182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #110905 szóval a pálya nem elég változatos... -
IXEMGabeo #110904 én egyszer egyszer belenéztem, de nem jött be. nekem unalmasabb a körbe körbe pályán úgyhogy további állást nem foglalok ezzel kapcsolatban. amerikaiak ezt szeretik tiszteletben kell tartani... -
Akkora erő hatott rájuk a döntött kanyarok miatt (nascar pálya) amit a vadászpilóták kapnak védő ruhában. -
itt nem az volt a kérdés mennyivel ment, hanem az meddig bírták ki fizikailag azt a G erőt ami a versenyzőkre hatott. Volt aki 6 körig de a legfittebb Fernandez sem bírta volna 16 körnél tovább. Szó szerint elájultak a kanyarból kijövet és az egyenes szakaszon tértek magukhoz.
A tivábbi edzéseket és a versenyt a CART törölte azévben. Nem is mentek vissza többet..az IRL ment rajta gyengébb ezáltal lassabb autókkal. -
Ott írja, hogy 230mph, és ő nem is volt a leggyorsabb :D -
IXEMGabeo #110899 köszi,
-
hmm mennyivel megy ilyenkor? :D -
"A csapat megerősítette, hogy Perez agyrázkódást szenvedett és kificamodott a combja, de a röntgenfelvételek során kiderült, egyetlen csontja sem tört el, és az orvosok nem találtak további sérüléseket a 21 éves pilótánál." -
madmanic #110896 Agyrázkódás, combcsont ficam
-
IXEMGabeo #110895 valóban pech volt...más is járt már így rendesen...
Perezről mik a hírek? -
kizárt..neki ott van fenn tartva a "parkoló"
-
IXEMGabeo #110893 :D:D -
nem igazán jött neki össze a vége
teljesen szétesett
kár volt a végére hagyniuk a kört -
amúgy remélem sumi jót rajtol majd, bejön 2. helyre mondjuk:D -
nem is fullos mindegyik...de a legdurvább még mindig ez...
Erről Dietrich bácsi ha akar majd mesél.
-
Elvették Lewis Hamilton legjobb időeredményét, amelyet a szombati edzés harmadik szakaszában ért el, mert a mért körében levágta a sikánt. A McLaren pilótája büntetése miatt a 7. helyett a 9. rajtkockából rajtol -
meg azért full gázzal a balost nem olyan könnyű mint amilyennek tűnik -
Bocs, NFL akart lenni az NHL:) -
Amúgy a Nascar egy családi hétvége. Lakókocsikkal mennek a versenyekre, egy igazi családi bánzáj az egész. A közvetítés is sokkal "menőbb" mint az európai ótókáknál, ahogy egy NHL is jobban van tálalva mint a Foci... ebben kurvajók az amcsik.
Amúgy kimegy az amcsi leül és látja az egész pályát, semmiről nem marad le, végig brutális a hangulat és látványos a verseny. Az európai meg kiválaszt egy kanyart letelepszik és másfél percenként elmennek előtte az autók aztán nézi a tévén a kivetítőn... ha amcsi lennék akkor biztos nem az utóbbi tartanám izgalmasnak:) -
-
"Amikor kint voltam az nagyon idegesített, hogy semmiszámba veszik az F1-et, csak a Nascar..."
A buta európai meg semmibe veszi őket 1:1. Mind a kettő a tudatlanságon és az elvakultságon alapszik. -
lottó ötösnél:
Indy 500
Monaco GP
Bathurst 1000
Gold Coast
ezek vannak tervbe véve :D -
azért én egy Indy500-on szivesen tömném magamba a sört meg a hotdogot a többi 350.000 emberrel együtt :) -
Szerintem nem uncsi.
-
vass17 #110880 Hirtelen azt hittem, hogy a "kanyarok" vannak elnevezne:)
Amikor kint voltam az nagyon idegesített, hogy semmiszámba veszik az F1-et, csak a Nascar...
