FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ezt azért kicsit megmosolyogtam 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha jól emlékszem az Ausztrál verseny még korábban is volt mint a helyi 8 óra, csak elõre lett hozva pár éve hogy ne hajnalban kelljen az európai népnek néznie.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az RTL Klub mindkettõt aja élõben.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Max a ismétlést fogom megnézni, mert délután nincs semmi dolgom.
http://gaborszantai.co.uk/
Namost vagy nem akarjak, h elozzenek vagy teljesen hulyek a szabalyalkotashoz...
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
majd a felvételrõl megnézem.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A medve nem játék.
meglátjuk felpörög-e a hétvégén, persze nem a fórumra gondolok...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"az Autó-Motor-ban is volt 1 cikk, hogy kerekek nélkül gyártják és úgy szállítják egy szegény országba, mert úgy még olcsóbban tudják adni"
Az a szegény ország Ukrajna volt és azért szállították kerekek nélkül a vonatok az ezeröcsiket, mert más vámkategóriába esik az autóalkatrész és a gépjármû. A kerék meg helyben került rá.
mi köze annak hozzá,hogy MO-on 20 éve milyen Ladákat árultak?
miért ne gyorsulhatna egy 2010-ben gyártott Lada 10 sec alatt 100-ra
ha egy 2005-ös cikk is új számodra akkor minek erõlteted a véleményed?
itt is érdemes olvasgatni:
http://ladarevolution.atw.hu/?atw_rnd=
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
úgy emlékszem valami dokumentumfilmben láttam a TV-ben
2008-ban még biztosan gyártottak belõle
az Autó-Motor-ban is volt 1 cikk, hogy kerekek nélkül gyártják és úgy szállítják egy szegény országba, mert úgy még olcsóbban tudják adni
és szinte alig változtattak rajta valamit az évtizedek alatt
keresem de nem nagyon találom most a cikkeket
http://www.origo.hu/auto/gazdasag/20050927leallitjak.html
#92669 Ez a cikk még nekem is új
általánosságban beszélt
és nagyrészt a napjainkig a kocka ladából van a legtöbb és szerintem még mindig abból adnak el legtöbbet is mivel 1millió ft körül van az ára és sokan csak azt tudják megfizetni
ha azt itthon valakinek, hogy Lada akkor szerinted a Lada Priora ugrik majd be neki?
szerintem itthon nem is láttak még ilyen autót
a legtöbb embernek ha azt mondom Lada akkor ugyanaz a kocka Lada ugrik be mint a képen amit beraktam erre mérget vennék.
amúgy Lada Tavria-t is sokat eladtak mégse sokan tudják, hogy egyáltalán van ilyen is
http://gaborszantai.co.uk/
ez tud annyit, de csak a sima Fiat 124 licencet vették meg az oroszok
a kocka ladát meg a mai napig gyártják
legalábbis még 2009-ben gyártottak
ezek mikor kijöttek a gyárból akkor kb 20sec-et tudtak
jól bejáratva ez az érték kicsit javult
az orosz gyári adatoknak meg nem lehet hinni, mert köztudottan minden adatot direkt meghamisítottak a 70-80-as években
a Hidegháború lehetett az oka

az oroszoknál talán máshogy mér a stopper....
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem is ff amúgy.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
a5.hu-n miért nem mûködik az egerem görgõje?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(