FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaszloLedzenyi
Már a verseny elején is gondok voltak a ferrari val, de végig küzdötte majdenm. Szerintem ezen a futamon megmutatkozik hogy mér lett elküldve Raikönen.<#ravasz1>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Máté94
Hát hajrá, ez még nem mond semmit. Még változhat😊
rucinho
Alonso kenterbe veri Massa-t!Mindenki tudja hogy nehéz elõzni a futamon,így kezdem!Múlt héten is sokkal gyorsabb volt mint Massa csak nem tudta megelõzni,de ha elment volna akkor Buttonnal csatázik az elsõ helyért!Most is ugyanez a szitu volt,Massa feltertotta,lásd Hamilton simán átverekedte magát,igaz lágy gumival!
Off.

zene egyenlő élet

desigo
nem volt elég a két felkiáltójel?
tanulj meg viselkedni vagy ne gyere a topikba...
desigo
Petrov 0-val :/

http://gaborszantai.co.uk/

Máté94
Hahahahah!<#crazya><#taps>
Sebastian

<#taps> <#taps> <#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

WuFraZselic
egy 1x évestõl pont ilyen választ vártam

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
Azért Paliknak csak sikerült Mike Gascoigne helyett Paul Gascoigne-t megnevezni a Lotus vezetõjeként. 😊

Hajrá Magyarország!

bardocz
Massa nem tud elõzni, STR semmivel sem volt gyorsabb, mint a Ferrarik. Alonso a szar kocsival többet nyújtott.

Kubica meg valóban nagyon szépen ment, nem olyan szar a Renault most, Petrov is jól ment, amíg szét nem ment alatta a kocsi.
desigo
Kubicának valóban respect!

Palikéknak tesz jót mert a magyar nagydíjra ezrével fognak jönni a lengyel szurkolók.
Alonso egy hulye... Azt a kocsit be kellett volna olben vinni 2 korrel a vege elott, nem szetcseszni egy kamikaze elozesi probalkozassal... Azok a pontok, amiket most eldobott, nagyon szamithatnak a vegen... <#falbav>

shumika
Nico-nak is csak azért örülök mert Schumacher csapattársa....<#ticking><#hamm>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bardocz
Ez a Ferrari ismét megmutatta, hogy szánalmas. Kemény gumin rajtolnak, Alonsot még a boxban sem hozzák ki Massa elé, hiába gyorsabb, majd szétmegy a kocsi... De szépen küzdött. És végre Sutil nem esett ki😄
Semmivel nem tud tobbet, mint Massa, csak a penz miatt volt ertelme beultetni a Ferrariba. Massa folyamatosan fejlodik, a balesete sem vetette vissza szerencsere.
Ellenben Kubica gyonyoruen viszi a hatan a Renault-t, a BBC kommentatorok sem gyoztek dicserni.

Még jó, hogy nem vagyunk egyformák!

Grat Vettel! (végre õ is felért, már nagyon itt volt az ideje!) <#eljen><#eljen><#eljen>

Májkült azért sajnáltam, és Kobayashit is természetesen.

Fernadonak pedig egy nagy kézszorítás a jutalma, semmi több ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Máté94
Mert!
shumika
Szerintem úgy ahogy jó futam volt. Bár ez nézõpont kérdése hogy kinek mi tetszik.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

rucinho
Mert kivételeznek vele mióta megérkezett az F1-be

zene egyenlő élet

WuFraZselic
hamiltont miért is úszta meg büntetés nélkül?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rucinho
Te mit néztél?

zene egyenlő élet

Totti5
Szar volt a váltója és minden bizonnyal tizedeket vesztett vele, és így is tudta tartani Button tempóját és próbálkozott is...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

rucinho
Ez így van !!!

zene egyenlő élet

desigo
teljesen jó futam volt esõ nélkül is
shumika
SCHUMACHERRR NEEEEEE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Inkább Webber nyert volna mint Vettel. Utálom. Kis tejfölös kancsó.

Peppus
Sokkal izgalmasabb futam lehetett volna, csak a tegnapi idõmérõ betett a versenynek. Az elején dögunalom volt, Webber megint lúzerkedett, a többiek meg mérföldekkel levannak maradva a Redbulltól. Hamilton és Alonso nagyon hiányzott az elsõ sorokból.

Alonso mit is csinalt?
Szopott az STR-ek mogott, Button oda-vissza szivatta...

Hamilton ment, mint egy autoversenyzo <#eljen>

Hulkenberg, Alguersuari<#worship>

Máté94
Az esõ nagyon hiányzott.
Egyik szemem sír,másik nevet.
Örülök,hogy nyert Vettel,mert neki szurkolok.
Ideges vagyok,hogy nyert,mert ezzel úszott a mai tippmixem. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Totti5
Volt elõzés bõven, kell ennél több???

sztem is; uncsi volt.....:/

dixitque Deus fiat lux et facta est lux

Count Adyn
Alonso-nak nagy riszpekt azért, inkább szétdarálta azt a szart maga alatt minthogy megelégedjen a poziciójával😄 Õ és Hamilton hasonlít autóversenyzõre, többiek körözgetnek csak...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Máté94
Szerintem kicsit rosszabb volt😊
Totti5
Ahhoz képest h nem volt esõ, semmivel sem volt rosszabb mint a múltheti!

desigo
Vettel végre beért 😊
Máté94
Szép volt Vettel!
Palik : belenyúlt Alonso a váltóba <#nyes>

Totti5
Megpróbálta... szépet ment ezzel a roncsal.

desigo
huu
Alonso legyilkolta rendesen a Ferrarit
Alonso - game over

Alonso autója K.O.

Máté94
Puff.........Alonso
Na,Palik megmagyarázta. <#wow3>

rucinho
Most látom h Totti,te is akkora ratyi vagy!<#mf1>

zene egyenlő élet

rucinho
bocs hogy elmondom a véleményem!

zene egyenlő élet

Totti5
akkor ne nézd!

rucinho
Alo vesenyének annyi,Massa után kellett volan jönni egybõl!

zene egyenlő élet

Máté94
Renault.........
rucinho
Fostalicska megint!

zene egyenlő élet