Egyébként az ilyen jellegű összehasonlítások soha nem érdekeltek, mivel az európai autógyártás kicsit többet letett az asztalra, mint az amerikai és talán nagyobb kultúrával is rendelkezünk ilyen téren.. -
kb nekem is ez a véleményem,buta amerikaiaknak megteszi,mind1 hogy melyik "pálya" lelátóján tömi magába a lájt kólát meg a hoddogot. -
Buta körözgetés egyenautókkal meg is felel az amerikaiak igényeinek.
muhaha
kreatív a vonalvezetés...
de persze aki szereti az nézze azt
-
Nálam is valahogy így van :) -
Amerikából nézve.
Milwaukee Journal újságírója írta meg, a szavazást a Turnkey Sports rendezte
Melyik a legfontosabb verseny a világon?
Indy 500: 41%
Daytona 500: 33%
F1 Monaco GP: 14%
Egyéb: 12% (csak tippelem LeMans 24h)
Nyílván egy Európai szavazásnál más jönne ki. -
de a kavics fog :)
az a baj vele, hogy az autó gellert is tud kapni majd hirtelen megfogja a kavics és az autó már szaltózik is, míg az aszfaltos vagy betonos bukótérben az autó csak csúszik (ha van kereke).. -
IXEMGabeo #110874 mindig jó autója volt kivéve 2009 első fele -
Vettel köre pedig brutális volt. Az autó pontosan azt teszi amit ő szeretne. Ha Button bement 14 alá akkor Hamilton is bement volna ez világos mint a nap, hogy mennyire azt meg már sosem tudjuk meg. -
Hamilton annyit mondott ( hogy pontosan mit meg kellene nézni az eredeti angolt... ) hogy ha ő tudja tartani Vettel tampóját egy gyengébb autóban, akkor egy csapatban jobb lenne nála, vagyis jobb munkát végez. Még a legelvakultabbak is láthatnak ebben némi valóságot, persze valószínüleg sosem fogjuk megtudni. -
tudok mikor volt ő utoljára nagyképű,egoista? 2008-ban! Azóta szar autókat kap,csöndben nyomja le a szezonokat,minden balhé nélkül,teszi a dolgát. Most is beszólhatna,nem az ő hibájából lett elkúrva az időmérője,7. helyről indul csak,és ha nem esnek ki előle,akkor nehezen fog csak feljönni...:S NEM MINDENKI KAPHAT POLE-T FUTAMRÓL-FUTAMRA...khmm energiaital -
Bullitt #110870 Csak ezzel lejárathatja magát még a saját rajongói előtt is. Hamilton-al az a baj, hogy nagyszájú, közben semmivel sem jobb a másiknál. Persze ego kell ide, de kifelé ezt nem kéne ilyen szinten mutatni. Ezzel sikerült már megutáltatnia magát sok embernél. -
sKeezo #110869 hát lehet utálni, én is utálom mint a szart. de azért el kell ismerni hogy jó. és alonso-t se fikázzátok, egy szinten vannak. fos ferrariból azért mit kiszokott hozni ;) ahhoz képest massa sehol sincs.
múltkor szurkoltam hamiltonnak hogy előzze meg vettel-t, de nem jött össze.. :D -
IXEMGabeo #110868 tyűű elnézve, összehasonlítva Rosberg és Perez balesetét, Rosberg esete keményebb lett volna, ha belefúródik a gumifalba:O:S Rosbergnél, nagyobb volt a tempó... -
Ebben mi a sértés? jézusom... -
igazából azért ne mondjon, mert ezzel vettelt sérti meg, nem vagyok vettel rajongó tökmindegy kire mondaná, a versenytársakat nem illik sértegetni, nem ellenségek ők... -
IXEMGabeo #110865 nem a Q3 végéről beszéltem, láttam, hogy kiestek a gumik nem melegedtek fel megfelelően...Q3 elején nyilvánvaló volt már, hogy Vettel űridőt fog menni, utána se hiszem, hogy változott volna Webber is a Q3-ra gyorsult be holott a Q1, Q2-ben nem volt sehol a RB. Altattak...