FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Hát mindegy. Majd a futamon alkot.....
Freedom88
angol közvetítést néztem, ahol rögtön jön a hivatalos információ, és ott azt mondták h Lajosnak már nem volt benzine az utolsó gyorskörre. Elõtte ment már jópár kört, akkor kellett volna alkotnia

T.T.

Máté94
Neked ott csitt van!:D
Máté94
Nem tudom mi, de tuti mechanika probléma lesz.......
Ulvar
miér? hogy Lajos bácsi kapjon megint egy cédulát a rendõrtõl? :D. Vagy éppen tavalyi évre visszatekintve az FIAtól? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

cement
jajj a hámos lajos csak 11ik <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

respect to the man in the ice cream van

Ulvar
sztem most marha csalódott hogy a csapattársa megverte hazai pályán...sõt...minden pályán :D. Webber is csak Webber marad...ugyanaz a hülye kicsit beképzelt nagyszájú senki mint volt kezdetek kezdetén illetve a Formula Ford szériában...A beképzelt dolgot arra mondom hogy mindig mindent jobban és okosabban tud mint más...

Máté94
Az elsõ tíz kieshetne igazán:D
Majd Webber gondoskodik az izgalmas rajtrol.
Ulvar
háát...na holnap tömeg crasht majd esõt !!!!!! és érdemes lesz felkelni.

<#fejvakaras>
shumika
Vettel rohadj meg!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

desigo
reggelt...
desigo
telefonról nyugodtan kikapcsolhatod a képek betöltését
ha annyira számít az adatforgalom

inkább a friss képekkel legyen tele a topik mint flémmel meg más autósporttal...
kifli
van aki telórol van, ott meg lassú+adatforgalom is van hogy számít.
nonicks
khm..khm..na mivan a FIA ezt találta ki?ha nincs izgalom a versenypályán akkor lesz azon kívül?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

desigo
igazán lecsukhatták volna hétfõig...
BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

cement
HÁHÁHÁ a jó öreg lajos :)))))
ezért szeretem én :)
én azt mondom ezzel semmi probléma nincs, amíg egy forma1es pilóta csinálja, nem egy rallymatyi :DD

respect to the man in the ice cream van

Dietrich
Lewis Hamilton has had his Mercedes road car impounded and is expected to be charged with improper use of a vehicle following an incident in Melbourne on Friday, Victoria Police have confirmed.

The McLaren driver, who was fastest in second practice for this weekend's Australian Grand Prix, was pulled over by police near the Albert Park circuit.

A Victoria Police spokesman said: "The vehicle was seen to deliberately lose traction and was intercepted by police.

"The driver, a 25-year-old man who resides in Switzerland, was spoken to at the scene and is expected to be charged on summons with improper use of a vehicle.

"The vehicle, a 2010 Mercedes, was impounded for 48 hours and the driver returned to his hotel."

The Briton released a statement on Friday apologising for the incident.

"This evening, I was driving in an over-exuberant manner and, as a result, was stopped by the police," Hamilton said in the statement.

"What I did was silly, and I want to apologise for it.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
sok helyen még nincs komolyabb net vagy aramyárba van 5 mega..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Egy kis reklam sose rossz dolog.. Most minden F1-es oldal azt mutogatja, milyen kocsival rosszalkodott...<#nyes>

Máté94
Biztos teszteltek<#idiota>
Lewis Hamilton elnézést kért, amiért helyi idõ szerint ma este "szertelen stílusban" vezetett Melbourne-ben. Az incidens miatt az ausztrál rendõrök megállították. A McLaren pilótája a melbourne-i Lakeside Drive-on füstöltette egy Mercedes kerekeit, majd az autó hátát megcsúsztatva közlekedett.
A helyi média értesülései szerint Hamilton autóját lefoglalták, a pilótának pedig jármû nem megfelelõ használata miatt kell majd büntetést fizetnie.

