FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdheted megszokni hogy sírni fog mindenért,valahogy meg kell magyarázni hogy miért szerepel szarul
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
dixitque deus fiat lux
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha meg gondja van miért is nem a versenybírósághoz megy rinyálni?
Ott van 216 kamerából rögzítve minden.
Jah,hogy most sincs igaza
bocs
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
sztem igaza van Michaelnek. Alonso meg befoghatja azzal, h azért viselkedik így, mer hetedik lett.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Webbernek nem lesz egyszerû Vettel és Alonso között
tuti kilöki mindkettõt xD
http://www.twitch.tv/hegii
és az órát mikor kell átállítani?
nehogy lekéssek már 1órát :D
#hhwnd
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
We know that there is more work to be done in order to improve our technical package and catch up to the Red Bulls and Alonso's Ferrari which were out of reach.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
respect to the man in the ice cream van
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Holnapra betippelek egy ilyet:
Vettel
Alonso(Webberen nagy lesz a nyomás,szvsz elsõ kanyarban kifékezi a spanyol)
Webber/Rosberg
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A downcast Lewis Hamilton lay the blame at the door of traffic in Melbourne on Saturday after being eliminated from the second phase of the qualifying session ahead of tomorrow's Australian Grand Prix; as a result, the 2008 Champion, also that season's pole and race winner at Albert Park, will start 11th for this year's race.
Having led second free practice to end Friday on top, Hamilton's weekend took a turn for the worse in the evening after performing a burnout in his Mercedes hire car in front of race fans at Lakeside Drive, only to be stopped by police before seeing his car impounded.
With deteriorating tyres and traffic, Lewis was unable to improve on his time in Q2 and exited the qualifying session early as a result. "Basically I came in early and went out early," he explained to reporters in the paddock. "I then got traffic on my lap."
ha a jó oldalát nézzük, legalább variálhat, hogy milyen gumival indul. mindenki kimegy az elején mert cseréli le a lágyat, lujó meg nevetve megalázza õket keményen!!!! azt csak lesz vhogy :)
nembaj, szétaláz ígyis mindenkit!!! punktum!!!!!!!!!!!