182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szánalmas ahogyan látszik hogy nem engedik Webbert Vettel elé keveredni... -
n003 #110618 kb az egyetlen jó pillanata volt a derbinek :)
amit nem értek az megint webber taktikája :( mikor vettel a 8körös gumikkal hirtelen kijött alonso mögül a boxba majd köv körben bejött alonso de vele együtt webber!!? ott vajh miért nem ment még 1 vagy 2 kört?? rosszesetben is max ugyanott marad mint addig de akkor legalább esélye lett volna akkor megelőzni alonsot ha tud jó kört menni mint ahogy vettel :( -
-
McCartman #110616 szerencsétlen Raikkonent így is majdnem felgyújtották az utolsó versenyén , mit akarsz még?:D -
vinc3nt #110615 "nem tud rajtolni" -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
KIPÖRGÉSGÁTLÓ VAZZE DE KUPLUNG MEG H VÁLTÓ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
ezzz jóóóóó...még ilyet :D... -
Permissive #110613 F 1 jó verseny kell? akkor rakják vissza a kipörgésgátlót, a tankolást, a kézi váltót + kuplung, és a régi nürburgring-en hadd szóljon! -
IXEMGabeo #110612 That s what I'm talking about xD -
G_ArchAngel #110611 Egy kicsit felszabadult:)
Nem kedvelem, de legalabb oszinte: mindig latszik rajta, ha boldog vagy ha robbanas kozelben van. Mint tegnap mikor szallt ki az idomero utan a kocsibol. -
én meg annyira gyűlölöm ezt a gyereket hogy ez is idegesít!
Ez egy sírós kislány. -
IXEMGabeo #110609 ezen nagyot szakadtam Vettel:D:D:D -
Szerintem ott lebontanák az elsőszárnyat, ha nem jó íven fordulnak. Dehát ezét fizetik őket, szenvedjenek csak:D -
ja vagy Laguna amit a MotoGP miatt amúgyis új aszfaltal látták el..
félnek hogy fenn akadnak a dugohúzóban? :) -
Lagunaseca, Road Atlanta, Watkins Glen, Indianapolis, van Daytonában is belső rész, de neeeem, új pálya kell:D -
USA-ban épitik a pályát...nascar birodalom kellős közepén :D
ennél hülyébb ötletet ki sem találhattak volna..ott van Road America az egyik legjobb pálya, de az nem jó nekik a kényes seggüknek :p -
kibaszott nagy franchise-uk van,mindenhol ott vannak,minden sportban,a világ bármely pontján megtalálhatod,komoly a marketingjük is,a reklámuk. Ezért drága -
COOLancs #110603 Fél mp-n belül volt esélye, csakhát nem kockáztatott egyszer sem. -
Milyen harc?
Hamiltonnak kb esélye nem volt megelőzni Vettelt.
20 körön keresztül csak autókázott mögötte. -
COOLancs #110601 Nemtom mit kell fikázni, jó tényleg nem volt jajde izgalmas, de legalább az utolsó 10 körben is ment a harc az első helyért, kapásból tudnék mondani 20 unalmasabb futamot.
Am eddig az volt prédikálva hogy a Ferrari egyre jobban jön föl versenytempóban, meghogy új fejlesztések meg stb. mostmeg hirtelen kört is kapnak... -
Achmed78 #110600 "Schumacher parádésat rajtolt,de szerény maradt"
Imádom!!!!
-
IXEMGabeo #110599 én nem iszom energiaitalokat, de amikor megyek mindig Tescoba vagy mondjuk benzinkútra meglátom mennyibe kerül rögtön morgolódom magamba mondom miért ennyire drága mivel jobb ez a Red Bull a többi energiaitalnál?
kóstoltam a HELL-t, Powert, Wattot, Adrenalint és meg kell hagyni ugyanaz a lötty:D a Red Bull mégis 400 Ft-ol kezdődik, egyszer talán egy kiskereskedő boltban láttam 320 Ft-ért az volt a legolcsóbb:D
ezeket amiket felsoroltam a legtöbbjét 100-200 Ftokért megkapod, de a Red Bull miért annyira drága? mert ők vezetik a piacot energiaitalok tekintetében esetleg? -
Achmed78 #110598 Én átszoktam a Monsterre... -
Amilyen izgalmasnak indult a rajt olyan unalmas lett az egész :/
előző futam sokkal jobb volt... -
McCartman #110596 sokkal szebbek voltak a kocsik.
-
IXEMGabeo #110595 Palikkal egy korábbi F1-es futam innen!
rosszabb volt a helyzet és a futam is sokkal rosszabb volt ez volt 2004. Szerinted ez mivel volt jobb? azért ma volt egy kevéske előzés, korábban Barcelonában még ennyi se volt -
madmanic #110594 "Hát amikor 30 kört mennek végig 1 mpre egymás mögött, és tolják ami a csövön kifér minden nem csak unalmas, mert egy apró hiba és vége."
Régebben ezt hívtátok dög unalmas VONATOZÁSNAK...
Most akkor mivan? -
IXEMGabeo #110593 az a kemény, hogy Alonso 1 ideig előttük volt...kemény keveréken brutálisan lassú volt, és sztem még eggyel többször kellett kimennie a boxba neki -
McCartman #110592 Ferrari is kapott. 
-
Tchibo Racing :) -
IXEMGabeo #110590 én meg azt, hogy a Merci olyan szar, hogy 1 kört kapnak... -
G_ArchAngel #110589 en is jobban szeretem a kavet:) -
már unom a red bullt -
IXEMGabeo #110587 totál mind1, ha Vettelék együtt kapnak 25 secet akkor is ugyanott maradnak:D -
első 10 kap 10 másodpercet és minen marad ugyanúgy:D -
G_ArchAngel #110585 Valoszinuleg nem vegleges az eredmeny, sok pilota nem lassitott a sarga zaszlos esetnel. Buntetesek varhatoak. -
Olasz mindkettő... -
Imola sem az a hűdeizgalmas pálya. Francia pálya az jó viszont és Indy is. -
IXEMGabeo #110582 francia állam Párizst javasolja...de ez nem rossz ötlet, azon a pályán mindig volt akció -
Magny-Courst visszavehetnék, az jó volt! -
G_ArchAngel #110580 Ugy tudom mar rendbehoztak es Red Bull ring vagy vmi hasonlo lett a neve.