FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
én semmi ilyesmit nem írtam
nem szapultam Rosberget és nem kritizáltam sumi eddig elért dolgait,de most szarul szerepel és szvsz feleslege volt visszajönnie,õ itt csak veszíthet...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
a múltban bebizonyította mit tud, ez is mutatja a hét bajnoki címet.
majd belejön. és, ha nem, akkor sincs tragédia.
senkinek nem menne egybõl, mikor visszatér pár év után.
Es hozza teszem regen utaltam most csak szimplan nem szeretem Csumakkert... de mint pilota azert nem fikazom!!
kezdheted megszokni hogy sírni fog mindenért,valahogy meg kell magyarázni hogy miért szerepel szarul
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
dixitque deus fiat lux
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha meg gondja van miért is nem a versenybírósághoz megy rinyálni?
Ott van 216 kamerából rögzítve minden.
Jah,hogy most sincs igaza
bocs
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
sztem igaza van Michaelnek. Alonso meg befoghatja azzal, h azért viselkedik így, mer hetedik lett.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Webbernek nem lesz egyszerû Vettel és Alonso között
tuti kilöki mindkettõt xD
http://www.twitch.tv/hegii
és az órát mikor kell átállítani?
nehogy lekéssek már 1órát 😄
#hhwnd
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
We know that there is more work to be done in order to improve our technical package and catch up to the Red Bulls and Alonso's Ferrari which were out of reach.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
respect to the man in the ice cream van
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"