182154
  • ToxiMaxi
    Állítólag olyan 1:42:6 körül ment.
  • adam46
    Látszik, hogy nagyon elemében van, nyomta neki keményen.
  • desigo
    Mennyivel lassab a körideje a mostaniaktól?
  • Stockbauer33 #175085
    Remélem lesz pár dobogós helyezése jövőre
  • nearo
    Alonso tett pár kört a 2005-ös VB autójával Abu Dhabiban :)
    Onboard
    Ezzel kapcsolatban egyébként lehet buta kérdés, de a pirelli gyártott egy set vadi új gumit, ami illik az autóra? Vagy milyen gumit használtak itt? Csak mert az elmúlt 15 évben a gumikra vonatkozó szabályok is változtak, méretek is ha jól rémlik, és nem az akkor használt barázdált gumik vannak az autón, hanem pirelli slickek.
  • mcmoha
  • mcmoha
  • sure
    Bréking: nem lesz ott a bré king Abu Dhabiban

A Ferrarinak meg az is biztos megint jót fog tenni, hogy a CEO lemondott.
  • sure
    Biztos Bottas = Soros
    Mindenér ő a hibás
  • IXEMGabeo
    szemre elsore Bottas cikazgatott Max elott aki beszorult es ez miatt esett ki reszben...siman meg lett volna neki...Leclerc volt a ludas a visszajatszas utan belattam
  • sure
    Én most is Russellnek fogok drukkolni és van egy olyan érzésem, hogy fog pontot szerezni a Williamssel.
  • adam46
    Már annyira nem is érdekel a hétvége.
  • b-type
    sztem meg qva sok köcsögség van a világban, és bizony elférne némi jómodor. Régen nem kellett az ilyen videókon vitaestet indítani, mivel ízléstelen az egész úgy hogy van.
    Jelenleg az arrogancia dívik, mindenki mindent mond tapintat és tolerancia, a másikrafigyelés nélkül.
  • repvez
    mondjuk ha te ezt igy jonak gondolod akkor te is egy másik világban élsz vagy legalább is szeretnéd ha ilyen világ lenne?

Ahol a varejaiddal csinálsz valamit amit lefotózol felteszel a FB-ra és ott valakinek nem tetszik és emiatt téged megbuntetnek ? vagy ha egy olyan világban akarsz élni ahol nem lehet egy viccet sem elmondani,mert az sérti valakinek az érzéseit és emiatt téged meghurcolnak ?
    Ugy hogy semmit nem tudnak rólad se azt hogy milyen korulmények köüzött tetted azt ami felkerült a netre , de a mások általi vélemyéne téged negativan hat?

ugyan ez van mindenhol mostanában és ezért térdelgetnek az emberek .
    Mazepin is feltett egy videot ahol nem vadidegenekkel van és nem egy vadidegen csajt taperol aki önszántábol ment velük senki nem erőszakkal vitte oda. és amigy a csaj is nyilatkozta, hogy nem nbántásbol csinálta, de a sok PC-s fasznak ez már nem tetszik és ezért egy ember életét tönkre akarják tenni egy egyszerü dologtol, amit bárki megtett már egy buliban ittasan csak nem került ki a neten vagy nem voltál elég hires ahhoz, hogy botrányt keritsenek belöle.

Ugyan ilyen szarságért szakadt félbe a PDG meccse, mert a biró olyan irtózatos nagy bünt követtett el, hogy nem a nevén nevezte a focisták hanem azt mondta, hogy a fekete gyerek.

