FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
#92994 <#hehe>
Bandee1987
1 hét múlva monszunfutam 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

szabii98
a többiek mentek hátrafelé, Alonso jól ment<#idiota>

I met God. She's black

jah, de hátrafelé menve is maga mögött tartotta a fél mezõnyt<#crazya><#idiota>

jah <#nyes> és úgy lett negyedik! Lám lám Kimi ezt sem tudta <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

GregSB
Naja, akkor viszont elmondható hogy Button két okos döntést hozott ma: elõször kilökte Alonsot (aki miatt Hamilton is hátra esett), hogy izgalmassá tegye a versenyt, aztán meg õ jött ki elõször Slickért. Egyértelmûen õ volt a nap embere 😛

Máté94
Alonso hátrafelé ment😄
Tudta az jol: celja a Nyugdijas likvidalasa volt...

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Illetve kíváncsi lettem volna arra, hogy Petrov mit tud csinálni, ha nem esik ki. Lehet, hogy befizették ide, de nem egy rossz versenyzõ. Rajt után õ is eléggé fel tudott jönni.
HunnernesKonge
Mindjárt jön valaki aki elmondja hogy 23 hülye megy a forgalommal szembe ne aggódj <#nezze>
melyik hülye megy forgalommal szembe??

<#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
Sutilt sajnálom, nem egy szerencsés versenyzõ :\ Liuzzi hetedik lett, õ elõtte végzett volna szerintem. Amúgy szerintem ha Alonso megelõzi Massát, akkor Massa senkit nem tartott volna fel, és elmegy mellette Hamilton, Webber, Rosberg, vagy ki volt még ott.
HunnernesKonge
Alo nem tudja az utat <#gonosz1>
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Ha ez igaz akkor jól van. Akkor teljesen megérdemelt minden.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Firerock
óóóó kigondolta volna hogy jössz isteníteni a Bálványod
már hiányoztál

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Nem pont attól volt izgalmas hogy esett, hanem attól hogy páran hátraestek és elõre kellett keveredniük. Ha õk elõl maradnak akkor nem lett volna negyed ennyi akció sem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Martin Whithmarsh:

"Martin Whitmarsh a futam után a nagy gyõzelmi mámorban gyakorlatilag dicshimnuszt zengett a regnáló bajnokról. Whitmarsh elmondta a döntést, hogy váltsanak slick gumira Button ötlete volt.

„Fantasztikus verseny volt ez Jenson számára, tényleg õ akarta az elsõ kiállást, ami végül a gyõzelmet jelentette. Bátor volt, hogy meghozta a döntést.”"

Akkor ennyit Button mernokerol😊

Ulvar
Nem csak sokan félnek hogy a jövõben ha nem fog esni ugyanolyan unalmas futamok lesznek mint volt Bahrein...ennyi. Most mindenki örül! Akik ezt mondják azok reálisan gondolkodnak, mert Hamiltonnak és Webbernek mint a golyó úgy kellett volna elmennie Alo mellett...

SL
Button <#eljen> Vettel <#levele>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

üdv, srácok végre egy jó futam bárcsak a további 16 futam is ilyen lenne kb😊 mindenkinek nagy grat, Button taktikai érzékének, Kubica zseniális tartásának, Hamilton, Alonso és Webber is megtette a magáét, Webber esete sztem csak versenybaleset én nem nagyon szidnám ezért...és persze Vettelt nagyon sajnáltam😞 peches szegény, ellenben Rosberg sajnos (mivel az egyik kedvencem) elég szürke volt csak annyira mint amilyen az autója is...Schumitól sztem csoda ez a 10. hely a végén azért csak megelõzte erõbõl De La Rosát és Algersuarit...Massaról nem beszéltem hát bizony neki elég nagy szerencséje volt, de ettõl függetlenül jól tartotta magát, látszik h nem az õ pályája...legközelebb Malajzia😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

GregSB
Hihetetlen milyen savanyú emberek léteznek, akiknek semmi nem jó. Végre egy jó futam, erre "ha nem esett vóna esõ szar lett vóna", meg ilyenek. Komolyan, ti tudtok egyáltalán valaminek örülni az életben? 😄

Button, Hamilton, Alonso, Kubica óriásit ment ma. Webber is szépen küzdött, kár hogy a végét így benézte...

Kit--Kat
Mot mit vagy úgy oda, Wéber is megmondta, hogy Kimi a tavalyi csúcsverdával nem hozta Alonso idei fogyatékos Ferraris teljesítményét<#hehe>
Összeállt a Wéber-Czollner Kimi fikamika duó, én meg sem lepõdöm, már 3 éve ez megy.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A Ferrari mit muvelhetett Massaval a kerekcserenel..?! 3. helyen jott ki, mire kicsereltek a gumijat, elment mellette egy rakat kocsi a boxban...

