182279
  • G_ArchAngel #110659
    2x olvastam el, de nem latom emlitve, hogy ki volt az...
  • allock #110658
    batmobile
  • Szeki26
    És ez milyen :) ? Elgurult má rendesen a gyóccer...
  • Falcon83
    Támadás alatt a Motorsportal.hu szervere

lol f1lájvék bedurvultak :DDDD
  • G_ArchAngel #110655
    Gondolom a Royal Wedding koltsegveteset es pompajat azert nem lephetik at, mar csak tiszteletbol sem:)
  • IXEMGabeo
    úristen az a zselézett haj...mint a Gino komolyan mondom, tuti van 1-2 maffia, vagy pénzmosás a csávó háta mögött:D
  • bakkerman
    Kobayashinak remélem egyszer megadatik hogy bajnok autót kapjon,szimpatikus a srác,a mezőnyből egyedül ő az aki nem tökölészik,ha a box street-en lehetne előzni ő ott is megpróbálná!
  • Falcon83
    ááá ezek brutálisak. Az a vacak hátul szerintem nem rossz ötlet. Gp2-ben meg a többi kisebb sorozatokban sűrűn van olyan baleset hogy nagy tempóval ráhajtanak a másik kerekére aztán meg földkörüli pályára állnak. Nem tartana sokból egy ilyet rádobni azautókra aztán lehet kevesebb lenne a röpködésből.
  • Szeki26
    Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon mik jönnek be a Forma-1-be az indycar 2012-es tervezéseiből.Gondolok itt pl a kerék ráfutásos balesetek megelőzésére arra a kis vacakra hátul.Bár én nem tudom milyen hatékony ez, mikor pl egy 300-as tembóba esik rá egy első kerék.
  • Ulvar
    Sztem lassan bannolják Izlandot xDD
  • MaSzKa
    Petra Ecclestone eljegyzési partyt tartott

Tamara Ecclestone levetkőzött az FHM-nek

Newey nem akarja látni a Senna-filmet
  • MaSzKa
    Lemondott Aldo Costa

a hozzászólást érdemes olvasni
  • IXEMGabeo
    A világ leggazdagabb emberének a fia egyértelművé tette, hogy a világbajnoki cím a céljuk a Formula-1-ben.

Peter Sauber istállója komoly átalakuláson mehet keresztül a következő években.

A svájci milliárdos, Peter Sauber 2009 év végén a BMW kiszállása után nagyon közel állt ahhoz, hogy a csapata eltűnjön a süllyesztőben. Végül ez szerencsére nem történt meg, és Sauber a saját pénzéből finanszírozva megmentette az istállót

Egyelőre úgy tűnik, hogy a kemény és áldozatos munka kifizetődik az istállónál, miután 2011-ben egyre több szponzor kap helyet a tavaly még hófehéren guruló autón.

A Sauber F1 Team legnagyobb támogatója az a Carlos Slim, aki a világ leggazdagabb embere. Slim a pletykákkal ellentétben nem birtokol tulajdonrészt az istállónál. A csapat egyedüli tulajdonosa Peter Sauber.

A főtámogató hatalmas célokat tűzött ki maga elé.

„Hosszú távú célokkal rendelkezünk. Egy nap világbajnokok akarunk lenni.” – mondta Carlos Slim fia.

„Megadjuk a szükséges forrásokat ahhoz, hogy lehetőleg sokat fejlődjön a csapat. Nagyon boldogok vagyunk ezzel a csapattal. Olyanok vagyunk, mint egy család.”

de jó lenne, nem úgy mint Sir sajnálom a pénzem Branson...Kobayashiból adná az ég h vb legyen:D de szép lenne, ha meg lenne az 1. vb jük a 93-as megalakulásuk óta
  • Dietrich
    az utóbbi 10 évben többen haltak meg zárt kasztnis autókban mint ow-ben zárt pályán.
    pl. V8 vagy annak különböző kisebb kategóriái. Ami azért elég fura.
  • fekete0012
    Hali lenne egy kérdésem a magyar nagydíjrol valaki megy a redbull tribünre egész hétvégére?
  • IXEMGabeo
    nyugtató zenéje volt a videonak
  • passatgt
    ja bocs, késő volt, rosszul olvastam:D
  • n003
    háát azér ha f1-s autóban ülve szenvedik el kb egyik sem élte volna túl :) montoya hasonlata: f1-s kocsihoz viszonyítva egy indy olyan mint egy teherautó .. a mondandód második részével egyetértek de szerintem elég nehéz és kicsit lehetlen f1-t az indy-vel összehasonlítani :)
  • Wlanseraf
    Video volt a lényeg:)
  • Ulvar
    Hát ez egy semmi cikk... azt nem mondta hogy a versenyzés rovására mentek a biztonsági cuccok bevezetése, de máshol érdekes módon nem ment rá!

Nézzétek meg, F1ben már az ilyen balesetekre azt mondták volna hogy halálos és mindenki összefosta volna magát...ezeket élőben láttam (kivéve Simonát). Mindenki túlélte, pedig Conway bőségesen 300 feletti tempóval ment! Kell a biztonság, de ne úgy legyen kialakítva hogy a sport része meghal a dolgoknak, és mindenért félünk... Persze, meghal valaki az egy tragédia az autósportban, bármilyen kategória bármilyen verseny bárhol! Azt meg kell említeni és beszélni kell róla. De mindenki aki beül pénzért teszi és vállalja a kockázatot! Az ősidőkben ugyanez volt, kellett a pénz küzdeni kellett érte és az életed is feltenni. Ma már nem kell feltenni a pénzért, mert megbízható a biztonság, de ha meghal valaki, akkor tényleg úgy nézzék meg a dolgokat és alakítsák a biztonságot hogy ne járjon sebesség vesztéssel, mert az F1es pilóták panaszkodnak lassan hogy GP2 tempó lesz...
  • Wlanseraf
    ez elég durva..