Ha te ilyen világot szeretnél ahol nem szolalhatsz meg ha nem akarsz bajba kerülni akkor igen nem egy világba élünk.
  • RatBaG #175074
    :(
    x: Ez az év már nem lehet rosszabb.
    2020: Hold my beer!
  • HTS s3rg1nh00
    LH negatív,ő vezet a hétvégén a Merciben Bottas mellett.
  • RatBaG #175072
  • HTS s3rg1nh00
    te egyébként valami alternatív valóságban élsz?
    #174973 és #174970 -re csak írd már le,hol szorította le VB Maxot...?
    Mazepinre utalva meg elég érdekes,a kezdeti hírek arról szóltak a csaj be is mutatott neki és elhúzódott tőle,csak azóta átutalt a "papa" egy életre elegendő rubelt,vagy inkább megfenyegették hogy a szülei búvártanfolyamra indulnak palack nélkül...ez meglehetősen messze van egy mellfogdosós playboy életvitelétől.
  • sure
    Ja látom ebben a cikkben is írják, hogy még F3-ban ütötte meg Callum Ilottot, pont a magyar pályán. Jobban teszi, ha gyors és fair versenyző lesz, mert pénz ide vagy oda, remélhetőleg ezt a fajta viselkedést az F1-ben nem fogják tolerálni.
  • IXEMGabeo
    Ha ezért kirugjak nagyon gáz. F1 korábbi playboyai ki tudja milyen orgiakbn vettek részt manapság egy mellfogdosas és repulsz a csapattól... Kurva gáz ez a vilag
  • sure
    Jah, láttam már korábban is valami cikket, hogy volt neki valami verekedős vagy fenyegetéses ügye. Gondolom ebben nőtt fel, apuci orosz oligarcha, megszokta hogy pénz beszél, erősebb kutya b@szik és apuci végett érinthetetlen.
  • nearo
    Mazepin
    Izgi lesz, ezen pár bekezdés alapján inkább vmi valóságshow szereplőnek érzem a srácot, mint F1 pilótának... :D
  • mcmoha
  • Magnum PI
    Van talán egy olyan szabály, hogy a legkevesebb csapatnak szállító motorgyártó köteles leszerződni. Jelen esetben ez a Renault. Amit vagy bevállalnak vagy nem. Megromlott a viszony de ez üzlet. Meglátjuk
  • b-type
    van ilyen tény. de ezért járják be a pályát a verseny előtt. Na mindegy, sztem megfékezhette volna, de ő nem az a típus, legalábbis jelenleg. Finomodik, azért 6 szezon alatt már jócskán finomodott, de még kell egy kicsi sztem.
    Viszont a Red Bull az jelenleg senki földje, qva erős csapat, 2022-re akár a legjobbak is lehetnének, de motor nélkül...
  • Magnum PI
    Kívülről nehéz megítélni mikor látta meg, hogy jön a sóder vagy hogy tehetett volna bármit is hogy lekerülje. Mi sokkal magasabbról látjuk az eseményeket mint ők és jobban belátjuk a pályát hol mi folyik. Még ha látta is a pálya azon részét az is lehet megzavarta az a fekete sóder és azt hitte az még aszfalt. Az is lehet ha jobban lelassít akkor meg belegurul Leclerc és azért esik ki. így is csak pár centivel kerülte el.

A török verseny az jogosan volt tök fölösleges kockázat részéről de a mostani esetben nem érzem, hogy hibázott volna. Szerencsétlen szitu volt.
    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2020.12.08. 14:52:04
  • b-type
    A megfékezés jó volt, de hogy utána miért ment bele a sőderbe az nem kerek. Egy nagyon óvatos féktávot vett, aztán nem fékezte tovább hanem megpróbálta megelőzni a már csúszó autókat jobbján. Még fékez akkor ugyan mögötte elmegy a mezőny, de pályán marad, így viszont az a kormányszög amit alkalmazni volt kénytelen bevitte a sóderbe.
  • Magnum PI
    Igaz, én főleg a gyorsaságra fokuszáltam. Ha a teljes csomagot nézem akkor talán Hamilton van még mindig az élen.

Verstappen néha-néha még túlvállal de azért figyelembe kell venni milyen autóval harcol folyamatosan a dobogóért és még mindig mennyire fiatal. Neki muszáj több kockázatot vállani mint Hamiltonnak vagy Bottasnak. Nem lehet annyira türelmes mint ők, hogy "le kell szegni a fejet" és majd a mérnökök úgy is kioptimalizálják a stratégiák és előre kerülnek.

