FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Kíváncsian várom, talán Koreában azt fogják mondani...bazzeg új szabály kell... na mind1 kacagok én...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
elhúzhatnál már
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://paddock.f1gp.hu
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://gaborszantai.co.uk/
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
tapasztalat kell neki egy zsákkal és harcolhat a vb címért.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A medve nem játék.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem mondanám, hogy meglepõdtem, de ezt így táblázatban látva... hát DURVA!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hami belso kamerajat nezve, hihetetlen, hogy Massa hogy vigyazott Alonsora...
Lehet az ev masodik felere nem marad buntetes nelkul cserelheto motor?
(Fisico meg LOL)
http://gaborszantai.co.uk/
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Egyelore egy szanalom, szemely szerint megnezek meg par verseny utanna max az idomerot.....
nem legnagyobb egyenese hanem LEGHOSSZABB 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az nyer aki megnyeri az idõmérõt ha nem lesz egyéb gondja!
és a top 10 ben max 1-2 elõzés jobb esetben
- - - - egyik kedvenc videóm, és aki ismeri Atochát...szal nem kell bemutatnom 😊!
Azért mielõtt egyesek kútba ugranak gondolkozzanak el.
1, idény elsõ futama
2, még van mit fejleszteni az autókon
3, meg kell szokni az új körülményeket
aki egy verseny alapján kijelenti hogy milyen az hülye, mert nem tudhatja, egy pályáról, versenyrõl meg levonni vékövetkeztetéseket baromság
nem volt rosszabb mint a tavalyi futamok egy része és biztosan lesz jobb, sokkal jobb verseny is, akár az Ausztrál verseny, ami izgalmas szokott lenni álltalában
és ha még mint a meki légõrvényeket keltõ hátsó szárny, és a többiek is akik felteszik, diffúzor rákerül a kocsira hogy ne tudj elõzni szerintem a többi verseny is ilyen lesz.
és ha olyan a gumid hogy agresszívan nem lehet vezetni, mert felmelegszik szerintem egyértelmû!
respect to the man in the ice cream van
Azt meg hülyeség, hogy nem volt unalmasabb ez a futam, mint általában szokott, mert olyanok aludtak el rajta akik máskor még pislogni se nagyon pislognak úgy nézik.
Az új szabályokkal évrõl évre egyre unalmasabb az F1.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az, hogy nem tetszett, mint az egyik fõk Raikkönen köpködõ, nem lepett meg.
Nincs mit tanítani, de ha lenne is, szvsz túl buta vagy hozzá, bocs, ha nem így van, de láttam más topicocban is a hozzászólásaid és elég siralmasak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
respect to the man in the ice cream van
jobban benne vagy a témában?melyikben?hogy emeljük Isteni magaslatokban a kis kedvencünket?hát ebben tényleg jóvagy
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
1. Döntsék el, hogy mit akarnak:
A. sok ilyen-olyan csapatot és pár élcsapatot, mint régebben,
B. vagy megfelelõ számú autót a rajtrácson?
2. Ha az A, akkor hagyni kell a jónépet tesztelni. Ha a B, akkor meg inkább több autóval indulhasson egy McLaren, mint 10 mp különbséggel ott bohóckodjon egy Hispánia.
3. Ha eldõlt, döntsék el a szabályokat: mit lehet, mit nem, vagy kopjanak le, és engedjék a bandát versenyezni, és fõleg tesztelni, és megengedni nekik BÁRMIT. Legyen egy min. súlyhatár, legyen több gumiszállítóra lehetõség, legyen korlátlan tesztlehetõség, és értsék már végre meg, hogy a nagyok akkor is jobbak lesznek a kicsiknél, ha ugyanannyit tesztelnek, max. a nézõk járnak szarabbul.
4. Engedjék fejleszteni a motorokat, de attól még maradhat a motorkorlát is, csak valamivel lehessen már egyensúlyozni az aerodinamikát, vagy a szar súlyelosztást meg az elõzésre való képtelenségeket.
stb.
A medve nem játék.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(