FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
nembaj, dután fogom megnézni 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
2013megmáavilágvégekategória maják szerint 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

desigo
<#eljen>
MR ME
"Aki nem kiváncsi élõben az évad 2. futamára az nem F1 rajongó."

ezt azért kicsit megmosolyogtam 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Jaja, volt az korábban is.
Totti5
Aki nem kiváncsi élõben az évad 2. futamára az nem F1 rajongó. Nem gond, nem kötelezõ nézni. Ha hajnali 3kor lenne azt is megnézném, ahogy az utóbbi sok sok évben 2 futamra emlékszem amit nem láttam elõbe, külföldi nyaralás miatt.

Ha jól emlékszem az Ausztrál verseny még korábban is volt mint a helyi 8 óra, csak elõre lett hozva pár éve hogy ne hajnalban kelljen az európai népnek néznie.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Az bebaszna 😄
Így is tömegnyomor van ott, de így még 2szer annyian lennének XD
Dietrich
Ecclestone hopes to welcome F1 in New York in 2012

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magic Boy
Igen szombaton 7-töl idõmérõ és vasárnap 8-tol futam.
Az RTL Klub mindkettõt aja élõben.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nonicks
7:35 hmm akkor 8-tól lesz a futam?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

bardocz
Vagy olyan ember, akinek az élete néha estékre is kiterjed, és nem is bírna felkelni?😄 Na persze ettõl még élõben megnézem.
Norbi1990
Ez miatt az uncsi körözgetés miatt nem fogok hajnalban felkelni.
Max a ismétlést fogom megnézni, mert délután nincs semmi dolgom.
vagy a dolgozo embereke, akik egy unalmas korozgetes miatt nem akarjak elszurni a hetvegejuket?

http://gaborszantai.co.uk/

Nightt
De most itt nem errol van szo, itt nem a csapatok talaltak ki valamit, amitol nehezebb elozni, hanem az idiota FIA konretan olyan szabalyt hozott ami neheziti az elozest. Pedig az ellenkezojet akarjak.
Namost vagy nem akarjak, h elozzenek vagy teljesen hulyek a szabalyalkotashoz...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ez a hobbysták ismérve!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Totti5
A gond az hogy az FIA valamit elvesz akkor a pénzes gyári csapatok kifejlesztenek valamit ami azt pótolja. Nézd meg, hiába vették ki a segítségeket nyujtó elektronikát, de az ember észre sem veszi hogy nincs ezekben kipörgésgátló.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nightt
Mekkora hulyeseg, h lecsokkentettek ez elso gumik szelesseget. Tavaj az volt a cel, h noveljek a mechanikai tapadast, h a szelarnyekban a csokkeno aerodinamikai leszoritoero kevesbe lassitsa a hatul levot, hogy tobb elozes legyen. Ez egy nagyon jo gondolatmenet, ezt tovabb kellett volna vinni, tovabb csokkenteni az aerodinamika szerepet es novelni a mechanikai tapadast, h tobb elozes legyen. Erre az idiotak csokkentik a mechanikai tapadast<#fejvakaras>. Komolyan nem ertem, h miert... izgalmas futamokat akarnak, de ezzel ellenkezo szabalyokat hoznak... Hihetetlen.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Legend Killer
<#eljen>

Legend Killer
bahh, utálom az elsõ versenyeket, hülye idõ eltolódás.

majd a felvételrõl megnézem.

Bandee1987
Tudja az öreg, hogy melyik istállónál fõznek jól 😊 Mégiscsak 10 évig ott ebédelt 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

A tanyerbol az oreg bendojebe...<#finom>

BaliBoy
Most már csak azt kell kideríteni, hogy melyik irányba áramlik az információ. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

desigo
Schumi újra a Ferrarinál ebédelt

Norbi1990
Hát az tuti, hogy én nem fogok felkelni. <#unalmas>

M@TriX
úgy tûnik tényleg unalmas az F1

meglátjuk felpörög-e a hétvégén, persze nem a fórumra gondolok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

neevous
Nyílván a kockalada is az egyik fõ fogaskereke volt a hidegháborús (mû?)rivalizálásnak.

