FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
<#zavart1>#zavart1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
na, rohadnának meg. pedig direkt nem néztem be a topikba se, h majd megnézem.
ezér most kiírtok mindenkit és leginkább xxx oldalakat.
<#violent>#violent>. Kobayashi lesz a kamikaze :D.
faszomat. kurvára utálom az elsõ pár versenyt, mert nem mindig kelek fel rá és akkor így szívok emiatt. rohadjanak meg, hogy nem tudják mindenütt normál idõben lökni. azt tele van a buzi internet már a hírekkel és moccanni se lehet. elrontották a kedvem a kis tetvek. most így mi a halálnak nézzem meg?
legalább petrov menedzserét mutatták benne?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
tényleg, lökhetnétek több infót a csajról. város, utca, ház szám, tel szám :DDDD.
„Le kellett kapcsolnom egyesbe, aztán erõsen nyomni a gázt, csak így sikerült a sebességváltás a kanyarokban.”
„A versenyzést tekintve valószínûleg ez volt az életem legnehezebb versenye, mivel minden kanyarban improvizálnom kellett. Azonban még így is szerezhettünk volna néhány pontot, ami a végére lehetetlenné vált a motor miatt.”
„Ha azonban a sebességváltó, majd a motor is tönkremegy, jobb, hogy ez akkor történik, amikor a kilencedik helyen vagy, mintha vezetsz és aztán 25 pontot veszítesz.”
Végezetül Alonso elmondta, hogy „ez egy kemény hétvége volt. Olykor nekünk, olykor mások számára alakul jól. Ki kell használni a lehetõségeket.”
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
HAJRÁ BUTTON!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Amúgy komolyra fordítva a szót, egész jó kis versenyt láthattunk, ha ilyen meg az elõzõ futamhoz hasonlóak lesznek meg leszek elégedve. Jó volt végre látni Vettelt elöl, iszonyat megérdemelné a gyerek, hogy világbajnok legyen... Kubica meg iszonyat nagy, kihozza a maxot a Renaultból.
Kubica P0WA!!!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kíváncsi vagyok mi volt valójában a gond.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://gaborszantai.co.uk/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hamilton sem tette meg a szivesseget, Massa sem fog felreallni - ez nem a Fisico-fele talpnyalo csapatfelallas:)
nem baj legközelebb figyelmesebben nézed, és megpróbálod értelmezni is amit látsz, és csak utána röfögsz be bármit...
itt igazából a küzdõ szellem a lényeg és nem az ki hány pontott szerzett<#phone>#phone>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
nem volt jo a valtoja, teny, de azert voltak olyan megmozdulasai, amelyek azt mutattatak, hogy nem az auton mulik a szerencsetlenkedes Button mogott...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A tablazatot a szoros eredmeny miatt linkeltem, nem Alonso es Massa miatt. Amugy a Ferrari pont nem erdekel...
Off.
zene egyenlõ élet

<#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Hajrá Magyarország!
Kubica meg valóban nagyon szépen ment, nem olyan szar a Renault most, Petrov is jól ment, amíg szét nem ment alatta a kocsi.
Palikéknak tesz jót mert a magyar nagydíjra ezrével fognak jönni a lengyel szurkolók.