A brit versenyzõ közleményben fejezte ki sajnálatát az eset miatt, amit "buta hibának" nevezett.

"Ma este szertelen stílusban vezettem, aminek következtében megállítottak a rendõrök," mondta Hamilton. "Butaságot csináltam, amiért elnézést kérek."

Nos igen, a kozut nem versenypalya, de ezert en nem tudom elitelni:)

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Akkor nem tudom hol élsz és milyen csomagod van... sürgõssen nézz utána mert már 5 megabitek az alapcsomagok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shumika
Dehogy köpünk le(phfüjj xD) Am modemed van? Azt lehet tuningolni ha érdekel írj PM-et.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

hát köpjetek le, nekem nincs.

de addig addig offolunk amíg a képek átkerülnek a másik oldalra és az egész beszélgetés okafogyottá válik...

pont addigra barmi talál újabb szebbnél szebb képeket....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

shumika
Nekem 128Mbit/s<#mf2><#idiota>

Totti5
Lassú net 2010ben? tegye fel a kezét akinek nincs minimum 2-3mbite?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nem a képekkel van bajom, hanem ha valakinek valamiért lassabb a netje ( szar szolgáltató, technikai gond, csóró júzer stb ) annak ahányszor belép a topikba, annyiszor 1 perc míg betölt..

egyébként a képek jók..

Nem tudom mi bajod a képekkel ...
Inkább legyen száraz szövegelés az egész topik?
Kéthetente egy kis színes képkavalkád elfér a fórumban. (szeréntem)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

shumika
THX de én is megtalálom. xD

gyûjtök neked esküszöm ha szeretnéd priviben átküldöm a linkeket..

shumika
Mert van akit érdekel, és ez is az F1-hez tartozik nem?

<#beka3> <#beka3> <#beka3> <#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

De ki vagy egve, mar a tutuk kepei se tetszenek...<#buck>

shumika
Ha zavar el lehet menni!

miért kell telekúrni minden egyes versenyhétvégén a topikot képekkel??<#conf>

akit érdekel talál magának, vagy elég csak a link.

tekergetem mint a hülyegyerek hátha van valami értelmes hsz is.. <#levele>

F1 - 2010 Ausztrál GP, péntek

Forrás : A5.hu

<#eljen> <#wave>

shumika
Ezer kösz

Itt lehet nézni a második szabadedzés ismétlését ha esetleg valakit érdekel.

A V8-asoknak minimalis az aero tapadasuk, a mechanikai tapadas a donto.. Azaz nemigazan zavarja oket, ha valaki elottuk megy, illetve inkabb hasznos a szelarnyek miatt.. Egy DTM-es turakocsi mar hasonul az F1-esekhez, mar elegge szamit az aero, es mar naluk is sokkal kevesebb az elozes, mint a V8-ban.. Egy F1-est meg csak meg kell nezni, aero-aero hatan, foleg, hogy az idei szabalyok meg inkabb erre toltak el oket, barhogy is az volt a cel, hogy pont forditva legyen.. Szoval 1+1, az 2....

M@TriX
eddig nem tudtad? ez eddig is így volt ;)
ha elõzéseket akarsz, akkor mást kell nézned...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Norbi1990
1 verseny alatt annyit elõznek mint F1be egész szeonba XD
Na de ez picit OFF.
zavar, hogy elozeseket latsz...?
tobbet egy kor, mint F1-ben egy futam alatt?<#gonosz1>

http://gaborszantai.co.uk/

M@TriX
gondolom van topikja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Nightt
Ha tele voltak tankolva, akkor az meg tobbet is jelent...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

És az elsõ verseny szabadedzésein használt motorral mentek.
Gondolkodj egy kicsit, hatha megy, ha arra figyelsz...<#crazya> Pont a kulonbseg mutatja, hogy a Ferrarik nem eroltettek az idore menest a vizes/felszaraz palyan..