"az Autó-Motor-ban is volt 1 cikk, hogy kerekek nélkül gyártják és úgy szállítják egy szegény országba, mert úgy még olcsóbban tudják adni"
Az a szegény ország Ukrajna volt és azért szállították kerekek nélkül a vonatok az ezeröcsiket, mert más vámkategóriába esik az autóalkatrész és a gépjármû. A kerék meg helyben került rá.

desigo
Petrov mondott valamit a Ladákról
mi köze annak hozzá,hogy MO-on 20 éve milyen Ladákat árultak?

miért ne gyorsulhatna egy 2010-ben gyártott Lada 10 sec alatt 100-ra
ha egy 2005-ös cikk is új számodra akkor minek erõlteted a véleményed?
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
KELL 😄
2005. szept. 25-ei a cikk. <#gonosz3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MaSzKa
Oroszország, Ukrajna

úgy emlékszem valami dokumentumfilmben láttam a TV-ben

2008-ban még biztosan gyártottak belõle

az Autó-Motor-ban is volt 1 cikk, hogy kerekek nélkül gyártják és úgy szállítják egy szegény országba, mert úgy még olcsóbban tudják adni

és szinte alig változtattak rajta valamit az évtizedek alatt
keresem de nem nagyon találom most a cikkeket

http://www.origo.hu/auto/gazdasag/20050927leallitjak.html

#92669 Ez a cikk még nekem is új

Máté94
bardocz
És mégis hol árulnak kockaladát?
MaSzKa
a Ladáról: „A Ladák jók

általánosságban beszélt
és nagyrészt a napjainkig a kocka ladából van a legtöbb és szerintem még mindig abból adnak el legtöbbet is mivel 1millió ft körül van az ára és sokan csak azt tudják megfizetni

ha azt itthon valakinek, hogy Lada akkor szerinted a Lada Priora ugrik majd be neki?

szerintem itthon nem is láttak még ilyen autót

a legtöbb embernek ha azt mondom Lada akkor ugyanaz a kocka Lada ugrik be mint a képen amit beraktam erre mérget vennék.

amúgy Lada Tavria-t is sokat eladtak mégse sokan tudják, hogy egyáltalán van ilyen is

desigo
miért gondoltak volna régi Ladára 2010-ben?

16V 98 PS Lada Priora
VFTS 8mp korul gyorsul 100-ra, gondolhatod, hogy egy Petrov szintu gyerek nem 1200-es Zsigaval jart csajozni<#gonosz1>

http://gaborszantai.co.uk/

MaSzKa
Fiat 124 Spider
ez tud annyit, de csak a sima Fiat 124 licencet vették meg az oroszok

a kocka ladát meg a mai napig gyártják
legalábbis még 2009-ben gyártottak

ezek mikor kijöttek a gyárból akkor kb 20sec-et tudtak
jól bejáratva ez az érték kicsit javult

az orosz gyári adatoknak meg nem lehet hinni, mert köztudottan minden adatot direkt meghamisítottak a 70-80-as években
a Hidegháború lehetett az oka

MaSzKa
ha a régi Ladára gondolnak akkor van az vagy 20sec is

bardocz
A Lada magyar oldalán a legjobb Lada is 11.5 sec-et tud.
MaSzKa
Vitaly Petrov a Renault támogatójáról, a Ladáról: „A Ladák jók. Mindössze tíz másodpercre van szükségük, hogy nulláról 100 km/h-ra gyorsuljanak."

az oroszoknál talán máshogy mér a stopper....

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nearo
Hmm... most meg mûködik. Na mindegy.
Nekem is ff amúgy.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Nálam mûködik. (Mozilla Firefox alatt)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nearo
Kérdés:
a5.hu-n miért nem mûködik az egerem görgõje?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dietrich
Monza állítólag 2016-ig biztosan rendezhet F1-t