjuk.
most az a lényeg, hogy engem ne piszkáljatok 😄 és a legfontosabb, hogy a csapatok sikerrel kényszerítsenek ki még idén vmi szabály módosítást.

#92539: megint csak azt mondom, hogy így van 😄.

Kit--Kat
Nem lehetsz ennyire igénytelen😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Nascar sosem elõzné meg az F1et Amcsin kívül, ahogy Amcsiban sem elõzi meg semmi a Nascart.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legend Killer
te vegyél vissza csíra. itt dumálsz oldalakon keresztül és vered a nyálra a nascarra, mikor mondták már, hogy menj oda, abba a topikba. és ráadásul engem szekálsz, úgy mondod az egészet nekem, mintha én tehetnék róla 😄.
nekem tényleg nincsenek nagy igényeim az f1 iránt, megfelelt ez a futam is, de látom azt is, hogy valóban nem mehet tovább és kell módosítás és drukkolok a csapatoknak, hogy legyen változás.
olyan nehéz felfogni? 😄
és ezredszer kell elmondanom. és még vegyek vissza 😄.
béna 😛.

Legend Killer
<#eljen>.

Airbus A380
vegyél vissza....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Legend Killer
mit mondod nekem? én is azt mondom, hogy változtassanak. ne nekem pofázz már 😛 😄.

Airbus A380
Fry: A versenyek unalmasak lesznek! Valamit tennünk kell!

"A Mercedes GP ügyvezetõ igazgatja, Nick Fry szerint rövid idõn belül reagálniuk kell a helyzetre, mert a közönség megérdemli azt, hogy élvezze a hétvégéket.

A Bahrain Nagydíj után egyre több szakember szólal fel "

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
hát akkor nagy igényed nem lehet..... nézz szét fórumokba, vagy jobbat mondok szaksajtóba MAGUK AZ ILLETÉKESEK /PILÓTÁK/CSAPAT FÕNÖKÖK STB... NEM CSAK M.S mondják azt hogy ez így elég hamar betehet a F1-nek mert pár fanatikuson kívül ezt ember nem fogja nézni....

Legend Killer
ja, hát ez van. ha már õ mondja, hallgatni kell rá. én se mondtam eddig azt, hogy nem jó. csak azt véleményeztem, hogy nekem így is megfelelt. azonban, ha a pilóták pl majd kezdeményeznek egy drasztikus szabály módosítást még év közben, ami élvezetesebbé fogja tenni a futamokat, annak módfelett örülni fogok és le a kalappal elõttük.

Airbus A380
Szerintem 1 kicsit jobban ért ehhez mind mi itt összesen.... és nem csak õ mondja hogy ez így nem jó.

Legend Killer
zzz... vitázzatok csak... zzzz.

a bahreini képek jók, meg a csaj király 😄D.

tolnám

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

milyen igaz XDDD és azok keresnek évi dollármilliókat 😊 :S

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

<#szeret><#finom>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

a.carkey
Na ja! Ilyen alapon odaültethették volna Tamara Ecclestone-t is ...

A medve nem játék.

a.carkey
A viccet félre téve tényleg õ az ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Biztos, hogy Scheckter az? 😄

A medve nem játék.

Norbi1990
Börni abban, hogy hogy kell szétcseszni egy autósportot. Abban verhetetlen!
Csak azt nem értem, hogy a Mama gésát miért kellett középre ültetni! Jó jó! Todt bácsi miatt, de ha már világbajnokok vannak a képen, akkor meg miért van ott Todt bácsi meg Börni bácsi? Õk miben világbajnokok?
Norbi1990
Vagy õt elfelejtették meghívni 😄
Egyébként Todt hova nyúl a bal kezével? <#idiota>
Shiwo
Kimi meg biztos a wc-n <#hehe>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Norbi1990
Keke és Májkül között Jody Scheckter áll szerintem.
Hamilton mellett meg Emmo van 😊
a.carkey
Sok volt a szaké menet közben.

A medve nem játék.

Buzi Bernie <#gonosz1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

mcmoha
A japcsik masik versenyt neztek.😄

"A Bridgestone Motorsport igazgatója, Hiroshi Yasukawa elmondta: Nagyszerûen kezdõdött a Bridgestone 14. Formula-1-es évada. Remek csaták voltak a kockás zászlóig, a bahreini pálya új vonalvezetésén."

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey

Állnak: Alain Prost, Alan Jones, Nigel Mansell, Mika Hakkinen, Jacques Villeneuve, Keke Rosberg, (fogalmam sincs ki ez ...), Michael Schumacher, Damon Hill
Ülnek: Fernando Alonso, Jenson Button, Niki Lauda, Buzi Bernie, Mario Andretti, Jean Todt, Michelle Yeoh, Jack Brabham, Jackie Stewart, John Surtees, Nelson Piquet/Emmerson Fittipaldi (?), Lewis Hamilton

A medve nem játék.

a.carkey
Nem is tudtam, hogy Michelle Yeoh is F1 világbajnok ... 😊

A medve nem játék.

Ulvar
nem gyengén epikus hogy beállították Schumaher mellé Hillt...xDDDD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ha más nem is, legalább az autók jól mutatnak😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

F1 - 2010 Bahreini GP, vasárnap

18 F-1-es világbajnok :

A Forma-1 2010-es mezõnye

A5.hu

Banano
<#ticking><#ticking><#ticking><#ticking>Az egész verseny szar volt,és igaza van.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

zmeor
persze hogy unalmas neki a 6-7 helyen kocsikázni 😄😄 ez jutott

leszarom a konfigod...

billywood
Így van, a felvezetõ kör végén bejöttek a boxba, nem rajtoltak el.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Nem tesz jót a motor hûtésének sem, ha sokáig szélárnyékban autóznak, gondolom ezért is kerülte.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\