A mostani futamon nem éreztem, hogy ő bármi rosszat tett volna. Éppen az ellenkezője. Bottas meg Perez között volt és előre fékezett hogy ne szoruljon be a kanyarba, de jött Leclerc aki megtorpedózta Perezt és Verstappen is megszívta.
  • maffioso
    Lehet félreértettük itt többen egymást, én úgy értelmeztem, hogy Russelt éri a kritika, hogy egyfutamos senki.
  • b-type
    Verstappen jó, sőt nagyon jó. De sem Gasly sem Albon nem alkalmas mértéknek. ..és még mindig csinál érdekes dolgokat, összetöri magát a kivezető körben, autótörésig emberkedik szabadedzésen, igazából ezt a mostani esetet sem nagyon tudtam mire vélni, a török versenyt meg pláne, ott egyértelműen ő volt esélyes pole-ra és győzelemre is.
    Az egyetlen mérce az Ricciardo volt, amit árnyal az ahogy ütköztek, és ahogy Ricciardo lelépett.
    Asszem 6. szezonja Max-nak, szal már itt van egy ideje. Nagyjából azon a véleményen vagyok mint a főnöke, talán ő a leggyorsabb de nem a legjobb.
    Viszont valszeg én is neki drukkolnék ha már nem lenne kinek.
  • Magnum PI
    Perez erős pilóta, idén már többször megmutatta, de szerintem a Top5-ben sincs benne (idén erős a mezőny első fele). Nekem továbbra is már évek óta Verstappen van első helyen. Utána jön Russel, Leclerc és Hamilton akik között nem lehet sorrendet megállapítani. De ők a top pilóták szerintem.

Verstappen igazán különleges (ha szimpatikus ha nem), aki ha nem nyer VB-t akkor az igazán nagy balszerencse az F1-nek. Csak ő tud lépést tartani a Mercedessel úgy hogy Albon a mezőny közepében poroszkál. Engem nem lepne meg ha Perez is komoly tizedeket kapna főleg mikor elkezd befrusztrálódni, hogy nem érti, hogy ilyen gyors Verstappen. Mint ahogy Bottas is elkezdett az utóbbi futamunkon befordulni. Rádióba is bemondta direktbe többször, hogy nem érti, hogy ilyen gyors Hamilton és egyre rosszabb a teljesítménye

Most is láttuk, ahogy kiesett egyből 20mp-re elhúzott a Merci a verseny elején a többiektől. Önerőből csak Verstappen tudja követni őket. A többieknek csak akkor van esélyük ha beüt a káosz. Én megkockáztatom, hogy a RB nem erős autó idén. Középmezőnyben vannak és a pluszt csak Verstappen adja.

• adam46
    Bárcsak, bárcsak...
  • nearo
    Már sejti a Mercedes, mi történt a bokszban
    Hogy mivan...? :D
  • maffioso
    Hogy téged idézzelek. MIVAN?
    Egyfutamos senki? Te eszednél vagy ember?
  • Stockbauer33 #175054
    Az megvan hogy világbajnok lett idén is?Hányadszor is? MIVAN?

Majd ha új világbajnokot avatunk akkor.Addig meg minek a sok vau?Ha nemlesz a F1be Ham, Max F körbehugyozza Bottast és lehet pislogni.Nem értem az ilyen egyfutamos senkikre miért megy a petting?

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.12.08. 09:07:03
  • HTS s3rg1nh00

mi jöhet még?
  • Palinko
    Nekem már az sem volt semmi hogy a tervezettnél hosszabb boxkiállás és Bottas fékei kidobták a hibakódot
  • Palinko
    Na ez az :( Szerintem ez az év beszoktatás lesz aztán ha jól tudom a szabályváltoztatást is csúsztatták egy évvel majd háthat 2022-ben lesz egy komolyabb szerződése a kis Schuminak, de most néztem meg a versenyt Russel is nagyon szimpatikus volt jó volna látni valahol.
  • Master91
    Haas autójával?
  • Palinko
    Köszi erre kíváncsi leszek de nagyon erős most a közép mezőny is meglepne ha tudna kimagaslót alkotni.