FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?
1st torrentrõl.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Wow! Új szabályok, hát...Minek baszkódnak még mindig velük? Az egész verseny során egy Mercedes-motor hátuljában voltam, semmi esély az elõzésre - már megint" - írta az ausztrál a Twitteren.
xDDD
dixitque deus fiat lux
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de ezt megirták már januárban, hogy 20 egykori F1 bajnok lesz ott a nyitányon..
azért eltudom képzelni a díszvacsorájukon mikor beszélgettek:
te a mi idõnkben azért nem volt ilyen szar a F1 <#buck>#buck>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Valaki segítene, hogy hol tudnám letölteni?
most az a lényeg, hogy engem ne piszkáljatok 😄 és a legfontosabb, hogy a csapatok sikerrel kényszerítsenek ki még idén vmi szabály módosítást.
#92539: megint csak azt mondom, hogy így van 😄.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nekem tényleg nincsenek nagy igényeim az f1 iránt, megfelelt ez a futam is, de látom azt is, hogy valóban nem mehet tovább és kell módosítás és drukkolok a csapatoknak, hogy legyen változás.
olyan nehéz felfogni? 😄
és ezredszer kell elmondanom. és még vegyek vissza 😄.
béna 😛.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A Mercedes GP ügyvezetõ igazgatja, Nick Fry szerint rövid idõn belül reagálniuk kell a helyzetre, mert a közönség megérdemli azt, hogy élvezze a hétvégéket.
A Bahrain Nagydíj után egyre több szakember szólal fel "
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
a bahreini képek jók, meg a csaj király 😄D.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"A Bridgestone Motorsport igazgatója, Hiroshi Yasukawa elmondta: Nagyszerûen kezdõdött a Bridgestone 14. Formula-1-es évada. Remek csaták voltak a kockás zászlóig, a bahreini pálya új vonalvezetésén."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Állnak: Alain Prost, Alan Jones, Nigel Mansell, Mika Hakkinen, Jacques Villeneuve, Keke Rosberg, (fogalmam sincs ki ez ...), Michael Schumacher, Damon Hill
Ülnek: Fernando Alonso, Jenson Button, Niki Lauda, Buzi Bernie, Mario Andretti, Jean Todt, Michelle Yeoh, Jack Brabham, Jackie Stewart, John Surtees, Nelson Piquet/Emmerson Fittipaldi (?), Lewis Hamilton
A medve nem játék.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
F1 - 2010 Bahreini GP, vasárnap
18 F-1-es világbajnok :
A Forma-1 2010-es mezõnye
A5.hu
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\