Ha kiesel, talán túléled...
  • G_ArchAngel #110638
    Akkor a celegyenes vegi parkolo varja a roncsokat es hibazokat sok szeretettel?
  • n003
    tenkjú így már érthető :)
  • madmanic
    mármint az alagútban
  • madmanic
    a szabadedzéseken és az időmérőn sem használhatják.
  • passatgt
    de időmérőn nem veszélyes? vagy nem értem:D
  • bardocz
    "Az FIA veszélyesnek ítélte meg a mozgatható hátsó szárny használatát az alagútban."

:ASDASDASDASD
  • IXEMGabeo
    Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közvetlen a Monacói Nagydíj előtt úgy határozott, nem engedélyezi a DRS használatát az alagútban.

Az FIA veszélyesnek ítélte meg a mozgatható hátsó szárny használatát az alagútban.

Az FIA nem akart kockáztatni, ezért döntött úgy, hogy a DRS az 1350-ik és 2020-ik méter között lévő részen nem használható.

Az FIA kijelölte a DRS zónát, mely a célegyenesben lesz. A versenyzők a három szabadedzésen és az időmérőn az alagút kivételével mindenhol használhatják a rendszert, míg az vasárnap csak a célegyenesben lesz elérhető.
  • Kit--Kat
    Igen, de a külsősök csak elcsúsztatva.
  • Totti5
    Ezzel a Helmut Marko képződménnyel az a baj hogy amikor a észt osztogatták akkor kimaradt a sorból.
  • vass17
    Nem tudom mit érnél a rutinpályával. Valószínűleg a kerékkipörgésnek, ezáltal tapadáshiánynak is nagy szerepe van, de nem elhanyagolható a reflex kérdése sem, az pedig személyfüggő, amit nem lehet csak úgy megtanulni..
  • n003
    én ezt nemértem :| a rádióforgalmazás ami a box és a pilóta között zajlik az nem úgy van hogy mindenki hallhatja?
  • MaSzKa
    Alonsónak 80 milliós adótartozása van

A Sauber pilótái jól ismerik Monacót
    Kamui Kobayashi: Ezen kívül ott vannak még az adókedvezmények."

A Red Bull kémkedéssel vádolja a Ferrarit
  • IXEMGabeo
    Rosberg és Schumi is megverte az 1. kerékcsere után, sőt még Massa is lehagyta őt. Végefele az újabb boxkiállásokkal a 2 Sauber is átugrotta őt (Kobayashinak ráadásul még volt egy + kiállása a letört szárny miatt nála külön bravúr az 1 pont) és a végén pedig Heidfeld a megspórolt lágy gumijai miatt leelőzte őt és a végén beérte a Merciket:S
  • G_ArchAngel #110625
    Korabban irtam, hogy nagyon rossz volt a stream most BBC-n, en csak annyit fogtam fel, hogy Petrov eltunt, en sem ertem hogyan.
  • Totti5
    Ebből is látszik hogy nem egyszerű egy F1es autóval elindulni... ezredek tizedek csatáznak a rajtnál ami épp elég ahhoz hogy valaki egy hangyafasznyit beragadjon a többiekhez képest és máris elmennek mellette. A rajtot minden pályán minden edzésen sokat gyakorolják.
  • IXEMGabeo
    év elején Massa rajtjai se voltak rosszak, Petrov pedig laza 5. volt a rajt után. Ő az 1. etap után tűnt el:S még a végén Heidfeld is leelőzte nem is értettem
  • G_ArchAngel #110622
    Egyebkent, hihetetlen, hogy ezek a sztarok, bajnokok vagy aspiransok - igen, tudom emberbol vannak, hibaznak neha - neha olyan benan rajtolnak el, hogy az ember arcara kiul a gunyos mosollyal vegyitett ertetlenseg.
    Alonsonak most sikerult veletlenul. Rosberg, Webber, Button konstans elbassza. Petrov sem tudom hol jart vasarnap. Azt lehet mondani, hogy az mezony elejerol Vettel, Hamilton es Schumacher, aki csak neha es nagyon kicsiket hibazik a rajt pillanataban.
    A tobbit visszakuldenem a rutinpalyara.
  • IXEMGabeo
    ezt most kár belemagyarázni Webber saját hibájából nem nyerte meg a futamot és ez nyilvánvaló volt...

Ferrari jól átverte őt taktikailag az 1. és a 2. etap végén is. más kérdés, hogy a harmadik etapban Alonso nagyon szenvedett a keményen aztán Webber simán átugrotta a 4. kiállás után mindenesetre arra jó volt, hogy elvegye az ausztráltól a 3. helyet...Eközben Jenson Button a gumikímélő taktikának köszönhetően mindkettejüket átugrotta.
  • n003
    háát azt hogy mikor megy box-ba ő is eldöntheti mióta nincs para attól hogy tankolni kell úgyhogy ez legalább annyira az ő hibája is