FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
respect to the man in the ice cream van
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ha annyira számít az adatforgalom
inkább a friss képekkel legyen tele a topik mint flémmel meg más autósporttal...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
ezért szeretem én :)
én azt mondom ezzel semmi probléma nincs, amíg egy forma1es pilóta csinálja, nem egy rallymatyi :DD
respect to the man in the ice cream van
The McLaren driver, who was fastest in second practice for this weekend's Australian Grand Prix, was pulled over by police near the Albert Park circuit.
A Victoria Police spokesman said: "The vehicle was seen to deliberately lose traction and was intercepted by police.
"The driver, a 25-year-old man who resides in Switzerland, was spoken to at the scene and is expected to be charged on summons with improper use of a vehicle.
"The vehicle, a 2010 Mercedes, was impounded for 48 hours and the driver returned to his hotel."
The Briton released a statement on Friday apologising for the incident.
"This evening, I was driving in an over-exuberant manner and, as a result, was stopped by the police," Hamilton said in the statement.
"What I did was silly, and I want to apologise for it.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A helyi média értesülései szerint Hamilton autóját lefoglalták, a pilótának pedig jármû nem megfelelõ használata miatt kell majd büntetést fizetnie.
A brit versenyzõ közleményben fejezte ki sajnálatát az eset miatt, amit "buta hibának" nevezett.
"Ma este szertelen stílusban vezettem, aminek következtében megállítottak a rendõrök," mondta Hamilton. "Butaságot csináltam, amiért elnézést kérek."
Nos igen, a kozut nem versenypalya, de ezert en nem tudom elitelni:)
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
de addig addig offolunk amíg a képek átkerülnek a másik oldalra és az egész beszélgetés okafogyottá válik...
pont addigra barmi talál újabb szebbnél szebb képeket....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egyébként a képek jók..
Inkább legyen száraz szövegelés az egész topik?
Kéthetente egy kis színes képkavalkád elfér a fórumban. (szeréntem)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
akit érdekel talál magának, vagy elég csak a link.
tekergetem mint a hülyegyerek hátha van valami értelmes hsz is.. <#levele>#levele>

ha elõzéseket akarsz, akkor mást kell nézned...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
tobbet egy kor, mint F1-ben egy futam alatt?<#gonosz1>#gonosz1>
http://gaborszantai.co.uk/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"