182279
  • Firerock
    szánalmas ahogyan látszik hogy nem engedik Webbert Vettel elé keveredni...
  • n003
    kb az egyetlen jó pillanata volt a derbinek :)

amit nem értek az megint webber taktikája :( mikor vettel a 8körös gumikkal hirtelen kijött alonso mögül a boxba majd köv körben bejött alonso de vele együtt webber!!? ott vajh miért nem ment még 1 vagy 2 kört?? rosszesetben is max ugyanott marad mint addig de akkor legalább esélye lett volna akkor megelőzni alonsot ha tud jó kört menni mint ahogy vettel :(
  • desigo
  • McCartman
    szerencsétlen Raikkonent így is majdnem felgyújtották az utolsó versenyén , mit akarsz még?:D
  • vinc3nt
    "nem tud rajtolni"
  • Ulvar
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KIPÖRGÉSGÁTLÓ VAZZE DE KUPLUNG MEG H VÁLTÓ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

ezzz jóóóóó...még ilyet :D...
  • Permissive
    F 1 jó verseny kell? akkor rakják vissza a kipörgésgátlót, a tankolást, a kézi váltót + kuplung, és a régi nürburgring-en hadd szóljon!
  • IXEMGabeo
    That s what I'm talking about xD
  • G_ArchAngel #110611
    Egy kicsit felszabadult:)

Nem kedvelem, de legalabb oszinte: mindig latszik rajta, ha boldog vagy ha robbanas kozelben van. Mint tegnap mikor szallt ki az idomero utan a kocsibol.
  • Firerock
    én meg annyira gyűlölöm ezt a gyereket hogy ez is idegesít!
    Ez egy sírós kislány.
  • IXEMGabeo
    ezen nagyot szakadtam Vettel:D:D:D
  • bardocz
    Szerintem ott lebontanák az elsőszárnyat, ha nem jó íven fordulnak. Dehát ezét fizetik őket, szenvedjenek csak:D
  • Dietrich
    ja vagy Laguna amit a MotoGP miatt amúgyis új aszfaltal látták el..
    félnek hogy fenn akadnak a dugohúzóban? :)
  • bardocz
    Lagunaseca, Road Atlanta, Watkins Glen, Indianapolis, van Daytonában is belső rész, de neeeem, új pálya kell:D
  • Dietrich
    USA-ban épitik a pályát...nascar birodalom kellős közepén :D
    ennél hülyébb ötletet ki sem találhattak volna..ott van Road America az egyik legjobb pálya, de az nem jó nekik a kényes seggüknek :p
  • bakkerman
    kibaszott nagy franchise-uk van,mindenhol ott vannak,minden sportban,a világ bármely pontján megtalálhatod,komoly a marketingjük is,a reklámuk. Ezért drága
  • COOLancs
    Fél mp-n belül volt esélye, csakhát nem kockáztatott egyszer sem.
  • desigo
    Milyen harc?
    Hamiltonnak kb esélye nem volt megelőzni Vettelt.
    20 körön keresztül csak autókázott mögötte.
  • COOLancs
    Nemtom mit kell fikázni, jó tényleg nem volt jajde izgalmas, de legalább az utolsó 10 körben is ment a harc az első helyért, kapásból tudnék mondani 20 unalmasabb futamot.
    Am eddig az volt prédikálva hogy a Ferrari egyre jobban jön föl versenytempóban, meghogy új fejlesztések meg stb. mostmeg hirtelen kört is kapnak...
  • Achmed78
    "Schumacher parádésat rajtolt,de szerény maradt"

Imádom!!!!
  • IXEMGabeo
    én nem iszom energiaitalokat, de amikor megyek mindig Tescoba vagy mondjuk benzinkútra meglátom mennyibe kerül rögtön morgolódom magamba mondom miért ennyire drága mivel jobb ez a Red Bull a többi energiaitalnál?

kóstoltam a HELL-t, Powert, Wattot, Adrenalint és meg kell hagyni ugyanaz a lötty:D a Red Bull mégis 400 Ft-ol kezdődik, egyszer talán egy kiskereskedő boltban láttam 320 Ft-ért az volt a legolcsóbb:D

ezeket amiket felsoroltam a legtöbbjét 100-200 Ftokért megkapod, de a Red Bull miért annyira drága? mert ők vezetik a piacot energiaitalok tekintetében esetleg?
  • Achmed78
    Én átszoktam a Monsterre...
  • desigo
    Amilyen izgalmasnak indult a rajt olyan unalmas lett az egész :/
    előző futam sokkal jobb volt...
  • McCartman
    sokkal szebbek voltak a kocsik.
  • IXEMGabeo
    Palikkal egy korábbi F1-es futam innen!

rosszabb volt a helyzet és a futam is sokkal rosszabb volt ez volt 2004. Szerinted ez mivel volt jobb? azért ma volt egy kevéske előzés, korábban Barcelonában még ennyi se volt
  • madmanic
    "Hát amikor 30 kört mennek végig 1 mpre egymás mögött, és tolják ami a csövön kifér minden nem csak unalmas, mert egy apró hiba és vége."

Régebben ezt hívtátok dög unalmas VONATOZÁSNAK...

Most akkor mivan?
  • IXEMGabeo
    az a kemény, hogy Alonso 1 ideig előttük volt...kemény keveréken brutálisan lassú volt, és sztem még eggyel többször kellett kimennie a boxba neki
  • McCartman
    Ferrari is kapott.
  • Minstrel
    Tchibo Racing :)
  • IXEMGabeo
    én meg azt, hogy a Merci olyan szar, hogy 1 kört kapnak...
  • G_ArchAngel #110589
    en is jobban szeretem a kavet:)
  • bakkerman
    már unom a red bullt
  • IXEMGabeo
    totál mind1, ha Vettelék együtt kapnak 25 secet akkor is ugyanott maradnak:D
  • passatgt
    első 10 kap 10 másodpercet és minen marad ugyanúgy:D
  • G_ArchAngel #110585
    Valoszinuleg nem vegleges az eredmeny, sok pilota nem lassitott a sarga zaszlos esetnel. Buntetesek varhatoak.
  • MaSzKa
    Olasz mindkettő...
  • Totti5
    Imola sem az a hűdeizgalmas pálya. Francia pálya az jó viszont és Indy is.
  • IXEMGabeo
    francia állam Párizst javasolja...de ez nem rossz ötlet, azon a pályán mindig volt akció
  • Norbi1990
    Magny-Courst visszavehetnék, az jó volt!
  • G_ArchAngel #110580
    Ugy tudom mar rendbehoztak es Red Bull ring vagy vmi hasonlo lett a neve.