182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
„Nincs rendben a KERS a kocsimban, így nem láttuk értelmét annak, hogy gyors kört fussak, inkább spóroltunk a versenyre a gumikkal – mondta Schumacher. – Az első szakaszban elhasználtunk egy lágy készlet gumit, legalább ez visszajött a végén. Biztos vagyok benne, hogy a versenyre megjavul a KERS, és a célegyenesben a hátsó légterelőt kinyitva sokat tudok előzni. Izgalmas verseny lesz.” -
IXEMGabeo #110455 Schumi, ha holnap jó rajtot vesz simán ott lehet majd Rosi mögött, sőt szerintem mivel gumit spórolt még nem tartom azt se kizártnak, hogy egy 5. 6. hely meglehet...többre nem érzem a Mercit a múltkor is az időmérőn villantottak és a futamon nagyon hátraesett Ros -
Mert megvan adva hányat lehet használni és nem lehet minden futamra újat betenni, mert kemény bünti lenne az ha valaki elhasználná mindet... de ez csak annyit jelentett hogy kénytelenek voltak rámenni a megbízhatóságra ( érdekes Kiminek ott volt a csúcs Merci, ami pörgött maxon, nagyon erős is volt, de meg is halt sokszor, gondolom mindenki élvezte és ez szeretné most is ). Versenyeken köpörgetik azt ami benneük van ésszerű kerektek közt. -
Barrichello: Egy rakás szemét az autó -
Azért már jó, hogy nem a következő heti lottószámokat kérdezte tőle
-
már régóta nem pörgetik max. rpm-en a motorokat mint jó pár éve.. -
IXEMGabeo #110450 2004 is:), de én élveztem, mert Schumi drukker voltam:P -
remélem soha többet..2002 volt a mélypont a F1 történelmében.. -
G_ArchAngel #110448 Szerintem nincs, ha nem lenne buntetes motor- es valtohiba miatt, akkor szerintem 1,5-2s-cel is gyorsabbak lennenek a Red Bull-ok.
Buttontol kerdezik:
- Tudsz valamit elore megjosolni holnapra?
15-20 masodpercig csak mosolyog.
- Nem.
Es majdnem arcon rohogte a riportert. -
Szerinted azért ilyen gyors az RB, mert nincsen kiegyezve? ugyen már... -
Ezzel az erővel utcai autóval is körözhetnének.
Megbízható technikával nyeregben érezheti magát Vettel,Webber.
Legyen csak végletekig kihegyezett motor,váltó stb... -
IXEMGabeo #110445 auto 80%-ban meghatározó az F1-ben...tele van nyomva segédeszközökkel -
Hála az égnek, mi volt abban a jó? készült 2 hétig a futamra és megkotlott a motor... kellemes lehetett. -
IXEMGabeo #110443 most sajnos a nagy autókülönbségek miatt ilyen az időmérő -
Webber használta a KERS-et de Vettel nem. Miért? -
"ennyivel gyavabbak"
Bizony................... -
Szerintem nincsenek annyira kihegyezve a motorok.
Futam alatt is sűrűn eldurrant látványos füsttel egy-kért motor.
Mostanában meg semmi. -
IXEMGabeo #110439 tyíí Alonso mit ment a végén:D
Webber végre elkapta Vettelt... -
a régi szép idők amikor mindig Schumi nyert
-
G_ArchAngel #110437 Nem akarok rosszat senkinek, de regen azert egy-ket auto elhullott az idomero alatt is. Most meg senki nem hibazik.
Ennyivel tokeletesebbek a pilotak es a technika vagy ennyivel gyavabbak? -
Hol vannak a régi szép idők amikor az idő lejárta után dőlt el az első hely sorsa ?
-
Hajrá Pásztorka, aztán ne zúzd be a vasat :D -
A helyszínen lévő idő kijelző 1 perccel többet mutat mint ami a tvs közvetítésen ki van írva. -
G_ArchAngel #110433 Trullinak is kinez a nyugdij, Rubinhoval egyetemben... -
IXEMGabeo #110432 nem ezt a Ferrari pont így számolta ki 
-
G_ArchAngel #110431 Massa megint makos volt. -
IXEMGabeo #110430 Maldonado nagyot ment...
Kovalainen és a Team Lotus respect:D -
Maldonado, jót ment
-
Kova
-
IXEMGabeo #110427 agyon fogja verni a Red Bull a mezőnyt még a kemény keveréken is ott volt elől Webber:D -
IXEMGabeo #110426 ne már, még az ág is húzza -
mikor ott az első keréknél csapott fel a láng, az a kipufogóból jött? -
IXEMGabeo #110424 beszarás ezzel cirkuszban is felléphetett volna:D -
-
G_ArchAngel #110422 Nem tudom, hogy a Te eleted hogyan mukodik, de ez enyem es a kornyezeteme igy:
Altalaban udvarias es tisztelettudo vagyok, mindig elore engedem a noket kortol fuggetenul. Egyszer kesesben voltam es ugy gondoltam, hogy most nem lehetek elozekeny. Mindenki erre emlekezett utana, nem arra, hogy 99%-ban jolneveltkent viselkedtem.
Remelem erted mire celzok: Prost konnyebben idezi fel, hogy mikor nem voltak fair-ek vele, mint mikor igen, mert azt megszokta, eszre sem vette. -
Prost:
Ron készen állt Ayrton támogatására ezt nagyon hamar megértettem
Ez üzlet. Ez számára tisztán üzlet.
Ezt mindig láttam
Amikor Niki (Laudával) versenyeztem, az elején egyenlően kezelt bennünket
de a történet vége felé inkább mögém állt mert én voltam az új generáció,
és Ayrton esetében ugyanez történt: ő volt az új generáció
Ron Dennis: A McLaren mindig is az egyenlő bánásmódot részesítette előnyben. MUHAHA mondja ezt a team order tökéletesítője!!
Ez persze néha extrém helyzetet teremtett...
Például a motorválasztásnál.
Ha egyszer eldöntötted melyik kettőt használod majd a versenyen akkor az, hogy melyiket ki kapja a szó legszorosabb értelmében kisorsoltuk.
Beletettük a motorszámokat egy kalapba és a pilóták húzhattak...
Motorcserés kvalik? hmmm denisz a komisz eléggé megroggyant ami a memoriáját illeti ;) -
Vettel elfelejtette felhúzni a vekkerét? -
Rugi #110419 Valami szenzort mondanak hogy emelkedett hot jelzett, de azt gondoltak a boxban hogy szar adatokat kuld... aztan megsem :-) -
WNW #110418 Lol.. Heidfeld kocsijabol maglyarakas lett.. Hat ez mitol gyulladt ki..?! -
Koszi!