Kit--Kat
Hamilton volt verseny embere, amit lemûvelt az gyönyörû volt.
Vettel szokásos technikai hiba, a leggyorsabb de még is önhibáján kívül kiesik, Räikkönen 2....
Kubica nagyot ment a pontszerzõs autójával.
Massa megint felvállalta az udvari bolond szerepét, aki a környékén járt az megelõzte, szerintem õ sem tudja, hogy került a 3. helyre <#miaz>
Alfonzra kíváncsi leszek, eléggé fel volt kúrva, pláne, ha Maszat meglebegteti neki, hogy legyõzte, hááát lehet elkezdõdik a show lassan <#alien>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
Jó, mondjuk azt, hogy így volt? És? Az is beletartozik egy versenybe, hogy ne hibázz. Õ nem hibázott és így jött fel. Ez talán baj?

Latom tavaly Raikkonent fikazni divat volt, a pici makegerre rosszat szolni felsegarulas es azonnali fejloves jar erte<#vigyor2>

baaka
Hála az istennek, hogy egy izgalmas futamnak lehettünk szemtanúi.Remélem a következõ futamok is ehhez hasonlóak lesznek.

fifi

...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jo futam volt azért szerencse is kellet jo nagy adag szerencse.Alonso megpõrdülés után 4 ez számomra azt jelenti jo és megbizhato versenyzõ.Button pedig bebizonyitotta tavaly nem véletlenül lett világbajnok😊
Bandee1987
Egyébként vártam, hogy amikor kiirták a rajtrácsot, a Hamilton neve mellé ne az idõ kerüljön be, hanem hogy Penalty 😊 (Péntek esti eset után)

Bandee1987
Egyébként én is elismerem, Hamilton is jól tolta ma.

Firerock
amúgy jó pilóta õ csak ne lenne ekkora arca😄
mostmár végre az apja is eltûnt,azt jobban utáltam mint õt😄

fifi
át is fogom, ne aggódj...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

desigo
én sem szeretem de ma durván küzdött <#eljen>
Lehet atugrani vagy vegyel be demalgont...
koszi, szevasz<#integet2>

Firerock
én utálom õt mint a fene,de szépen csinálta amit csinált😊

Kubicat ultesd az autodba, attol lesz jobb😊

fifi
FÁJ olvasni amiket ideokádsz...
Nem bírom Alfonzót, de ekkora ökörségeket régen olvastam, mint amit itt összehordasz.

Bizonyara az volt a celja, hogy eldobja a poziciojat...
Siman kikerulhette volna, hiszem bizonyara elore kiszamolta, hogy Hamilton es O hogyan fog cselekedni az adott pillanatban...
Nem, ez ettol jo, hogy kiszamithatatlan - ha tokeletesen megy mindenki, akkor van vonatozas, ha probalgatjak a hatarokat feszegetni, akkor van verseny...

Bandee1987
Ha Alonso autója alól kezd elfogyni a kerék, akkor baszhatod, hogy hányadik legjobb autó. Ha így képes megvédeni a pozícióját, akkor az már szép teljesítmény. Mellesleg már Hamiltonnak is kezdett elfogyni a gumi, amikor történt az ominózus baleset.

desigo
Renault mitõl javult fel?
Úgy volt,hogy nem is indulnak

ennyit ér egy Lada matrica?
mindjárt ragasztok az autómra bazz
Ulvar
Na az megér egy misét bazze...hát azon hugyoztam azt hogy csinálta..nem vagyok hamilton fan, na de .... az szép volt...mi az hogy...

A kulonbseg a ketto kozott, hogy a Renault talan az 5. legjobb auto, csak nem mindegy, ki miben ul...

mflex
Ne oszd már te is az észt, gondolom észrevetted, hogy a ferrari most jóval erõsebb a mercinél, fõleg kigyorsításban, és az elõzésnél elég nagy elõny.

What about the forests?

Ulvar
Ettõl függetlenül elrontotta! Többször is! Nem úgy kell bizonyítani hogy lezúzom a másikat! Simán kikerülhette volna belsõ íven Hamiltont sõt Alonsot is azzal a lendülettel! Kicsivel több türelem kellett volna...mert Hamilton is akart...

Firerock
egyszerûen csak hülyeségeket beszélsz barátom<#wink>

desigo
az hagyján de buktak egy elsõ helyet is
Bandee1987
Most nem azért, de ha a te elméletedet folytatnám, akkor Kubica sem vót valami nagy vasziszdasz, hisz elõrekeveredett, és utána meg sem próbált Button után menni...de én nem ezt az elméletet követem, hisz egyértelmû, hogy Kubica is remek volt.

Firerock
<#eljen>