FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt kell szeretni mi?:) amúgy Ausztráliában elég sok színt vitt a futamba avval hogy elõzgetett:) Nem a kedvencem, de elismerem h baromian ott volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Máté94
Ezvan.
nem tetszik h Hamilton volt 2x a leggyorsabb...mondjuk teljesen mind1, mert az esõben bárki nyerhet majd:P:P

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mersant
reszben igy igaz, de tul kicsi a mechanikai tapadas, ezt akarjak ellensulyozni a szelesebb hatso gumival. szerintem jo otlet...persze ettol fuggetlenul minden kiegeszito szarnyat, elemet levetetnek a kocsikrol, hogy ne keverjek maguk mogott a levegot...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

M@TriX
nem azt mondtam, hogy az minden gondot megoldja, ha figyelmesen olvasnál, csak vinne egy kis pluszt, az eddig is tény volt, hogy az elõzések minimális voltát nem oldja meg.

amúgy nekem tetszett a KERS, neked meg nem. Ez van... :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
.... ha ugyanott használják akkor nem mind1? Ugyanúgy vannak...tavaly se tudtak még KERSes autók se elõzni...csak jobbat rajtolni...nem hiába lett VB a Brawn mögötte meg a Red Bull akik egy futamon se használták...

Úgy lenne jó mint IndyCarban....egy futam alatt csak 10er vagy 15ör lehetne használni ezt a bizonyos "Push to Pass" gombot olyan...10 mpig és adna olyan 80 - 90 + lóerõt. Na így lenne értelme...de ahhoz még az Aerot megint csak át kell alakítani mert száraz pályán még mindig lehetetlen elõzni.

thx

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nightt
Leallt a motor...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

ja, nincs hangom... milett vele? fékhiba? megint?

Máté94
Hozta a formáját a Red-Bull.......
Webber mifaszt csinál..?

M@TriX
?, hogyne érne, a pilóták kezében van mikor használják, ez belevinne egy kis eszenciát...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

De ez két oldalon lenne csak Közötte nem!

Nightt
Nem egeszen, mert ettol elore nem lat<#whatever>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
"a hírek szerint az FIA erre próbál még rátenni egy lapáttal a hátsó gumik kiszélesítésével. A tervek szerint a jelenlegi 33 cm széles abroncsok jövõre közel 46 cm-re duzzadnának, amivel a mechanikai tapadás javítását céloznák meg."

Javitsatok ki ha tevedek de most szelarnyekban azert nem tudnak elozni, mert kevesebb leszoritoerot produkal az elso szarny, emiatt kevesbe tapad az auto eleje, tehat alulkormanyzott lesz az auto. Namarmost, ha a hato gumikat novelik, akkor azzal meg alulkormanyzottabb lesz, mert tapad a hatulja, mig az eleje nem, igy meg ennyi elozes se lesz...
Nem az elso kerekek mechanikai tapadasat kellene novelni, h tobb elozes legyen?<#fejvakaras>

Legend Killer
ezentúl megugrik az esernyõk eladási mennyisége és minden futamon esõ lesz :D. csak viccelek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mert egyiknek volt, masiknak nem.. Ha mindenkinek van, de a mostani szabalyozassal a hasznalat teren, semmit se er...

M@TriX
ha jól tudom most sincs betiltva, csak megegyeztek a csapatok, hogy nem használják.

Amúgy szerintem is vitt be egy kis színt a futamokba.

Ha mindenkinek van, olyan, mintha senkinek se lenne.. Elozes szempontjabol semmi ertelme.. Esetleg akkor lenne, ha szabadon fejleszthetnek, es szabadon hasznalhatnak barmikor, mert akkor akie a jobb, az esetleg elonyben lenne.. Vagy a masik megoldas, hogy 1 futamon hasznalhatnak mondjuk 20x osszesen, es akkor lenne nemi taktikazasi lehetoseg, hogy ki mikor nyomja el, sporol vele, elfogy, a masiknak nem, ilyesmi... A jelenlegi szabalyzas mellett csak egy kutyu, ami sok penzbe kerul...

shumika
De jó lenne ha viszajönne a KERS.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Ok.. Ezek szerint csak a kamerak kerultek... De hogy ennyire..........

Alonso ment 30 kört Massa 27 idáig a 2. szabadedzésen, ennél több kört nemsokan mentek.
Massanak megint mi van a kocsijaval..? Az elso edzesen fel ora utan kint volt 2 lassu korre, aztan fel ora a boxban.. Aztan kiment, 3 kort ment kb., minden korben vagy kavics, vagy fu, ujabb hosszu szunet, aztan mar nem neztem az utolo negyedorat, de az idokbol latom, hogy 1-2 korre kint lehetett.. Most nezem a masodik edzest 1 oraja, de most volt kint eloszor ez ido alatt.. Korbeboklaszott, aztan annyi... Alonso se viszi tulzasba, de ugy kb. 1 a 10-hez a palyan toltott kor szam a javara...

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

érdemes ide regisztrálni adják a folyamatosan az eseményeket?

M@TriX
szerintem inkább csak holnap...

baz lesz itt 1.33 as idõ is!!!!!
M@TriX
kattints a bannerben....

VRolee94

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Nightt tudom mire gondolsz:

Bocs a minõségért csak gyorsan csináltam egy vázlatos rajzot

DannyL
Csak minden verseny után újra kéne aszfaltozni. :D

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
A 8 órakor kezdõdõ practice 2-re nincs egy linketek?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Banano
Széjfticar bejön a verseny alatt?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

300 km-re vannak az egyenlítõtõl... Egyenlítõi-éghajlat, Trópusi Monszun, esõerdõk...bár Malajziában pont, h nincsenek!!!ettõl függetlenül bármikor lehet esõ a magas csapadékmennyiség miatt 1000 és 2000 mm között van kb:D

Legend Killer
kemény. nem tudtam :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
magas páratartalom ---> kondenzáció ---> Monszun...jégesõ nem fix mert lehet elolvad, de akár jégesõ is lehet.

Legend Killer
LOL. 29-30 fok és esõ? kemény.

kösz infót.

remek futam elé nézünk:) GO Vettel mostmár megérdemelne egy esõs gyõzelmet:)

a.carkey
Egész hétvégén 29-30 fok és végig esõ.

A medve nem játék.

Legend Killer
kers helyett minden körben elsüthetik egyszer az ágyút<#idiota><#hehe>.

Legend Killer
nem biztos. lehet ettõl még jó szezonja.

shumika
DÖ BESSSZZZTTTTT!!! ikszdééj

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Ulvar
Leopard II !!!<#vigyor2>

Máté94
SMS-be lehet majd küldeni ki essen ki:D
Nightt
<#taps> Es izgalmas lenne, h ki tudja a legtobb ellenfelet kiloni<#idiota>

shumika
PL.: Red-bull vagy Ferrari.