182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hamilton szerintem nem hibázott amikor az alagútban csapattak.
Massa simán rosszul helyezkedett ezért csúszott meg.
Viszont az nagyon nem tetszett,hogy amikor kötelező megállás volt mindenkinek akkor gyakorlatilag újraépítették az egész autót.Hátsó,első szárny,kerekek talán még oldalsó kasztni elemeket is cseréltek.
Erre lehetne szabály,hogy ne lehessen az autóhoz nyúlni.
Mákos Vettelnek is a rommá kopott gumiait is egyből kukázták.Pedig pont ettől lett volna izgalmas a vége,hogy kibírja-e végig.
Pont a legvége lett elcseszve az egésznek pedig milyen jól alakulhatott volna... -
feketének fekete az biztos,meg kicsit agresszív is volt -
Nah, Eddie és David is megkapták a magukét
-
megbüntetik:DDD -
Hamilton: Megbüntettek! Miért? Talán azért, mert fekete vagyok!
kíváncsi vagyok ebből mi igaz... -
vass17 #111156 Elég egyértelmű a dolog, Hamilton már pozícióban volt. Lehet, hogy egy másik pályán ez még nem számít pozíciónak, de mivel ezen a pályán lehetetlenség előzni, ezért lehetne annyi tisztesség a másik versenyzőben, hogy elfogadja a helyzetet. Persze, lehet, hogy csak figyelmetlen volt Maldonado, viszont egyértelműen versenybaleset és nem érdemes büntetést. -
Ezt pont Hamilton cáfolta meg ma többször is,az első kanyar utáni emelkedős részen,ami bizony nem egyenes szakasz és volt köztük talán 1 tized!
Ne akard már bemagyarázni hogy 6 tized elég egy átlagos előzéshez!Kigyorsításnál nem rossz 4-5 tized,ez kb arra jó hogy egy előzést előkészíts!Az egyenes végére meg lesz belőle 1-2 tized az előzéshez!Na az már mondhatni előzési pozíció! -
tisztára PT volt ma Hamilton és ez jó.
köcsög FIA
-
-
Feltűnt-e az eddigi futamok során, hogy 5-6 tizednél nem tudnak közelebb autózni egymáshoz a szélárnyék miatt?
Webber meg ugyan úgy összetörte volna, hogy ha egy Maldonadohoz, vagy Massához hasonló figyelmes pilótát előz, nem pedig Kobayashit. -
Nem bírta volna bevenni a kanyart, mert védte a pozícióját. Ha pedig nem változtat a helyén akkor nem büntetik meg a kanyar levágásáért. Nem gyorsított ki rendesen az egyenesben és úgy tudta csak megelőzni Webber. -
-
Mikor Barichellot előzte?Végig darálta az oldalát,én azt sem nevezném szépnek! -
Egyértelmű hogy Maldonadó fordult bele Hamiba, ott volt teljesen mellette. -
hogyan? úgyhogy lezavarjuk a másikat a pályáról? A kanyarba be kéne fordulni...ha ott befordul Koba akkor ugyanaz lesz mint hamilton és Maldonado közt. -
Hamiltonnak is sikerült nem is kétszer. 1 megkérdőjelezhető előzése volt az pedig a végén Maldonadó, a többi tanítani való volt, viszont nem láttuk mit történt, csak a végét ahol nem tünt egyértelműen hibásnak Hamilton, de ez már az ócska közvetítés sara hogy sok mindenről lemaradtunk. -
Bal első kereke ott van már az egyenes végénél Maldonado oldalszekrényénél. -
álá Webber (kivárta, sikerült neki) -
lol, csak hülyeségből mondta és most ezen pattogtok?:D -
Most őszintén meg volt a kellő távolság?NEM!
Volt még hátra jó pár kör hogy előzési távolságba kerüljön!
6 tized? :D
Szerintem az sok,főleg ezen a pályán!
Jó hogy nem 1 másodperc... -
-
6 tizeden te még mit dolgoznál le, úgy őszintén? Talán a tükröt kéne nézni egyeseknek, és nem ráhúzni a másikra. -
Ésszerűen is lehet ám próbálkozni. Számtalanszor van olyan hogy "Na most, most, de neeem lefékezett, huhh de jó mert mi lett volna..." de Hamiltonnak már tényleg elege lett és durva volt. -
Lewis Hamilton, a McLaren Mercedse
versenyzője nagyon komoly bajba kerülhet, miután rasszizmussal vádolta (mégha nevetve is) meg a Nemzetközi Automobil Szövetséget (FIA).
helyesírási hiba hegyek - ezek nem használnak vajon helyesírás-ellenőrzőt? -
Inkább legyen türelmes és dolgozza le a hátrányát rendesen,ne menjen már bele olyan előzésbe amit lehetetlen ütközés nélkül megúszni!
Ha mindenki így előzne mint Hamilton (amit te korrekt előzésnek vélsz) akkor roncsderby lenne,és valljuk be az nem igazán illik a forma1-be!
És ne mond azt hogy csak így lehet előzni,mert sokaknak sikerült nem is egyszer! -
Figyelmeztetés elég lett volna nekik. Igazából annyit csinált az FIA hogy megtiltotta abban a kanyarban az előzést, de azt a verseny előtt nem közölték a pilótákkal. -
Ennyi.
Én is ezt mondtam, hogy valaki próbálkozik és ha nem sikerül akkor egyből már bünteti az FIA. -
nem egészen... nézd meg a riportot -
S8DJ #111133 Hamilton egyenlő egy kalap szarral szvsz -.- -
Buttonnak simán hozni a futamot?
Egy monocai futamot simán hozni azért....:D -
Hamilton felhúzta magát, én is feszült lettem volna a helyében.Ő az egyetlen, aki tényleg azt teszi a pályán amit kell. Mindent belead, és harcol. Megnyerhette volna simán a futamot, ha nem ilyen szerencsétlenül alakul az időmérő. Button egy töketlen senkiházi, neki is simán hozni kellett volna ezt a futamot. Vettel meg szépen megnyeri a VB-t :S -
Rugi #111130
Itt az interju -
Hogy ha ezek a szerencsétlenek mutatnának belső kamerás felvételeket is előzéseknél, akkor lehet picivel többet tudna mindenki. De itt még a gumival is szenvedni kell, mert nem képesek kiírni a képernyőre. Máshol még nem is látszik a pilóta, de már mondják, hogy cseréltek-e gumit, mennyit, mi történik...vicc. -
-
xDDD F1 live...azért írnak ilyet hogy legyen látogatottsága az oldalnak... -
kicsit kiborult a csávó a hétvégén, jól jön a két hét pihi neki -
....Hami -
és az min változtat? semmin. -
sKeezo #111123 attól még elég durván ment. vérszemet kap. de én ezért nem nézem le. nem akar senki mögé beragadni érthető -
szeritnem kap 20-25 mp et