FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
kemény. nem tudtam 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
magas páratartalom ---> kondenzáció ---> Monszun...jégesõ nem fix mert lehet elolvad, de akár jégesõ is lehet.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Legend Killer
LOL. 29-30 fok és esõ? kemény.

kösz infót.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

remek futam elé nézünk😊 GO Vettel mostmár megérdemelne egy esõs gyõzelmet😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Egész hétvégén 29-30 fok és végig esõ.

A medve nem játék.

Legend Killer
kers helyett minden körben elsüthetik egyszer az ágyút<#idiota><#hehe>.

Legend Killer
nem biztos. lehet ettõl még jó szezonja.

shumika
DÖ BESSSZZZTTTTT!!! ikszdééj

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Ulvar
Leopard II !!!<#vigyor2>

Máté94
SMS-be lehet majd küldeni ki essen ki😄
Nightt
<#taps> Es izgalmas lenne, h ki tudja a legtobb ellenfelet kiloni<#idiota>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

shumika
PL.: Red-bull vagy Ferrari.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Nightt
Ahoz sztem jobb auto kellene.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Legend Killer
bele kell rázódnia és király éve lesz 😄.

Totti5
Ott sem zárt, sõt a többség nyitott is talán. Ez max akkor jön jól nekik ha esik az esõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Máté94
Mármint,hogy tetõ alatt lenne a vezetõülés. Mert vannak olyan autók is a Series-ben amik nyitottak mint az F1-ek😄
shumika
MAUNIKA SÓÓT NÉZZETEK NAON KOMOLY!! XXXXXXXXXXDDDD

Norbi1990
Akkor nem F1nek hívnák a sorozatot hanem LeMans series XD
Máté94
ok
shumika
Nekem ez a Le-mans-os styl nem jön be annyira.

Magic Boy
Igen most már jó.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Máté94
Most már remélem jó😊
Norbi1990
Nekem se jön be.
Magic Boy
nekem is.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

shumika
Csak nekem ad be valami planet lemansos feliratot?

Máté94
Bírnám ha valami hasonlók lennének az autók😄
Nightt
Lehet, h lesz olyan vereny, ahol dobogos lesz, de sztem ennyi...

Norbi1990
Jövõre jó lesz vagy esetleg idei év 2. felére, ha fog maradni.
Nightt
Persze, h nem egyszeru, de a csapatoknal a nagyon okos mernokok, akiket az eszukert fizetnek meg tudnak, ha muszaj lenne😊

shumika
Szerintetek Schumacher benne lesz az elsõ 3-ban?
Vagy szerintetek milyen lesz ez az év neki?

Norbi1990
Mögöttük?
Én inkább felettük tudnám elképzelni egy ilyen sapka szerûség a pilóta mögött lévõ légbeömlõbõl kilógva, de ez nem valami jó ötlet, mert a versenyzõ kiszállni nem fog tudni egyedül, és vészhelyzetbe pl, kocsi kigyullad nem lenne szerencsés.
Nem valami egyszerû dolog ezt megoldani.
Nightt
De hagyjuk! Nincsen vedve az OW pilotak feje... ez van, ezen nem tudunk valtoztatni.

Nightt
"describes cars with the wheels outside the car's main body" tehat a kerek az auto kasznijan kivul van, itt nem ir arrol, h nem lehet a versenyzo feje felett bukocso...

Nightt
De meg lehet azt oldani ugy, h latnak oldalra es vedve is vannak! Pl, ha mogottuk van bukocso rogzitve.

Norbi1990
Szerintem nem fontosabb sõt szerintem baleset veszélyesebb is az, hogy nem látnak oldalra. Pl Rajtnál mi lenne? Összevissza törnék egymást mert azt se tudja körülötte ki van meg hol.
Másik meg ha kicsúszna valaki akkor hogy jönne vissza a pályára? Oldalra semmit nem lát, tehát akkor egyszer csak úgy visszatér a pályára és mögötte meg pont jön a mezõny nagy része, és csatt bele?
Ulvar
Semmi baj, én meg próbálom elmagyarázni de nem érted...ez van.

Norbi1990
Pedig azt jelenti.
Open-wheel car, formula car, vagy esetleg single-seater car.
Egyébként itt levan írva.
De mindegy nem akarok veszekedést 😊
Legend Killer
😞(((.

MEGINT AZ A KERÉK!

csináljanak vmit 😞.

Nightt
OFF

Az OW / open wheel egyebkent nem nyitot kasznit, hanem nyitot kereket jelent, de mind1.

Eskuszom soha tobbet nem fogok reagalni arra amit irsz... Nem azert mert utallak vagy ilyensmi, nincs nekem bajom velde, csak azert mert valahogy sose tudod jol ertelmezni amit irnak neked, tehat nem csak a kettonk beszelgetesere gondolok, hanem ugy altalaban. Es kerlek teged, h te se reagalj, mert abbol csak a folosleges veszekedes van... Elore is koszi

Ulvar
Te már megint félre értesz és kavarod a dolgokat kapásból. Amit te írtál az hülyeség én erre akartam célozni!

Surtees halálát egy leszakadó kerék okozta. A kerekeket rögzíteni kéne lánccal, amit ÁLLÍTÓLAG megtettek de én nem annyira láttam ezt tavaly lásd Brazil kvali. Ez már kapásból egy óvintézkedés lenne. Becsapódásnál a kasztni bírja az ütést lásd Kubica Kanadában. De ahhoz hogy a fejét teljesen levédd egy OW autóban nem fogod tudni. Az már nem nyitott kasztni. Véleményem szerint.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nightt
Ilyen nevetseges a pilotak vedelme? Megint muszaj beleszolni... neked ez a maniad... <#ticking>
Pl meg lehetne oldani, h a fejuk folott levo bukocsovet nem oldalt hanem a versenzo mogott rogzitik, igy latna oldalra is.

Ulvar
LOL??? Ülj be egy OW autóba...

DannyL
Szép idõ van Malajziában. <#guluszem1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Nightt
Sztem meg lehetne oldani ugy, h kilassanak... es amugy is fontosabb a vedelmuk, mint, h oldalra hogy latnak...

Máté94
Nekem tetszene ha olyan lenne mint a Le Mans-os autók😄
Norbi1990
Így is alig látnak ki a csokpitbõl, úgy meg nem látnának semmit se oldalra pl.
De tényleg kilehetne valamit találni.
Nightt
En a mai napig nem ertem, h miert nem raknak a versenyzo feje fole egy bukocsovet, az megvedene az ilyensmitol...